Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Off-A határ kb a gagyi és a jó között pont ez a 250e, pláne ha felnőtt méretű embernek kell nem egy 60 kg-os szélfuvallatnak
Faterom 250ért vette, beszart az aksija 3 hét után, másfél hónap telt el mióta visszaküldte gariban, hogy történjen valami...
peach
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Off-Faterom 250ért vette, beszart az aksija 3 hét után, másfél hónap telt el mióta visszaküldte gariban, hogy történjen valami...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ez ennyibe kerul, ami nekem lesz az 1750 euro, mondjuk az e-chopper 😊Meeennnnyyyyiiiiii???www.alza.hu/sport/bluetouch-bt800-d5484842.htm?kampan=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03Elektromos rollerral kell menni. 😀vagy e-bike amire van szabályozás
Hendrix
Negritis
En vettem egy ilyet meg februarban. Ugy voltam vele hogy megveszem, par honapot hasznalom aztan majd eladom valami ismerosnek de eskuszom kurvajo.
Hendrix
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
"A külföldiek alapesetben nem léphetnek be, persze a rokonlátogatás vagy a tranzitút – tehát, ha például Albániába tart az illető Ausztriából vagy Szerbiába Németországból – kivétel."Most nem azért, de ha valóban érdeklődsz ezek iránt az intézkedések iránt, akkor a rendelet konkrétan elérhető, és nem kell sajtóintepretációkat elemezgetned, értelmezned.
Jól értelmezem hogy aki átutazik az bejöhet?
Bazzani
magyarkozlony.hu/dokumentumok/3c26563b389056f4b8ca6b5e062f333d196f6dcb/megtekintes
Egyébként ha érdekel a közélet, megéri naponta az a 10 perc, amíg elolvasod az aktuális aznapi Magyar Közlöny vonatkozó részeit.
több mint 5 éve
"A külföldiek alapesetben nem léphetnek be, persze a rokonlátogatás vagy a tranzitút – tehát, ha például Albániába tart az illető Ausztriából vagy Szerbiába Németországból – kivétel."Jól értelmezem hogy aki átutazik az bejöhet?
több mint 5 éve
Jó hír:a libernyákok is elbarikádozzák az egyetem bejáratát, hát mi van itt kérem? Viktor , házhoz rendeli a grazi agyturkászt...összeesküdött ellene a világ
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/koronavirus-a-nemet-sajto-szerint-elkerulhet-budapestrol-az-europai-szuperkupa-meccs-2781157
Hajrá UEFA! 😊
bcsarli
több mint 5 éve
És annak mit tanácsolsz, aki 12 órás műszakban dolgozik fizikai munkát, és mondjuk vidékről jár be melózni. Nálunk sok ilyen van. Nekik a kocsi sem fér bele.Hogy használja a fejét, legyen óvatos és vigyázzon magára.
bcsarli
több mint 5 éve
Jó hír:www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/koronavirus-a-nemet-sajto-szerint-elkerulhet-budapestrol-az-europai-szuperkupa-meccs-2781157
Hajrá UEFA! 😊
több mint 5 éve
444.hu/2020/09/01/megnott-a-koronavirus-koncentracio-tobbek-kozt-budapest-miskolc-es-debrecen-szennyvizeben-is
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
corovinusCorvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.Corvinus -> Coronavirus
Beki
empty taxi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
És annak mit tanácsolsz, aki 12 órás műszakban dolgozik fizikai munkát, és mondjuk vidékről jár be melózni. Nálunk sok ilyen van. Nekik a kocsi sem fér bele.Dehogynem.A meccs jogos, a tömegközlekedés nem mindenki számára kiváltható.Semmivel.De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
unokaöcsém karanténban...
azért aki ezeket a gólyatáborokat megszervezte...
NB2
Szervezhetek én koncentrációs tábort is akár, nem az a hülye, aki eljön?
Sobri Jóska
Mivel nagyobb a kockázata egy gólyatábornak, mint egy focimeccsnek, v egy sima bkv-zásnak?
¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
És az nem hülye aki meccsre megy vagy bkv-zik egy világjárvány közepette?
És nem képes átszervezni úgy az életét, hogy csökkentse a megfertőződés kockázatát?
De.
Sobri Jóska
bcsarli
Maradjon a seggén, vagy induljon el korábban gyalog.
Barátom, aki bejár melózni a Városligettől elsétál Újbudára és haza minden nap.
Így duplán egészséges.
Csak indokolatlan ott lenni és sokan vannak kis helyen egyszerre egy időben.focimeccsen még mindig nem isznak 😀De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
Sobri Jóska
Mivel nagyobb a kockázata egy gólyatábornak, mint egy focimeccsnek, v egy sima bkv-zásnak?
¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
Negritis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
4 kiloert vettem anno, piacon az egyik legjobb/legminosegibb. Nezegettem olyat amik ilyen 100k korul mennek, nekem nagyon gagyinak erzodtek ranezesre meg hasznalatra is. Persze nem olcso, ez teny.Meeennnnyyyyiiiiii???www.alza.hu/sport/bluetouch-bt800-d5484842.htm?kampan=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03Elektromos rollerral kell menni. 😀vagy e-bike amire van szabályozás
Hendrix
Negritis
En vettem egy ilyet meg februarban. Ugy voltam vele hogy megveszem, par honapot hasznalom aztan majd eladom valami ismerosnek de eskuszom kurvajo.
Hendrix
nagylaza
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Dehogynem.na már most attól függ: mihez képest?
Maradjon a seggén, vagy induljon el korábban gyalog.
Barátom, aki bejár melózni a Városligettől elsétál Újbudára és haza minden nap.
Így duplán egészséges.
Sobri Jóska
vagy ezt a távot levegőszűrős maszkban teszi meg?
több mint 5 éve
napidroid.hu/kugoo-kirin-s1-teszt-egyszeru-de-nagyszeru-elektromos-roller/Meeennnnyyyyiiiiii???www.alza.hu/sport/bluetouch-bt800-d5484842.htm?kampan=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03Elektromos rollerral kell menni. 😀vagy e-bike amire van szabályozás
Hendrix
Negritis
Hendrix
nagylaza
napidroid.hu/kugoo-g2-pro-elektromos-roller-bemutato-50-kmora-sebesseg-es-130-kg-os-teherbiras/
napidroid.hu/xiaomi-ninebot-kickscooter-max-elektromos-roller-akar-65-km-hatotavval/
napidroid.hu/fiidoo-d2-es-xiaomi-m365-pro-elektromos-roller-akcio/
vannak azért jóval olcsóbban is 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Meeennnnyyyyiiiiii???www.alza.hu/sport/bluetouch-bt800-d5484842.htm?kampan=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03Elektromos rollerral kell menni. 😀vagy e-bike amire van szabályozás
Hendrix
Negritis
Hendrix
több mint 5 éve
Tíz éve mindent elkövetnek, hogy alattvalókat és jobbágyokat neveljenek, most pedig elvárják, hogy az emberek autonóm döntésekre képes, felelős állampolgárokként viselkedjenek. Fura.De a kormány azt kommunikálja, hogy a külföld a veszélyes, meg a külföldiek. Itthon nincs semmi korlátozás (csak a koncertek talán, meg a "kötelező maszkviselés". ennyivel azt is betilthatnák, h fingjanak az emberek, kb annyira van ellenőrizve).Semmivel.De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
És nem képes átszervezni úgy az életét, hogy csökkentse a megfertőződés kockázatát?
De.
Sobri Jóska
Nem várhatod el a lakosságtól, hogy logikusan gondolkozzon. Azt várhatod el, hogy betartsák amit a vezetők előírnak, javasolnak. Azt pedig megteszik.
Direkt túlkapom most (gondolom leesett), mert én is faszoknak tartom azokat, akik elmennek gólyatáborba.
De nem mentek szembe az előírásokkal, sőt. Ezért nem a lakosság a felelős (még ha egyéni szinten igen is). | Én pl a bkv-t nem tudom kiszűrni, ha csak nem sétálok napi 2 x 8km-t melóba. A HO-t nem engedik, hiába kérvényeztem hivatalosan. |
Borbinho
több mint 5 éve
www.alza.hu/sport/bluetouch-bt800-d5484842.htm?kampan=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_sport_elektrovozitka_elektrokolobezky_sptbt03Elektromos rollerral kell menni. 😀vagy e-bike amire van szabályozás
Hendrix
Negritis
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
de most azt kéred számon az embereken hogy betartják amit elvárnak tőlükÉn azt jegyeztem meg, hogy mivel tudtommal nem kötelező a gólyatábor, ezért elég hülye aki elment.
és azért mondod őket agyhalottnak mert nem mennek túl az elvárt minimumon
az emberek szerintem is agyhalottak, pont ezért kell a határt úgy meghúzni hogy ha agyhalott módon viselkednek se legyen nagy gond, itt pont nem az történt
és az utazzunk zöld országba ha már utazunk ugyanerre a problémára játszott rá
Negritis
Aztán meg azt, hogy az értelmes embernek nem a kormányzati előírásoknak kell megfelelnie, hanem saját stratégiája kellene, hogy legyen, hogy ő hogy éli túl, vészeli át, ússza meg, kerüli a világjárványt.
És aki pusztán azért bevállal egy nagy kockázatú eseményen való részvételt mert szabad, az jó nagy pöcs.
Arról nem is beszélve, ha a (járványügyileg) teljesen illogikusan megállapított engedélyezett eseménnyel veti össze járványügyileg a hülyeséget, amikor evidens, hogy ezek a megkülönböztetések nem járványügyileg történnek, hanem jó esetben politikai, gazdasági megfontolásokból, rossz esetben random.
Nekem ennyi az állításom.
több mint 5 éve
Elektromos rollerral kell menni. 😀vagy e-bike amire van szabályozás
Hendrix
több mint 5 éve
Elektromos rollerral kell menni. 😀
több mint 5 éve
off:| Én pl a bkv-t nem tudom kiszűrni, ha csak nem sétálok napi 2 x 8km-t melóba. A HO-t nem engedik, hiába kérvényeztem hivatalosan. |bringa?
Borbinho
Negritis
Az út nagy részén nincs bicikliút (a google maps nem is engedi kiválasztani azt az opciót útvonaltervnél), és lenne v 3-4 km az Üllőin meg más nagyobb úton, ami úgy h korábban még 1x se bicajoztam Pesten nem bejövős. + nincs olyan űrmaszkom se, amivel a városi bringásokat szoktam látni. a nélkül meg gyanúsan megfulladnék az asztmámmal 1 piros lámpánál 😀
Másrészt le kellene tusolnom utána, amire nincs lehetőség az épületben ahol dolgozom, nyilvános tusolókról meg nem tudok (vmi sportpályán biztos lehetne, de nem tudom a Mammut környékén merre lehetne).
Tavasszal 2x voltam gyalog, de akkor is kibaszottul leizzadtam mire beértem, és kurva szar volt egész nap úgy bent ülni.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
DEHÁT MINEK MENT ODAAAAA???!!!Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
de most azt kéred számon az embereken hogy betartják amit elvárnak tőlükMost értelmes emberként diskurálunk, vagy az egybites kormánykommunikáció relációjában, arra reagálgatva akár gunyorosan, akár ironikusan, akár a logikát keresve benne?De a kormány azt kommunikálja, hogy a külföld a veszélyes, meg a külföldiek. Itthon nincs semmi korlátozás (csak a koncertek talán, meg a "kötelező maszkviselés". ennyivel azt is betilthatnák, h fingjanak az emberek, kb annyira van ellenőrizve).Semmivel.De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
De.
Sobri Jóska
Nem várhatod el a lakosságtól, hogy logikusan gondolkozzon. Azt várhatod el, hogy betartsák amit a vezetők előírnak, javasolnak. Azt pedig megteszik.
Direkt túlkapom most (gondolom leesett), mert én is faszoknak tartom azokat, akik elmennek gólyatáborba.
De nem mentek szembe az előírásokkal, sőt. Ezért nem a lakosság a felelős (még ha egyéni szinten igen is). | Én pl a bkv-t nem tudom kiszűrni, ha csak nem sétálok napi 2 x 8km-t melóba. A HO-t nem engedik, hiába kérvényeztem hivatalosan. |
Borbinho
Nem várom el a lakosságtól, hogy bármit is betartson. Mert agyhalottak. De azt szóvá tehetem, hogy agyhalottak. És pont ez történt.
Sobri Jóska
és azért mondod őket agyhalottnak mert nem mennek túl az elvárt minimumon
az emberek szerintem is agyhalottak, pont ezért kell a határt úgy meghúzni hogy ha agyhalott módon viselkednek se legyen nagy gond, itt pont nem az történt
és az utazzunk zöld országba ha már utazunk ugyanerre a problémára játszott rá
több mint 5 éve
Most értelmes emberként diskurálunk, vagy az egybites kormánykommunikáció relációjában, arra reagálgatva akár gunyorosan, akár ironikusan, akár a logikát keresve benne?De a kormány azt kommunikálja, hogy a külföld a veszélyes, meg a külföldiek. Itthon nincs semmi korlátozás (csak a koncertek talán, meg a "kötelező maszkviselés". ennyivel azt is betilthatnák, h fingjanak az emberek, kb annyira van ellenőrizve).Semmivel.De hát direkt Magyarországon belülre szervezték az összeset, Magyarország pedig zöld.Kötelező elmenni rájuk?Corvinus gólyatábor után is 18 fertőzött.PTE több gólyatábora is az
Beki
NB2
Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
De.
Sobri Jóska
Borbinho
Nem várom el a lakosságtól, hogy bármit is betartson. Mert agyhalottak. De azt szóvá tehetem, hogy agyhalottak. És pont ez történt.
több mint 5 éve
| Én pl a bkv-t nem tudom kiszűrni, ha csak nem sétálok napi 2 x 8km-t melóba. A HO-t nem engedik, hiába kérvényeztem hivatalosan. |bringa?
Borbinho