Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
látod, h nem indokolt a kapuscsere? 😊
több mint 13 éve
az összes kipattanó az övék szinte 😕
több mint 13 éve
jéé, kaptunk egy 2 percet, csoda
több mint 13 éve
Istenem DHP, a londoni olimpia előtt fél évvel pont fiatalítanak a franicák 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Accambray nevezve van, de még nem lőtt kapura és nem is láttam, szóval szerintem még nem állt be. Karabatic : 2/9 , tartsa meg ezt a jó lövőformáját még egy félidőn keresztül. 😊Karabatic szokás szerint dobálja magát egész meccsen, persze folyamatosan be is szopják a bírók..SzeszeViszont játékban szerencsére nagyon rossz eddig. Accambray meg játszott egyáltalán?Schleck
több mint 13 éve
Karabatic szokás szerint dobálja magát egész meccsen, persze folyamatosan be is szopják a bírók..SzeszeViszont játékban szerencsére nagyon rossz eddig. Accambray meg játszott egyáltalán?
több mint 13 éve
A védelmünk jó volt az emberhátrányokat kivéve, az nagyon összeállt. Ha elől nem lennének buta turnover-eink, és a ziccereket kegyetlenül bevágnánk, akkor nem reménytelen.A bírok meg bekaphatják, lejátszottunk 90 percet emberelőny nélkül. :/
több mint 13 éve
Karabatic szokás szerint dobálja magát egész meccsen, persze folyamatosan be is szopják a bírók..
több mint 13 éve
ennyi hiba tuti, h nem fog beleférni ellenük... pedig a védekezés megint tök jó, csak sajnos a 2 kiállítás kivégzett minket. A spanyolok ellen emberhátrányban is nagyon jó volt a védekezés, itt most nem, de a fő baj ez a rengeteg eladott labda
több mint 13 éve
Franciák ellen egyszerűen nem férnek bele ilyen hibák, mint amiket csináltunk. 100 % kell , kevesebb nem elég. Hajrá magyarok!!!
több mint 13 éve
nem hiszem el...
több mint 13 éve
Szerintem benne lenne a kapuscsere is. Jól kezdett Nándi, de mostanában nem fogott semmit és ez a Dinaros nagy potya volt.Időkérést és kapuscserét!Schleckidőkérést majd ha lejárt a 2 perc, kapuscsere sztem nem indokoltSzesze
több mint 13 éve
Időkérést és kapuscserét!Schleckidőkérést majd ha lejárt a 2 perc, kapuscsere sztem nem indokolt
több mint 13 éve
most van baj... basszus, 9-7 volt ide 😕
több mint 13 éve
Most mehet el a meccs.
több mint 13 éve
Krivokapics bazzeg... ekkora baromságot csinálni
több mint 13 éve
Vajon egész meccsen Karabaticozni fogja Krivot ez a kretén?? :mad:
több mint 13 éve
eddig baszott jól játszunk, sokkal jobbak vagyunk. Ha nem adtunk volna el ennyi labdát + 2 kihagyott totális Mocsai ziccer bement volna akkor simán vezethetnénk 5 góllal is. Ettől függetlenül eddig kurva jó!!
több mint 13 éve
absszus Mocsai miket hagy ki, vayis hát Omeier miket véd 😕Harsányi viszont kurva jó ma, HAJRÁ MAGYAROK!!
több mint 13 éve
eza Laluska lerántás sima 2 perc volt..
több mint 13 éve
Kicsit túl is pörögtünk, le kéne egy picit nyugodni.
több mint 13 éve
tényleg kurva jó a Mocsai. Fasz se gondolta, h így képes pótolni Nagy Lacit.simán felálltunk 0-3ról. Jó ez a csapat 😊SzeszeÉs ami a durva, hogy jó a kis Mocsai. Nem tudom, mikor tanult meg így játszani ez a gyerek. 😀
Oh, bazzeg, amint ezt leírtam csinált egy akkora hülyeséget, hogy beszarok. 😂
De nem baj, hajrá fiúk!Schleck
Ezek a hülye eladott labdák 😕