Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
A mainstream média sem tévedhetetlen (tudjuk), de ott többszörös szűrő van, amelynek révén viszonylag nagy eséllyel lehet megakadályozni, hogy kóklerek és totális elmebetegek jelenjenek meg hiteles személyekként tudományos köntösben. Te viszont hivatkozási alapként belinkelsz egy olyan orvost, akiről valószínűleg fogalmad nincs, hogy kicsoda. Mert szembejött a Facebookon… Minap én is kaptam egy hasonlót. Szintén német orvos, nagyon meggyőzően beszél. Magyarországon egy hírhedt fake portál terjeszti, de az ismerősömet, aki átküldte, ez cseppet sem zavarta.Egy német orvos videoját linkeltem. Az övé is egy álláspont. A mainstream-ről nekem inkább az a véleményem, hogy azon keresztül közlik veled hogy mit tudhatsz. Ez elképzelhetetlen?Nekem egy Gődény videót hozott ki, mikor rámentem, de mostmár valóban nem (azt hozta be, ami süti linkelt amúgy).A belinkelt videoban nem ő szerepel.Én ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Egy olyan ember, hogy lehet hiteles, aki 150 milliót lopott az államtól (oké a Fidesz jóváhagyta, de azért engem zavar)? Egy olyan ember, hogy lehet hiteles, aki a Nutriversum oldalán posztol videókat szakértőként, holott ezzel egyértelműen elveszíti a szakértői mivoltát, hiszen a Nutriversum érdekeit képviseli, azaz nem lehet független?
www.youtube.com/watch?v=JvX4PXQk8G4
Tudom fasiszta, meg darabokra lehet szedni, ha valaki úgy akarja. Engem lehet cikizni, nem érdekel amíg nem személyeskedik senki, de megkérdezem: mitől hiteltelenebb, mint a mainstream média?
Számomra ez igazabb, és miért ne férne ide egy ilyen vélemény?
Mint az előbb írtam, mindent bebizonyítottak már, és mindennek az ellenkezőjét is. Ki mit fogad el igaznak. Úgyis csak évek múlva derül ki, ha kiderül hogy mi volt ez.
bcsarli
Egyébként azért hiszel neki, mert azt mondja, amit hallani akarsz, amivel nincs baj, sőt alapvetően megértelek, én is szeretnék egy olyan álomvilágban élni, amit ő felvázol (a svéd modellt pl. én se tartom hülyeségnek), de lássuk be, ha a szakértők egyhangúan ugyanazt mondják, és a fő vélemény ellenzője egy, a megrendelői érdekeit mindenben kiszolgáló, egyébként csaló ember, akkor azért nem a legjobb döntés ennek az ellenzőnek hinni.
Jughead
Írtam hogy nem a személy, hanem az információ érdekel. Az immunrendszeres videoja kifejezetten tetszett. Másnak is hasznos lehet, ezért linkeltem ide. Tudod, jön a 2. hullám, ami sokkal pusztítóbb lesz, de még van idő megerősíteni magatokat 😊.
bcsarli
De amúgy így is válaszolva: a konteók azért hiteltelenebbek, mint a mainstream, mert a mainstream attól mainstream, mert a túlnyomó többség véleményét tükrözi. 😊 De persze lehet, hogy a Föld lapos, a világ összes kormánya meg úgy döntött, hogy bár soha nem értenek egyet semmiben, de most aztán összeesküdnek, viszont valljuk be ezekre kisebb az esély.
Jughead
bcsarli
Érdekelne, hogy te mit fogadsz el hitelesnek, és mit nem. Milyen alapon döntesz? Ha valaki kellően megnyerő külsővel beszél, akkor már oké? Megnézed, hogy mi a forrás? Rákeresel a gugliban, hogy ki az a csávó? Ha van benne valami konteó, akkor már biztosan igaz?
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Küldj egy ilyen cink adatlapot, mert én nem találok. Helyette találtam ilyet:sosem bocsájtom meg hogy megnézetted velem...Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
De most már mondja meg valaki, hogy mi nem igaz az immunrenszeres videojában. 😊
bcsarli
a mikrobion tényleg rostot eszik sose tuttam? keress rá a prebiotikum szóra, csak ne csodálkozz ha egy valagnyi cukor lesz felsorolva
ejj ne szeggy gyógyszert meraz én "gyógyszeremet" szedd, de ismerős duma ez
a stresssz igen megöl, de a szimpatikus idegi túlsúly öl meg, mer pont mi a faszt csinál a falósejtekkel meg Tsejtekkel???
má montam keresd elő a cink CDC adatlapját mielőtt Altzheimert kapsz
továbbra is görény doktor tud beszélni, mondatokat is rak egymás után, és utána felvillantja a tuttit - na ennyit róla
és sose bocsájtom meg....
sutianap
"A cink szerepe
A cink egy ásványi anyag, amelynek fontos és szerteágazó szerepe van a szervezetben, és a test minden szövetében megtalálható. Szükséges a normál növekedéshez és fejlődéshez, a kognitív funkciók működéséhez, a termékenység fenntartásához, a sebgyógyuláshoz, továbbá az immunrendszer megfelelő működéséhez. Hozzájárul a csontok, a szem, a haj, a bőr és a körmök egészségének megőrzéséhez."
több mint 5 éve
Ok, Te legalább elmondtad mi a gond vele. Amiket leírtál annak megpróbálok utánanézni, bár azért nehéz kihámozni 😊sosem bocsájtom meg hogy megnézetted velem...Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
bcsarli
a mikrobion tényleg rostot eszik sose tuttam? keress rá a prebiotikum szóra, csak ne csodálkozz ha egy valagnyi cukor lesz felsorolva
a stresssz igen megöl, de a szimpatikus idegi túlsúly öl meg, mer pont mi a faszt csinál a falósejtekkel meg Tsejtekkel???
továbbra is görény doktor tud beszélni, mondatokat is rak egymás után, és utána felvillantja a tuttit - na ennyit róla
sutianap
Te gyógyszerész vagy, itt érzek kicsi érdekellentétet. Vitamint ajánlott helyette. Mindegy nem rajtam gazdagszik meg egyikőtök sem, tavaly vettem egy doboz Advilt, még van belőle, ennyi. A vitaminjaimat meg máshonnan szerzem be.
Jó éjt mindenkinek.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
sosem bocsájtom meg hogy megnézetted velem...Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
bcsarli

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Egy német orvos videoját linkeltem. Az övé is egy álláspont. A mainstream-ről nekem inkább az a véleményem, hogy azon keresztül közlik veled hogy mit tudhatsz. Ez elképzelhetetlen?Nekem egy Gődény videót hozott ki, mikor rámentem, de mostmár valóban nem (azt hozta be, ami süti linkelt amúgy).A belinkelt videoban nem ő szerepel.Én ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Egy olyan ember, hogy lehet hiteles, aki 150 milliót lopott az államtól (oké a Fidesz jóváhagyta, de azért engem zavar)? Egy olyan ember, hogy lehet hiteles, aki a Nutriversum oldalán posztol videókat szakértőként, holott ezzel egyértelműen elveszíti a szakértői mivoltát, hiszen a Nutriversum érdekeit képviseli, azaz nem lehet független?
Tudom fasiszta, meg darabokra lehet szedni, ha valaki úgy akarja. Engem lehet cikizni, nem érdekel amíg nem személyeskedik senki, de megkérdezem: mitől hiteltelenebb, mint a mainstream média?
Mint az előbb írtam, mindent bebizonyítottak már, és mindennek az ellenkezőjét is. Ki mit fogad el igaznak. Úgyis csak évek múlva derül ki, ha kiderül hogy mi volt ez.
bcsarli
Egyébként azért hiszel neki, mert azt mondja, amit hallani akarsz, amivel nincs baj, sőt alapvetően megértelek, én is szeretnék egy olyan álomvilágban élni, amit ő felvázol (a svéd modellt pl. én se tartom hülyeségnek), de lássuk be, ha a szakértők egyhangúan ugyanazt mondják, és a fő vélemény ellenzője egy, a megrendelői érdekeit mindenben kiszolgáló, egyébként csaló ember, akkor azért nem a legjobb döntés ennek az ellenzőnek hinni.
Jughead
Írtam hogy nem a személy, hanem az információ érdekel. Az immunrendszeres videoja kifejezetten tetszett. Másnak is hasznos lehet, ezért linkeltem ide. Tudod, jön a 2. hullám, ami sokkal pusztítóbb lesz, de még van idő megerősíteni magatokat 😊.
bcsarli
De amúgy így is válaszolva: a konteók azért hiteltelenebbek, mint a mainstream, mert a mainstream attól mainstream, mert a túlnyomó többség véleményét tükrözi. 😊 De persze lehet, hogy a Föld lapos, a világ összes kormánya meg úgy döntött, hogy bár soha nem értenek egyet semmiben, de most aztán összeesküdnek, viszont valljuk be ezekre kisebb az esély.
Jughead
több mint 5 éve
Nekem egy Gődény videót hozott ki, mikor rámentem, de mostmár valóban nem (azt hozta be, ami süti linkelt amúgy).A belinkelt videoban nem ő szerepel.Én ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Egy olyan ember, hogy lehet hiteles, aki 150 milliót lopott az államtól (oké a Fidesz jóváhagyta, de azért engem zavar)? Egy olyan ember, hogy lehet hiteles, aki a Nutriversum oldalán posztol videókat szakértőként, holott ezzel egyértelműen elveszíti a szakértői mivoltát, hiszen a Nutriversum érdekeit képviseli, azaz nem lehet független?
bcsarli
Jughead
bcsarli
több mint 5 éve
Nekem jó itt 14 éve. Kérlek némíts, hogy ne zavarjam a köreidet.én 3-4 helyen is ott vagyok, miért számít ez üldözésnek?Jah, nem vagyok, és nem is leszek. Bocs, de maradok, némíts ahogy én Sobrit.mert olyan szerződésed van a bowl.hu-val hogy máshol már nem is kommentelhetsz?Miért akarsz elüldözni? Egyébként mindkét link rossz.tessék 2 fórum topic máshonnan ahol barátokra lelhetszÉn ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Senki nem nézi meg mert ha szart ad el 3-4 videóban utána már normális ember nem nézi a többit.Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
bcsarli
Miben vagyunk átverve. Coviddal kapcsolatban véleményed szerint? Csak mert erre még mindig nem válaszoltál 😀
Vagy csak lehet elveszett Sobri mellett amit inkább átugrottam ? 😀
Toca
bcsarli
sg.hu/forum/tema/1108932295
sg.hu/forum/tema/1588790518
Negritis
bcsarli
és sztem nem vagy regisztrálva/belépve sg.hu-ra és ezért nem látod
Negritis
bcsarli
segítek a buborékodban maradni
Negritis
több mint 5 éve
én 3-4 helyen is ott vagyok, miért számít ez üldözésnek?Jah, nem vagyok, és nem is leszek. Bocs, de maradok, némíts ahogy én Sobrit.mert olyan szerződésed van a bowl.hu-val hogy máshol már nem is kommentelhetsz?Miért akarsz elüldözni? Egyébként mindkét link rossz.tessék 2 fórum topic máshonnan ahol barátokra lelhetszÉn ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Senki nem nézi meg mert ha szart ad el 3-4 videóban utána már normális ember nem nézi a többit.Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
bcsarli
Miben vagyunk átverve. Coviddal kapcsolatban véleményed szerint? Csak mert erre még mindig nem válaszoltál 😀
Toca
bcsarli
Negritis
bcsarli
Negritis
bcsarli
segítek a buborékodban maradni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Jah, nem vagyok, és nem is leszek. Bocs, de maradok, némíts ahogy én Sobrit.mert olyan szerződésed van a bowl.hu-val hogy máshol már nem is kommentelhetsz?Miért akarsz elüldözni? Egyébként mindkét link rossz.tessék 2 fórum topic máshonnan ahol barátokra lelhetszÉn ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Senki nem nézi meg mert ha szart ad el 3-4 videóban utána már normális ember nem nézi a többit.Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
bcsarli
Toca
bcsarli
Negritis
bcsarli
Negritis
több mint 5 éve
mert olyan szerződésed van a bowl.hu-val hogy máshol már nem is kommentelhetsz?Miért akarsz elüldözni? Egyébként mindkét link rossz.tessék 2 fórum topic máshonnan ahol barátokra lelhetszÉn ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Senki nem nézi meg mert ha szart ad el 3-4 videóban utána már normális ember nem nézi a többit.Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
bcsarli
Toca
bcsarli
Negritis
bcsarli
több mint 5 éve
Miért akarsz elüldözni? Egyébként mindkét link rossz.tessék 2 fórum topic máshonnan ahol barátokra lelhetszÉn ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Senki nem nézi meg mert ha szart ad el 3-4 videóban utána már normális ember nem nézi a többit.Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
bcsarli
Toca
bcsarli
Negritis
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
tessék 2 fórum topic máshonnan ahol barátokra lelhetszÉn ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Senki nem nézi meg mert ha szart ad el 3-4 videóban utána már normális ember nem nézi a többit.Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
bcsarli
Toca
bcsarli
több mint 5 éve
A belinkelt videoban nem ő szerepel.Én ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Egy olyan ember, hogy lehet hiteles, aki 150 milliót lopott az államtól (oké a Fidesz jóváhagyta, de azért engem zavar)? Egy olyan ember, hogy lehet hiteles, aki a Nutriversum oldalán posztol videókat szakértőként, holott ezzel egyértelműen elveszíti a szakértői mivoltát, hiszen a Nutriversum érdekeit képviseli, azaz nem lehet független?
bcsarli
Jughead
több mint 5 éve
Én ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Egy olyan ember, hogy lehet hiteles, aki 150 milliót lopott az államtól (oké a Fidesz jóváhagyta, de azért engem zavar)? Egy olyan ember, hogy lehet hiteles, aki a Nutriversum oldalán posztol videókat szakértőként, holott ezzel egyértelműen elveszíti a szakértői mivoltát, hiszen a Nutriversum érdekeit képviseli, azaz nem lehet független?
bcsarli
Szerkesztette: Jughead
több mint 5 éve
Én ehhez hasonlókat találok, kapok ismerősöktől mert ezek érdekelnek:Senki nem nézi meg mert ha szart ad el 3-4 videóban utána már normális ember nem nézi a többit.Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
bcsarli
Toca
több mint 5 éve
Amúgy nem az Omega-3ról bizonyította már be kb mindenki, hogy szart sem ér, ilyen tápkieg formában?Már mindenről bebizonyítottak mindent, és annak az ellenkezőjét is. Én szedem.
Hanni
több mint 5 éve
Amúgy nem az Omega-3ról bizonyította már be kb mindenki, hogy szart sem ér, ilyen tápkieg formában?
több mint 5 éve
Senki nem nézi meg mert ha szart ad el 3-4 videóban utána már normális ember nem nézi a többit.Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
bcsarli
több mint 5 éve
Én nem ismerem az előéletét, nem is érdekel csupán megnézem az engem érdeklő videóit. Az információ érdekel, amit elmond benne. Az Omega 3, kollagén, és most az immunrendszer. Megnéztem a koronavírusos elemzéseit, mert igaznak vélem. Ez az én véleményem, mint ahogy minden kommentemnél jeleztem, ezeket visszanéztem. Mindegyikben ott van legalább annyi hogy szerintem, én úgy gondolom, döntse el mindenki maga stb. Nem kinyilatkoztatok, és nem tolom erőszakosan a saját elképzelésemet ahogy Sobri, csak másképp látom. Továbbra is tartom, hogy szerintem nagyon át vagyunk verve a Covid-al.Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Jughead
több mint 5 éve
Jézusatyaúristen. Ez meredek volt.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.Ugyanúgy lovagolja meg az adott helyzetet ahogy a Momentum tette anno
Nagyon rendes.
Bazzani
davemayer
több mint 5 éve
reklámEgy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
direktmarketing
közvetlen eladás
m.youtube.com/watch?v=epQdLks2R6c
itten van a vizsgálat, márketingre
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/4858/1/DMMD_ADAPTER_2019_p51.pdf&ved=2ahUKEwjh8pmn69HpAhVjs4sKHYPBC2sQFjAKegQIBRAB&usg=AOvVaw3LAXMzQS-PBXnRoRzEngq2
nyilván, ha maga Tóth Ádám nem tunkol össze semmijen vásárlói motivációt, de mos görénydoktorrral fölfeküdtek a covid -hullámra, s ez igazán undoríttó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem érdekes, ha véletlenül, önhibáján kívül egy videójában igazat mond. Eleget hazudott össze ahhoz, hogy ne legyünk kíváncsiak arra, amit mond, ezért is kérdeztem, hogy Te hogy jutottál el a videójához és miért adsz a szavára? Pusztán kíváncsi vagyok, hogy az eddigi előéletének ismeretében miért érdekel még mindig, amit mond?Egy valaki legalább nézze meg, és mondja el hogy mi a probléma ezzel a videoval. Ha találtok benne ilyet, és igaz, én elfogadom. Csak ne Sobri, mert ő már némítva van 😊Csak a kifinomultságában kellően reprezentatív Rózsaszín Pitbullt tudom idézni: "Politikus vagy, szart sem érsz, akkor is hazudsz, ha enni kérsz." Polihisztor Gődény olyan szépen illik ide mint egy 5000 darabos puzzle utolsó maroknyi eleme. Eladja magát, ha kell szó szerint. Megnyerő előadásmód, bcsarli esetében bónusz pontot kap a tesstépítő háttér. Ha valaki hinni szeretne neki akkor hinni is fog, mert olyan dolgokról ad elő ami az átlagember tudásán kívül áll. Viszont a saját érdeke szerint állítja össze a kis műsorát, nem pedig tudományos háttérmunka és annak az egzakt közlése a célja. Esetleg sutianap is kezdhetne egy műsort a részeg MZ/X-es újmagyarával ismeretterjesztés céljából, a körítés bár szűkebb körnek, de ugyanolyan hatásos lehetne mint DJ Gődény atyáskodó intelmei.Anno volt egy rendvédelmis demonstráció a Kossuth téren, ahol a tüntetők azt követelték, hogy álljon eléjük a belügyminiszter. Tényleg megjelent, és beleszólt a mikrofonba: "Jó napot kívánok, Pintér Sándor vagyok!" Mire egy öblös hang: "Hazuddiiikkkk!"Elmondja érthetően hogy hogyan működik az immunrendszer, és hogy mit lehet tenni az erősítéséért. Miért ne nézném meg? Szerintem ha megnézed csak a javadra válik, és nem nagyon tudsz belekötni.Egy ilyen embernek, hogy tudsz adni bármit a szavára?Azt nem tiudom, de ma is feltett egy nagyon jó videot az immunrendszerről.Doktor Gődény mozgalmat indított a Face-en, hogy adják vissza a normális életünket.ő visszaadta már a párttámogatásokat? 😀
Nagyon rendes.
Bazzani
Negritis
bcsarli
Jughead
bcsarli
nagylaza
gyeek
bcsarli
Szerkesztette: Jughead
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/05/26/onkormanyzat_budaors_ovodanyitas_kinai_koronavirus_magyarorszagon_teszt/Balos fertőben jóhogy könnyebben terjed a ragály. Kellett nekik rossz helyre X-elni, amikor rendes magyar ember ✞-et rak mindenhová.
Lesz itt móka és kacagás pár hét múlva...
ender1112
Egyébként a fővárosban is tesztelnek a szociális gondozók között és egy 12.kerületi bölcsiben nem találtak fertőzöttet a dolgozók között. NERedményes volt a védekezés.
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/05/26/onkormanyzat_budaors_ovodanyitas_kinai_koronavirus_magyarorszagon_teszt/Meglepetés...
Lesz itt móka és kacagás pár hét múlva...
ender1112

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"