NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintetek a rendszer működik, mármint főleg a védekezés, vagy klasszis materia van pár emberben? 😊
FLZOLI
A védekezés kifejezetten tetszik, szerintem az tudatos, annak örülök. A támadásban érzem azt, amit Fast Willie írt, hogy valószínűleg előny, hogy nem ismerik a játékosainkat.

És azért az is belejátszik, hogy se Dánia, se Izland nem játszott ellenünk jól. Persze csapatsport, lehet azért is rosszul játszani, mert mi nem engedjük, de azért szerintem ettől függetlenül se voltak jók. Ennél a dán teljesítménynél világ élvonala azért jóval jobb kézilabdát tud játszani, bárki ellen.
peterk2005
Svédek és norvégok egy szinttel magasabb színvonalon játszanak, mint a dánok, de a mai védekezésbe beletörhet a bicskájuk. Low scoring meccset nehéz játszani velük, de nem lehetetlen

A portugálok a mi inverzünk, hihetetlen energiával támadnak, de hátul linkeskednek.
Fast Willie
Szóval portugál, szlovén, svéd, norvég meccsek lesznek. Kettő meccset behuzva akár tovább is lehet menni ha a norvégok mondjuk ütnek mindenkit...

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Szerintetek a rendszer működik, mármint főleg a védekezés, vagy klasszis materia van pár emberben? 😊
FLZOLI
A védekezés kifejezetten tetszik, szerintem az tudatos, annak örülök. A támadásban érzem azt, amit Fast Willie írt, hogy valószínűleg előny, hogy nem ismerik a játékosainkat.

És azért az is belejátszik, hogy se Dánia, se Izland nem játszott ellenünk jól. Persze csapatsport, lehet azért is rosszul játszani, mert mi nem engedjük, de azért szerintem ettől függetlenül se voltak jók. Ennél a dán teljesítménynél világ élvonala azért jóval jobb kézilabdát tud játszani, bárki ellen.
peterk2005
Svédek és norvégok egy szinttel magasabb színvonalon játszanak, mint a dánok, de a mai védekezésbe beletörhet a bicskájuk. Low scoring meccset nehéz játszani velük, de nem lehetetlen

A portugálok a mi inverzünk, hihetetlen energiával támadnak, de hátul linkeskednek.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 156 — The Mathematician
orosz védekezés kb nincs
a támadásuk nem borzalmas, és a beállós játék működik

nem mondom hogy nyerünk, de ott lehet keresnivaló
Negritis
bánhidi 8 lőtt gól
18 kapott
Negritis
Egyébként csak én érzem úgy, hogy ha Bánhidi egy picit jobb százalékkal tudna lőni, a világ legjobb beállósa lehetne? Amikor megkapja a labdát mindig olyan érzésem van mint annak idején Gál Gyuszinál, hogy az a jobb, ha ütik-verik, nincs helyzet, mert azt inkább bedobja, mint ha helyzetbe kerül. 😀
peterk2005

Bánhidi sztem a legképzettebb, legtechnikásabb magyar beálló evör! Testalkata alapján világklasszis szint, jól helyezkedik, erőszakos, lehet komplett támadórendszert írni rá. Kétségtelen, h szertelen, de Pastor munkája, a spanyol iskola rajta nagyon szembetűnő - kb a Mester legnagyobb találmánya ő!

Nekem Aguinagalde-t idézi 1vs1-ben
Fast Willie
Gál nekem mindig egy trógernek tűnt, aki több komolysággal és profizmussal bőven többre vihette volna. Reméljük Bánhidi többre viszi majd, tényleg jót tesz neki a külföldi edző
FLZOLI
ha nézed Bánhidit védekezésben egyértelmű hogy megvan az alázat nem csak a "pofa"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Mikler pedig továbbra is a nagybetűs PROFI.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 767 — Így remélem megfelelek nektek.....
soha nem vártam még ennyire skype-meetinget, mint a holnapit a dán főnökömmel (Lauge unokatesója 😀)
kristof
Nehogy magad főnöke legyél hirtelen 😛
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fast Willie
Nekem is ő jut róla eszembe. Csak Aguinagalde 100-ból 98-at bedob. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
orosz védekezés kb nincs

Negritis
bánhidi 8 lőtt gól
18 kapott
Negritis
Egyébként csak én érzem úgy, hogy ha Bánhidi egy picit jobb százalékkal tudna lőni, a világ legjobb beállósa lehetne? Amikor megkapja a labdát mindig olyan érzésem van mint annak idején Gál Gyuszinál, hogy az a jobb, ha ütik-verik, nincs helyzet, mert azt inkább bedobja, mint ha helyzetbe kerül. 😀
peterk2005

Bánhidi sztem a legképzettebb, legtechnikásabb magyar beálló evör! Testalkata alapján világklasszis szint, jól helyezkedik, erőszakos, lehet komplett támadórendszert írni rá. Kétségtelen, h szertelen, de Pastor munkája, a spanyol iskola rajta nagyon szembetűnő - kb a Mester legnagyobb találmánya ő!

Fast Willie
Gál nekem mindig egy trógernek tűnt, aki több komolysággal és profizmussal bőven többre vihette volna. Reméljük Bánhidi többre viszi majd, tényleg jót tesz neki a külföldi edző

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master
Dánok hogy fognak így játszani... Lesz motiváció. VB meg EB címvédőként

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
soha nem vártam még ennyire skype-meetinget, mint a holnapit a dán főnökömmel (Lauge unokatesója 😀)
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 767 — Így remélem megfelelek nektek.....
 twitter.com/aron_stefan/status/1217520213807239169

DIK 😀
Tony Adams
Visszakapják a fociban adottakat 😛
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
FLZOLI

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
 twitter.com/aron_stefan/status/1217520213807239169

DIK 😀
több mint 4 éve
orosz védekezés kb nincs

Negritis
bánhidi 8 lőtt gól
18 kapott
Negritis
peterk2005

több mint 4 éve
Kezdem megkedvelni ezt a csikócsapatot, nem ismernek lehetetlent, nem ismernek elveszett labdát, nem adják fel!😁

Mentálisan együtt vannak, Mikler igazi bástya, összefogja a társaságot. Frissek vagyunk és nemzetközileg viszonylag ismeretlenek, ami sztem nagy előny! Fejben nagyon összerakta a szöv kap őket, Chema és Nagy Laci profizmusa pedig átragadt! A védekezésünk nagyon masszìv, magyar csapattól nem emlékszem nagyon ilyenre. Innentől nem érdekel, mi lesz!😂
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
FLZOLI
Is-Is 😊
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 156 — The Mathematician
orosz védekezés kb nincs

Negritis
bánhidi 8 lőtt gól
18 kapott
Negritis
peterk2005
nekem ez nem szokott feltűnni a pick meccsein, ott inkább hit or miss szokott lenni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bírom az edzőnket amúgy. Úgy beszél, mintha teljesen természetes lenne az egész történet 😎
Mondjuk ez a profi mentalitás egyébként

több mint 4 éve
orosz védekezés kb nincs

Negritis
bánhidi 8 lőtt gól
18 kapott
Negritis

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 033 — Omar's Coming Yo!
"El kell küldenünk a ruhákat mosatni"

Mekkora forma 😀

több mint 4 éve
Durva volt, nem tudom honnan jött ez 😊

több mint 4 éve
Nem nagyon jutok szóhoz 😁

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mi második félidő volt bazz 😛🥰😃

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 17 208
A pultos faszi úgy behergelte magát a dánok’ ellen, hogy teljes káoszba került mikor megtudta hogy Izlandot vertük... 😊
több mint 4 éve
teljesen elképesztő, amit ez a fiatal csapat lerakott az asztalra, ha nem látom a szememmel, nem hiszem el 😀 Mind a 3 meccsen emberfeletti teljesítmény. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy ha a portugál, svéd, norvég 3asból kettőt megfogunk ugyanígy, elődöntőben vagyunk és mehetünk az olimpiai selejtezőre
Antonius
Azért a 2W kutya kemény dió lesz. Bár ezek után. 😊
peterk2005
De maradunk az északi kézilabdánál, ami szerintem jó, hasonló stílus ellen hátha magabiztosabbak leszünk
Tony Adams
A norvégek kva jók sajna. Ha csak stíluspontozni kellene a kézilabdát, nekem az ő csapatjátékuk tetszik a legjobban. Igazi 21. századi, turbó kézilabda, hatalmas tempóval, de rengeteg passzal, jó egyéni játékkal. (Remélem eljinxelem őket ennyi dícsérettel 😊 )