NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
184
31
18:30-tól, ARENA4
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-eb-alkoholt-ittak-a-sved-jatekosok-megszegtek-a-hazirendet-2742589Úristen! Statáriálisan kivégezni mindet, a rohadékok!!4!4
😛 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Akkor ma is beírom, 10n belül maradunk már jó lesz 😛
több mint 4 éve
Lehet hogy kicsit erőltetett a hasonlat de nekem a dán meccs óta valahogy mindig a '92-es dán foci EB siker ugrik be. Nem hasonlít abban hogy mi nem a strandról ugrunk be a tornára de abban mindenképp hogy nem volt elvárás előzetesen és ez felszabadította a játékosokat.igazából inkább a görög EB siker 😀
Az a csapat aki így meg tud verni egy előtte kiváló formát mutató Izlandot az tényleg bárki ellen képes lehet bravúrra. Ami nagy kérdés számomra hogy meddig lehet elkerülni azt hogy ez a csapat ne jusson hullámvölgybe, valahol törvényszerű hogy lesz olyan egy ennyi meccsből álló tornán amikor senki nem tud majd extrát nyújtani.
Egyszerre érzem azt hogy el kellene engedni ezt a norvég meccset, pláne ha elhúznak (akkor már az elejétől is akár) meg azt hogy hogy nagyon jó lenne nem kikapni mert az megint plusz energiát adna a későbbi fontosabb meccsekhez.
davemayer
grit&grind dark horse 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Lehet hogy kicsit erőltetett a hasonlat de nekem a dán meccs óta valahogy mindig a '92-es dán foci EB siker ugrik be. Nem hasonlít abban hogy mi nem a strandról ugrunk be a tornára de abban mindenképp hogy nem volt elvárás előzetesen és ez felszabadította a játékosokat. Az a csapat aki így meg tud verni egy előtte kiváló formát mutató Izlandot az tényleg bárki ellen képes lehet bravúrra. Ami nagy kérdés számomra hogy meddig lehet elkerülni azt hogy ez a csapat ne jusson hullámvölgybe, valahol törvényszerű hogy lesz olyan egy ennyi meccsből álló tornán amikor senki nem tud majd extrát nyújtani.
Egyszerre érzem azt hogy el kellene engedni ezt a norvég meccset, pláne ha elhúznak (akkor már az elejétől is akár) meg azt hogy hogy nagyon jó lenne nem kikapni mert az megint plusz energiát adna a későbbi fontosabb meccsekhez.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Már a kiinduló állítást vitatom.a jinx irányított karmaNem hiszek a természetfelettibenVeretlenek vagyunk az EB-n.Te mindent (is) tudsz Jóska, de jinxelni csak rossz irányba. 😀
Aki szerint ez mák meg véletlen, ez egy kifutott, szerencsés menetelés, és úgyse nyerünk több meccset, az a beletett munkát nézi le, nem értékeli.
Én simán kinézek ebből a csapatból bárki ellen egy győzelmet.
És mindemellett még 4 vereség se lenne feltétlenül gáz, más csapat is lehet jó, teheti oda magát.
Szóval momentán veretlenként az a cél, higy megverjünk mindenkit, és meg kell próbálni megnyerni az EB-t.
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska
a karma a természet része mint hatás-ellenhatás
szóval a jinx a természet része!
Negritis
Tartalmilag is, formálisan is.
A logikai bakugrások nyilvánvalóak.
És ha a hit személyes természetű, akkor a nemhit is.
Továbbra se hiszek benne.
több mint 4 éve
a jinx irányított karmaNem hiszek a természetfelettibenVeretlenek vagyunk az EB-n.Te mindent (is) tudsz Jóska, de jinxelni csak rossz irányba. 😀
Aki szerint ez mák meg véletlen, ez egy kifutott, szerencsés menetelés, és úgyse nyerünk több meccset, az a beletett munkát nézi le, nem értékeli.
És mindemellett még 4 vereség se lenne feltétlenül gáz, más csapat is lehet jó, teheti oda magát.
Szóval momentán veretlenként az a cél, higy megverjünk mindenkit, és meg kell próbálni megnyerni az EB-t.
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska
a karma a természet része mint hatás-ellenhatás
szóval a jinx a természet része!
több mint 4 éve
Nem hiszek a természetfelettibenVeretlenek vagyunk az EB-n.Te mindent (is) tudsz Jóska, de jinxelni csak rossz irányba. 😀
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 4 éve
Veretlenek vagyunk az EB-n.Te mindent (is) tudsz Jóska, de jinxelni csak rossz irányba. 😀
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Szerintemaz nem píszí hogy mindenhonnan kell csapat
1) az a 3 csapat, aki nem európai, pont képvisel annyi erőt hogy megérdemelje hogy kint legyen.. ekézzük a házigazdát/olimpiai eszmét, az a tuti.
2) vagy speciel meg lehetett volna verni a brazilokat a VB-n, akkor nem lenne gondunk....
3) és még így is kint lehetne 8 európai, sőt valszeg kint is lesz annyi.
Ez pont az az eset ahol szerintem egy szót nem lehet szólni..
Igor
hanem $$$$$
több mint 4 éve
Veretlenek vagyunk az EB-n.Aki szerint ez mák meg véletlen, ez egy kifutott, szerencsés menetelés, és úgyse nyerünk több meccset, az a beletett munkát nézi le, nem értékeli.
több mint 4 éve
Szerintem 1) az a 3 csapat, aki nem európai, pont képvisel annyi erőt hogy megérdemelje hogy kint legyen.. ekézzük a házigazdát/olimpiai eszmét, az a tuti.
2) vagy speciel meg lehetett volna verni a brazilokat a VB-n, akkor nem lenne gondunk....
3) és még így is kint lehetne 8 európai, sőt valszeg kint is lesz annyi.
Ez pont az az eset ahol szerintem egy szót nem lehet szólni..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Azért ez rohadtul meg van bonyolítva és megint a píszí (jajj minden kontinensről muszáj vkinek ott lenni) kedvéért maradnak le erősebb csapatok.... de ez van 😕
több mint 4 éve
Lesz ott egy afrikai csapat a csoportban, akit verni kell mindenképpen. Németeket meg el lehet kapni egyszer.Illetve most azért rózsaszín minden, de ha még meg is lenne a selejtező, nálunk két erősebb európai lesz, amiből egyet előzni kell. Szóval nehéz dió ez, de mondjuk legalább a 0,1% esély amit a torna előtt adtam feljebb kúszott.Pont ezt akartam mondani. Még ha valami óriási bravúr folyamán el is kapnánk még 2 csapatot itt az EB-n, és szerencsésen alakul minden (!!!), akkor is lesz egy selejtező, ahol kb mindenki nagyobb játékerőt képvisel majd nálunk. Szóval számolgatni lehet, de nem sok értelme van. Persze ettől még lehet és kell is szurkolni, hogy jussunk ki az olimpiára, csak ne felejtsük el, hogy ez kb a földöntúli bravúr kategóriája.
gabokocka
Antonius
Meg hát még változhatnak a csoportok is, ha mondjuk a svédek nyerik az eb-t, meg egyiptom kijut az afrika kupáról, mert akkor brazília bekerül egyik csoportba, ahová mondjuk mi is, aztán simán megvan a második hely.
Nem sok mindennek kell összejönnie ehhez 😀
több mint 4 éve
Illetve most azért rózsaszín minden, de ha még meg is lenne a selejtező, nálunk két erősebb európai lesz, amiből egyet előzni kell. Szóval nehéz dió ez, de mondjuk legalább a 0,1% esély amit a torna előtt adtam feljebb kúszott.Teams already qualified for the 2020 Men's OQT
gabokocka
Tournament 1: Norway (NOR), Spain (ESP), Chile (CHI), Republic of Korea (KOR)
Tournament 2: France (FRA), Croatia (CRO)
Tournament 3: Germany (GER), Sweden (SWE)
Mondjuk ez még változhat, ha valamelyik csapat megnyeri az EB-t. De egyelőre úgy néz ki, hogy vagy a 2-es vagy a 3-as csoportba kerülhetünk. Egyik sem tűnik egyszerűnek. De a választani kellene, akkor inkább a 3-as.
több mint 4 éve
Antonius
1 702
Illetve most azért rózsaszín minden, de ha még meg is lenne a selejtező, nálunk két erősebb európai lesz, amiből egyet előzni kell. Szóval nehéz dió ez, de mondjuk legalább a 0,1% esély amit a torna előtt adtam feljebb kúszott.Pont ezt akartam mondani. Még ha valami óriási bravúr folyamán el is kapnánk még 2 csapatot itt az EB-n, és szerencsésen alakul minden (!!!), akkor is lesz egy selejtező, ahol kb mindenki nagyobb játékerőt képvisel majd nálunk. Szóval számolgatni lehet, de nem sok értelme van. Persze ettől még lehet és kell is szurkolni, hogy jussunk ki az olimpiára, csak ne felejtsük el, hogy ez kb a földöntúli bravúr kategóriája.
gabokocka
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Illetve most azért rózsaszín minden, de ha még meg is lenne a selejtező, nálunk két erősebb európai lesz, amiből egyet előzni kell. Szóval nehéz dió ez, de mondjuk legalább a 0,1% esély amit a torna előtt adtam feljebb kúszott.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ne feledd, hogy az osztrákok azért rendező ország (sőt Bécsben is lesznek a csoportmeccsek) és ők már így is két ponttal állnak. Valamelyik nagy csapatot elkaphatják és ha az utolsó fordulóban a fehéroroszokat is elverik, akkor 6 ponttal, akár a 2-3. hely is meglehet a csoportban.szerk: pl.a németem hiába lesznek itt másodikok, ők a VB-s helyük alapján kerülnek beosztasra, nem mint EB masodik.Sorry, ezt néztem el.. közben előszedtem közben a Olympics Qualifying Tournament szabályzatot, és valóban én értelmeztem másképp.
gabokocka
Na mindegy, így se teljesíthetetlen, csak így a még ki nem jutó csapatokra kell figyelni a csoportban... mert szerintem az A csoportban megoldja a három már kvalifikált csapat.
Igor
De egyébként mindegy, nyerni kell 2 meccset (leginkább a szolvénok és a portugálok ellen)
több mint 4 éve
szerk: pl.a németem hiába lesznek itt másodikok, ők a VB-s helyük alapján kerülnek beosztasra, nem mint EB masodik.Sorry, ezt néztem el.. közben előszedtem közben a Olympics Qualifying Tournament szabályzatot, és valóban én értelmeztem másképp.
gabokocka
Na mindegy, így se teljesíthetetlen, csak így a még ki nem jutó csapatokra kell figyelni a csoportban... mert szerintem az A csoportban megoldja a három már kvalifikált csapat.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Igor, nem tud 3 csapat kiesni a VB-ről előlünk, mert csak az EB győztes és Egyiptom esélyes erre, a brazilok elbaszták. VB-ről sehogy nem tudunk már kvalifikálni a tornára, csak innen.Így van, pont ezt néztem. Ha mondjuk norvégia megnyeri az eb-t és egyiptom pedig az afrika kupát, akkor még a brazilok játszhatnak selejtezőt maximum. De mi már semmiképpen.
szerk: pl.a németem hiába lesznek itt másodikok, ők a VB-s helyük alapján kerülnek beosztasra, nem mint EB masodik.
gabokocka
több mint 4 éve
Igor, nem tud 3 csapat kiesni a VB-ről előlünk, mert csak az EB győztes és Egyiptom esélyes erre, a brazilok elbaszták. VB-ről sehogy nem tudunk már kvalifikálni a tornára, csak innen.szerk: pl.a németem hiába lesznek itt másodikok, ők a VB-s helyük alapján kerülnek beosztasra, nem mint EB masodik.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 4 éve
Pedig mi jók vagyunk mindig a számolgatásokban 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Antonius
1 702
Általánosságban rühellem a Nemzeti Szart, de itt elég jól járták körül a témát.Kb ugyanazt próbálod írni, de hátulról közelíted meg a dolgot..Egyiptom akkor játszana, ha a brazilok nem baszták volna el. Nekünk az kellett volna, hogy mindkettő egyenes ágon kijusson, de ez már nem valósulhat meg.
en.wikipedia.org/wiki/Handball_at_the_2020_Summer_Olympics_%E2%80%93_Men%27s_qualification
Ha a sárgákból kék lesz, meg Egyiptom is bekékül -> akkor Brazilok és mi besárgulunk.
Szóval szerintem meg Egyiptom is játszik... 😊 ha elnéztem valamit, írjátok meg - de az ilyen tipusú problémákban, általában elég magabiztos vagyok, h jól írtam fel a gráfot.. 😛
Igor
gabokocka
www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-eb-ovatosan-atgondolhatjuk-az-olimpiai-selejtezore-vezeto-utat-is-2742327
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
4)no offense, de egy csapat hogy tud egyszerre az első három helyen végezni? 😛
- Egyiptom elbassza, de
- GER/SPA/SWE/NOR/CRO ötösből végez valaki a dobogó mindhárom fokán...
Igor
több mint 4 éve
Kb ugyanazt próbálod írni, de hátulról közelíted meg a dolgot..Egyiptom akkor játszana, ha a brazilok nem baszták volna el. Nekünk az kellett volna, hogy mindkettő egyenes ágon kijusson, de ez már nem valósulhat meg.
en.wikipedia.org/wiki/Handball_at_the_2020_Summer_Olympics_%E2%80%93_Men%27s_qualification
Ha a sárgákból kék lesz, meg Egyiptom is bekékül -> akkor Brazilok és mi besárgulunk.
Szóval szerintem meg Egyiptom is játszik... 😊 ha elnéztem valamit, írjátok meg - de az ilyen tipusú problémákban, általában elég magabiztos vagyok, h jól írtam fel a gráfot.. 😛
Igor
több mint 4 éve
Kb ugyanazt próbálod írni, de hátulról közelíted meg a dolgot..en.wikipedia.org/wiki/Handball_at_the_2020_Summer_Olympics_%E2%80%93_Men%27s_qualification
Szerkesztette: Igor