Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 4 éve
lehet, hogy holnap elégedett leszek, de azért ma piszkosul fogok idegeskedni, hogy leverjük Izlandot, Dániát, a ruszkikat és akkor elcsúszunk egy nulla pontos svédeken és a nevenincs portugálokon😕
több mint 4 éve
Antonius
1 702
gyerünk már basszus, olyan szép volt ez az EB eddig, tegyük már fel rá a koronát
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Kell egy utolsó nagy hajra
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Csak kéne most Lékai középre, mondjuk Bodó sem ártana 😀
több mint 4 éve
Antonius
1 702
hát, ránk férne... 😊Igen, de abban fog, hogy nekik is lesz gyengébb időszakuk.a portugál fáradság abban nem játszik szerepet, hogy eladjuk a labdákat, meg kapu mellé lövöldözünk tiszta ziccerben. A kapusuk viszont tényleg jó, bár itt is segítene, ha nem a támaszkodó lábának dobnánk a labdát...azért a helyzetkihasználásunkon már nagyon meglátszik a mentális fáradság. Főleg Balogh harmatgyenge 😕A portugálok is 6 meccset játszottak. És kurva jó a kapusuk.
Antonius
Sobri Jóska
Antonius
Sobri Jóska
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
én csak Indexen tudom követni de ott is kiemelik hogy széleket kurvára nem játszuk meg..hasonlóan mint tegnap! érthetetlen és azért kissé idegesítő is
több mint 4 éve
Igen, de abban fog, hogy nekik is lesz gyengébb időszakuk.a portugál fáradság abban nem játszik szerepet, hogy eladjuk a labdákat, meg kapu mellé lövöldözünk tiszta ziccerben. A kapusuk viszont tényleg jó, bár itt is segítene, ha nem a támaszkodó lábának dobnánk a labdát...azért a helyzetkihasználásunkon már nagyon meglátszik a mentális fáradság. Főleg Balogh harmatgyenge 😕A portugálok is 6 meccset játszottak. És kurva jó a kapusuk.
Antonius
Sobri Jóska
Antonius
több mint 4 éve
Antonius
1 702
a portugál fáradság abban nem játszik szerepet, hogy eladjuk a labdákat, meg kapu mellé lövöldözünk tiszta ziccerben. A kapusuk viszont tényleg jó, bár itt is segítene, ha nem a támaszkodó lábának dobnánk a labdát...azért a helyzetkihasználásunkon már nagyon meglátszik a mentális fáradság. Főleg Balogh harmatgyenge 😕A portugálok is 6 meccset játszottak. És kurva jó a kapusuk.
Antonius
Sobri Jóska
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
azért a helyzetkihasználásunkon már nagyon meglátszik a mentális fáradság. Főleg Balogh harmatgyenge 😕A portugálok is 6 meccset játszottak. És kurva jó a kapusuk.
Antonius
több mint 4 éve
Antonius
1 702
azért a helyzetkihasználásunkon már nagyon meglátszik a mentális fáradság. Főleg Balogh harmatgyenge 😕
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
faszan csuszik a hang....mindenkinel?Nem a hang hanem a kép..már mondja, hogy gól de még fel sem ugrott..
ZoliMP
több mint 4 éve
nincs az az isten, hogy ilyen csúnya mezzel nyernek a Portugálok
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
faszan csuszik a hang....mindenkinel?
több mint 4 éve
Csúszik a kép ááá de szar így
több mint 4 éve
Ha van valami melóban nézhető (tehát nem vpn-es móka) sport1 stream, akkor ne tartsátok magatokban pls 😀
több mint 4 éve
Nem hinném hogy lenne bárki aki az ellenkezőjét gondolná! 😊Ha verjük a portugálokat, Norvégia meg Szlovéniát, akkor 6-6 pont. Egymás elleni eredmény dönt a javunkra, sima elődöntő.Én is így gondolom h ez sikeres EB szereplés bmi történjen ma.
Igaz, ha kikapunk, és a svédek verik Izlandot, akkor 9-10-ek is lehetünk.
EB előtt kevesen gondolták volna, hogy tulajdonképpen egy portugálok elleni győzelemmel 4-ben a csapat.
Emiatt a mai meccs eredményétől függetlenül ez egy sikeres EB szereplés mindenképpen.
Sobri Jóska
csebi
több mint 4 éve
Ha verjük a portugálokat, Norvégia meg Szlovéniát, akkor 6-6 pont. Egymás elleni eredmény dönt a javunkra, sima elődöntő.Én is így gondolom h ez sikeres EB szereplés bmi történjen ma.
Igaz, ha kikapunk, és a svédek verik Izlandot, akkor 9-10-ek is lehetünk.
EB előtt kevesen gondolták volna, hogy tulajdonképpen egy portugálok elleni győzelemmel 4-ben a csapat.
Emiatt a mai meccs eredményétől függetlenül ez egy sikeres EB szereplés mindenképpen.
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ha verjük a portugálokat, Norvégia meg Szlovéniát, akkor 6-6 pont. Egymás elleni eredmény dönt a javunkra, sima elődöntő.Igaz, ha kikapunk, és a svédek verik Izlandot, akkor 9-10-ek is lehetünk.
több mint 4 éve
Ozibozi megmondta, a tét és a közösségi háló begyűrűzött a fejekbe. Innen lesz egy bénultságot ledobó heroikus meccs holnap 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Előző meccsen egyet tán. De az, hogy be tud lőni 10/10 ziccert az ne legyen már kihívás. Minden szélsőnk magyar viszonylatban jónak mondható, de nem nemzetközi szinten. Nincs egy tökös vállalásuk és kikanyarodnak olyan helyekről, ahol egy klasszis simán bemenne. De majd portugálok ellen menni fog a rohanás, remélem rámcáfolnak. 🙂Bóka hibázott már az EB-n amúgy?Nem néztem a statokat de érzetre egy gyors/indítás gólunk nem volt. Nem tudtunk lendületbe jönni. A svéd falhoz meg ma kevesek voltunk.Mondjuk jó szélsők nélkül az nehéz.
Gorcsev
Hanni
előző meccset nem láttam, meg ennek se az első félidejét
egyébként neki volt 1 indítás gólja
Negritis
több mint 4 éve
meg se nagyon játszottuk őket( és most nem a gyors indításra gondolok ) az a baj pedig a svédek nyilvánvalóan rámentek a beálló és az átlövők levédekezésére középen "tömörülve" szóval ez egy lehetőség lett volna de nem éltünk vele! nem értem miértNem néztem a statokat de érzetre egy gyors/indítás gólunk nem volt. Nem tudtunk lendületbe jönni. A svéd falhoz meg ma kevesek voltunk.Mondjuk jó szélsők nélkül az nehéz.
Gorcsev
Hanni
Szerkesztette: yooker
több mint 4 éve
Bóka hibázott már az EB-n amúgy?Nem néztem a statokat de érzetre egy gyors/indítás gólunk nem volt. Nem tudtunk lendületbe jönni. A svéd falhoz meg ma kevesek voltunk.Mondjuk jó szélsők nélkül az nehéz.
Gorcsev
Hanni
előző meccset nem láttam, meg ennek se az első félidejét
egyébként neki volt 1 indítás gólja
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nem néztem a statokat de érzetre egy gyors/indítás gólunk nem volt. Nem tudtunk lendületbe jönni. A svéd falhoz meg ma kevesek voltunk.Mondjuk jó szélsők nélkül az nehéz.
Gorcsev
több mint 4 éve
Gorcsev
500
Nem néztem a statokat de érzetre egy gyors/indítás gólunk nem volt. Nem tudtunk lendületbe jönni. A svéd falhoz meg ma kevesek voltunk.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/