Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 304 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kitartást Doc! Közben annyit árnyalódott a dolog, hogy a kölyök apja prosukált pozitív tesztet, de azért végeredmény előtt elengedte iskolába a kölyköt..... idióták....
dande
Update: az igazgató tudott a dologról, de nem akarta nagy dobra verni.... úgy derült ki a feleségem szàmàra aki ott tanít, hogy egy szülőtárs felhívta őt, hogy az idióta gyerek kiposztolta FB messenger csoportban. Aztán persze azt törölték.... a feleségem holnap menjen tanítani, a gyerek pedig aki allergiás a szülői napok terhére maradhatbitthon..... ennyre hülyék vagyunk..... súlyos dolgok vannak ám itt. ..
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 304 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kitartást Doc! Közben annyit árnyalódott a dolog, hogy a kölyök apja prosukált pozitív tesztet, de azért végeredmény előtt elengedte iskolába a kölyköt..... idióták....
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Update: Most hivott egy kollégám akinek a felesége szintén Covidos kezelt, most hívták kontaktkutatás miatt és karantén. Nekik teszt nincs.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 584 — The Mathematician

ez mondjuk elég durva

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Jelentem fiam osztálytársa koronavírus pozitív....Rendelhetem a tesztet???
dande
Fasza... legjobbakat.
warr_b
Még megerősítést kérünk, illetve két napot voltak együtt... de ha igaz, akkor lehet mi leszünk az első református gyülekezet, ahol hivatalosan koronavírus miatt nem tartunk istentiszteletet.....
dande
Másoknak sem kellene. Ha van isten megérti, ha nincs akkor meg tök mindegy

több mint 5 éve
Remélem a sok faszkalap felnőtt-útleveles-utazgató, konteohívő, maszktagadó bulizgató szép lassan rádöbben ez tényleg itt van.
10 feletti a közvetlen környezetemben a pozitív és ebből 3 nagyon beteg.
Kollégám és nagyon jó barátom éjszakát már fulladva intézetben töltötte. Lánya a POTE gólyatáborban fertőződött meg (ő jól van). Másik kollégám felesége karanténban tünetesen mert a PMFC Covidos focistáját kezelte (teszt nincs még) Másik barátom fia és több társa pozitív (nejem a háziorvosa), nagyon szarul van (22 éves).
Mindenki aki nem húz maszkot, aki nem bírja ki közösségi térben szórakozás nélkül, mindenki aki politikai harcot lát a maszkban, izolációban, védekezésben az idióta barom.
Epidemiológusok, virológusok szerint a felfutás útja a horvát nyaralás, majd az onnan hazajöttektől a balatoni aug. 20.-i hétvége, borhétvégék, gastronapok, focimeccsek és fiatalok rendezvényei (elsősorban a gólyatáborok) voltak.
Kormányunk intézkedései meg megint a dilettantizmus csúcsát döngetik. Bravó,

Szerkesztette: diverdoc

több mint 5 éve
asszem az emberek elkezdenek személyesen is találkozni a vírussal lassan

több mint 5 éve
dande
Fasza... legjobbakat.
warr_b
Még megerősítést kérünk, illetve két napot voltak együtt... de ha igaz, akkor lehet mi leszünk az első református gyülekezet, ahol hivatalosan koronavírus miatt nem tartunk istentiszteletet.....
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Esélytelen így az iskolákat megtartani ahogy vártam. Legjobbakat dande 🙏🏻

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande
Fasza... legjobbakat.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Orbán abban zseniális, hogy ELHITETI, hogy "megvalósítható, végrehajtható ügymenetek határát, és pragmatikusan addig megy el". 1,5 m-es távolságtartás volt előírva, de a fodrász nyitva lehetett. 😀

Orbán és kommunikációs terének zsenije abban rejlik, hogy az emberek egy jelentős része azt hiszi, hogy csinálnak valamit. Közben meg nem. Azt hiszik, hogy volt munkahely védelem, közben meg nem. Azt hiszik, hogy volt mikrovállalkozás mentés, közben meg nem. És lehetetlen bizonyítani az ellenkezőjét, úgy hogy azt széles tömegek is megértsék.

NA ebben zseniális Orbán Viktor, nem a pragmatizmusban. Abban te vagy zseniális, már ne vedd tolakodásnak. | (magamat még sem írhatom 😛 ) |
Gyurma Pappa
Ez maga a pragmatikum. Szépen leírtad, összefoglaltad, kifejtetted. 😊
Sobri Jóska
múlt héten dicsőítetted OV-t, hogy ennyire lezárja a határokat meg faszagyerek stb.
azért érdekelne a véleményed, hogy most mióta elég volt annyi, hogy odamentem Babis hozzá, hogy "lécci, lécci" és erre változtatott, még mindig zseninek tartod, hogy lezárta a határokat miközben nem?
csebi
Igen, de jobban örülnék ha minden határ ténylegesen le lenne zárva kb. március óta, és akkor országon belül nyugodtan lehetne bóklászni. Én meg személy szerint nem is akarok országon kívül.
Majd amikor 1-2 hét múlva megint mindent bezárnak, annak is fogok örülni, de amikor kiderül, hogy kivétel az X az Y meg a Y, annak meg nem.

Sobri Jóska
Áhá, értem hova akarsz kilyukadni. De most inkább nem állok neki, mert alapvetően jó móka lenne leírni a köznapi és a filozófiai pragmatizmus közti különbséget, és levezetni, hogy miért csak egy kis szeletét érinted egy sokkal szélesebb témának. De 1) offtopik, 2) szerintem rajtam kívül senkit nem érdekel 😊

Inkább maradjunk annál: mocskos fidesz, köcsög gyurcsány stb. mindenki válogassa ki a neki tetsző részt.
Gyurma Pappa
Oké.

Orbán abban zseniális, hogy ELHITETI, hogy "megvalósítható, végrehajtható ügymenetek határát, és pragmatikusan addig megy el". 1,5 m-es távolságtartás volt előírva, de a fodrász nyitva lehetett. 😀

Orbán és kommunikációs terének zsenije abban rejlik, hogy az emberek egy jelentős része azt hiszi, hogy csinálnak valamit. Közben meg nem. Azt hiszik, hogy volt munkahely védelem, közben meg nem. Azt hiszik, hogy volt mikrovállalkozás mentés, közben meg nem. És lehetetlen bizonyítani az ellenkezőjét, úgy hogy azt széles tömegek is megértsék.

NA ebben zseniális Orbán Viktor, nem a pragmatizmusban. Abban te vagy zseniális, már ne vedd tolakodásnak. | (magamat még sem írhatom 😛 ) |
Gyurma Pappa
Sobri Jóska
Dobd ki az idegen szavak szótárat, amit használsz, mert amit te pragmatikusnak gondolsz, az igazából az opportunista.
somoskovig
Mi a különbség a kettő között?

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 533 — zászló zászló szív
Sobri Jóska
Áhá, értem hova akarsz kilyukadni. De most inkább nem állok neki, mert alapvetően jó móka lenne leírni a köznapi és a filozófiai pragmatizmus közti különbséget, és levezetni, hogy miért csak egy kis szeletét érinted egy sokkal szélesebb témának. De 1) offtopik, 2) szerintem rajtam kívül senkit nem érdekel 😊

Inkább maradjunk annál: mocskos fidesz, köcsög gyurcsány stb. mindenki válogassa ki a neki tetsző részt.

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
 444.hu/2020/09/02/rendkivuli-szunetet-rendeltek-el-egy-nagyvazsonyi-iskolaban-koronavirus-miatt

süti vigyázz, közelít!
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
Ebben zseniális Orbán, hogy megtalálja a megvalósítható, végrehajtható ügymenetek határát, és pragmatikusan addig megy el.
Sobri Jóska
Ne má'. Ezt most azért te sem hiszed el, hogy a "30 km-es határátlépés" egy megvalósítható protokoll.

Gyurma Pappa
Szoktam mondani hogy amikor már elhiszik a saját hazugságaikat, akkor van nagy baj.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 687 — Lucas Scott

Gyurma Pappa
Sobri Jóska
múlt héten dicsőítetted OV-t, hogy ennyire lezárja a határokat meg faszagyerek stb.
azért érdekelne a véleményed, hogy most mióta elég volt annyi, hogy odamentem Babis hozzá, hogy "lécci, lécci" és erre változtatott, még mindig zseninek tartod, hogy lezárta a határokat miközben nem?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Örök igazság: nem az a lényeg mi a valóság, hanem ami a valóságnak láttatik, látszik 😊 😛
dande
Mert nem elég valóságnak lenni, annak is kell látszani.......😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Örök igazság: nem az a lényeg mi a valóság, hanem ami a valóságnak láttatik, látszik 😊 😛
dande
a lényeg hogy semmi sem lényeges, csak az számít és érdekes amit az adott pillanatban fel akarok/tudok használni a magam javára
a múlt a jelen és a jövő csak ámítás

több mint 5 éve
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 170 — Chiefs GM

Gyurma Pappa
Sobri Jóska
Dobd ki az idegen szavak szótárat, amit használsz, mert amit te pragmatikusnak gondolsz, az igazából az opportunista.

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress

Gyurma Pappa

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 311 — beers & Packers
Teccik!😊
"Ha megtagadod a maszkviselést, akkor van rá esély, hogy szociopata vagy"
 24.hu/elet-stilus/2020/09/02/maszkviseles-kutatas-szociopata-hajlam/
több mint 5 éve
Rendes apukaként TERMÉSZETESEN nem én foglalkozom ilyen dolgokkal....😊
csi77
budaházi edda rendesen kitanít 😀

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Nekem a nagyobbik gyerek holnap kezdi a sulit, első osztály. Péntek délután hívtak a suliból, hogy semennyire sem lehet majd bemenni a gyerekkel, se maszkban, még az udvarra se, ez lett az előírás... hát marha jó lesz, sok jóra számítok...
warr_b
Holnap? Első? Füzetfóliázás-e megvolt-e már-e? 😊
slowmotion
😀
Hát a kurva anyját, aki ezt kitalálta, vagy 3 órája szopunk vele :S
warr_b
az a titok, hogy amúgy a használati útmutató jó, DE a legelső leszedett zsírpapírt célszerű nem eldobni, hanem a ragasztható részével felfelé beleteszed a könyvbe/füzetbe, és akkor a fólia a rásimításkor nem ragad oda mindenhez IS, amihez csak lehet - hanem csak a zsírpapírhoz, de onnan meg könnyen le lehet szedni.
slowmotion
Nem is azzal volt a baj, hogy odaragadt mindenhez, hanem hogy begyűrődött, vagy buborékos maradt.

Meg hogy mindenféle elbaszott alakú és méretű könyvet/füzetet kaptak, amire még csak véletlenül sem jó a szabványméretű fólia basz...
warr_b
Első cm felszed, ragacs belső oldal, hordozó begörget a külsőn, 30 cm vonalzó mm-ről mm-re nyomkod a gerinc felé, fordít...
Jövőre már menni fog 😉
clbass
Én ugyanezt gerinctől kifelé ruhával simítva, fel-le

Csak a kötött könyvek a köcsögök, mert ott jó sokat kell kivágni a gerinc végén, hogy rá lehessen ragasztani a borítóra. De két éve még másként csináltam, csak már nem emlékszem, hogyan...
slowmotion
Rendes apukaként TERMÉSZETESEN nem én foglalkozom ilyen dolgokkal....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
De kb halálodon kellett lenned, h leteszteljenek ingyen, vagy fizethetted saját zsebből. Az ellátottak számából nekem az jön le, hogy továbbra is a tünetmenteseket találják meg (és ezt csak a kontaktkutatás miatt tehetik), és azok ott lehettek nyáron is.Borbinho
Ha így lett volna, akkor a pozitivitási aránya a teszteknek jóval magasabb lett volna néhány ezreléknél.

Az egyedüli ami nem illik a "képletembe", az a vizeletmintákból származtatott reprodukciós érték alakulása. De ha 4-10napot jelez előre, és igazából a 10hez van közelebb, akkor lehet, h csak jövő héten jön a 2.hullám, és a jelenlegi számokhoz hasonlóak lettek volna korábban is. Borbinho
A nyilatkozó profok szerint is, a jelenlegi reprodukciós érték borzasztó magas. (2+ - os számot is lehetett olvasni a napokban.) Ennek kell lemennie 0.9 környékére illetve alá, különben nem lesz megfogva a járvány.

Mitől nőne most meg hirtelen augusztus végére? Egész nyáron mindenki mehetett amerre akart, jöhettek a turisták is, a maszkviselés is inkább csak ajánlott volt, jó ideje lehet meccsre/strandra/bulikba menni.Borbinho
Elmondta ezt is a prof. A mostani emelkedés akkor indult be, amikor az emberek hazajöttek a júliusi, augusztus eleji nyaralásból. Aztán még leruccantak a balcsira is aug. 20. környékén, egy utolsó nyári hétvégére. Most már a megtalált fertőzöttek csak 10%-nál találnak külföldi behurcolást, a 90% már országon belül kapta el. Emiatt a határzár önmagában már nem segít, csak arra jó (de arra jó), hogy ne tegyen még rá a külföldről behurcolás is, de most már országon belül is meg kell fogni.

És az iskolák a héten indultak...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)