NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Szóval portugál, szlovén, svéd, norvég meccsek lesznek. Kettő meccset behuzva akár tovább is lehet menni ha a norvégok mondjuk ütnek mindenkit...Svédek és norvégok egy szinttel magasabb színvonalon játszanak, mint a dánok, de a mai védekezésbe beletörhet a bicskájuk. Low scoring meccset nehéz játszani velük, de nem lehetetlenSzerintetek a rendszer működik, mármint főleg a védekezés, vagy klasszis materia van pár emberben? 😊A védekezés kifejezetten tetszik, szerintem az tudatos, annak örülök. A támadásban érzem azt, amit Fast Willie írt, hogy valószínűleg előny, hogy nem ismerik a játékosainkat.
FLZOLI
És azért az is belejátszik, hogy se Dánia, se Izland nem játszott ellenünk jól. Persze csapatsport, lehet azért is rosszul játszani, mert mi nem engedjük, de azért szerintem ettől függetlenül se voltak jók. Ennél a dán teljesítménynél világ élvonala azért jóval jobb kézilabdát tud játszani, bárki ellen.
peterk2005
A portugálok a mi inverzünk, hihetetlen energiával támadnak, de hátul linkeskednek.
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 409
Svédek és norvégok egy szinttel magasabb színvonalon játszanak, mint a dánok, de a mai védekezésbe beletörhet a bicskájuk. Low scoring meccset nehéz játszani velük, de nem lehetetlenSzerintetek a rendszer működik, mármint főleg a védekezés, vagy klasszis materia van pár emberben? 😊A védekezés kifejezetten tetszik, szerintem az tudatos, annak örülök. A támadásban érzem azt, amit Fast Willie írt, hogy valószínűleg előny, hogy nem ismerik a játékosainkat.
FLZOLI
És azért az is belejátszik, hogy se Dánia, se Izland nem játszott ellenünk jól. Persze csapatsport, lehet azért is rosszul játszani, mert mi nem engedjük, de azért szerintem ettől függetlenül se voltak jók. Ennél a dán teljesítménynél világ élvonala azért jóval jobb kézilabdát tud játszani, bárki ellen.
peterk2005
A portugálok a mi inverzünk, hihetetlen energiával támadnak, de hátul linkeskednek.
több mint 4 éve
ha nézed Bánhidit védekezésben egyértelmű hogy megvan az alázat nem csak a "pofa"Gál nekem mindig egy trógernek tűnt, aki több komolysággal és profizmussal bőven többre vihette volna. Reméljük Bánhidi többre viszi majd, tényleg jót tesz neki a külföldi edzőEgyébként csak én érzem úgy, hogy ha Bánhidi egy picit jobb százalékkal tudna lőni, a világ legjobb beállósa lehetne? Amikor megkapja a labdát mindig olyan érzésem van mint annak idején Gál Gyuszinál, hogy az a jobb, ha ütik-verik, nincs helyzet, mert azt inkább bedobja, mint ha helyzetbe kerül. 😀orosz védekezés kb nincsbánhidi 8 lőtt gól
a támadásuk nem borzalmas, és a beállós játék működik
nem mondom hogy nyerünk, de ott lehet keresnivaló
Negritis
18 kapott
Negritis
peterk2005
Bánhidi sztem a legképzettebb, legtechnikásabb magyar beálló evör! Testalkata alapján világklasszis szint, jól helyezkedik, erőszakos, lehet komplett támadórendszert írni rá. Kétségtelen, h szertelen, de Pastor munkája, a spanyol iskola rajta nagyon szembetűnő - kb a Mester legnagyobb találmánya ő!
Nekem Aguinagalde-t idézi 1vs1-ben
Fast Willie
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mikler pedig továbbra is a nagybetűs PROFI.
több mint 4 éve
soha nem vártam még ennyire skype-meetinget, mint a holnapit a dán főnökömmel (Lauge unokatesója 😀)Nehogy magad főnöke legyél hirtelen 😛
kristof
több mint 4 éve
Nekem Aguinagalde-t idézi 1vs1-benNekem is ő jut róla eszembe. Csak Aguinagalde 100-ból 98-at bedob. 😊
Fast Willie
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Gál nekem mindig egy trógernek tűnt, aki több komolysággal és profizmussal bőven többre vihette volna. Reméljük Bánhidi többre viszi majd, tényleg jót tesz neki a külföldi edzőEgyébként csak én érzem úgy, hogy ha Bánhidi egy picit jobb százalékkal tudna lőni, a világ legjobb beállósa lehetne? Amikor megkapja a labdát mindig olyan érzésem van mint annak idején Gál Gyuszinál, hogy az a jobb, ha ütik-verik, nincs helyzet, mert azt inkább bedobja, mint ha helyzetbe kerül. 😀orosz védekezés kb nincsbánhidi 8 lőtt gól
Negritis
18 kapott
Negritis
peterk2005
Bánhidi sztem a legképzettebb, legtechnikásabb magyar beálló evör! Testalkata alapján világklasszis szint, jól helyezkedik, erőszakos, lehet komplett támadórendszert írni rá. Kétségtelen, h szertelen, de Pastor munkája, a spanyol iskola rajta nagyon szembetűnő - kb a Mester legnagyobb találmánya ő!
Fast Willie
több mint 4 éve
Dánok hogy fognak így játszani... Lesz motiváció. VB meg EB címvédőként
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
soha nem vártam még ennyire skype-meetinget, mint a holnapit a dán főnökömmel (Lauge unokatesója 😀)
több mint 4 éve
twitter.com/aron_stefan/status/1217520213807239169Visszakapják a fociban adottakat 😛
DIK 😀
Tony Adams
több mint 4 éve
Szerintetek a rendszer működik, mármint főleg a védekezés, vagy klasszis materia van pár emberben? 😊A védekezés kifejezetten tetszik, szerintem az tudatos, annak örülök. A támadásban érzem azt, amit Fast Willie írt, hogy valószínűleg előny, hogy nem ismerik a játékosainkat.
FLZOLI
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Willie Parker
15 409
Egyébként csak én érzem úgy, hogy ha Bánhidi egy picit jobb százalékkal tudna lőni, a világ legjobb beállósa lehetne? Amikor megkapja a labdát mindig olyan érzésem van mint annak idején Gál Gyuszinál, hogy az a jobb, ha ütik-verik, nincs helyzet, mert azt inkább bedobja, mint ha helyzetbe kerül. 😀orosz védekezés kb nincsbánhidi 8 lőtt gól
Negritis
18 kapott
Negritis
peterk2005
több mint 4 éve
Willie Parker
15 409
Kezdem megkedvelni ezt a csikócsapatot, nem ismernek lehetetlent, nem ismernek elveszett labdát, nem adják fel!😁 Mentálisan együtt vannak, Mikler igazi bástya, összefogja a társaságot. Frissek vagyunk és nemzetközileg viszonylag ismeretlenek, ami sztem nagy előny! Fejben nagyon összerakta a szöv kap őket, Chema és Nagy Laci profizmusa pedig átragadt! A védekezésünk nagyon masszìv, magyar csapattól nem emlékszem nagyon ilyenre. Innentől nem érdekel, mi lesz!😂
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek a rendszer működik, mármint főleg a védekezés, vagy klasszis materia van pár emberben? 😊Is-Is 😊
FLZOLI
több mint 4 éve
Szerintetek a rendszer működik, mármint főleg a védekezés, vagy klasszis materia van pár emberben? 😊
több mint 4 éve
nekem ez nem szokott feltűnni a pick meccsein, ott inkább hit or miss szokott lenniEgyébként csak én érzem úgy, hogy ha Bánhidi egy picit jobb százalékkal tudna lőni, a világ legjobb beállósa lehetne? Amikor megkapja a labdát mindig olyan érzésem van mint annak idején Gál Gyuszinál, hogy az a jobb, ha ütik-verik, nincs helyzet, mert azt inkább bedobja, mint ha helyzetbe kerül. 😀orosz védekezés kb nincsbánhidi 8 lőtt gól
Negritis
18 kapott
Negritis
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bírom az edzőnket amúgy. Úgy beszél, mintha teljesen természetes lenne az egész történet 😎Mondjuk ez a profi mentalitás egyébként
több mint 4 éve
Egyébként csak én érzem úgy, hogy ha Bánhidi egy picit jobb százalékkal tudna lőni, a világ legjobb beállósa lehetne? Amikor megkapja a labdát mindig olyan érzésem van mint annak idején Gál Gyuszinál, hogy az a jobb, ha ütik-verik, nincs helyzet, mert azt inkább bedobja, mint ha helyzetbe kerül. 😀orosz védekezés kb nincsbánhidi 8 lőtt gól
Negritis
18 kapott
Negritis
több mint 4 éve
"El kell küldenünk a ruhákat mosatni"Mekkora forma 😀
több mint 4 éve
Nem nagyon jutok szóhoz 😁
több mint 4 éve
Mi második félidő volt bazz 😛🥰😃
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
ozibozi
17 208
A pultos faszi úgy behergelte magát a dánok’ ellen, hogy teljes káoszba került mikor megtudta hogy Izlandot vertük... 😊
több mint 4 éve
A norvégek kva jók sajna. Ha csak stíluspontozni kellene a kézilabdát, nekem az ő csapatjátékuk tetszik a legjobban. Igazi 21. századi, turbó kézilabda, hatalmas tempóval, de rengeteg passzal, jó egyéni játékkal. (Remélem eljinxelem őket ennyi dícsérettel 😊 )De maradunk az északi kézilabdánál, ami szerintem jó, hasonló stílus ellen hátha magabiztosabbak leszünkteljesen elképesztő, amit ez a fiatal csapat lerakott az asztalra, ha nem látom a szememmel, nem hiszem el 😀 Mind a 3 meccsen emberfeletti teljesítmény. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy ha a portugál, svéd, norvég 3asból kettőt megfogunk ugyanígy, elődöntőben vagyunk és mehetünk az olimpiai selejtezőreAzért a 2W kutya kemény dió lesz. Bár ezek után. 😊
Antonius
peterk2005
Tony Adams