Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Mocsai évek óta jó a Bundesben, csak a válogatottban volt chocker.szabaJah, ok. Ezt nem tudtam, ennyire nem követem a kézilabdát.
DHP továbbra is az eb leggyengébb pontja...
több mint 13 éve
Mocsai évek óta jó a Bundesben, csak a válogatottban volt chocker.
több mint 13 éve
simán felálltunk 0-3ról. Jó ez a csapat 😊SzeszeÉs ami a durva, hogy jó a kis Mocsai. Nem tudom, mikor tanult meg így játszani ez a gyerek. 😀
Oh, bazzeg, amint ezt leírtam csinált egy akkora hülyeséget, hogy beszarok. 😂
De nem baj, hajrá fiúk!
több mint 13 éve
simán felálltunk 0-3ról. Jó ez a csapat 😊
több mint 13 éve
A spanyolok megcsapták az oroszokat 30-27-re, úgyhogy minden zsír. Teljesen nyugodtan játsszhatunk. 😊

több mint 13 éve
ez nyílván a meccs alakulásától függene, ha látszik, hogy totál esélytelen lenne a pontszerzés, akkor hagyni kell, és tényleg pihentetni a kulcsembereket, de mindent meg kell próbálni még az elejénnem értem, miért kéne pihentetni, nem sokkal jobbak a franciák a spanyoloknál, sőt, és 1 továbbvitt ponttal nem tudom, mit lehet kezdeni a továbbiakbanHurkanagyon jó, ha van 2 vagy neadjisten 3 pontunk, ha Ilyés, Mocsai, Császár és Zubai kb lépni alig bír majd. Az első kettő kb. 50-55 percet játszott eddig mindkét meccsenzolika26
csak személyes vélemény, de a horvát-izlandi-norvég trió, akik ellen vszeg játszani fogunk a következő körben, nem olyan jók, mint a spanyol-francia duó, úgyhogy én bizakodó vagyok 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1 tovább vitt pont az Hurka lenne , azzal esélytelen az elődöntő. De sztem esélytelen a franciák ellen a pont ha nem nyernek akkor nekik is necces lesz az elődöntő
több mint 13 éve
nem értem, miért kéne pihentetni, nem sokkal jobbak a franciák a spanyoloknál, sőt, és 1 továbbvitt ponttal nem tudom, mit lehet kezdeni a továbbiakbanHurkanagyon jó, ha van 2 vagy neadjisten 3 pontunk, ha Ilyés, Mocsai, Császár és Zubai kb lépni alig bír majd. Az első kettő kb. 50-55 percet játszott eddig mindkét meccsen

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
nem értem, miért kéne pihentetni, nem sokkal jobbak a franciák a spanyoloknál, sőt, és 1 továbbvitt ponttal nem tudom, mit lehet kezdeni a továbbiakban
több mint 13 éve
Ok, ez jogos, 3 és fél óra és kiderül 😊Ezt, értem, sőt én is elfogadnám, ha pihentetnénk a kulcsembereinket. Azzal nem értek egyet, hogy ekkor 4-5-tel kapnánk ki. Szerintem így simán benne lehet egy 10+os különbség, ami nem tudom mennyire törné meg a csapat hangulatát/lendületét.SchleckAz a baj ezzel az elmélettel, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy 80%-kal nem 4-5 góllal kapnánk ki. 😉SchleckOnnantól, hogy kikapnak az oroszok nekünk kb. mindegy mit játsznk, azért a továbbvitt pontokat senki nem várja el, hogy a franciáktól szerezzük, sőt, a spanyoloktól se várta senki. Én is inkább pihentetném a Császár, Illyés, Mocsai triótzolika26

több mint 13 éve
Ezt, értem, sőt én is elfogadnám, ha pihentetnénk a kulcsembereinket. Azzal nem értek egyet, hogy ekkor 4-5-tel kapnánk ki. Szerintem így simán benne lehet egy 10+os különbség, ami nem tudom mennyire törné meg a csapat hangulatát/lendületét.Onnantól, hogy kikapnak az oroszok nekünk kb. mindegy mit játsznk, azért a továbbvitt pontokat senki nem várja el, hogy a franciáktól szerezzük, sőt, a spanyoloktól se várta senki. Én is inkább pihentetném a Császár, Illyés, Mocsai triótzolika26kicsit gáz de én ezen a meccsen tuti nem adnék bele mindent, inkább 80% és kapjunk ki 4-5 góllal és ne legyen újabb sérült. Aztán a középdöntőben meg robbantani :cool:Az a baj ezzel az elmélettel, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy 80%-kal nem 4-5 góllal kapnánk ki. 😉Schleck
valaki elhiszi hogy a spanyolok kikapnak az oroszoktól? nem sok esélyt látok rá, belefutnak a késbe, megcibáltuk eléggé az oroszlán bajszát szerdán 😀davemayer
több mint 13 éve
Onnantól, hogy kikapnak az oroszok nekünk kb. mindegy mit játsznk, azért a továbbvitt pontokat senki nem várja el, hogy a franciáktól szerezzük, sőt, a spanyoloktól se várta senki. Én is inkább pihentetném a Császár, Ilyés, Mocsai triótkicsit gáz de én ezen a meccsen tuti nem adnék bele mindent, inkább 80% és kapjunk ki 4-5 góllal és ne legyen újabb sérült. Aztán a középdöntőben meg robbantani :cool:Az a baj ezzel az elmélettel, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy 80%-kal nem 4-5 góllal kapnánk ki. 😉Schleck
valaki elhiszi hogy a spanyolok kikapnak az oroszoktól? nem sok esélyt látok rá, belefutnak a késbe, megcibáltuk eléggé az oroszlán bajszát szerdán 😀davemayer

több mint 13 éve
kicsit gáz de én ezen a meccsen tuti nem adnék bele mindent, inkább 80% és kapjunk ki 4-5 góllal és ne legyen újabb sérült. Aztán a középdöntőben meg robbantani :cool:Az a baj ezzel az elmélettel, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy 80%-kal nem 4-5 góllal kapnánk ki. 😉
több mint 13 éve
kicsit gáz de én ezen a meccsen tuti nem adnék bele mindent, inkább 80% és kapjunk ki 4-5 góllal és ne legyen újabb sérült. Aztán a középdöntőben meg robbantani :cool: valaki elhiszi hogy a spanyolok kikapnak az oroszoktól? nem sok esélyt látok rá, belefutnak a késbe, megcibáltuk eléggé az oroszlán bajszát szerdán 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Engem nagyon meglepett a spanyol meccs !3- 4 gólos vereséget vártam...Ma este nagyon kíváncsi vagyok hogy kitart-e ez a mentális erő , mert leginkább az hozta nekünk ezt az eredményt! Nem szabad hogy az elején megtörjenek minket , ha kitartunk akkor a végén megint bármi lehet!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
örültem hogy Skaliczky legalább a stúdióból szakkomentált a sporttv-n meccsen is ő vanFocihoz viszonyitva ő is meg a Borsos Attila is rengeteget tesz hozzá szakkomentátorként. Lehet h túlzás meg erőltettet de a foci szakkomentátorok szinvonala ami nagy nulla tükrözi a magyar edzői kar felkészültségét
zseniális a pasi! amúgy is nagy kedvencem (meg a Pick is! )
simán megmondta valamelyik meccsen hová lövik majd a hetest pl.... :rolleyes:
amúgy ezzel a hajjal , bajusszal(bár most már nincs) , arany karlánccal igazi taxisofőr alkat! 😀yooker
több mint 13 éve
örültem hogy Skaliczky legalább a stúdióból szakkomentált a sporttv-n meccsen is ő vanzseniális a pasi! amúgy is nagy kedvencem (meg a Pick is! )
simán megmondta valamelyik meccsen hová lövik majd a hetest pl.... :rolleyes:
amúgy ezzel a hajjal , bajusszal(bár most már nincs) , arany karlánccal igazi taxisofőr alkat! 😀
több mint 13 éve
Kivel lesz a következő meccs?respectvv4laci"csak" a címvédő franciák jönnek , nagyon eros a csapat barmelyik masik csoportbol szerintem tovabb mennenk hatha innen is
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kivel lesz a következő meccs?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ahányszor már anyáztam erre a Mocsaira régebben , és erre a vb-n legutóbb meg most isTök ugyanaz , az 1etlen játékos akibe benne van h megveri az emberét vagy váratlant huz esetleg meg Csaszi.
kurva jó ! ezt nem gondoltam volna ! jót tesz neki nagyon hogy kezdő és nincs Nagy Laci !yooker
Ja Nagy Laci meg bekaphatja a 12centisemet a kutyának se hiányzik!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
GYerekek aki nem látta volna ezt a meccset hátul Mikler Illyés Feci, Laluska , elöl pedig Mocsai Totó és Illyés Feci nyerte meg.Oriási sportélmény volt ez gyerekek.
több mint 13 éve
Óriási döntetlen lett! 😀 Mikler parádés volt és jó volt látni külön öröm volt számomra a szintén somogyi csurgói Szöllősi gólját látnom 😀
Azért ez az EB eddig a Császáré, rég nem láttam ilyen jól a válogatott színeiben szerepelni.
Bár csak a 2. félidő második felét láttam, de nagyon nagy lelki erő, hogy a végén mínuszról visszajöttünk és egál lett!
Szép volt Fiúk!
Most már tovább kell jutni és viszünk is majd 1 pontot!
Hajrá Magyarok!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
nagy laci leszophatja magát! geci jó a CSAPAT!!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Csodálkozunk, hogy bírózós nemzet vagyunk amikor a kommentátor az eddigi másfél meccsből minden percben legalább egyszer foglalkozott a bírókkal?...majdnem megőrültem, hogy minden egyes kontaktnál közölte, hogy és szabálytalankodnak xy-nal szemben.
nem kicsit idegesítőzolika26
közönség nem volt rossz, bár amikor a csapatnak nem ment, akkor ők sem segítettek