NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
154
16
19:00
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
86
16
Buffalo Bills - Cincinnati Bengals
67
12
RedZone week 14
47
6
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
42
10
Cleveland Browns - Tennessee Titans
22
6
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
21
8
New York Jets - Miami Dolphins
10
4
Minnesota Vikings - Washington Commanders
9
4
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
ahogy mondtam magamban, hogy de jól védekezünk, rögtön kiengedtünk egy kicsit
több mint 13 éve
működik megint a D :cool:peachha meg nem akkor Nándi 😊
ma egyelőre hozzánk pattannak a labdák
több mint 13 éve
működik megint a D :cool:
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
ezt azért köszi 😊
több mint 13 éve
szép volt
több mint 13 éve
uramisten :cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
megint jó a védelem, így nem lesz gond!
több mint 13 éve
Szégyen ez a kommentátor...Bazzaninagyon durva arc 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
az igen Császár :cool:
több mint 13 éve
egyszer azért kezdhetnénk jól is egy félidőt a változatosság kedvéértSzeszefrancihák ellen is bejött
több mint 13 éve
egyszer azért kezdhetnénk jól is egy félidőt a változatosság kedvéért
több mint 13 éve
Arnaud Bingo: "Mit mondjak? A magyarok jobbak voltak nálunk. Mit fűzzek hozzá ehhez? Én jól játszottam, de ez most másodlagos. Tele van a tököm az egésszel."amíg nem látom hogy Bingo le akarja tessékelni a csapattársát a pályáról amiért nem passzolt, majd megsértődik és cserét kér addig ő maximum egy néger Véber lehet 😉
megszületett a néger-francia TököliHabi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Arnaud Bingo: "Mit mondjak? A magyarok jobbak voltak nálunk. Mit fűzzek hozzá ehhez? Én jól játszottam, de ez most másodlagos. Tele van a tököm az egésszel."megszületett a néger-francia Tököli

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a szerbek mit kúrtak el itt, te jó ég 😀(mondjuk a németek kurva nagyot küzdöttek)
több mint 13 éve
Miután elárasztották tegnap a'zinternetet a magyaros és Nándis demotiválók, ma dánhonban biztos pörögnek a Hansenes, AntiLazarovos és hasonló csodák 😀
több mint 13 éve
Pfhúúú, de szerencsétlenek ezek a Makedónok, így kikapni...
több mint 13 éve
Van itt esetleg aki Újvidéki? Szerdán horvátok ellen lehet lenéznénk haverokkal, de úgy hallom csak elővételben lehet arra már jegyet venni.DubÉn egyáltalán nem vagyok vajdasági, de a kezi.hu-n azt írja, hogy a helyszínen is árulnak jegyeket.Úgyhogy sztem menjetek le nyugodttan, érjetek oda idejében és kaptok.

több mint 13 éve
20-9-es!!! félidő után lett döntetlen a svéd-lengyel....gabokockaés még a mi női kéziseink a chokerek 😀
több mint 13 éve
20-9-es!!! félidő után lett döntetlen a svéd-lengyel....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
be se engednének ien huligánokat mint te józsua...én a vizsgaidőszak miatt csak 27.-én tudnék menni először,akkor lesz vagy az elődöntőnk vagy az 5. helyért a meccs,de mindenképp menni kéne!Jocicsak el kéne menni egy meccsreJocién is ezen gondolkozomzolika26
|
több mint 13 éve
Sajnos ez a köztévét is minősíti. Szánalmas.Az viszont botrány, hogy egy ilyen eseményt egy ilyen riporter közvetíthet....gabokockaMár az úszást is elb@szta. De ott legalább el tudok kapcsolni az Eurosportra.gdavid