NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Mit kell siránkozni már megint? Ez a realitás Norvégiában. Más dimenzió. És teljesen mindegy. Francért kell minden bukó után rinyálni és minden győzelem után aranyat akarni... meg kell verni a svédeket és megleszünk. Zácsik, Görbe és Tóth nélkül én még a szlovén meccset sem vettem volna fixre... most emg nagy a sansz az elődöntőre (mondjuk 50%). És mégis mindenki sír...Rajnaalapvetően igazad van, de könyörgöm: ennyivel nem jobbak a norvégok! ha ennek annyi volt az oka, hogy inkább már a középdöntőre készülünk, és feladtuk ezt a meccset, valamennyire elfogadom, de ha ott is betli, akkor Mátéfi takarodj
több mint 13 éve
Mit kell siránkozni már megint? Ez a realitás Norvégiában. Más dimenzió. És teljesen mindegy. Francért kell minden bukó után rinyálni és minden győzelem után aranyat akarni... meg kell verni a svédeket és megleszünk. Zácsik, Görbe és Tóth nélkül én még a szlovén meccset sem vettem volna fixre... most emg nagy a sansz az elődöntőre (mondjuk 50%). És mégis mindenki sír...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mindenesetre legalább láttam szép norvég női kéziseket 😀 Jó csajok na 😀
több mint 13 éve
Értem én hogy norvégok, na de 20?! Ejnye. Tiszta NB1/b Gyöngyös - akárki meccsen érzem magam :cool: 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
úgy látszik túlértékeltem a franciák elleni W-tJociAz a baj, hogy a csajok is, mert szinte tét nélkülivé fajult a meccs, a franciák elleni W után, meg jó szokásukhoz híven eleve feladták. Meg bírom ezeket a " 2-3!! magy... " alig hallható, sírós hangon... hol a tűz? Bár túl nagy az elvárás, szerintem.
Eldőlt, mielőtt elkezdődött volna... de akkor különbségű vereség azért nagyon csúnya...
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Abszolút nem sajnálnám ha kikapnánk ettől a Norvég csapattól, mert tényleg a világ legjobbjai szvsz. Na de, azért nehogy már 20 góllal jobbak legyenek. Ha 5 gól körüli vereséget kapnánk akkor egy szót sem szólhatna senki szerintem. Ez viszont kicsit gáz. :/
több mint 13 éve
úgy látszik túlértékeltem a franciák elleni W-tén kellően felidegesítettem magam az első félidőnNyugodj meg, senki se fog velük bármit kezdeni. maximum az oroszok ha szétverik őket a szós zoros értelmében, esetleg Montenegró, de nem hiszem, hogy bárki öt gólon belül végezne ellenük.Rajna
nem igaz hogy nem tudunk mit kezdeni velük
se offense,se defense
ez egy nagy nulla eddig,vizes dupla nullaJoci
több mint 13 éve
én kellően felidegesítettem magam az első félidőnNyugodj meg, senki se fog velük bármit kezdeni. maximum az oroszok ha szétverik őket a szós zoros értelmében, esetleg Montenegró, de nem hiszem, hogy bárki öt gólon belül végezne ellenük.
nem igaz hogy nem tudunk mit kezdeni velük
se offense,se defense
ez egy nagy nulla eddig,vizes dupla nullaJoci
több mint 13 éve
Azt egyébként lehet tudni, hogy Sopronyit miért nem játszatja a mester? Én úgy látom, hogy nagyon jól játszik, múltkor a franciák ellen is jól teljesített. Nem tudom, hogy van-e valamilyen sérülése, vagy csak a taktika része?Gabesz92Ez számomra is rejtély. Egyetlen balkezesünk, támadásban simán hasznosabb, mint mondjuk Bulath jobbátlövőben, mégsem játszik, pedig a Debrecenben is elgalább akkora szerepet kap, mint Bulath. Mátéfi összevissza keveri a játékosokat, Temes eddig nem játszott, most meg sokat, fura ez... de tökmindegy. Az ukránok győzelmével rohadt jó sanszunk van az elődöntőre: ha megverjük a svédeket (ami a selejtezőben oda-vissza sikerült), akkor a holland-ukrán duó egyikétől akár ki is kaphatunk...
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Azt egyébként lehet tudni, hogy Sopronyit miért nem játszatja a mester? Én úgy látom, hogy nagyon jól játszik, múltkor a franciák ellen is jól teljesített. Nem tudom, hogy van-e valamilyen sérülése, vagy csak a taktika része?
több mint 13 éve
én kellően felidegesítettem magam az első félidőnnem igaz hogy nem tudunk mit kezdeni velük
se offense,se defense
ez egy nagy nulla eddig,vizes dupla nulla
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Egyébként - követve a nemzetközi példát - végre nekünk is van egy nagybetűs KÖCSÖG játékosunk Temes személyében. Csak még kicsit gyakorolnia kéne, mert így sok lesz a piros.F.SchleckPont ez szűrtem le én is a megmozdulásaiból. De ilyen is elkél a csapatban azért. Mondjuk én is nagyon tudom rühellni ha ziccerben odabasznak, bár én is szoktam. 😛
Ettől függetlenül rommá vernek minket, szétindulnak. Ez ellen pedig szerintem egy csapat sem fog tudni semmit tenni.
több mint 13 éve
Elhiszem neked, de kb. annyira volt lehengerlő a támadójátékuk az elején, hogy rögtön a kacsákra asszociáltam.Norvégia a kézilabda Oregonja.F.SchleckA vicc az, hogy annyira nem is állnak jó játékosokból. Klubjaikban nem olyan durvák ezek a lányok, csak van egy összhang ami női csapatsportban egyenlő a győzelemmel...Rajna
Egyébként - követve a nemzetközi példát - végre nekünk is van egy nagybetűs KÖCSÖG játékosunk Temes személyében. Csak még kicsit gyakorolnia kéne, mert így sok lesz a piros.
több mint 13 éve
Norvégia a kézilabda Oregonja.F.SchleckA vicc az, hogy annyira nem is állnak jó játékosokból. Klubjaikban nem olyan durvák ezek a lányok, csak van egy összhang ami női csapatsportban egyenlő a győzelemmel...
több mint 13 éve
Jó hát a norvégok rájöttek, hogy ha kétszer olyan gyorsak mint a mezőny többi tagja akkor szarrá nyerik magukat. Hatos fal ellen nem jobbak mint mi.
több mint 13 éve
Remélem Lunde hasonlóan "jó" lesz ellenünk, mint Gross volt. 😊F.Schleckde így nem...
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki szereti Bulathot, de hetest akkor sem vele kéne lövetni..
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Talán ha belőnénk a helyzeteket, akkor lehetne esélyünk is. De amíg így értékesítjük őket addig nem sok lesz...
több mint 13 éve
Remélem Lunde hasonlóan "jó" lesz ellenünk, mint Gross volt. 😊
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Mára egy sima 5-10 gólos győzelmet szeretnék látni, az már más kérdés, hogy amit fogok az valószínű, hogy nem ez lesz. Mondjuk a franciák elleni meccsnek is így indultam és lám mi lett belőle. 😊
több mint 13 éve
A lányok nyertek a Fradi emg kiverte a Picket MK-ban. Vajon kié lesz így a kupa nem is tudom... 😀
több mint 13 éve
annyira éreztem, h mi lesz ez a videó...na de Pálinger nem így fogja, hanem háttal 😛 😊Vagy így: http://www.youtube.com/watch?v=iXJRXf2f6cM 😊F.Schlecksztem nyerünk 22-21 időn túlival... 😀DivatPálinger elhajlásból kilövi a hosszú felsőt, teljesen egyértelmű! 😉Gabesz92
|
több mint 13 éve
Vagy így: http://www.youtube.com/watch?v=iXJRXf2f6cM 😊Pálinger elhajlásból kilövi a hosszú felsőt, teljesen egyértelmű! 😉Gabesz92norvégok a szlovéneket is jól elpáholták,ezt valahogy nekünk el kéne kerülnünk 😊sztem nyerünk 22-21 időn túlival... 😀Divat
esélyt lát rá valaki? 😀Joci
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Pálinger elhajlásból kilövi a hosszú felsőt, teljesen egyértelmű! 😉norvégok a szlovéneket is jól elpáholták,ezt valahogy nekünk el kéne kerülnünk 😊sztem nyerünk 22-21 időn túlival... 😀Divat
esélyt lát rá valaki? 😀Joci