Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Én minden szkeptikustól csak egyet szoktam kérdezni. Engedné-e, hogy beoltsam koronavírust tartalmazó vakcinával?szkeptikus.blog.hu/2020/08/31/orvosok_a_tisztanlatasert_lassunk_akkor_tisztan?fbclid=IwAR0iNK6LWzXqVh2Zw8K9IICMqRo1N06JabjK3fM_gMh2_d9DjaO1Zs7H08kkét dolog ehhez:
diverdoc
1, a kommenteket olvasgatva elfogna a rettenet, ha nem lennék teljesen tisztában azzal, hogy mennyire sötét emberekkel (is) vagyunk kénytelenek osztozni ezen a teknőn.
2, meg kellene kérdezni ezeket az orvosokat, hogy szerintük van-e járvány vagy nincs, és aki nemmel válaszol, azt beosztani első vonalba (biztos van olyan munka, amit meg tudnak csinálni). nekik úgysincs mitől félniük, ott meg több ember lenne...
slowmotion
több mint 5 éve
miért, otthon nem lehet legalább olyan jól imádkozni? vagy mivel lehet bizonyítani, hogy templomban hatásosabb? van forródrótos piros telefondehogynem lehet olyan jól, sőt még a persely is jobban működikMoszkvábaa mennybe?
slowmotion
www.youtube.com/watch?v=OSIrQBGfUtw
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
lehet úgy kapta el hogy valakitől ellopta, mint Mónika Phoebe-től a náthátelsőre azt hittem, hogy ezt is megpróbálja ellopni.Berlusconi is koronavírusos.És közölte, hogy "ezt a csatát is megnyerem". Szimpi csávó.
empty taxi
nagylaza
Amadeus
több mint 5 éve
elsőre azt hittem, hogy ezt is megpróbálja ellopni.Berlusconi is koronavírusos.És közölte, hogy "ezt a csatát is megnyerem". Szimpi csávó.
empty taxi
nagylaza
több mint 5 éve
Akkor mégiscsak itt beszéljük meg és próbáltam humorosan felfogni a dolgot, meg némi bocs elhangzik, hogy nem pont nekem szántad, de ha nem akkor nem:miért, otthon nem lehet legalább olyan jól imádkozni? vagy mivel lehet bizonyítani, hogy templomban hatásosabb? van forródrótos piros telefonkösz, hogy így értékeled a hivatásomat.............. 😉 😛 erről esetleg majd beszélgessünk csak ne itt 😀meg hát szvsz ez nem jár egyedül (ha valaki vallásos, akkor jó eséllyel a háztartásban más is az), azt meg egyenesen Isten mondta a Biblia szerint, hogy "ahol ketten összegyűltök a nevemben, ott én is ott leszek". (vagy Jézus, Isten nevében, tök mindegy, a lényegen nem változtat). szóval ilyen értelemben aMásoknak sem kellene. Ha van isten megérti, ha nincs akkor meg tök mindegyMég megerősítést kérünk, illetve két napot voltak együtt... de ha igaz, akkor lehet mi leszünk az első református gyülekezet, ahol hivatalosan koronavírus miatt nem tartunk istentiszteletet.....Jelentem fiam osztálytársa koronavírus pozitív....Rendelhetem a tesztet???Fasza... legjobbakat.
dande
warr_b
dande
diverdocpaplelkész csak azért van, hogy a perselypénzt beszedje, de imádkozni otthon is lehet legalább olyan jól és eredményesen, mint a templomban.
slowmotion
dandeMoszkvábaa mennybe?
slowmotion
Szóval visszakérdezek: miért meccseket nem lehet olyan jól látni a tvben, sőt jobban mint helyszínen, vagy épp forma 1-t sőt.. vagy zenét hallgatni??? .....mégis kimennek több ezren...csak a közösség miatt.s ott is van speaker adott esetben...
A mi szempontunkból nézve (ha megpróbálsz bele helyezkedni, talán sikerül), nem mi találtuk ki, hogy így legyen. Még csak nem is az úgynevezett katolikus egyház mondjuk a 3.-4. században. Hanem már a kezdet kezdetén választott ki Isten embereket arra, hogy szóljon rajtuk keresztül. Ez Krisztussal sem változott sőt, és az ősgyülekezetek összegyűltek, Jézus tanítását követve, aki nem egyenként tanította az embereket, hanem jé közösséget gyűjtött össze, és úgy tanította őket. S mutatta meg mi alapján kell vezetőket, tanítókat is később kiválasztani szolgálatba állítani. Egyéni és közösségi keresztyénség együtt létezik, mikor van melyiknek helye és ideje.
Ettől még persze gondolhatod így, és valószínűleg amit leírtam az sem változtat rajta, de remélem egy kicsit sikerült más nézőpontot is megvilágítani.
Sok sikert a te hivatásodhoz bármi is legyen biztos hasznosabb a társadalomnak mint az enyém 😛 😉
több mint 5 éve
Berlusconi is koronavírusos.És közölte, hogy "ezt a csatát is megnyerem". Szimpi csávó.
empty taxi
több mint 5 éve
Berlusconi is koronavírusos.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ELTE ÁJK 2014-2015.hát a Korvinuszon esélytelen, Lánczi kb addig van bebetonozva, amíg össze nem vesznek Vityával, az meg nem mostanában lesz. legfeljebb felszántják az instruktori csoportot, mert hogy lehettek ilyen felelőtlenek.Remélem a sok faszkalap felnőtt-útleveles-utazgató, konteohívő, maszktagadó bulizgató szép lassan rádöbben ez tényleg itt van.a gólyatábor dolgot nem értem egyszerűen, hogy hogyan lehetett engedélyezni. Olyan mértékű mulasztás, amiért fejeknek kellene hullania, még itthon is.
10 feletti a közvetlen környezetemben a pozitív és ebből 3 nagyon beteg.
Kollégám és nagyon jó barátom éjszakát már fulladva intézetben töltötte. Lánya a POTE gólyatáborban fertőződött meg (ő jól van). Másik kollégám felesége karanténban tünetesen mert a PMFC Covidos focistáját kezelte (teszt nincs még) Másik barátom fia és több társa pozitív (nejem a háziorvosa), nagyon szarul van (22 éves).
Mindenki aki nem húz maszkot, aki nem bírja ki közösségi térben szórakozás nélkül, mindenki aki politikai harcot lát a maszkban, izolációban, védekezésben az idióta barom.
Epidemiológusok, virológusok szerint a felfutás útja a horvát nyaralás, majd az onnan hazajöttektől a balatoni aug. 20.-i hétvége, borhétvégék, gastronapok, focimeccsek és fiatalok rendezvényei (elsősorban a gólyatáborok) voltak.
Kormányunk intézkedései meg megint a dilettantizmus csúcsát döngetik. Bravó,
diverdoc
Rektori szinten.
Amadeus
slowmotion
😊
több mint 5 éve
szkeptikus.blog.hu/2020/08/31/orvosok_a_tisztanlatasert_lassunk_akkor_tisztan?fbclid=IwAR0iNK6LWzXqVh2Zw8K9IICMqRo1N06JabjK3fM_gMh2_d9DjaO1Zs7H08kkét dolog ehhez:
diverdoc
1, a kommenteket olvasgatva elfogna a rettenet, ha nem lennék teljesen tisztában azzal, hogy mennyire sötét emberekkel (is) vagyunk kénytelenek osztozni ezen a teknőn.
2, meg kellene kérdezni ezeket az orvosokat, hogy szerintük van-e járvány vagy nincs, és aki nemmel válaszol, azt beosztani első vonalba (biztos van olyan munka, amit meg tudnak csinálni). nekik úgysincs mitől félniük, ott meg több ember lenne...
több mint 5 éve
miért, otthon nem lehet legalább olyan jól imádkozni? vagy mivel lehet bizonyítani, hogy templomban hatásosabb? van forródrótos piros telefonkösz, hogy így értékeled a hivatásomat.............. 😉 😛 erről esetleg majd beszélgessünk csak ne itt 😀meg hát szvsz ez nem jár egyedül (ha valaki vallásos, akkor jó eséllyel a háztartásban más is az), azt meg egyenesen Isten mondta a Biblia szerint, hogy "ahol ketten összegyűltök a nevemben, ott én is ott leszek". (vagy Jézus, Isten nevében, tök mindegy, a lényegen nem változtat). szóval ilyen értelemben aMásoknak sem kellene. Ha van isten megérti, ha nincs akkor meg tök mindegyMég megerősítést kérünk, illetve két napot voltak együtt... de ha igaz, akkor lehet mi leszünk az első református gyülekezet, ahol hivatalosan koronavírus miatt nem tartunk istentiszteletet.....Jelentem fiam osztálytársa koronavírus pozitív....Rendelhetem a tesztet???Fasza... legjobbakat.
dande
warr_b
dande
diverdocpaplelkész csak azért van, hogy a perselypénzt beszedje, de imádkozni otthon is lehet legalább olyan jól és eredményesen, mint a templomban.
slowmotion
dande
több mint 5 éve
A MOL osztalék hiánya szépen betett nekik. Még egy ilyen év és nem kell ilyesmi problémával foglalkozni 😊hát a Korvinuszon esélytelen, Lánczi kb addig van bebetonozva, amíg össze nem vesznek Vityával, az meg nem mostanában lesz. legfeljebb felszántják az instruktori csoportot, mert hogy lehettek ilyen felelőtlenek.Remélem a sok faszkalap felnőtt-útleveles-utazgató, konteohívő, maszktagadó bulizgató szép lassan rádöbben ez tényleg itt van.a gólyatábor dolgot nem értem egyszerűen, hogy hogyan lehetett engedélyezni. Olyan mértékű mulasztás, amiért fejeknek kellene hullania, még itthon is.
Kollégám és nagyon jó barátom éjszakát már fulladva intézetben töltötte. Lánya a POTE gólyatáborban fertőződött meg (ő jól van). Másik kollégám felesége karanténban tünetesen mert a PMFC Covidos focistáját kezelte (teszt nincs még) Másik barátom fia és több társa pozitív (nejem a háziorvosa), nagyon szarul van (22 éves).
Mindenki aki nem húz maszkot, aki nem bírja ki közösségi térben szórakozás nélkül, mindenki aki politikai harcot lát a maszkban, izolációban, védekezésben az idióta barom.
Epidemiológusok, virológusok szerint a felfutás útja a horvát nyaralás, majd az onnan hazajöttektől a balatoni aug. 20.-i hétvége, borhétvégék, gastronapok, focimeccsek és fiatalok rendezvényei (elsősorban a gólyatáborok) voltak.
diverdoc
Rektori szinten.
Amadeus
slowmotion
több mint 5 éve
kösz, hogy így értékeled a hivatásomat.............. 😉 😛 erről esetleg majd beszélgessünk csak ne itt 😀meg hát szvsz ez nem jár egyedül (ha valaki vallásos, akkor jó eséllyel a háztartásban más is az), azt meg egyenesen Isten mondta a Biblia szerint, hogy "ahol ketten összegyűltök a nevemben, ott én is ott leszek". (vagy Jézus, Isten nevében, tök mindegy, a lényegen nem változtat). szóval ilyen értelemben aMásoknak sem kellene. Ha van isten megérti, ha nincs akkor meg tök mindegyMég megerősítést kérünk, illetve két napot voltak együtt... de ha igaz, akkor lehet mi leszünk az első református gyülekezet, ahol hivatalosan koronavírus miatt nem tartunk istentiszteletet.....Jelentem fiam osztálytársa koronavírus pozitív....Rendelhetem a tesztet???Fasza... legjobbakat.
dande
warr_b
dande
slowmotion
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/09/02/nemzeti-kozszolgalat-egyetemen-koronavirus/épp akartam linkelni ...
Beki
több mint 5 éve
meg hát szvsz ez nem jár egyedül (ha valaki vallásos, akkor jó eséllyel a háztartásban más is az), azt meg egyenesen Isten mondta a Biblia szerint, hogy "ahol ketten összegyűltök a nevemben, ott én is ott leszek". (vagy Jézus, Isten nevében, tök mindegy, a lényegen nem változtat). szóval ilyen értelemben a pap csak azért van, hogy a perselypénzt beszedje, de imádkozni otthon is lehet legalább olyan jól és eredményesen, mint a templomban.Másoknak sem kellene. Ha van isten megérti, ha nincs akkor meg tök mindegyMég megerősítést kérünk, illetve két napot voltak együtt... de ha igaz, akkor lehet mi leszünk az első református gyülekezet, ahol hivatalosan koronavírus miatt nem tartunk istentiszteletet.....Jelentem fiam osztálytársa koronavírus pozitív....Rendelhetem a tesztet???Fasza... legjobbakat.
dande
warr_b
dande
diverdoc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2020/09/02/nemzeti-kozszolgalat-egyetemen-koronavirus/
több mint 5 éve
hát a Korvinuszon esélytelen, Lánczi kb addig van bebetonozva, amíg össze nem vesznek Vityával, az meg nem mostanában lesz. legfeljebb felszántják az instruktori csoportot, mert hogy lehettek ilyen felelőtlenek.Remélem a sok faszkalap felnőtt-útleveles-utazgató, konteohívő, maszktagadó bulizgató szép lassan rádöbben ez tényleg itt van.a gólyatábor dolgot nem értem egyszerűen, hogy hogyan lehetett engedélyezni. Olyan mértékű mulasztás, amiért fejeknek kellene hullania, még itthon is.
diverdoc
Rektori szinten.
Amadeus
több mint 5 éve
Hopp ezt a reakciót csak most láttam, nem nekem kell magyarázni 😛Másoknak sem kellene. Ha van isten megérti, ha nincs akkor meg tök mindegyMég megerősítést kérünk, illetve két napot voltak együtt... de ha igaz, akkor lehet mi leszünk az első református gyülekezet, ahol hivatalosan koronavírus miatt nem tartunk istentiszteletet.....Jelentem fiam osztálytársa koronavírus pozitív....Rendelhetem a tesztet???Fasza... legjobbakat.
dande
warr_b
dande
diverdoc
több mint 5 éve
...és ez volt a 2. nap az iskolában....50 perc a nulláson egyes üresbe. Remélem hamarosan bezárják az összeset 😀
zemanla
több mint 5 éve
Remélem a sok faszkalap felnőtt-útleveles-utazgató, konteohívő, maszktagadó bulizgató szép lassan rádöbben ez tényleg itt van.a gólyatábor dolgot nem értem egyszerűen, hogy hogyan lehetett engedélyezni. Olyan mértékű mulasztás, amiért fejeknek kellene hullania, még itthon is.
diverdoc
Rektori szinten.
több mint 5 éve
kiköptem a levesem.Másoknak sem kellene. Ha van isten megérti, ha nincs akkor meg tök mindegyMég megerősítést kérünk, illetve két napot voltak együtt... de ha igaz, akkor lehet mi leszünk az első református gyülekezet, ahol hivatalosan koronavírus miatt nem tartunk istentiszteletet.....Jelentem fiam osztálytársa koronavírus pozitív....Rendelhetem a tesztet???Fasza... legjobbakat.
dande
warr_b
dande
diverdoc
😀😀😀DDDD
több mint 5 éve
Remélem a sok faszkalap felnőtt-útleveles-utazgató, konteohívő, maszktagadó bulizgató szép lassan rádöbben ez tényleg itt van.ehhez nem kell epidemiológus egy sima palotai háziorvos kimatekozza...
diverdoc
-horvát?
-achát!
-akó csak várjuk meg a pozitívumokat!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
index.hu/gazdasag/2020/09/02/adomentes_penz_jarhat_a_home_office-hoz/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2020/09/02/koronavirus-budapesti-gazdasagi-egyetem-hallgatok/
több mint 5 éve
szkeptikus.blog.hu/2020/08/31/orvosok_a_tisztanlatasert_lassunk_akkor_tisztan?fbclid=IwAR0iNK6LWzXqVh2Zw8K9IICMqRo1N06JabjK3fM_gMh2_d9DjaO1Zs7H08k

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
...és ez volt a 2. nap az iskolában....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞