Kerékpár
24 feliratkozó
15 órája
Jó nagy botrány van a tegnapi De Panne miatt, meg is értem, miután 4 bukás volt az utolsó 5 km-en belül, a fel mezőny osszeverte magát

15 órája
Pogi arra megy rá, hogy minden monumenten nyerjen. Neki most ez a fontos. Ahhoz, hogy összejöjjön nem árt ha elindul.az ötöt nyerők között sincs még, de javaslom nézz rá hinault, merckx, anquetil vagy indurain palmaresére és látni fogod a különbséget. 26 éves korára irgalmatlan sok mindent megnyert már, de azért azon a szinten nincs perpillanat szerintem, hogy ne legyen semmi jelentősége. ennyi erővel azt szívesebben látnám tőle, ha rámenne az egy órás rekordra. sok sikert ganna ellen menni, na az még pogacari mércével is odabaszna, ha megdöntené az ő rekordját 🙂Miért, nem itt tartunk?szimpatikusnak szimpatikus húzás, de én szívesebben láttam volna pár év múlva, amikor +-1 tour vagy bármilyen gt győzelem már tényleg nem oszt nem szoroz nála. semleges vagyok pogacart illetően, mert amennyire unalmas lehetne, én nem tudom ezt megunni amit művel. mert az erőfölényét sosem tartalékolja és mindig támad, amikor csak lehetBármennyire nem szeretem Pogit a sok győzelme miatt, de nálam ezzel a lépéssel sok jó pontot szerzett. Számára ez többet ér/nagyobb kihívás mint két másik TDF-t nyerni. Próbálja meg, lehet hogy kijön neki a lépés.Az UAE bejelentette: Pogačar ott lesz a Roubaix-n!🤯💪most nem azért, mert bármi bajom lenne pogival vagy az uaevel, de sztem igazi agyatlan telhetetlenség elvinni oda karrierje jelenlegi pillanatában hegyimenő testalkattal. ne adj isten zanyál majd egy hatalmasat, ami keresztül húzza a tdfes terveiket is és aztán kamilláznak, hogy hé erről nem volt szó. ha egy cipressa b2b poggion nem tudta mvdpt ledurrantani, akkor mire számítanak, itt mi lesz a menetrend? amellett persze, hogy mással is történhet bármi, de sztem ez indokolatlan kockázat az ő szempontjukból, mivel top10 esélyesnek is nehezen mondanám
zacknorb
fake.id
Nomac
fake.id
Sztem már igen.
gabokocka
fake.id
TDF meg kiderül, lehet úgy érzi foghatatlan, aztán majd kiderül.
Toca
Szerintem is, illetve idővel bepróbálja a Vueltát is majd. Szerintem a monumentek mellett a klasszikusok is a céljai között vannak, lehetőleg minél több.
Hiányzik még neki: Vuelta, Milano-San Remo, Roubaix, Milano-Torino, Vlanderen, E3 Saxo, Bretagne, Quebec, San Sebastian.
Eddig 14 másikat megnyert már.
1 napja
Pogi arra megy rá, hogy minden monumenten nyerjen. Neki most ez a fontos. Ahhoz, hogy összejöjjön nem árt ha elindul.az ötöt nyerők között sincs még, de javaslom nézz rá hinault, merckx, anquetil vagy indurain palmaresére és látni fogod a különbséget. 26 éves korára irgalmatlan sok mindent megnyert már, de azért azon a szinten nincs perpillanat szerintem, hogy ne legyen semmi jelentősége. ennyi erővel azt szívesebben látnám tőle, ha rámenne az egy órás rekordra. sok sikert ganna ellen menni, na az még pogacari mércével is odabaszna, ha megdöntené az ő rekordját 🙂Miért, nem itt tartunk?szimpatikusnak szimpatikus húzás, de én szívesebben láttam volna pár év múlva, amikor +-1 tour vagy bármilyen gt győzelem már tényleg nem oszt nem szoroz nála. semleges vagyok pogacart illetően, mert amennyire unalmas lehetne, én nem tudom ezt megunni amit művel. mert az erőfölényét sosem tartalékolja és mindig támad, amikor csak lehetBármennyire nem szeretem Pogit a sok győzelme miatt, de nálam ezzel a lépéssel sok jó pontot szerzett. Számára ez többet ér/nagyobb kihívás mint két másik TDF-t nyerni. Próbálja meg, lehet hogy kijön neki a lépés.Az UAE bejelentette: Pogačar ott lesz a Roubaix-n!🤯💪most nem azért, mert bármi bajom lenne pogival vagy az uaevel, de sztem igazi agyatlan telhetetlenség elvinni oda karrierje jelenlegi pillanatában hegyimenő testalkattal. ne adj isten zanyál majd egy hatalmasat, ami keresztül húzza a tdfes terveiket is és aztán kamilláznak, hogy hé erről nem volt szó. ha egy cipressa b2b poggion nem tudta mvdpt ledurrantani, akkor mire számítanak, itt mi lesz a menetrend? amellett persze, hogy mással is történhet bármi, de sztem ez indokolatlan kockázat az ő szempontjukból, mivel top10 esélyesnek is nehezen mondanám
zacknorb
fake.id
Nomac
fake.id
Sztem már igen.
gabokocka
fake.id
TDF meg kiderül, lehet úgy érzi foghatatlan, aztán majd kiderül.
1 napja
igen, megy kb 300 kilométert évente, andorrában meg havonta 3000et (nyilván fogalmam sincs pontosan mennyit, de kb ilyen arányról lehet szó az edzőtáborok mellett)Valter is szokott itthoni közutakon edzeni...Jó, de ha bemondta a csapatnak, h ő ott lesz a Roubaix-en, mert legenda szeretne lenni, akkor a csapat nem nagyon tud mit tenni. Szabadidejében hegyekben montizik, én láttam tavaly a Kranji hegyekben lefelé zúzni, hát nem kímélte magát...az eleje igaz, ezért kezdtem azzal a véleményem, hogy itt ez pogacar részéről is telhetetlenség, a csapata ebben a helyzetben nem fogja neki azt mondani, hogy tadej fogd be a pofádat és szüntesd be ezt az elmeroggyant ötletet.
Willie Parker
a magyar srácok meg (kivéve valtert) bizonyos részben itthoni közutakon készülnek, ahhoz képest a hegyen montizás sztem tök biztonságos xd
fake.id
Mikey
1 napja
Valter is szokott itthoni közutakon edzeni...Jó, de ha bemondta a csapatnak, h ő ott lesz a Roubaix-en, mert legenda szeretne lenni, akkor a csapat nem nagyon tud mit tenni. Szabadidejében hegyekben montizik, én láttam tavaly a Kranji hegyekben lefelé zúzni, hát nem kímélte magát...az eleje igaz, ezért kezdtem azzal a véleményem, hogy itt ez pogacar részéről is telhetetlenség, a csapata ebben a helyzetben nem fogja neki azt mondani, hogy tadej fogd be a pofádat és szüntesd be ezt az elmeroggyant ötletet.
Willie Parker
a magyar srácok meg (kivéve valtert) bizonyos részben itthoni közutakon készülnek, ahhoz képest a hegyen montizás sztem tök biztonságos xd
fake.id
1 napja
Jó, de ha bemondta a csapatnak, h ő ott lesz a Roubaix-en, mert legenda szeretne lenni, akkor a csapat nem nagyon tud mit tenni. Szabadidejében hegyekben montizik, én láttam tavaly a Kranji hegyekben lefelé zúzni, hát nem kímélte magát...az eleje igaz, ezért kezdtem azzal a véleményem, hogy itt ez pogacar részéről is telhetetlenség, a csapata ebben a helyzetben nem fogja neki azt mondani, hogy tadej fogd be a pofádat és szüntesd be ezt az elmeroggyant ötletet.
Willie Parker
1 napja
az ötöt nyerők között sincs még, de javaslom nézz rá hinault, merckx, anquetil vagy indurain palmaresére és látni fogod a különbséget. 26 éves korára irgalmatlan sok mindent megnyert már, de azért azon a szinten nincs perpillanat szerintem, hogy ne legyen semmi jelentősége. ennyi erővel azt szívesebben látnám tőle, ha rámenne az egy órás rekordra. sok sikert ganna ellen menni, na az még pogacari mércével is odabaszna, ha megdöntené az ő rekordját 🙂Miért, nem itt tartunk?szimpatikusnak szimpatikus húzás, de én szívesebben láttam volna pár év múlva, amikor +-1 tour vagy bármilyen gt győzelem már tényleg nem oszt nem szoroz nála. semleges vagyok pogacart illetően, mert amennyire unalmas lehetne, én nem tudom ezt megunni amit művel. mert az erőfölényét sosem tartalékolja és mindig támad, amikor csak lehetBármennyire nem szeretem Pogit a sok győzelme miatt, de nálam ezzel a lépéssel sok jó pontot szerzett. Számára ez többet ér/nagyobb kihívás mint két másik TDF-t nyerni. Próbálja meg, lehet hogy kijön neki a lépés.Az UAE bejelentette: Pogačar ott lesz a Roubaix-n!🤯💪most nem azért, mert bármi bajom lenne pogival vagy az uaevel, de sztem igazi agyatlan telhetetlenség elvinni oda karrierje jelenlegi pillanatában hegyimenő testalkattal. ne adj isten zanyál majd egy hatalmasat, ami keresztül húzza a tdfes terveiket is és aztán kamilláznak, hogy hé erről nem volt szó. ha egy cipressa b2b poggion nem tudta mvdpt ledurrantani, akkor mire számítanak, itt mi lesz a menetrend? amellett persze, hogy mással is történhet bármi, de sztem ez indokolatlan kockázat az ő szempontjukból, mivel top10 esélyesnek is nehezen mondanám
zacknorb
fake.id
Nomac
fake.id
Sztem már igen.
gabokocka
1 napja
Miért, nem itt tartunk?szimpatikusnak szimpatikus húzás, de én szívesebben láttam volna pár év múlva, amikor +-1 tour vagy bármilyen gt győzelem már tényleg nem oszt nem szoroz nála. semleges vagyok pogacart illetően, mert amennyire unalmas lehetne, én nem tudom ezt megunni amit művel. mert az erőfölényét sosem tartalékolja és mindig támad, amikor csak lehetBármennyire nem szeretem Pogit a sok győzelme miatt, de nálam ezzel a lépéssel sok jó pontot szerzett. Számára ez többet ér/nagyobb kihívás mint két másik TDF-t nyerni. Próbálja meg, lehet hogy kijön neki a lépés.Az UAE bejelentette: Pogačar ott lesz a Roubaix-n!🤯💪most nem azért, mert bármi bajom lenne pogival vagy az uaevel, de sztem igazi agyatlan telhetetlenség elvinni oda karrierje jelenlegi pillanatában hegyimenő testalkattal. ne adj isten zanyál majd egy hatalmasat, ami keresztül húzza a tdfes terveiket is és aztán kamilláznak, hogy hé erről nem volt szó. ha egy cipressa b2b poggion nem tudta mvdpt ledurrantani, akkor mire számítanak, itt mi lesz a menetrend? amellett persze, hogy mással is történhet bármi, de sztem ez indokolatlan kockázat az ő szempontjukból, mivel top10 esélyesnek is nehezen mondanám
zacknorb
fake.id
Nomac
fake.id
Sztem már igen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
Úgy meg egy sportoló se létezhet, hogy örökké a sérülésveszelytől tart, a saját fürdőszobájában is megcsúszhat és törhet, szakadhat valamije.Erről Santiago Cañizares tudna mesélni. 😀
Őszentsége Sobri Jóska
1 napja
Jó, de ha bemondta a csapatnak, h ő ott lesz a Roubaix-en, mert legenda szeretne lenni, akkor a csapat nem nagyon tud mit tenni. Szabadidejében hegyekben montizik, én láttam tavaly a Kranji hegyekben lefelé zúzni, hát nem kímélte magát...szimpatikusnak szimpatikus húzás, de én szívesebben láttam volna pár év múlva, amikor +-1 tour vagy bármilyen gt győzelem már tényleg nem oszt nem szoroz nála. semleges vagyok pogacart illetően, mert amennyire unalmas lehetne, én nem tudom ezt megunni amit művel. mert az erőfölényét sosem tartalékolja és mindig támad, amikor csak lehetBármennyire nem szeretem Pogit a sok győzelme miatt, de nálam ezzel a lépéssel sok jó pontot szerzett. Számára ez többet ér/nagyobb kihívás mint két másik TDF-t nyerni. Próbálja meg, lehet hogy kijön neki a lépés.Az UAE bejelentette: Pogačar ott lesz a Roubaix-n!🤯💪most nem azért, mert bármi bajom lenne pogival vagy az uaevel, de sztem igazi agyatlan telhetetlenség elvinni oda karrierje jelenlegi pillanatában hegyimenő testalkattal. ne adj isten zanyál majd egy hatalmasat, ami keresztül húzza a tdfes terveiket is és aztán kamilláznak, hogy hé erről nem volt szó. ha egy cipressa b2b poggion nem tudta mvdpt ledurrantani, akkor mire számítanak, itt mi lesz a menetrend? amellett persze, hogy mással is történhet bármi, de sztem ez indokolatlan kockázat az ő szempontjukból, mivel top10 esélyesnek is nehezen mondanám
zacknorb
fake.id
Nomac
fake.id
1 napja
szimpatikusnak szimpatikus húzás, de én szívesebben láttam volna pár év múlva, amikor +-1 tour vagy bármilyen gt győzelem már tényleg nem oszt nem szoroz nála. semleges vagyok pogacart illetően, mert amennyire unalmas lehetne, én nem tudom ezt megunni amit művel. mert az erőfölényét sosem tartalékolja és mindig támad, amikor csak lehetBármennyire nem szeretem Pogit a sok győzelme miatt, de nálam ezzel a lépéssel sok jó pontot szerzett. Számára ez többet ér/nagyobb kihívás mint két másik TDF-t nyerni. Próbálja meg, lehet hogy kijön neki a lépés.Az UAE bejelentette: Pogačar ott lesz a Roubaix-n!🤯💪most nem azért, mert bármi bajom lenne pogival vagy az uaevel, de sztem igazi agyatlan telhetetlenség elvinni oda karrierje jelenlegi pillanatában hegyimenő testalkattal. ne adj isten zanyál majd egy hatalmasat, ami keresztül húzza a tdfes terveiket is és aztán kamilláznak, hogy hé erről nem volt szó. ha egy cipressa b2b poggion nem tudta mvdpt ledurrantani, akkor mire számítanak, itt mi lesz a menetrend? amellett persze, hogy mással is történhet bármi, de sztem ez indokolatlan kockázat az ő szempontjukból, mivel top10 esélyesnek is nehezen mondanám
zacknorb
fake.id
Nomac
1 napja
párizs roubaix egy halálmenet. egy arenbergi erdőn, egy mons en pévéle-en nem jössz át úgy hússzal sem, hogy ne legyen benne valami ordenáré elvágódás. nem feltétlen saját hibából, technikai hiba, más versenyző rád borul, bármi lehet. ez nagyon más kockázat, mint pl a straden vagy a touron túlvállalni egy lejtmenetet és kikötni a bokorban. az benne van, de itt inkább arról van szó, mintha a budapest wolves u19 játszana az alabamaval. meg lehet úszni egyben, de van rá erős esély hogy annyi tapasztalatot szerezzen, milyen amikor átmegy rajta az úthenger és leszop közben 297-0ra. egy ilyen meccsnek semmi értelme, mert nem tanul belőle senki semmitLehet beleillik a felkészülésbe, és kockázatmentes versenyzést (akárhanyadik helyet, nem győzelmet mindenáron) terveznek. Úgy meg egy sportoló se létezhet, hogy örökké a sérülésveszelytől tart, a saját fürdőszobájában is megcsúszhat és törhet, szakadhat valamije.Az UAE bejelentette: Pogačar ott lesz a Roubaix-n!🤯💪most nem azért, mert bármi bajom lenne pogival vagy az uaevel, de sztem igazi agyatlan telhetetlenség elvinni oda karrierje jelenlegi pillanatában hegyimenő testalkattal. ne adj isten zanyál majd egy hatalmasat, ami keresztül húzza a tdfes terveiket is és aztán kamilláznak, hogy hé erről nem volt szó. ha egy cipressa b2b poggion nem tudta mvdpt ledurrantani, akkor mire számítanak, itt mi lesz a menetrend? amellett persze, hogy mással is történhet bármi, de sztem ez indokolatlan kockázat az ő szempontjukból, mivel top10 esélyesnek is nehezen mondanám
zacknorb
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: fake.id
1 napja
Bármennyire nem szeretem Pogit a sok győzelme miatt, de nálam ezzel a lépéssel sok jó pontot szerzett. Számára ez többet ér/nagyobb kihívás mint két másik TDF-t nyerni. Próbálja meg, lehet hogy kijön neki a lépés.Az UAE bejelentette: Pogačar ott lesz a Roubaix-n!🤯💪most nem azért, mert bármi bajom lenne pogival vagy az uaevel, de sztem igazi agyatlan telhetetlenség elvinni oda karrierje jelenlegi pillanatában hegyimenő testalkattal. ne adj isten zanyál majd egy hatalmasat, ami keresztül húzza a tdfes terveiket is és aztán kamilláznak, hogy hé erről nem volt szó. ha egy cipressa b2b poggion nem tudta mvdpt ledurrantani, akkor mire számítanak, itt mi lesz a menetrend? amellett persze, hogy mással is történhet bármi, de sztem ez indokolatlan kockázat az ő szempontjukból, mivel top10 esélyesnek is nehezen mondanám
zacknorb
fake.id
1 napja
Lehet beleillik a felkészülésbe, és kockázatmentes versenyzést (akárhanyadik helyet, nem győzelmet mindenáron) terveznek. Úgy meg egy sportoló se létezhet, hogy örökké a sérülésveszelytől tart, a saját fürdőszobájában is megcsúszhat és törhet, szakadhat valamije.Az UAE bejelentette: Pogačar ott lesz a Roubaix-n!🤯💪most nem azért, mert bármi bajom lenne pogival vagy az uaevel, de sztem igazi agyatlan telhetetlenség elvinni oda karrierje jelenlegi pillanatában hegyimenő testalkattal. ne adj isten zanyál majd egy hatalmasat, ami keresztül húzza a tdfes terveiket is és aztán kamilláznak, hogy hé erről nem volt szó. ha egy cipressa b2b poggion nem tudta mvdpt ledurrantani, akkor mire számítanak, itt mi lesz a menetrend? amellett persze, hogy mással is történhet bármi, de sztem ez indokolatlan kockázat az ő szempontjukból, mivel top10 esélyesnek is nehezen mondanám
zacknorb
fake.id

1 napja
Az UAE bejelentette: Pogačar ott lesz a Roubaix-n!🤯💪most nem azért, mert bármi bajom lenne pogival vagy az uaevel, de sztem igazi agyatlan telhetetlenség elvinni oda karrierje jelenlegi pillanatában hegyimenő testalkattal. ne adj isten zanyál majd egy hatalmasat, ami keresztül húzza a tdfes terveiket is és aztán kamilláznak, hogy hé erről nem volt szó. ha egy cipressa b2b poggion nem tudta mvdpt ledurrantani, akkor mire számítanak, itt mi lesz a menetrend? amellett persze, hogy mással is történhet bármi, de sztem ez indokolatlan kockázat az ő szempontjukból, mivel top10 esélyesnek is nehezen mondanám
zacknorb
1 napja
Az UAE bejelentette: Pogačar ott lesz a Roubaix-n!🤯💪
Poloska vagyok.
5 napja
Gannanak chapeau! Komolyat küzdött! 👏👏
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
5 napja
Bombajó volt a taktika, és erő is volt, + maradt is. Annyit fejlődtek mára, hogy ez a poggio lankás emelkedője nem nagyon okoz gondot senkinek, így azért nehéz lesz megnyernie.akkor jövőre támadás 150nel a vége előtt, ha most így sem ment xd
eaglesmcnabb
5 napja
Bombajó volt a taktika, és erő is volt, + maradt is. Annyit fejlődtek mára, hogy ez a poggio lankás emelkedője nem nagyon okoz gondot senkinek, így azért nehéz lesz megnyernie.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
5 napja
MVDP!Utolsó 35 kili megint zseni volt
Poloska vagyok.
5 napja
Pogi már a Cipressan megcsinálta a showt
Poloska vagyok.
5 napja
Mi támadás volt az UAE-től.
8 napja
dygert főleg egy pár éve még (meg ő mindig jó rövid nadrágban versenyez), meg eleonora gasparrini inkább. de azok se rosszak amiket mondasz. pietersével sem az a legnagyobb bajom természetesen, hogy néz ki, az inkább a non plus ultrája az antipátiámnak felé xdHa szép nők, a 3. helyezett Cat Ferguson se kutya nameg a 6. Letizia Paternoster semBlanka második lett az Alfredo Bindán. Ha nem a világ végéről jön, be is húzta volna sztem, így is nagyon szép eredmény.az a lényeg, hogy ruházza meg mindenhol azt a túlünnepelt, kurvaronda pietersét, minden másodlagos azon kívül xd ha blanka lenne holland/belga, akkor róla áradozna mindenki a nemzetközi sajtóban és ezt a vörhenyest szarnák telibe
gabokocka
fake.id
zacknorb
8 napja
szeretnéd, ha nomen est omen lenne?Páternoszter, micsoda név. 😀Ha szép nők, a 3. helyezett Cat Ferguson se kutya nameg a 6. Letizia Paternoster semBlanka második lett az Alfredo Bindán. Ha nem a világ végéről jön, be is húzta volna sztem, így is nagyon szép eredmény.az a lényeg, hogy ruházza meg mindenhol azt a túlünnepelt, kurvaronda pietersét, minden másodlagos azon kívül xd ha blanka lenne holland/belga, akkor róla áradozna mindenki a nemzetközi sajtóban és ezt a vörhenyest szarnák telibe
gabokocka
fake.id
zacknorb
kishaszi