Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Én azt, hogy szar lehet 2020-ban a XIX. században élni.falusi haver már attól taccson volt, hogy közös haver 120-ért vett mobilt 😊 Azt mondta nálunk ennyiért autót vesznek😊 Ehhez vajon mit szólna?Na menj a .... 🤣Az igazi királyok tereprollerrel hasitanak 😊Xiaomi a legjobb márka a roller világban, lehet hogy nekik van olyan modelljuk ami 200 es fasza.nemtom, több ismerősöm is 150-200 körüli xiaomikat vett és elégedettek vele, pedig túl vannak azon a ponton ahol az ember kezdődik (100kg) és 1.5-2 éve használják heti 3-4xOff-A határ kb a gagyi és a jó között pont ez a 250e, pláne ha felnőtt méretű embernek kell nem egy 60 kg-os szélfuvallatnak
Faterom 250ért vette, beszart az aksija 3 hét után, másfél hónap telt el mióta visszaküldte gariban, hogy történjen valami...
peach
davemayer
Negritis
davemayer
www.ultimate-ebike.com/Techlife-X9
FLZOLI
davemayer
NB2
Ennél talán csak az a szarabb, ha valaki erre még büszke is.
több mint 5 éve
falusi haver már attól taccson volt, hogy közös haver 120-ért vett mobilt 😊 Azt mondta nálunk ennyiért autót vesznek😊 Ehhez vajon mit szólna?Na menj a .... 🤣Az igazi királyok tereprollerrel hasitanak 😊Xiaomi a legjobb márka a roller világban, lehet hogy nekik van olyan modelljuk ami 200 es fasza.nemtom, több ismerősöm is 150-200 körüli xiaomikat vett és elégedettek vele, pedig túl vannak azon a ponton ahol az ember kezdődik (100kg) és 1.5-2 éve használják heti 3-4xOff-A határ kb a gagyi és a jó között pont ez a 250e, pláne ha felnőtt méretű embernek kell nem egy 60 kg-os szélfuvallatnak
Faterom 250ért vette, beszart az aksija 3 hét után, másfél hónap telt el mióta visszaküldte gariban, hogy történjen valami...
peach
davemayer
Negritis
davemayer
FLZOLI
davemayer
több mint 5 éve
Arról már van konkrét infó, hogy ellenőrzik a 30km-t? Mert amit én pletykát hallottam, az zárójelbe teszi az egész röhejes intézkedést

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/09/01/szennyviz-koronavirus-esetszam/Cilit mikor rettyintik már be?
"bíztató"
Erről nem olvastam, lemaradtam. Hiába, a kockásing nem véd meg mindentől 😀24.hu/belfold/2020/09/01/koronavirus-budapest-iskola-berzsenyi-obuda/
dande
24.hu/belfold/2020/09/01/koronavirus-obuda-iskola/
Negritis
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/09/01/szennyviz-koronavirus-esetszam/"bíztató"
Erről nem olvastam, lemaradtam. Hiába, a kockásing nem véd meg mindentől 😀24.hu/belfold/2020/09/01/koronavirus-budapest-iskola-berzsenyi-obuda/
dande
24.hu/belfold/2020/09/01/koronavirus-obuda-iskola/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Még azért vannak páran, főleg külföldiek mennek hazafelé vagy magyarok vissza Angliába, de a következő héttől már szinte teljesen offMi a helyzet amúgy nálatok?"A külföldiek alapesetben nem léphetnek be, persze a rokonlátogatás vagy a tranzitút – tehát, ha például Albániába tart az illető Ausztriából vagy Szerbiába Németországból – kivétel."Így van, ma volt pl görög utas a Baltikumból, aki ment tovább haza, őt beengedték a tranzitzónába
Jól értelmezem hogy aki átutazik az bejöhet?
Bazzani
r.baggio
Teljes csend vagy van azért mozgás?
Bazzani
Érzésre pedig megsokasodtak a diplomata/külügyi szolgálatos útlevelek, de lehet csak a megváltozott arányok miatt tűnt fel...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Erről nem olvastam, lemaradtam. Hiába, a kockásing nem véd meg mindentől 😀koronaMivan a Berzsenyisekkel? én is az voltam (vagyok, leszek😛)Ja, amíg nyolctól délig első napozott a gyerek a suliban, addig bementünk az Árkádba (pulyával suliban elsősként ott maradni nem lehetett, hazamenni nem sok értelme lett volna).Lehet, hogy ők a vìrus miatt hazaküldött v suliba el nem engedett Berzsenyi gimisek vagy óbudai Nagy Lászlósok voltak😁
Maszk úgy a nép 70%-n kábé, de sokakon nem.
Viszont egész délelőtt rengeteg tizenéves flangált, shoppingolt, mekizett satöbbi, nekik nem indult el a suli, nem volt évnyitó, semmi? Se szép ruhában nem voltak, se iskolai cucc nem volt náluk...
warr_b
Fast Willie
dande
Negritis
több mint 5 éve
444! cikk volt linkelveMivan a Berzsenyisekkel? én is az voltam (vagyok, leszek😛)Ja, amíg nyolctól délig első napozott a gyerek a suliban, addig bementünk az Árkádba (pulyával suliban elsősként ott maradni nem lehetett, hazamenni nem sok értelme lett volna).Lehet, hogy ők a vìrus miatt hazaküldött v suliba el nem engedett Berzsenyi gimisek vagy óbudai Nagy Lászlósok voltak😁
Viszont egész délelőtt rengeteg tizenéves flangált, shoppingolt, mekizett satöbbi, nekik nem indult el a suli, nem volt évnyitó, semmi? Se szép ruhában nem voltak, se iskolai cucc nem volt náluk...
warr_b
Fast Willie
dande
több mint 5 éve
koronaMivan a Berzsenyisekkel? én is az voltam (vagyok, leszek😛)Ja, amíg nyolctól délig első napozott a gyerek a suliban, addig bementünk az Árkádba (pulyával suliban elsősként ott maradni nem lehetett, hazamenni nem sok értelme lett volna).Lehet, hogy ők a vìrus miatt hazaküldött v suliba el nem engedett Berzsenyi gimisek vagy óbudai Nagy Lászlósok voltak😁
warr_b
Fast Willie
dande
több mint 5 éve
Mivan a Berzsenyisekkel? én is az voltam (vagyok, leszek😛)Ja, amíg nyolctól délig első napozott a gyerek a suliban, addig bementünk az Árkádba (pulyával suliban elsősként ott maradni nem lehetett, hazamenni nem sok értelme lett volna).Lehet, hogy ők a vìrus miatt hazaküldött v suliba el nem engedett Berzsenyi gimisek vagy óbudai Nagy Lászlósok voltak😁
warr_b
Fast Willie
több mint 5 éve
Ja, amíg nyolctól délig első napozott a gyerek a suliban, addig bementünk az Árkádba (pulyával suliban elsősként ott maradni nem lehetett, hazamenni nem sok értelme lett volna).Lehet, hogy ők a vìrus miatt hazaküldött v suliba el nem engedett Berzsenyi gimisek vagy óbudai Nagy Lászlósok voltak😁
warr_b
több mint 5 éve
Ja, amíg nyolctól délig első napozott a gyerek a suliban, addig bementünk az Árkádba (pulyával suliban elsősként ott maradni nem lehetett, hazamenni nem sok értelme lett volna). Maszk úgy a nép 70%-n kábé, de sokakon nem.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Amúgy pazar, a tájékoztatón azt mondták, hogy klik (vagy emmi? fasz tudja melyik nagyeszű felettes szerv) utasításra ha a gyerek kicsit is köhög vagy tüsszög, haza kell küldeni, az orvos nem mérlegelhet, és 10 napig nem mehet iskolába... meg pl minden napra új törölköző kell, szóval azért vannak itt hülyeségek bőven.Mondjuk így semmi értelme nem volt az egész iskolaévet elindítani...

több mint 5 éve
szerintem sem, de ettől még van 1-2 dolog amiből érdemes lehet, amik nem igazán romlanak meg plSzerintem most közel sem lesz akkora halmozás. Főleg, hogy anyagilag rosszabbul áll a nép.Szerintetek kell készülni újra átmeneti készlethiányokra mint március-áprilisban? Hús, SÜTŐPOR (😊) egyebek..."készülni" relatív, de ha lesznek korlátozások akkor megint lesz halmozás
bcsarli
amit tudsz tárolni jobban abból érdemes lehet kis extrát venni, de ne vidd túlzásba
Negritis
Bazzani
több mint 5 éve
Mi a helyzet amúgy nálatok?"A külföldiek alapesetben nem léphetnek be, persze a rokonlátogatás vagy a tranzitút – tehát, ha például Albániába tart az illető Ausztriából vagy Szerbiába Németországból – kivétel."Így van, ma volt pl görög utas a Baltikumból, aki ment tovább haza, őt beengedték a tranzitzónába
Bazzani
r.baggio
Teljes csend vagy van azért mozgás?
több mint 5 éve
Szerintem most közel sem lesz akkora halmozás. Főleg, hogy anyagilag rosszabbul áll a nép.Szerintetek kell készülni újra átmeneti készlethiányokra mint március-áprilisban? Hús, SÜTŐPOR (😊) egyebek..."készülni" relatív, de ha lesznek korlátozások akkor megint lesz halmozás
bcsarli
amit tudsz tárolni jobban abból érdemes lehet kis extrát venni, de ne vidd túlzásba
Negritis
több mint 5 éve
Na menj a .... 🤣Az igazi királyok tereprollerrel hasitanak 😊Xiaomi a legjobb márka a roller világban, lehet hogy nekik van olyan modelljuk ami 200 es fasza.nemtom, több ismerősöm is 150-200 körüli xiaomikat vett és elégedettek vele, pedig túl vannak azon a ponton ahol az ember kezdődik (100kg) és 1.5-2 éve használják heti 3-4xOff-A határ kb a gagyi és a jó között pont ez a 250e, pláne ha felnőtt méretű embernek kell nem egy 60 kg-os szélfuvallatnak
peach
davemayer
Negritis
davemayer
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szerintetek kell készülni újra átmeneti készlethiányokra mint március-áprilisban? Hús, SÜTŐPOR (😊) egyebek..."készülni" relatív, de ha lesznek korlátozások akkor megint lesz halmozás
bcsarli
több mint 5 éve
Szerintetek kell készülni újra átmeneti készlethiányokra mint március-áprilisban? Hús, SÜTŐPOR (😊) egyebek...
több mint 5 éve
Az igazi királyok tereprollerrel hasitanak 😊Xiaomi a legjobb márka a roller világban, lehet hogy nekik van olyan modelljuk ami 200 es fasza.nemtom, több ismerősöm is 150-200 körüli xiaomikat vett és elégedettek vele, pedig túl vannak azon a ponton ahol az ember kezdődik (100kg) és 1.5-2 éve használják heti 3-4xOff-A határ kb a gagyi és a jó között pont ez a 250e, pláne ha felnőtt méretű embernek kell nem egy 60 kg-os szélfuvallatnak
peach
davemayer
Negritis
davemayer
több mint 5 éve
😀Nekem a nagyobbik gyerek holnap kezdi a sulit, első osztály. Péntek délután hívtak a suliból, hogy semennyire sem lehet majd bemenni a gyerekkel, se maszkban, még az udvarra se, ez lett az előírás... hát marha jó lesz, sok jóra számítok...Holnap? Első? Füzetfóliázás-e megvolt-e már-e? 😊
warr_b
slowmotion
Hát a kurva anyját, aki ezt kitalálta, vagy 3 órája szopunk vele :S

több mint 5 éve
Xiaomi a legjobb márka a roller világban, lehet hogy nekik van olyan modelljuk ami 200 es fasza.nemtom, több ismerősöm is 150-200 körüli xiaomikat vett és elégedettek vele, pedig túl vannak azon a ponton ahol az ember kezdődik (100kg) és 1.5-2 éve használják heti 3-4xOff-A határ kb a gagyi és a jó között pont ez a 250e, pláne ha felnőtt méretű embernek kell nem egy 60 kg-os szélfuvallatnak
peach
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
"A külföldiek alapesetben nem léphetnek be, persze a rokonlátogatás vagy a tranzitút – tehát, ha például Albániába tart az illető Ausztriából vagy Szerbiába Németországból – kivétel."Így van, ma volt pl görög utas a Baltikumból, aki ment tovább haza, őt beengedték a tranzitzónába
Bazzani

---
több mint 5 éve
nemtom, több ismerősöm is 150-200 körüli xiaomikat vett és elégedettek vele, pedig túl vannak azon a ponton ahol az ember kezdődik (100kg) és 1.5-2 éve használják heti 3-4xOff-A határ kb a gagyi és a jó között pont ez a 250e, pláne ha felnőtt méretű embernek kell nem egy 60 kg-os szélfuvallatnak
peach
davemayer
több mint 5 éve
Annyira azért nem."A külföldiek alapesetben nem léphetnek be, persze a rokonlátogatás vagy a tranzitút – tehát, ha például Albániába tart az illető Ausztriából vagy Szerbiába Németországból – kivétel."Most nem azért, de ha valóban érdeklődsz ezek iránt az intézkedések iránt, akkor a rendelet konkrétan elérhető, és nem kell sajtóintepretációkat elemezgetned, értelmezned.
Bazzani
magyarkozlony.hu/dokumentumok/3c26563b389056f4b8ca6b5e062f333d196f6dcb/megtekintes
Egyébként ha érdekel a közélet, megéri naponta az a 10 perc, amíg elolvasod az aktuális aznapi Magyar Közlöny vonatkozó részeit.
Sobri Jóska
Közvetlenül igazából nem érint, nem tervezek külföldre menni.
Csak felkaptam a fejem erre a sorra.
De köszi, beleolvasok.