Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Off-
Faterom 250ért vette, beszart az aksija 3 hét után, másfél hónap telt el mióta visszaküldte gariban, hogy történjen valami...
peach
A határ kb a gagyi és a jó között pont ez a 250e, pláne ha felnőtt méretű embernek kell nem egy 60 kg-os szélfuvallatnak

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
Off-
Faterom 250ért vette, beszart az aksija 3 hét után, másfél hónap telt el mióta visszaküldte gariban, hogy történjen valami...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Elektromos rollerral kell menni. 😀
Hendrix
vagy e-bike amire van szabályozás
Negritis
 www.alza.hu/sport/bluetouch-bt800-d5484842.htm?kampan=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03

En vettem egy ilyet meg februarban. Ugy voltam vele hogy megveszem, par honapot hasznalom aztan majd eladom valami ismerosnek de eskuszom kurvajo.
Hendrix
Meeennnnyyyyiiiiii???
nagylaza
Ez ennyibe kerul, ami nekem lesz az 1750 euro, mondjuk az e-chopper 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
"A külföldiek alapesetben nem léphetnek be, persze a rokonlátogatás vagy a tranzitút – tehát, ha például Albániába tart az illető Ausztriából vagy Szerbiába Németországból – kivétel."

Jól értelmezem hogy aki átutazik az bejöhet?
Bazzani
Most nem azért, de ha valóban érdeklődsz ezek iránt az intézkedések iránt, akkor a rendelet konkrétan elérhető, és nem kell sajtóintepretációkat elemezgetned, értelmezned.

magyarkozlony.hu/dokumentumok/3c26563b389056f4b8ca6b5e062f333d196f6dcb/megtekintes

Egyébként ha érdekel a közélet, megéri naponta az a 10 perc, amíg elolvasod az aktuális aznapi Magyar Közlöny vonatkozó részeit.

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 094 — Axel Foley
"A külföldiek alapesetben nem léphetnek be, persze a rokonlátogatás vagy a tranzitút – tehát, ha például Albániába tart az illető Ausztriából vagy Szerbiába Németországból – kivétel."

Jól értelmezem hogy aki átutazik az bejöhet?

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Jó hír:
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/koronavirus-a-nemet-sajto-szerint-elkerulhet-budapestrol-az-europai-szuperkupa-meccs-2781157
Hajrá UEFA! 😊
bcsarli
a libernyákok is elbarikádozzák az egyetem bejáratát, hát mi van itt kérem? Viktor , házhoz rendeli a grazi agyturkászt...összeesküdött ellene a világ
több mint 5 éve
És annak mit tanácsolsz, aki 12 órás műszakban dolgozik fizikai munkát, és mondjuk vidékről jár be melózni. Nálunk sok ilyen van. Nekik a kocsi sem fér bele.
bcsarli
Hogy használja a fejét, legyen óvatos és vigyázzon magára.

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Jó hír:
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/koronavirus-a-nemet-sajto-szerint-elkerulhet-budapestrol-az-europai-szuperkupa-meccs-2781157
Hajrá UEFA! 😊

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
 444.hu/2020/09/01/megnott-a-koronavirus-koncentracio-tobbek-kozt-budapest-miskolc-es-debrecen-szennyvizeben-is

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.
Beki
Corvinus -> Coronavirus

empty taxi
corovinus

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Beki
PTE több gólyatábora is az
unokaöcsém karanténban...

azért aki ezeket a gólyatáborokat megszervezte...
NB2
Kötelező elmenni rájuk?
Szervezhetek én koncentrációs tábort is akár, nem az a hülye, aki eljön?
Sobri Jóska
De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.
Mivel nagyobb a kockázata egy gólyatábornak, mint egy focimeccsnek, v egy sima bkv-zásnak?

¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
Semmivel.
És az nem hülye aki meccsre megy vagy bkv-zik egy világjárvány közepette?
És nem képes átszervezni úgy az életét, hogy csökkentse a megfertőződés kockázatát?
De.
Sobri Jóska
A meccs jogos, a tömegközlekedés nem mindenki számára kiváltható.
bcsarli
Dehogynem.
Maradjon a seggén, vagy induljon el korábban gyalog.
Barátom, aki bejár melózni a Városligettől elsétál Újbudára és haza minden nap.
Így duplán egészséges.

Beki

NB2
Kötelező elmenni rájuk?
Sobri Jóska
De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.
Mivel nagyobb a kockázata egy gólyatábornak, mint egy focimeccsnek, v egy sima bkv-zásnak?

¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
focimeccsen még mindig nem isznak 😀
Negritis
Csak indokolatlan ott lenni és sokan vannak kis helyen egyszerre egy időben.
Sobri Jóska
És annak mit tanácsolsz, aki 12 órás műszakban dolgozik fizikai munkát, és mondjuk vidékről jár be melózni. Nálunk sok ilyen van. Nekik a kocsi sem fér bele.

több mint 5 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Hendrix
Negritis
 www.alza.hu/sport/bluetouch-bt800-d5484842.htm?kampan=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03

En vettem egy ilyet meg februarban. Ugy voltam vele hogy megveszem, par honapot hasznalom aztan majd eladom valami ismerosnek de eskuszom kurvajo.
Hendrix
Meeennnnyyyyiiiiii???
nagylaza
4 kiloert vettem anno, piacon az egyik legjobb/legminosegibb. Nezegettem olyat amik ilyen 100k korul mennek, nekem nagyon gagyinak erzodtek ranezesre meg hasznalatra is. Persze nem olcso, ez teny.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Dehogynem.
Maradjon a seggén, vagy induljon el korábban gyalog.
Barátom, aki bejár melózni a Városligettől elsétál Újbudára és haza minden nap.
Így duplán egészséges.
Sobri Jóska
na már most attól függ: mihez képest?
vagy ezt a távot levegőszűrős maszkban teszi meg?
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 582 — The Mathematician
Hendrix
Negritis

Hendrix
Meeennnnyyyyiiiiii???
nagylaza
 napidroid.hu/kugoo-kirin-s1-teszt-egyszeru-de-nagyszeru-elektromos-roller/
 napidroid.hu/kugoo-g2-pro-elektromos-roller-bemutato-50-kmora-sebesseg-es-130-kg-os-teherbiras/
 napidroid.hu/xiaomi-ninebot-kickscooter-max-elektromos-roller-akar-65-km-hatotavval/
 napidroid.hu/fiidoo-d2-es-xiaomi-m365-pro-elektromos-roller-akcio/

vannak azért jóval olcsóbban is 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 311 — beers & Packers
Hendrix
Negritis

Hendrix
Meeennnnyyyyiiiiii???
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 311 — beers & Packers
Beki

NB2
Kötelező elmenni rájuk?
Sobri Jóska

¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
Semmivel.
És nem képes átszervezni úgy az életét, hogy csökkentse a megfertőződés kockázatát?
De.
Sobri Jóska
De a kormány azt kommunikálja, hogy a külföld a veszélyes, meg a külföldiek. Itthon nincs semmi korlátozás (csak a koncertek talán, meg a "kötelező maszkviselés". ennyivel azt is betilthatnák, h fingjanak az emberek, kb annyira van ellenőrizve).
Nem várhatod el a lakosságtól, hogy logikusan gondolkozzon. Azt várhatod el, hogy betartsák amit a vezetők előírnak, javasolnak. Azt pedig megteszik.

Direkt túlkapom most (gondolom leesett), mert én is faszoknak tartom azokat, akik elmennek gólyatáborba.
De nem mentek szembe az előírásokkal, sőt. Ezért nem a lakosság a felelős (még ha egyéni szinten igen is). | Én pl a bkv-t nem tudom kiszűrni, ha csak nem sétálok napi 2 x 8km-t melóba. A HO-t nem engedik, hiába kérvényeztem hivatalosan. |
Borbinho
Tíz éve mindent elkövetnek, hogy alattvalókat és jobbágyokat neveljenek, most pedig elvárják, hogy az emberek autonóm döntésekre képes, felelős állampolgárokként viselkedjenek. Fura.
több mint 5 éve
Hendrix
Negritis

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
de most azt kéred számon az embereken hogy betartják amit elvárnak tőlük
és azért mondod őket agyhalottnak mert nem mennek túl az elvárt minimumon

az emberek szerintem is agyhalottak, pont ezért kell a határt úgy meghúzni hogy ha agyhalott módon viselkednek se legyen nagy gond, itt pont nem az történt

és az utazzunk zöld országba ha már utazunk ugyanerre a problémára játszott rá
Negritis
Én azt jegyeztem meg, hogy mivel tudtommal nem kötelező a gólyatábor, ezért elég hülye aki elment.
Aztán meg azt, hogy az értelmes embernek nem a kormányzati előírásoknak kell megfelelnie, hanem saját stratégiája kellene, hogy legyen, hogy ő hogy éli túl, vészeli át, ússza meg, kerüli a világjárványt.
És aki pusztán azért bevállal egy nagy kockázatú eseményen való részvételt mert szabad, az jó nagy pöcs.
Arról nem is beszélve, ha a (járványügyileg) teljesen illogikusan megállapított engedélyezett eseménnyel veti össze járványügyileg a hülyeséget, amikor evidens, hogy ezek a megkülönböztetések nem járványügyileg történnek, hanem jó esetben politikai, gazdasági megfontolásokból, rossz esetben random.
Nekem ennyi az állításom.

több mint 5 éve
Hendrix

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
| Én pl a bkv-t nem tudom kiszűrni, ha csak nem sétálok napi 2 x 8km-t melóba. A HO-t nem engedik, hiába kérvényeztem hivatalosan. |
Borbinho
bringa?
Negritis
off:
Az út nagy részén nincs bicikliút (a google maps nem is engedi kiválasztani azt az opciót útvonaltervnél), és lenne v 3-4 km az Üllőin meg más nagyobb úton, ami úgy h korábban még 1x se bicajoztam Pesten nem bejövős. + nincs olyan űrmaszkom se, amivel a városi bringásokat szoktam látni. a nélkül meg gyanúsan megfulladnék az asztmámmal 1 piros lámpánál 😀
Másrészt le kellene tusolnom utána, amire nincs lehetőség az épületben ahol dolgozom, nyilvános tusolókról meg nem tudok (vmi sportpályán biztos lehetne, de nem tudom a Mammut környékén merre lehetne).

Tavasszal 2x voltam gyalog, de akkor is kibaszottul leizzadtam mire beértem, és kurva szar volt egész nap úgy bent ülni.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
Beki

NB2
Kötelező elmenni rájuk?
Sobri Jóska
DEHÁT MINEK MENT ODAAAAA???!!!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Beki

NB2
Kötelező elmenni rájuk?
Sobri Jóska

¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
Semmivel.
De.
Sobri Jóska
De a kormány azt kommunikálja, hogy a külföld a veszélyes, meg a külföldiek. Itthon nincs semmi korlátozás (csak a koncertek talán, meg a "kötelező maszkviselés". ennyivel azt is betilthatnák, h fingjanak az emberek, kb annyira van ellenőrizve).
Nem várhatod el a lakosságtól, hogy logikusan gondolkozzon. Azt várhatod el, hogy betartsák amit a vezetők előírnak, javasolnak. Azt pedig megteszik.

Direkt túlkapom most (gondolom leesett), mert én is faszoknak tartom azokat, akik elmennek gólyatáborba.
De nem mentek szembe az előírásokkal, sőt. Ezért nem a lakosság a felelős (még ha egyéni szinten igen is). | Én pl a bkv-t nem tudom kiszűrni, ha csak nem sétálok napi 2 x 8km-t melóba. A HO-t nem engedik, hiába kérvényeztem hivatalosan. |
Borbinho
Most értelmes emberként diskurálunk, vagy az egybites kormánykommunikáció relációjában, arra reagálgatva akár gunyorosan, akár ironikusan, akár a logikát keresve benne?
Nem várom el a lakosságtól, hogy bármit is betartson. Mert agyhalottak. De azt szóvá tehetem, hogy agyhalottak. És pont ez történt.
Sobri Jóska
de most azt kéred számon az embereken hogy betartják amit elvárnak tőlük
és azért mondod őket agyhalottnak mert nem mennek túl az elvárt minimumon

az emberek szerintem is agyhalottak, pont ezért kell a határt úgy meghúzni hogy ha agyhalott módon viselkednek se legyen nagy gond, itt pont nem az történt

és az utazzunk zöld országba ha már utazunk ugyanerre a problémára játszott rá

több mint 5 éve
Beki

NB2
Kötelező elmenni rájuk?
Sobri Jóska

¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
Semmivel.
De.
Sobri Jóska

Borbinho
Most értelmes emberként diskurálunk, vagy az egybites kormánykommunikáció relációjában, arra reagálgatva akár gunyorosan, akár ironikusan, akár a logikát keresve benne?
Nem várom el a lakosságtól, hogy bármit is betartson. Mert agyhalottak. De azt szóvá tehetem, hogy agyhalottak. És pont ez történt.

több mint 5 éve
| Én pl a bkv-t nem tudom kiszűrni, ha csak nem sétálok napi 2 x 8km-t melóba. A HO-t nem engedik, hiába kérvényeztem hivatalosan. |
Borbinho
bringa?