Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Főleg utasbiztonsági ellenorok vesztettek el a munkájukat. Ok kb 50-100 között. De rajtuk kivul is akinek a munkája nem igényel több hónapos speciális képzést, az el lett küldve, vagy júniusig el lesz.Baggio?a repülőtérrel kapcsolatos hírekért alapvetően az airportal.hu-t ajánlom, minden nagyobb hírportál tőlük szemléz (általában 1-2 napos késéssel), itt a legfrissebb:
m.atv.hu/belfold/20200504-szinte-teljes-forgalmat-elvesztette-csaknem-300-dolgozojat-kuldheti-el-a-budapest-airport
warr_b
airportal.hu/lassan-es-fokozatosan-inditja-ujra-az-utasszolgaltatasokat-a-budapest-airport/
az utasforgalmi részlegen nem BUD alkalmazottak dolgoznak, a mi cégünk megigényelte az állami támogatást, így júliusig ha minden igaz, nem lesznek elbocsátások, de nyilván mikor valahol a forgalom 90%-a eltűnik, akkor rengeteg ember válik "feleslegessé", és bármilyen gyorsan is indul újra a nemzetközi turizmus, a kapacitás biztosan nem lesz sokáig ugyanakkora, mint korábban*
* amúgy meg senki nem tud semmit
r.baggio
A Budapest Airport tudtommal nem felel meg az állami segítség feltételeinek, így nem is kap segítséget. A tulajdonosok viszont így sem fogjak nyomott áron eladni az államnak a reptér üzemeltető céget.
több mint 5 éve
Nálunk a polgi hozott egy-két döntést... Vásáron, piacon a nyugger idősáv 9-11 között. Csóri nyuggerek jól meg lesznek kavarva, mert most nem tudják, hogy mikor hova mehetnek, meg aztán majd lesz balhé, hogy a boltokba továbbra is 9-12 között lesz a védett időszak, de a piacon, vásártéren nem. Most a vicc az, hogy ez holnaptól lép életbe, de pont a nyugdíjasok akik nem igazán netfüggők.
több mint 5 éve
Baggio?a repülőtérrel kapcsolatos hírekért alapvetően az airportal.hu-t ajánlom, minden nagyobb hírportál tőlük szemléz (általában 1-2 napos késéssel), itt a legfrissebb:
m.atv.hu/belfold/20200504-szinte-teljes-forgalmat-elvesztette-csaknem-300-dolgozojat-kuldheti-el-a-budapest-airport
warr_b
airportal.hu/lassan-es-fokozatosan-inditja-ujra-az-utasszolgaltatasokat-a-budapest-airport/
az utasforgalmi részlegen nem BUD alkalmazottak dolgoznak, a mi cégünk megigényelte az állami támogatást, így júliusig ha minden igaz, nem lesznek elbocsátások, de nyilván mikor valahol a forgalom 90%-a eltűnik, akkor rengeteg ember válik "feleslegessé", és bármilyen gyorsan is indul újra a nemzetközi turizmus, a kapacitás biztosan nem lesz sokáig ugyanakkora, mint korábban*
* amúgy meg senki nem tud semmit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Fényképezd le, rakd be ide, aztán majd okulok más kárán 😊A plakátig el lehet menni aztán maradjotthon.Hát baszki, hómofiszozok, nem kóborlok az utcán, tv-t nem nézek, nem is látok semmilyen plakátot 😊Baggio?Te is baszod ezeket a cikkeket olvasod a plakátok helyett.
warr_b
Bazzani
warr_b
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A plakátig el lehet menni aztán maradjotthon.Hát baszki, hómofiszozok, nem kóborlok az utcán, tv-t nem nézek, nem is látok semmilyen plakátot 😊Baggio?Te is baszod ezeket a cikkeket olvasod a plakátok helyett.
warr_b
Bazzani
warr_b
több mint 5 éve
Hát baszki, hómofiszozok, nem kóborlok az utcán, tv-t nem nézek, nem is látok semmilyen plakátot 😊Baggio?Te is baszod ezeket a cikkeket olvasod a plakátok helyett.
warr_b
Bazzani

több mint 5 éve
Baggio?Te is baszod ezeket a cikkeket olvasod a plakátok helyett.
warr_b
több mint 5 éve
Baggio?m.atv.hu/belfold/20200504-szinte-teljes-forgalmat-elvesztette-csaknem-300-dolgozojat-kuldheti-el-a-budapest-airport

több mint 5 éve
imádom a csávót 😀youtu.be/7rl4c-jr7g0Bazmeg Alex Jones, fullba nyomod a kretént megint...
Heisman Trophy
hden
amúgy ez Toróczkai-t megint zárójelbe teszi 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szerencsések az orvosok h ilyen miniszteruk van aki mindenen átgázolva is kiáll értük, megvédi őket. Vagy várjunk csak: Kásler azt mondta, ha a tatabányai betegápoló ügyében történt hiba, akkor az az ellátó orvos felelőssége.
Felelősség tolásban mindig is világelsők voltunk.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem, szerinte nem (sem) megyünk vissza. Az autóban lesz majd több európában összeszerelt hifi cucc kínai meg malajziai helyett .. átmenetileg. És emiatt drágább lesz az autó egy ideig. (Mondjuk pont az autóiparban lesz ennek legkevésbé hatása, inkább az IT szektorban lehet nagyobb.)Ez a hitel-megközelítés amit leírsz olyan, mintha visszamennék 400 évet a történelemben és azt mondanád, a papírpénz egy hoax, egy lufi, mert a pénz csak akkor ér valamit, ha verdében verik, mert csak akkor van mögötte fedezet. De inkább ne tépjünk ki 200-300 évet a gazdaságtörténetből, ha lehet. 😊 A hitel az ami, k*rvára nem egy instabil folyamatokat eredményező, kiszolgáltatottá tevő dolog, Van amikor igen, de a valódi kézzelfogható tőke is tud helyesen meg helytelenül is működni.Pozsár szerint vissza is megyünk.
A fogyasztási spirál pedig azért van "gerjesztve", mert más módon nem lehet növekedni. Fél kiló kenyér helyett nem tudunk egy kilót magunkba tömni, úgyhogy marad az egyéb jellegű fogyasztás. Amit ha nem "gerjesztenének", akkor a lakosság harmada munka nélkül lenne. Te se ülnél most kényelmesen a lakásodban, a felelőtlen többieket szidva, mert nem lenne se munkád, se pénzed. Ha ez világ nem tetszik, visszamehetsz gazdálkodni, senki nem tart vissza. 😊
peterk2005
444.hu/2020/05/04/nagyon-komoly-inflacios-nyomas-jon-a-koronavirus-valsag-nyomaban
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
"A következő két hét bizonyítja visszamenőleg, hogy most történt-e meg valóban a tetőzés."Miről beszél Cilike?
Most volt a tetőzés és kész!
több mint 5 éve
youtu.be/7rl4c-jr7g0Bazmeg Alex Jones, fullba nyomod a kretént megint...
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Ez a hitel-megközelítés amit leírsz olyan, mintha visszamennék 400 évet a történelemben és azt mondanád, a papírpénz egy hoax, egy lufi, mert a pénz csak akkor ér valamit, ha verdében verik, mert csak akkor van mögötte fedezet. De inkább ne tépjünk ki 200-300 évet a gazdaságtörténetből, ha lehet. 😊 A hitel az ami, k*rvára nem egy instabil folyamatokat eredményező, kiszolgáltatottá tevő dolog, Van amikor igen, de a valódi kézzelfogható tőke is tud helyesen meg helytelenül is működni.Pozsár szerint vissza is megyünk.
A fogyasztási spirál pedig azért van "gerjesztve", mert más módon nem lehet növekedni. Fél kiló kenyér helyett nem tudunk egy kilót magunkba tömni, úgyhogy marad az egyéb jellegű fogyasztás. Amit ha nem "gerjesztenének", akkor a lakosság harmada munka nélkül lenne. Te se ülnél most kényelmesen a lakásodban, a felelőtlen többieket szidva, mert nem lenne se munkád, se pénzed. Ha ez világ nem tetszik, visszamehetsz gazdálkodni, senki nem tart vissza. 😊
peterk2005
444.hu/2020/05/04/nagyon-komoly-inflacios-nyomas-jon-a-koronavirus-valsag-nyomaban
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na sört mindig mindenkor lehet inni 😊-Én folyamat iszok éhgyomorra sört unikomot jägert!
-Ameddig koleszos voltam szinte minden reggel mentünk a haverokkal sört és felest inni.
Megvolt az elso teraszon megivott söröm is idén (Celdömölk) 11 óra magasságában.
Kb.4 asztal volt még rajtam kívül.
Ez azon a helyen kb az asztalok fele
1 asztal kávé konyak üdittő 1fő
2 asztal 2 kv 2 fő
3 asztal üditő kávé sör 3fő
4 Én asztalom egy kv nekem és egy Radleberger haverom kv másik barátom sör kv
Szóval javaslom aki teheti irány a teraszok és hadd folyjon a sör és a rövid 😃😉
több mint 5 éve
Ki ez a hazaáruló emődy, aki április 17-ről halandzsázik??!! Május 3 volt kihirdetve, ehhez tessék alkalmazkodni!! 😊Na mégis ki lenne?
bcsarli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
youtu.be/7rl4c-jr7g0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ki ez a hazaáruló emődy, aki április 17-ről halandzsázik??!! Május 3 volt kihirdetve, ehhez tessék alkalmazkodni!! 😊
Forrás: Emődy Zsolt facebook
www.facebook.com/emodyzsolt/posts/10217505814459803
Eazzy
több mint 5 éve
Hidegben egy fasza stout. Meg még egy.Olyan, amit szinte vágni lehet. 😀
Janek
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Meg, hát munka után nem ritka, hogy az ember ki is szárad, nincs megfelelően hidratálva. Kinek a sör, kinek az ásványvíz, egy éjszakai műszak után bőven előfordul, hogy egy liter folyadékot is megkíván a szervezet.Annak idején - még fiatal korom derekán - eljártam zenélni lagzikba meg utcabálokba stb.,és általában úgy reggel 6-fél 7 körül kászálódtunk haza.Akkor átéjszakázva,nekem is jól esett nem is egy,kettő-három is.Könnyebben elaludtam tőle.Tesóm mikor még tolta a piát, mondott egy érdekeset. Mikor éjszakázott reggel 6-kor tök jól esett neki egy sör. Addig nem értette meg azokat az embereket, hogy lehet reggel 7-kor már piálni. Persze felkelés után akkor is elképzelhetetlennek tartotta, de egy hosszú éjszakázás után simán. Jah és nem nyárról beszélünk, hanem februárról!Ma már vidéken lehet teraszoztatni. Az egyik helyi presszóban ki tudtak ismét nyitni,és hát óriási leárazás van ma,féláron csapolják a sört.Azért hétfő reggel 8-9 körül szerintem amúgy sem szokott az a hatalmas tolongás lenni a presszókban, vendéglőkben 😊
Nem tudom hogy ez mennyire fogja megérni,azt viszont igen,hogy egyelőre nem hömpölyög a tömeg,mondhatni egy lélek sincs a teraszán.
Hozzá kell tenni,hogy nálunk reggel hatkor 2 Celsius fok volt....Abba meg nem esik annyira jól a hűsítő sör. 😉
Foresz
A sör meg mindig jólesik.
warr_b
NB2
Foresz
Mondjuk én sört hidegben sose tudtam élvezni, nekem az csak "meleg idők", meg esti sörözések itala. Hidegben minden más - teától rumos teán át forralt borig bármi -, de a sör nem nagyon.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Mer' én a héten reggel 6.tól dolgozok 😊akkor miért nem vagy ott a presszó teraszán?Nálunk 26-án jön a lóvé 😊főleg így fizetés előtt 😀Ma már vidéken lehet teraszoztatni. Az egyik helyi presszóban ki tudtak ismét nyitni,és hát óriási leárazás van ma,féláron csapolják a sört.Azért hétfő reggel 8-9 körül szerintem amúgy sem szokott az a hatalmas tolongás lenni a presszókban, vendéglőkben 😊
Nem tudom hogy ez mennyire fogja megérni,azt viszont igen,hogy egyelőre nem hömpölyög a tömeg,mondhatni egy lélek sincs a teraszán.
Hozzá kell tenni,hogy nálunk reggel hatkor 2 Celsius fok volt....Abba meg nem esik annyira jól a hűsítő sör. 😉
Foresz
warr_b
Negritis
warr_b
csebi

több mint 5 éve
Annak idején - még fiatal korom derekán - eljártam zenélni lagzikba meg utcabálokba stb.,és általában úgy reggel 6-fél 7 körül kászálódtunk haza.Akkor átéjszakázva,nekem is jól esett nem is egy,kettő-három is.Könnyebben elaludtam tőle.Tesóm mikor még tolta a piát, mondott egy érdekeset. Mikor éjszakázott reggel 6-kor tök jól esett neki egy sör. Addig nem értette meg azokat az embereket, hogy lehet reggel 7-kor már piálni. Persze felkelés után akkor is elképzelhetetlennek tartotta, de egy hosszú éjszakázás után simán. Jah és nem nyárról beszélünk, hanem februárról!Ma már vidéken lehet teraszoztatni. Az egyik helyi presszóban ki tudtak ismét nyitni,és hát óriási leárazás van ma,féláron csapolják a sört.Azért hétfő reggel 8-9 körül szerintem amúgy sem szokott az a hatalmas tolongás lenni a presszókban, vendéglőkben 😊
Foresz
warr_b
NB2