Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
 index.hu/belfold/2020/05/03/plakatkampannyal_tamad_a_kormany/

Plakátkampányra mindig van pénz. Én meg kimegyek hányni.
Bazzani

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 300 — beers & Packers
"Minden eddiginél is pusztítóbb lehet a koronavírus fertőzés második hulláma, ha úgy fog viselkedni mint a száz évvel ezelőtti spanyolnátha. A rosszabb hír, hogy ez tőlünk függetlenül így lehet."
 indirekt.hu/cimlap/koronavirus-akar-ket-evig-is-tarthat-a-jarvany/
Lehet, hogy tőlünk függetlenül zajlanak az események, de azért nem lenne hátrány, ha sok héttel az "országos veszélyhelyzet" kihirdetése után tudnék venni vírusölő szprét, amivel az utcai ruhát lehet befújni. Néhány nappal ezelőtt, amikor próbálkoztam, még mindig hiánycikk volt.
több mint 5 éve
Folytatódik az USA vs Kína meccs:
"Több jelentős bizonyíték" van arra, hogy az új koronavírus egy vuhani laboratóriumból ered - jelentette ki Mike Pompeo amerikai külügyminiszter vasárnap az ABC televízió szokásos heti politikai vitaműsorának adott interjújában.
Az amerikai diplomácia irányítója hangoztatta, hogy Kína "köztudomásúan nem tartja be az előírásokat laboratóriumaiban". Konkrét részletek említése nélkül hozzáfűzte: "nem ez az első alkalom, hogy a világ kínai laboratóriumból származó vírus miatt kerül veszélybe".
nagylaza
fasza mert előtte meg 2x jött ki info hogy:
- a vuhani laborból nem jöhetett
- nem ember által előállított 😀
Negritis
És milyen jó lenne még idén egy fasza amerikai - kínai egymásnakfeszülés, úgy tényleg izomból.
Sobri Jóska
Az nem érdeke senkinek. Kína csak exportálni akar amit csak lehet, Trump meg ellenséget kreál a választás miatt, hogy legyen kit hibáztatni a demokraták mellett.
De háború az tuti nem lesz, még kereskedelmi sem. Épp elég, hogy Amerikában nincs hús a boltokban. Meg WC papír.
Klaci79
Én a kommunikációs térre gondoltam az "izomból"-nál, nem arra, hogy lőnének.

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
 index.hu/belfold/2020/05/03/plakatkampannyal_tamad_a_kormany/

Plakátkampányra mindig van pénz. Én meg kimegyek hányni.

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
"Több jelentős bizonyíték" van arra, hogy az új koronavírus egy vuhani laboratóriumból ered - jelentette ki Mike Pompeo amerikai külügyminiszter vasárnap az ABC televízió szokásos heti politikai vitaműsorának adott interjújában.
Az amerikai diplomácia irányítója hangoztatta, hogy Kína "köztudomásúan nem tartja be az előírásokat laboratóriumaiban". Konkrét részletek említése nélkül hozzáfűzte: "nem ez az első alkalom, hogy a világ kínai laboratóriumból származó vírus miatt kerül veszélybe".
nagylaza
Negritis
És milyen jó lenne még idén egy fasza amerikai - kínai egymásnakfeszülés, úgy tényleg izomból.
Sobri Jóska
Az nem érdeke senkinek. Kína csak exportálni akar amit csak lehet, Trump meg ellenséget kreál a választás miatt, hogy legyen kit hibáztatni a demokraták mellett.
De háború az tuti nem lesz, még kereskedelmi sem. Épp elég, hogy Amerikában nincs hús a boltokban. Meg WC papír.
több mint 5 éve
nagylaza
Negritis
Azt nem állítják, hogy ember állította elő, hanem "csak" azt, hogy onnan szabadult ki.
több mint 5 éve
nagylaza
Negritis

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 526 — The Mathematician
nagylaza

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
A ki fog autót vásárolni most kérdésre lassan meg is jön majd a válasz:
 www.portfolio.hu/gazdasag/20200503/az-autovasarlasi-kedvezmenyek-bevezeteset-surgeti-az-autoipar-429654
rokaur
haverék pont most vettek/vesznek, nekik fontos volt és megtehetik
Negritis
brutál akciók vannak, aki megteheti ne habozzon
briareos
Miért? Szerinted nem lejjebb fog menni?
Sobri Jóska
szerintem jelentősen nem (állami közbelépéssel nem számolva), a kereskedők most nagyrészt a rajtuk ragadt raktárkészletet szórják kifele, szóval aki akar most még tud válogatni. Aztán h lassan pörgetik fel a gyártást megint mi lesz azt nem tudom most megjósolni

több mint 5 éve
 www.portfolio.hu/gazdasag/20200503/az-autovasarlasi-kedvezmenyek-bevezeteset-surgeti-az-autoipar-429654
rokaur
Negritis
briareos
Miért? Szerinted nem lejjebb fog menni?

több mint 5 éve
rokaur
Negritis

több mint 5 éve
rokaur

több mint 5 éve
"Az Auto-Schweiz autóipari statisztikai intézet kimutatása szerint az idén áprilisban 9382 új autót helyeztek forgalomba Svájcban, 67,2 százalékkal kevesebbet mint az elmúlt év azonos havában. A 70-es évekbeli olajválság óta nem volt rá példa, hogy egy hónapban 10 ezernél kevesebb autót helyeztek volna forgalomba az országban.
Az év első négy hónapjában a visszaesés 35,6 százalékos volt, 64,8 ezer autót helyeztek forgalomba, 2019 azonos periódusában pedig 100,7 ezret. A járványügyi korlátozások márciusi bevezetése óta az autókereskedők naponta 800 autóval kevesebbet adtak el mint egy évvel korábban.
Az Auto-Schweiz az idén 240 ezer új autó forgalomba helyezésére számít Svájcban, 23 százalékkal kevesebbre a tavalyinál. A 2020-as év ezzel a svájci autópiac elmúlt négy és fél évtizedének a legrosszabb éve lesz."
több mint 5 éve
rokaur 876
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 005 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah, azért megnyugtató, hogy megtudtuk a törzstől kérdésre válaszolva, hogy autót vásárolni és átiratni nem számít szabálysértésnek, és a kerthelységgel, terasszal rendelkező éttermeknek, amik hétfőtől kinyithatnak, lehet majd használni a retyóját.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Szijjártó Petike:

A miniszter összegzése alapján a hétvége során
7 repülőgép
4 millió 600 ezer maszkot,
1 millió 390 ezer kesztyűt,
30 ezer tesztet,
1500 betegőrző monitort,
190 lélegeztetőgépet
valamint 8,2 tonna maszkgyártáshoz szükséges alapanyagot szállított Magyarországra.
Beki
hát most már minek?
briareos
Szívesebben olvastam volna a beígért 8000 lélegeztetőgépről, mert h 3000 db sincs meg az fix.
Beki
A többi is csak papíron.
Senki nem tudja ellenőrizni.
"Vicces", hogy a Fidesz slepp a migráns válságból és a koronavírusból is rettenetesen jól jön ki anyagilag.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szijjártó Petike:

7 repülőgép
30 ezer tesztet,
1500 betegőrző monitort,
190 lélegeztetőgépet
valamint 8,2 tonna maszkgyártáshoz szükséges alapanyagot szállított Magyarországra.
Beki
hát most már minek?
briareos
Szívesebben olvastam volna a beígért 8000 lélegeztetőgépről, mert h 3000 db sincs meg az fix.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 932
Állami pénzből ellenőrizetlenül lehet finanszírozni a házi fürkészeket,
több mint 5 éve
Szijjártó Petike:

7 repülőgép
30 ezer tesztet,
1500 betegőrző monitort,
190 lélegeztetőgépet
Beki
hát most már minek?

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szijjártó Petike:

7 repülőgép
30 ezer tesztet,
1500 betegőrző monitort,
190 lélegeztetőgépet
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Lementem a rakparthoz. Mar tetozott sracok, nyugi. Jah, nem ide.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 236 — Cowboys fan
Nem tudom, honnan jött ez a koronavírus, de totál őrület, amit művel:
"Öt héttel a tünetek megszűnése után is pozitív volt a tesztje egy 42 éves szingapúri férfinak"
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/ot-hettel-a-tunetek-megszunese-utan-is-pozitiv-volt-a-tesztje-egy-42-eves-szingapuri-ferfinak/
Közben "újra megugrott, 474-gyel nőtt a koronavírus-járvány halálos áldozatainak a száma egy nap alatt Olaszországban, és így elérte a 28 710-t".
nagylaza
Valójában ez nem valós adat, legalább is nem arra a napra vonatkoztatva, mert kb 300, áprilisban korábban nem számolt áldozatot írtak be arra a napra. Szóval szerencsére továbbra is lefelé mennek a számok náluk. (ahogy szinte mindenhol)
Szesze
Érdekes, amit írsz. A hírben nem ez van.
nagylaza
 index.hu/kulfold/2020/05/02/megint_emelkedik_az_olasz_halalesetek_szama/
Szesze
Kösz, én az MTI-ből idéztem, abban szó se volt erről.
nagylaza
másik az, hogy egynapi kiugrás még nem jelent trendet semmiképpen sem
több mint 5 éve
Csúnyán bealudtam, lemaradtam a tetőzésről? 😊
bcsarli
engem is érdekelne
valaki valami livestream-t tud?
lesz utána tapsikolás?

több mint 5 éve
Nem tudom, honnan jött ez a koronavírus, de totál őrület, amit művel:
"Öt héttel a tünetek megszűnése után is pozitív volt a tesztje egy 42 éves szingapúri férfinak"
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/ot-hettel-a-tunetek-megszunese-utan-is-pozitiv-volt-a-tesztje-egy-42-eves-szingapuri-ferfinak/
Közben "újra megugrott, 474-gyel nőtt a koronavírus-járvány halálos áldozatainak a száma egy nap alatt Olaszországban, és így elérte a 28 710-t".
nagylaza
Valójában ez nem valós adat, legalább is nem arra a napra vonatkoztatva, mert kb 300, áprilisban korábban nem számolt áldozatot írtak be arra a napra. Szóval szerencsére továbbra is lefelé mennek a számok náluk. (ahogy szinte mindenhol)
Szesze
Érdekes, amit írsz. A hírben nem ez van.
nagylaza
 index.hu/kulfold/2020/05/02/megint_emelkedik_az_olasz_halalesetek_szama/
Szesze
Kösz, én az MTI-ből idéztem, abban szó se volt erről.