Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
India fővárosában, Új-Delhiben megelégelték a vásárlók rohamát: egy nappal azután, hogy enyhítettek a kijárási korlátozásokon, 70 százalékos „koronaadót” vetettek ki az alkoholra, írja a CNN.
több mint 5 éve
Jó hallani egy ilyen beszédet az | egykori | amerikai elnöktől, ami összefogásra és empátiára szólít fel! 😊
több mint 5 éve
😀 😀 😀 😀Cecília március közepétől bő egy hónapig azt jósolta kb. minden nap, hogy most fogunk belépni a tömeges megbetegedések szakaszába. Ma azt mondta úgy tűnik, hogy nyugvópontra érkeztünk. Kezdek aggódni..."Müller Cecília a fogorvoslás példájával élve azt mondta, hogy a telefonos bejelentkezésnek és egy hosszú beszélgetésnek köszönhetően az orvos tudni fogja előre, hogy egy potenciális fertőzöttel van-e dolga."Külön röhejes ez annak tekintetében, hogy hányan lehetnek még, akik tünetmentesek, de fertőzhetnek.
Biztos egyik beteg sem fog hazudni. Én elengedtem ezt a dolgot, ezek tényleg hülyék.
Bazzani
Ritkán lőnek ekkora öngólt, mint a mama, de ő heti szinten annyit...
Beki
peterk2005
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Cecília március közepétől bő egy hónapig azt jósolta kb. minden nap, hogy most fogunk belépni a tömeges megbetegedések szakaszába. Ma azt mondta úgy tűnik, hogy nyugvópontra érkeztünk. Kezdek aggódni..."Müller Cecília a fogorvoslás példájával élve azt mondta, hogy a telefonos bejelentkezésnek és egy hosszú beszélgetésnek köszönhetően az orvos tudni fogja előre, hogy egy potenciális fertőzöttel van-e dolga."Külön röhejes ez annak tekintetében, hogy hányan lehetnek még, akik tünetmentesek, de fertőzhetnek.
Biztos egyik beteg sem fog hazudni. Én elengedtem ezt a dolgot, ezek tényleg hülyék.
Bazzani
Beki

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ezzel nem tudok vitatkozni.De ha valaki hülye, az nem csak egyszer hülye, hanem mindig."Müller Cecília a fogorvoslás példájával élve azt mondta, hogy a telefonos bejelentkezésnek és egy hosszú beszélgetésnek köszönhetően az orvos tudni fogja előre, hogy egy potenciális fertőzöttel van-e dolga."Külön röhejes ez annak tekintetében, hogy hányan lehetnek még, akik tünetmentesek, de fertőzhetnek.
Bazzani
Beki
És ha ez nem okoz problémát a rábízott feladat elvégzésében, akkor ezt demonstrálni is fogja napról napra, hétről hétre szépen, folyamatában.
Így a logikus, nem?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De ha valaki hülye, az nem csak egyszer hülye, hanem mindig."Müller Cecília a fogorvoslás példájával élve azt mondta, hogy a telefonos bejelentkezésnek és egy hosszú beszélgetésnek köszönhetően az orvos tudni fogja előre, hogy egy potenciális fertőzöttel van-e dolga."Külön röhejes ez annak tekintetében, hogy hányan lehetnek még, akik tünetmentesek, de fertőzhetnek.
Bazzani
Beki
És ha ez nem okoz problémát a rábízott feladat elvégzésében, akkor ezt demonstrálni is fogja napról napra, hétről hétre szépen, folyamatában.
Így a logikus, nem?
több mint 5 éve
Vannak módszerek rá, hogy a fogorvos a telefonos beszélgetés során kiderítse az igazságot. Nagyon szépen kell kérni.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"Müller Cecília a fogorvoslás példájával élve azt mondta, hogy a telefonos bejelentkezésnek és egy hosszú beszélgetésnek köszönhetően az orvos tudni fogja előre, hogy egy potenciális fertőzöttel van-e dolga."Külön röhejes ez annak tekintetében, hogy hányan lehetnek még, akik tünetmentesek, de fertőzhetnek.
Bazzani
több mint 5 éve
- Ön koronavírusos?"Müller Cecília a fogorvoslás példájával élve azt mondta, hogy a telefonos bejelentkezésnek és egy hosszú beszélgetésnek köszönhetően az orvos tudni fogja előre, hogy egy potenciális fertőzöttel van-e dolga."Nem kell hazudni. Ma bejelentkezel jövő keddre. Gondolom felteszik a kérdést, hogy addig tervezel-e megbetegedni.
Bazzani
gabokocka
- Nem.
- Biztos? Maga gyanús nekem.
- Basszameg lebuktam.
több mint 5 éve
"Müller Cecília a fogorvoslás példájával élve azt mondta, hogy a telefonos bejelentkezésnek és egy hosszú beszélgetésnek köszönhetően az orvos tudni fogja előre, hogy egy potenciális fertőzöttel van-e dolga."Nem kell hazudni. Ma bejelentkezel jövő keddre. Gondolom felteszik a kérdést, hogy addig tervezel-e megbetegedni.
Bazzani
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
"Müller Cecília a fogorvoslás példájával élve azt mondta, hogy a telefonos bejelentkezésnek és egy hosszú beszélgetésnek köszönhetően az orvos tudni fogja előre, hogy egy potenciális fertőzöttel van-e dolga."Biztos egyik beteg sem fog hazudni. Én elengedtem ezt a dolgot, ezek tényleg hülyék.
több mint 5 éve
pfff 😕index.hu/kulfold/2020/05/05/amerikai_new_york_15_gyerek_kerult_korhazba_koronavirus_jarvany_kawasaki_szindroma/
Hány hasonló rejtett probléma derülhet még ki a jövőben??? 😮
több mint 5 éve
sorry töröltem, meló mellett próbálkozom, aztán nem olvastam. 😀 😀www.youtube.com/watch?v=os0Fxdqy0Mw1 órája linkeltem 😀 kb 4 kommenttel lejjebb 😀
Partizán, Márki-Zay, Karigeri, Neményi
Vrij6
Negritis
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=os0Fxdqy0Mw1 órája linkeltem 😀 kb 4 kommenttel lejjebb 😀
Partizán, Márki-Zay, Karigeri, Neményi
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Karantén idején nagyon kell vigyázni! Belefutottam ebbe a cikkbe:Én rákattintottam és mindenféle sütivel kínált. Akkor inkább iszok.
„Ez történik a testeddel, ha 30 napig nem iszol egy korty alkoholt sem”
www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/italok/tortenik-testeddel-napig-iszol-korty-alkoholt/147489?utm_source=Hirkereso.hu&utm_medium=promoted_article&utm_campaign=Hirkereso&utm_content=147489
Nem mertem rákattintani, borzalmas lehet, mi történik mások testével.
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Ezek a budapestiek már megint nem bírnak magukkal. Még 2 plusz hónap kijárási korlátozást nekik!!!4!!444!!!44!4!!!4
Ikea az Örsön nyitáskor (színes, 2020)
Gondolom fontos volt 47 nap Ikea nélküli élet után elsuhanni a dizájnos bepjössent virágkaspókért meg a follyókaga lebegőpolcokért.
shawnka
több mint 5 éve
nemtom itt volt-ewww.youtube.com/watch?v=os0Fxdqy0Mw
kár hogy nem volt Fidesz-es polgármester
több mint 5 éve
SVÉD HÚSGOLYÓK. mki ezért ment miután a löncshús konzervből elegük lett.
Gondolom fontos volt 47 nap Ikea nélküli élet után elsuhanni a dizájnos bepjössent virágkaspókért meg a follyókaga lebegőpolcokért.
shawnka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
nekem tegnap megjött a csomagom 😀
shawnka
több mint 5 éve

több mint 5 éve
"A magyarok 63 százalékának esett ki bevétele a vírus miatt, a mentális egészségüket a nyugdíjasok féltik a leginkább"forbes.hu/uzlet/a-magyarok-63-szazalekanak-esett-ki-bevetele-a-virus-miatt-a-mentalis-egeszseguket-a-nyugdijasok-feltik-a-leginkabb/
Nálunk speciel nem csökkentek a bevételek, de a kiadások nőttek. Valamelyik nap rovancsoltam: másfél hónap során kb. 50eHUF mínusz a családi kasszában. Nem értem, ez hogyan jött ki, ha egyszer nem megyünk sehova, de így van.
több mint 5 éve
Há-há....de ha nincs teszt,akkor nincsenek csak becsült számok.Azt meg kénye-kedve szerint becsülheti bárki.hvg.hu/itthon/20200504_A_hivatalos_adatok_alapjan_minden_11_magyar_meghal_koronavirusban?fbclid=IwAR2tq8ovdaPlFjqu4aNQiVZ4jeoudH-BWgDK8kPoLIveKt5gTPJOjSobga0Tesztelés, tesztelés, tesztelés...ez az ami nincs, vagyis ha akarod van, jó "pénzé"!
Magyarország jobban teljesít
Vrij6
Stoki
Ki van ez találva hogy így van...... 😕
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200504_A_hivatalos_adatok_alapjan_minden_11_magyar_meghal_koronavirusban?fbclid=IwAR2tq8ovdaPlFjqu4aNQiVZ4jeoudH-BWgDK8kPoLIveKt5gTPJOjSobga0Tesztelés, tesztelés, tesztelés...ez az ami nincs, vagyis ha akarod van, jó "pénzé"!
Magyarország jobban teljesít
Vrij6
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200504_A_hivatalos_adatok_alapjan_minden_11_magyar_meghal_koronavirusban?fbclid=IwAR2tq8ovdaPlFjqu4aNQiVZ4jeoudH-BWgDK8kPoLIveKt5gTPJOjSobga0Magyarország jobban teljesít
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/05/05/koronavirus_magyarorszagon_veszelyhelyzet_adatkozles_magyar_kozlony/Lassabban terjed az adat így a vírus is!