NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
épp megpillantottam a Kabinnyomás című filmet, (Cabin Pressure, 2001), amiben hallottam egy teljesen korrekt zenét (a film nagyon rossz), amely biztosan egy együttes egy száma (tehát nem a filmhez komponált cucc), mivel nem jutott eszembe a címe, ezért keresgéltem különféle adatbázisban, de nem találtam semmi soundtrack listát a filmhez... Hogy lehetne mégis megtalálni?sapkaa soundhound programmal
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
épp megpillantottam a Kabinnyomás című filmet, (Cabin Pressure, 2001), amiben hallottam egy teljesen korrekt zenét (a film nagyon rossz), amely biztosan egy együttes egy száma (tehát nem a filmhez komponált cucc), mivel nem jutott eszembe a címe, ezért keresgéltem különféle adatbázisban, de nem találtam semmi soundtrack listát a filmhez... Hogy lehetne mégis megtalálni?sapkaMennyi ideig szól és van-e a közelben valamilyen okostelefon?
több mint 12 éve
épp megpillantottam a Kabinnyomás című filmet, (Cabin Pressure, 2001), amiben hallottam egy teljesen korrekt zenét (a film nagyon rossz), amely biztosan egy együttes egy száma (tehát nem a filmhez komponált cucc), mivel nem jutott eszembe a címe, ezért keresgéltem különféle adatbázisban, de nem találtam semmi soundtrack listát a filmhez... Hogy lehetne mégis megtalálni?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Wifinélkül nem láttam kindle-t, 2GB viszont elégnek tűnik így elsőre. azért 1 E-book nem foglal sok helyet, és nem kell egyszerre mindnek rajta lenni....Hmm... hát magyar webshopban nem néztem, én amazonról rendeltem volna, ott nem engedte a special offert. De ha találtál valami jó helyet akkor dobj már egy linket légyszíves, én is gondolkodok egyen 😊
Tenorx, ez biztos? Magyar webshopokban is sok helyen special offerrel árulják...Black_Adder
több mint 12 éve
Wifinélkül nem láttam kindle-t, 2GB viszont elégnek tűnik így elsőre. azért 1 E-book nem foglal sok helyet, és nem kell egyszerre mindnek rajta lenni....Tenorx, ez biztos? Magyar webshopokban is sok helyen special offerrel árulják...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Special offer csak Amerikában él, én is pont néztem utána. Ha csinálsz amazon accot és megpróbálsz Magyarországra rendelni, akkor nincs special offer. Illetve úgy kalkulálj, hogy rádobnak még +20 dollár packinget meg +30 dollár vámot (bár állítólag a vámot visszautalják).Ma jöttél vissza és máris opponálsz? 😀semennyire nem éri meg, ha multimédiás cuccként is akarod használni az ebook olvasót (nem tabletet), akkor egyértelműen a Kindle Fire a legjobb választásJJOpponálok.
Akinek van e-ink mindenki csak dícséri.
Tabletnek valóban nem pálya, de ha az olvasás a prioritás, akkor ég és föld a difi. Főleg ha egyszerre több óra olvasás a cél, teljesen más a szemnek, megéri.Sobri Jóska
Amúgy elsősorban olvasásra kéne, és a szemem sajnos romlik. Multimédiás célra tudok mást is használni, szóval most hajlok a Kindle Wifi 2gb-re, az még talán elég olcsó.
Még egy kérdés, a spcial offes-es, ahol egyfolytában valami reklám megy, ha nem olvasol, az mennyire zavaró? Utálom a reklámokat, de a reklám nélküli verzió szignifikánsan drágább, én meg csóró vagyok...
Amúgy köszi mindkettőtöknek a véleményt.Black_Adder
több mint 12 éve
Nem csak opponálok, de amivel egyetértek oda nem írom be, hogy: Egyetértek! 😊Ma jöttél vissza és máris opponálsz? 😀semennyire nem éri meg, ha multimédiás cuccként is akarod használni az ebook olvasót (nem tabletet), akkor egyértelműen a Kindle Fire a legjobb választásJJOpponálok.
Tabletnek valóban nem pálya, de ha az olvasás a prioritás, akkor ég és föld a difi. Főleg ha egyszerre több óra olvasás a cél, teljesen más a szemnek, megéri.Sobri Jóska
Amúgy elsősorban olvasásra kéne, és a szemem sajnos romlik. Multimédiás célra tudok mást is használni, szóval most hajlok a Kindle Wifi 2gb-re, az még talán elég olcsó.
Még egy kérdés, a spcial offes-es, ahol egyfolytában valami reklám megy, ha nem olvasol, az mennyire zavaró? Utálom a reklámokat, de a reklám nélküli verzió szignifikánsan drágább, én meg csóró vagyok...
Amúgy köszi mindkettőtöknek a véleményt.Black_Adder
Szerintem ha a szemed romlik mindenképp E-ink. Amennyivel drágább, annyit megspórolsz a szemüvegen/kontaktlencsén, valamint az egészség mindenek elött.
Sokkal jobbak a kontrasztok, nem fáradsz bele az olvasásba.
Viszont a 2gb nem kevés? A wifi meg nem felesleges? De a Kindle jó választás, az biztos.
több mint 12 éve
Ma jöttél vissza és máris opponálsz? 😀Opponálok.E-Book olvasó vételén gondolkodok.semennyire nem éri meg, ha multimédiás cuccként is akarod használni az ebook olvasót (nem tabletet), akkor egyértelműen a Kindle Fire a legjobb választásJJ
A kérdésem az, h mennyire éri meg az E-ink, sosem láttam még semmilyent, de jelentősen drágábbnak tűnnek. Elsődleges szempont az olvasás, de nem lenne hátrány ha zene hallgatásra vagy film nézésre is lehetne használni... Viszont nem is akarok rá sokat költeni. Tudom h egyszerre minden elvárásom nem teljesülhet, ezért is kérdezem azokat akik használnak ilyet, h megéri-e egyéb funkcionalitásokról lemondani az E-ink miatt, illetve van e valamilyen bestbuy a kategóriában...
thx,
BBlack_Adder
Amúgy köszi mindkettőtöknek a véleményt.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Opponálok.E-Book olvasó vételén gondolkodok.semennyire nem éri meg, ha multimédiás cuccként is akarod használni az ebook olvasót (nem tabletet), akkor egyértelműen a Kindle Fire a legjobb választásJJ
A kérdésem az, h mennyire éri meg az E-ink, sosem láttam még semmilyent, de jelentősen drágábbnak tűnnek. Elsődleges szempont az olvasás, de nem lenne hátrány ha zene hallgatásra vagy film nézésre is lehetne használni... Viszont nem is akarok rá sokat költeni. Tudom h egyszerre minden elvárásom nem teljesülhet, ezért is kérdezem azokat akik használnak ilyet, h megéri-e egyéb funkcionalitásokról lemondani az E-ink miatt, illetve van e valamilyen bestbuy a kategóriában...
thx,
BBlack_Adder
Tabletnek valóban nem pálya, de ha az olvasás a prioritás, akkor ég és föld a difi. Főleg ha egyszerre több óra olvasás a cél, teljesen más a szemnek, megéri.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nemtom akkor mi lehet. Olyan volt nekem is hogy állandóan megállt egy ponton, de amikor áthajtottam végigtöltötte rendesen...köszi, már néztem, és semmi használható sajnosmi lehet az oka, hogy youtubeon a videók nem töltődnek be végig, hanem megállnak egy ponton? addig teljesen jó sebességgel töltődik.Szobi22http://support.google.com/youtube/bin/topic.py?hl=en&topic=16548JJ
de, betölti a következő kb 20 másodpercet. meg lehet így nézni egy videot, csak elég melósSzobi22mi lehet az oka, hogy youtubeon a videók nem töltődnek be végig, hanem megállnak egy ponton? addig teljesen jó sebességgel töltődik.Szobi22Az okát nem tuddom, de találkoztam már ilyennel én is, ha áthajtod azon a ponton akkor sem tölt tovább rendesen ?gravedigger
Esetleg egy másik browser ?
több mint 12 éve
köszi, már néztem, és semmi használható sajnosmi lehet az oka, hogy youtubeon a videók nem töltődnek be végig, hanem megállnak egy ponton? addig teljesen jó sebességgel töltődik.Szobi22http://support.google.com/youtube/bin/topic.py?hl=en&topic=16548JJ
de, betölti a következő kb 20 másodpercet. meg lehet így nézni egy videot, csak elég melósmi lehet az oka, hogy youtubeon a videók nem töltődnek be végig, hanem megállnak egy ponton? addig teljesen jó sebességgel töltődik.Szobi22Az okát nem tuddom, de találkoztam már ilyennel én is, ha áthajtod azon a ponton akkor sem tölt tovább rendesen ?gravedigger
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mi lehet az oka, hogy youtubeon a videók nem töltődnek be végig, hanem megállnak egy ponton? addig teljesen jó sebességgel töltődik.Szobi22Az okát nem tuddom, de találkoztam már ilyennel én is, ha áthajtod azon a ponton akkor sem tölt tovább rendesen ?
több mint 12 éve
mi lehet az oka, hogy youtubeon a videók nem töltődnek be végig, hanem megállnak egy ponton? addig teljesen jó sebességgel töltődik.Szobi22http://support.google.com/youtube/bin/topic.py?hl=en&topic=16548
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
mi lehet az oka, hogy youtubeon a videók nem töltődnek be végig, hanem megállnak egy ponton? addig teljesen jó sebességgel töltődik.
több mint 12 éve
E-Book olvasó vételén gondolkodok.semennyire nem éri meg, ha multimédiás cuccként is akarod használni az ebook olvasót (nem tabletet), akkor egyértelműen a Kindle Fire a legjobb választás
thx,
BBlack_Adder
Az miért történik mostanában, hogyha mondjuk letöltök egy sorozatot 350 MB-s verzióban és le akarom játszani a megszokott, eddig mindent vivő KM playeremmel akkor elforgatva, oldalra dőlve játsza csak le? A VLC viszi viszont rendben. És most ugyanazt leszedtem 720p nagyobb felbontásban, és azt meg már viszi a KM player is rendben?zavi27valószínűleg elállítottál valamit a programon belül
---
több mint 12 éve
Az miért történik mostanában, hogyha mondjuk letöltök egy sorozatot 350 MB-s verzióban és le akarom játszani a megszokott, eddig mindent vivő KM playeremmel akkor elforgatva, oldalra dőlve játsza csak le? A VLC viszi viszont rendben. És most ugyanazt leszedtem 720p nagyobb felbontásban, és azt meg már viszi a KM player is rendben?
több mint 12 éve
Mikey
18 752
thank you so much.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha pedig angolul használod: unsubscribe from xy
több mint 12 éve
facebook szakik segitseget varom.ráviszed az egeret az adott ember egy bejegyzésére aztán a jobb felső sarokban megjelenő nyilra mész. ott meg h "xy minden bejegyzésének elrejtése" vagy "leiratkozás innen:xy"
h tudom beallitani, h adott emberek bejegyzeseit ne mutassa a tobbieke kozott?Mikey
több mint 12 éve
Mikey
18 752
facebook szakik segitseget varom.h tudom beallitani, h adott emberek bejegyzeseit ne mutassa a tobbieke kozott?
több mint 12 éve
E-Book olvasó vételén gondolkodok.A kérdésem az, h mennyire éri meg az E-ink, sosem láttam még semmilyent, de jelentősen drágábbnak tűnnek. Elsődleges szempont az olvasás, de nem lenne hátrány ha zene hallgatásra vagy film nézésre is lehetne használni... Viszont nem is akarok rá sokat költeni. Tudom h egyszerre minden elvárásom nem teljesülhet, ezért is kérdezem azokat akik használnak ilyet, h megéri-e egyéb funkcionalitásokról lemondani az E-ink miatt, illetve van e valamilyen bestbuy a kategóriában...
thx,
B
több mint 12 éve
Huhh...Próbáld rendszergazdaként indítani.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Olyan problémám lenne,hogy megvettem a cyberlink powerdirectort,azzal a céllal,hogy pár videóból kivágjak részleteket,DE:Megnyitom a programot és ahogy be szeretném tölteni a kiválasztott videót mindig kidobja a xy.exe hibát észlelt ezért leáll :mad: Ugyanezt csinálta a WM maker is :mad: A nero ilyesfajta programja,meg egyszerűen nem hajlandó végrehajtani a vágási folyamatot 😕 Valami ötlet esetleg?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Érdekelne pár dolog az elit európai csapatoknál forgó pénzekről, pl Swarco Raiders, Paris Flash stb...Szóval tudja e valaki hogy ezek a csapatok kb mennyi pénzből gazdálkodnak egy évben, hány fizetett játékosuk van és azok kb milyen pénzeket tesznek zsebre ? ( gondolok itt az amerikai edzőkre , légiósokra és a hazai játékosokra is ) 😊 Valamint hogy ezek a csapatok milyen módon válogatják a játékosokat, ven e esélye bekerülni egy magyar tehetségnek ilyen együttesekbe ?
Köszönöm a válaszokat előre is, és kérek mindenkit hogy irja le akármit is tud erről, fontos lenne 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Köszi,de ez nem műkszik...Ahogy elindítanám a progit kiírja hogy:az ipchanger.exe hibát észlelt ezért leállt :rolleyes:Valaki tudna mondani egy programot vagy egy módszert, amivel egyszerűen meg tudom változtatni az ip címem?JoeyPorterhttp://www.softpedia.com/get/Network-Tools/IP-Tools/Ip-Changer.shtmlJJ