Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 15 éve
Láttam már jónéhány meccset, de Mocsait még nem láttam jól játszani. Ma jól megy neki, erre ül a padon.
több mint 15 éve
Vajon tudnánk Gálnál rosszabb játékost találni??Egyébként támadásban egész tűrhetően játszunk, később egy normális védekezéssel ez még jól jöhet.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
na akkor ez a német győzelem jó nekünk? mert így kérdésessé vált a csoport 4. helye is...Hurkasztem eddig is ugy volt h nekunk a spanyolok es nemetek kozul az egyiket mindenkepp megkell csapni
most sztem mar mindkettot esetleg meg vmi troger korbeveressel kijohet nekunk
h az eleg lehet ha "csak" a germanokat verjuk es a spanyolok levernek mindenkit velunk egyutt
ha jol gondolom
több mint 15 éve
na akkor ez a német győzelem jó nekünk? mert így kérdésessé vált a csoport 4. helye is...Hurkanémet win mindig jó 😊
több mint 15 éve
na akkor ez a német győzelem jó nekünk? mert így kérdésessé vált a csoport 4. helye is...
több mint 15 éve
Németek nagyon jók Izland ellen, bár szerintem a második félidőre el fognak fáradni. Attól függetlenül izgalmas meccs. 😊
több mint 15 éve
spanyolok 32-27-re verték a norvégokatHurkaJólvan, tippmixmeccs volt😊 Ahogy este a dán-lengyel is az lesz. 😊
több mint 15 éve
spanyolok 32-27-re verték a norvégokat
több mint 15 éve
Persze, csak ugye ehhez azis kell, hogy ne az első hétből kerüljön ki az Európa-bajnok. Mert az ugye egyenes ágon kijut és a helyére beugrik a kvalitornára a vb-8.A helyosztó mindegy. Kivéve persze ha az ötödik helyért játszunk de az elég valószínűtlen. A lényeg a nyolcbakerülés lenne.Rajnacsak az első 7 hely ad olimpiai kvalifikációra jogot , a 8. ugyanolyan szopó mint a 15. pl...peach
több mint 15 éve
A helyosztó mindegy. Kivéve persze ha az ötödik helyért játszunk de az elég valószínűtlen. A lényeg a nyolcbakerülés lenne.Rajnacsak az első 7 hely ad olimpiai kvalifikációra jogot , a 8. ugyanolyan szopó mint a 15. pl...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
Ha már volt, bocs: norvég-izlandin szakkomm: "amerikai fociból az ék alakzatot juttatja eszembe, amit Myrhol csinál néha" 😂
több mint 15 éve
A helyosztó mindegy. Kivéve persze ha az ötödik helyért játszunk de az elég valószínűtlen. A lényeg a nyolcbakerülés lenne.
több mint 15 éve
Ha komolyabban vettük volna az első félidőben simábban nyertünk volna.Szilágyi játéka tetszett a túloldalról, kár, hogy a szomszédokat választotta...
Viszont remélem a stúdióban ülő Borsos Attila szavait nem veszi komolyan senki aki nyíltan kijelentette, hogy a franciák ellen akár fel is adhatjuk, mert mi lesz később a németek ellen...
Ez aztán a mentalitás a "szakértő" úrtól...
Remélem Csárlinak 3+1 meccse lesz mert akkor a helyosztón is játszhat 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
Ebből a meccsből kiindulva Mocsai Tamás igenis fontos játékosa a csapatnak.F.SchleckNem tudtam eldönteni amúgy hogy mennyire komoly ez a meccs, az emberfogás volt talán a "fordulópont" de ettől függetlenül ez még mindig édeskevés lesz a többiek ellen... pláne ez az X is a franciknál hogy nekünk direkt ne legyne jó 😐
több mint 15 éve
Ebből a meccsből kiindulva Mocsai Tamás igenis fontos játékosa a csapatnak.
több mint 15 éve
úgy látom Rogg megint nem játszott tegnap...
több mint 15 éve
Hajrá Fradi,nyerni kell!áá,így elbaszni,a rohadt életbe már
több mint 15 éve
Ki az a Roggisch? http://sportgeza.hu/kezilabda/2011/01/19/tenyleg_ennyire_brutalis_lenne_ilyes/ 😀F.Schleckezek csak statok, The Rogg majd egyszer mészárol olyat, hogy azt senki sem fogja elfelejteni
több mint 15 éve
Ki az a Roggisch? http://sportgeza.hu/kezilabda/2011/01/19/tenyleg_ennyire_brutalis_lenne_ilyes/ 😀
több mint 15 éve
most sikerült kicsit belekavarodnom: ha kikapunk az osztrákok ellen, és a norvégok mondjuk nyernének az izlandiak ellen, akkor is továbbviszünk 2 pontot nem?HurkaPersze. Ha most kikapnak az osztrákok, amgúy meg kiesünk a viharba (hálisten a végére összekapták magukat az izlandiak így már azért valószínűlen ez az eset).
több mint 15 éve
most sikerült kicsit belekavarodnom: ha kikapunk az osztrákok ellen, és a norvégok mondjuk nyernének az izlandiak ellen, akkor is továbbviszünk 2 pontot nem?
több mint 15 éve
Yeah, az argentinok verték a svédeket, így van esélyük a nyolcba jutni. Nem lenne rossz.
több mint 15 éve
A norvégok megszenvedtek a brazilokkal, de azért nyertek a végén. Lengyelek sajna ugyanez Korea ellen. Az argentinok most épp vezetnek a svédek ellen, de ez nem jelent sokat, pedig kéne egy argentin W. De a legjobban most Izland kell nekünk.
több mint 15 éve
Minden tiszteletem Méhes Gáboré...Azt én is megfigyeltem, hogy mindenféle nyelvbotlás nélkül mondta ki a neveket. 😀 Meg is lepődtem rajta. 😊
A japán játékosok nevének kimondása felér egy nyelvtörővel. 😀 😀 😀
Szép volt fiúk!Sonics
több mint 15 éve
Minden tiszteletem Méhes Gáboré... A japán játékosok nevének kimondása felér egy nyelvtörővel. 😀 😀 😀
Szép volt fiúk!