Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Dehogynem.A meccs jogos, a tömegközlekedés nem mindenki számára kiváltható.Semmivel.De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
unokaöcsém karanténban...
azért aki ezeket a gólyatáborokat megszervezte...
NB2
Szervezhetek én koncentrációs tábort is akár, nem az a hülye, aki eljön?
Sobri Jóska
Mivel nagyobb a kockázata egy gólyatábornak, mint egy focimeccsnek, v egy sima bkv-zásnak?
¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
És az nem hülye aki meccsre megy vagy bkv-zik egy világjárvány közepette?
És nem képes átszervezni úgy az életét, hogy csökkentse a megfertőződés kockázatát?
De.
Sobri Jóska
bcsarli
Maradjon a seggén, vagy induljon el korábban gyalog.
Barátom, aki bejár melózni a Városligettől elsétál Újbudára és haza minden nap.
Így duplán egészséges.
Csak indokolatlan ott lenni és sokan vannak kis helyen egyszerre egy időben.focimeccsen még mindig nem isznak 😀De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
Sobri Jóska
Mivel nagyobb a kockázata egy gólyatábornak, mint egy focimeccsnek, v egy sima bkv-zásnak?
¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
Negritis
több mint 5 éve
De a kormány azt kommunikálja, hogy a külföld a veszélyes, meg a külföldiek. Itthon nincs semmi korlátozás (csak a koncertek talán, meg a "kötelező maszkviselés". ennyivel azt is betilthatnák, h fingjanak az emberek, kb annyira van ellenőrizve).Semmivel.De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
És nem képes átszervezni úgy az életét, hogy csökkentse a megfertőződés kockázatát?
De.
Sobri Jóska
Nem várhatod el a lakosságtól, hogy logikusan gondolkozzon. Azt várhatod el, hogy betartsák amit a vezetők előírnak, javasolnak. Azt pedig megteszik.
Direkt túlkapom most (gondolom leesett), mert én is faszoknak tartom azokat, akik elmennek gólyatáborba.
De nem mentek szembe az előírásokkal, sőt. Ezért nem a lakosság a felelős (még ha egyéni szinten igen is). | Én pl a bkv-t nem tudom kiszűrni, ha csak nem sétálok napi 2 x 8km-t melóba. A HO-t nem engedik, hiába kérvényeztem hivatalosan. |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
focimeccsen még mindig nem isznak 😀De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A meccs jogos, a tömegközlekedés nem mindenki számára kiváltható.Semmivel.De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
De.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Semmivel.De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
De.
több mint 5 éve
De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Azért meglepődnék, ha a HÖK ellen most nagy tiltakozás indulna emiatt.Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
több mint 5 éve
Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
több mint 5 éve
Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
több mint 5 éve
Üzent Brüsszel, hogy a diszkrimináció nem pálya. Viktor és csapata nem elég PC.coub.com/view/vlbt2
gordon
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Már várom, amikor megoldásként minden diák és tanár egy üveg klóros fertőtlenítőt kap, szép füles műanyagban, hogy mindenhová magukkal tudják vinni.444.hu/2020/09/01/ket-budapesti-iskolaban-is-megjelent-a-koronavirus"A levél szerint, mivel a kontaktnak számító tanárok tünetmentesek, nem kötelező őket tesztelni, így azt magánszemélyként kellett kérvényezniük. (A kötelező teszt feltétele a koronagyanús tünet és még legalább egy másik feltétel teljesülése, ilyen például a szoros kontakt.) "
Vrij6
wtf? ez nekem új. hiába voltak kontaktban bizonyítottan fertőzött emberekkel, nem jár a teszt, mert akikkel voltak, azok tünetmentesek? a tünetmentes emberek nem adhatják tovább? ez mikori fejlemény?
Borbinho
több mint 5 éve
Üzent Brüsszel, hogy a diszkrimináció nem pálya. Viktor és csapata nem elég PC.
több mint 5 éve
Más:valaki mondja már meg miért nem jó a hivatalos osztrák teszt de a szlovák cseh lengyel meg igen.Elvileg azért mert sok ország használ olyat ami nem megbízható, a gyakorlatban meg azért, hogy fizessél az államnak legalább 60.000-et két tesztért amit amúgy is a te adódból vettek, tehát kétszer fizeted ki
Mivel gyengébbek vagy szarabbam az osztrák laborok vagy eü rendszer mint a feksoroltaké?
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Tippre szerintem max abban bíznak a kormányban, hogy Pintér a háttérben a maffia módszereivel és a kézi vezérlésű maganhadseregevel (=rendőrség) osszetakol valami rendes intézkedés tervet meg elokesziti a védekezést leallasok nélkül. Addig még véletlenül se engedik a kirakat babukat a mikrofon elé (Kasler, Cili néne...)
több mint 5 éve
V4 mindenben (is) jobbNem értettem félre konkrétan leirta valaki csak most nincs kedvem kikeresni hogy ki.Mekkora egy álszent bagázs vagytok de komolyan.....Szerintem félreértetted, aki szerint a kb 750 nettohoz utánad legálisan 1.500.000-t kifizet valaki havonta a vendéglátó szektorban itthon az nagyobb sci-fi mint Matolcsy féle haluzasok a magyar gazdaság erejéről..
Mikor én leirom hogy 2200 euró havonta a fizetésem és hogy nincs költségem kajára lakhatasra, akkor szinte mindenki azzal jön hogy de hát mennyit dolgozol hány órát meg annyit Pesten is keresel stb......
Meg hogy el egyáltalán nem jó max ha újra kezdő vagy stb.
De itt emberek nagy többsége 300 max 500e Ft bol él hitellel vagy albival na meg rezsi és kaja költségel.
Rózsa Sándor (betyár)
FLZOLI
Valahogy így hangzott hogy ennyi órával Pesten is lehet vendeglatasba hasonlóan keresni.
Na de mindegy tök nincs jelentősége. Meg ez itt off.
Más:valaki mondja már meg miért nem jó a hivatalos osztrák teszt de a szlovák cseh lengyel meg igen.
Mivel gyengébbek vagy szarabbam az osztrák laborok vagy eü rendszer mint a feksoroltaké?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.Corvinus -> Coronavirus
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.
több mint 5 éve
Nekem elég volt önmagában a hőemelkedés isMondjuk az is hülye, aki nem mondja be ilyen esetben, hogy hőemelkedése van és fáj a tüdeje... Az a kontakttal együtt már elegendő egy állami teszthez (szeptember 15-én kb., de az mindegy).444.hu/2020/09/01/ket-budapesti-iskolaban-is-megjelent-a-koronavirus"A levél szerint, mivel a kontaktnak számító tanárok tünetmentesek, nem kötelező őket tesztelni, így azt magánszemélyként kellett kérvényezniük. (A kötelező teszt feltétele a koronagyanús tünet és még legalább egy másik feltétel teljesülése, ilyen például a szoros kontakt.) "
Vrij6
wtf? ez nekem új. hiába voltak kontaktban bizonyítottan fertőzött emberekkel, nem jár a teszt, mert akikkel voltak, azok tünetmentesek? a tünetmentes emberek nem adhatják tovább? ez mikori fejlemény?
Borbinho
somoskovig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Más: valaki mondja már meg, miért kell bármiféle logikát keresni random kormányzati intézkedések mögött? Horvátország azért volt zöld sokáig minden racionális érv ellenére, hogy lehessen menni kicsit Adriázni. Simán lehet, hogy Káslernek cseh a masszőre, Viktor egy lengyel k*rvát gyömöszöl ráérő idejében, Világi Oszkár meg jelezte, hogy hozna 200 DAC szurkolót a Szuperkupa meccsre, olyan szépen tudják énekelni a Nélküledet, hogy beszartok.Nem értettem félre konkrétan leirta valaki csak most nincs kedvem kikeresni hogy ki.Mekkora egy álszent bagázs vagytok de komolyan.....Szerintem félreértetted, aki szerint a kb 750 nettohoz utánad legálisan 1.500.000-t kifizet valaki havonta a vendéglátó szektorban itthon az nagyobb sci-fi mint Matolcsy féle haluzasok a magyar gazdaság erejéről..
Mikor én leirom hogy 2200 euró havonta a fizetésem és hogy nincs költségem kajára lakhatasra, akkor szinte mindenki azzal jön hogy de hát mennyit dolgozol hány órát meg annyit Pesten is keresel stb......
De itt emberek nagy többsége 300 max 500e Ft bol él hitellel vagy albival na meg rezsi és kaja költségel.
Rózsa Sándor (betyár)
FLZOLI
Valahogy így hangzott hogy ennyi órával Pesten is lehet vendeglatasba hasonlóan keresni.
Más:valaki mondja már meg miért nem jó a hivatalos osztrák teszt de a szlovák cseh lengyel meg igen.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem értettem félre konkrétan leirta valaki csak most nincs kedvem kikeresni hogy ki.Mekkora egy álszent bagázs vagytok de komolyan.....Szerintem félreértetted, aki szerint a kb 750 nettohoz utánad legálisan 1.500.000-t kifizet valaki havonta a vendéglátó szektorban itthon az nagyobb sci-fi mint Matolcsy féle haluzasok a magyar gazdaság erejéről..
Rózsa Sándor (betyár)
FLZOLI
több mint 5 éve
Mondjuk az is hülye, aki nem mondja be ilyen esetben, hogy hőemelkedése van és fáj a tüdeje... Az a kontakttal együtt már elegendő egy állami teszthez (szeptember 15-én kb., de az mindegy).444.hu/2020/09/01/ket-budapesti-iskolaban-is-megjelent-a-koronavirus"A levél szerint, mivel a kontaktnak számító tanárok tünetmentesek, nem kötelező őket tesztelni, így azt magánszemélyként kellett kérvényezniük. (A kötelező teszt feltétele a koronagyanús tünet és még legalább egy másik feltétel teljesülése, ilyen például a szoros kontakt.) "
Vrij6
Borbinho
több mint 5 éve
Félre értettem, de így se teljesen világos. Az a 30 ember tünetmentes aki érintkezett a 3 bizonyítottan fertőzöttel, ezért nem jár nekik a teszt.Nem tudom, de ugye ma hivatalosan 2 ezer alatti tesztszám volt, nem viszik túlzásba...444.hu/2020/09/01/ket-budapesti-iskolaban-is-megjelent-a-koronavirus"A levél szerint, mivel a kontaktnak számító tanárok tünetmentesek, nem kötelező őket tesztelni, így azt magánszemélyként kellett kérvényezniük. (A kötelező teszt feltétele a koronagyanús tünet és még legalább egy másik feltétel teljesülése, ilyen például a szoros kontakt.) "
Vrij6
Borbinho
Vrij6
"A NEBIH felé tovabbítottuk azoknak a névsorát, akik érintkeztek az angol anyanyelvű tanárokkal, ez 30 főt jelent. Miután tünetmentesek vagyunk, a szűrés elvégzésére a jelenlegi kötelező protokoll szerint nincs szükség, ezért a tesztek elvégzését magánszemélyként külön kérvényeznünk kellett. Ezek várhatóan a hét folyamán elvégzésére kerülnek."
Szerkesztette: Borbinho
több mint 5 éve
Nem tudom, de ugye ma hivatalosan 2 ezer alatti tesztszám volt, nem viszik túlzásba...444.hu/2020/09/01/ket-budapesti-iskolaban-is-megjelent-a-koronavirus"A levél szerint, mivel a kontaktnak számító tanárok tünetmentesek, nem kötelező őket tesztelni, így azt magánszemélyként kellett kérvényezniük. (A kötelező teszt feltétele a koronagyanús tünet és még legalább egy másik feltétel teljesülése, ilyen például a szoros kontakt.) "
Vrij6
Borbinho
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
444.hu/2020/09/01/ket-budapesti-iskolaban-is-megjelent-a-koronavirus"A levél szerint, mivel a kontaktnak számító tanárok tünetmentesek, nem kötelező őket tesztelni, így azt magánszemélyként kellett kérvényezniük. (A kötelező teszt feltétele a koronagyanús tünet és még legalább egy másik feltétel teljesülése, ilyen például a szoros kontakt.) "
Vrij6
több mint 5 éve
Kérdés:- mi a jobb Horvátország 20 emberrel vagy a Balaton 10e-rel?
Magyarán: kurva mindegy hol vagy ha kevés emberrel kontaktolsz és fertőtlenítesz kicsi az esély a fertőzésre.