Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Azert ez bazdmeg hogy nincs 40 uj eset sem, de 11en meghalnak...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
275 budapesti/Pest megyei halott és 75 vidéki halottNa, ilyen nagyot tetőzött? :o
Fast Willie

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
275 budapesti/Pest megyei halott és 75 vidéki halott
több mint 5 éve
https://24.hu/belfold/2020/04/27/koronavirus-jarvany-egeszsegugy-gazdasag-munka-gyorffy-dora-lantos-gabriella/?fbclid=IwAR3NfuMtEUqblz5TSdVTkSJSxdoMG_kMCKCnQF_m64U23uahufAtvGNIzK0(Kb. 2000 lélegeztetőgép mellé van hozzáértő személyzet. Orbán 8000-es célja azért van, mert megunta, hogy sokszor szemére vetették, miszerint "annak a stadionnak az árából x db lélegeztetőgépet lehetett volna venni", így most pótolja a hiányzó darabszámot.)
Szerkesztette: Atari
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Úgy van! És ha nem költik el azt az elsőre 50 milliárdot, akkor a további 2x50-et még a végén el kell kótyavetyélni holmi csődközeli idegenek megsegítésére.index.hu/belfold/2020/05/03/plakatkampannyal_tamad_a_kormany/Keretszerzodes van, muszaj kolteniuk.
Plakátkampányra mindig van pénz. Én meg kimegyek hányni.
Bazzani
Borbinho
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
BUDAPESTEN LÁTVÁNYOSAN TÖBBEN MARADTAK OTTHON A JÁRVÁNY KEZDETE ÓTA, MINT VIDÉKEN qubit.hu/2020/05/03/budapesten-latvanyosan-tobben-maradtak-otthon-a-jarvany-kezdete-ota-mint-videken?_ga=2.215749015.1899969189.1588533796-955501617.1496619338
több mint 5 éve
A legfrissebb infók a vírushelyzetről. (másolt)Lassan azért igazán átkapcsolhatnák az 5G tornyokat Chemtrail üzemmódra
- csak a pesti fertőz vidéken.
-a vidéki nem fertőz Pesten.
- főleg alvás közben támad. 15 óra után.
- 65 év feletti nem fertőz 65 év felettit.
- a 65 év feletti nem mehet együtt a 65 év alatti házastársával vásárolni, nehogy megfertőzzék egymást.
- csak ismeretlen helyre szabad menni kirándulni, lehetőleg olyanra, amit még a vírus sem ismer, de csak a vidékieknek, mert ugye a Pestiek nem mehetnek vidékre.
- nem szereti a kultúrát és a zenét, viszont hívő.
- strandokon nem fertőz, csak a vidéki nyaralódban. De csak ha pesti vagy.
-a lázmérés nem gyógyítja.
- A vitaminhiány segíti a terjedését és vitaminhiányosan könnyebben megbetegszel, de a vitaminok szedése nem gyógyitja, ha megbetegszel!!!
Kivéve, ha skorbutos vagy, de az meg jelen esetben nem számít
- a dolgozó embereket kikerüli.
- a politikusokat is
- gyerekeket nem fertőz, csak és kizárólag a gyermekotthonok lakóit, ők még a gyermekotthon udvarán is elkapják, ezért nem léphetnek ki még oda sem.
- a láz minden esetben két cataflammal 37 fok alá vihető.
- a sofőr minden esetben előre üljön a kocsiba.
- a kórházból hazaküldötteket külön fürdőszobában ápoljuk, a szappan ez esetben nem vírusölő.
- az egy háztartásban élők csak a lakáson belül mehetnek egymáshoz közel, lakáson kívül ők is fertőzik egymást.
- A maszk nem véd, de viselése kötelező.
- Magyarországon előzetes bejelentkezés alapján a mai nap tetőzik, ezért holnaptól megszűnnek a korlátozások. VIDEKEN.
NB2
több mint 5 éve
A legfrissebb infók a vírushelyzetről. (másolt)- csak a pesti fertőz vidéken.
-a vidéki nem fertőz Pesten.
- főleg alvás közben támad. 15 óra után.
- 65 év feletti nem fertőz 65 év felettit.
- a 65 év feletti nem mehet együtt a 65 év alatti házastársával vásárolni, nehogy megfertőzzék egymást.
- csak ismeretlen helyre szabad menni kirándulni, lehetőleg olyanra, amit még a vírus sem ismer, de csak a vidékieknek, mert ugye a Pestiek nem mehetnek vidékre.
- nem szereti a kultúrát és a zenét, viszont hívő.
- strandokon nem fertőz, csak a vidéki nyaralódban. De csak ha pesti vagy.
-a lázmérés nem gyógyítja.
- A vitaminhiány segíti a terjedését és vitaminhiányosan könnyebben megbetegszel, de a vitaminok szedése nem gyógyitja, ha megbetegszel!!!
Kivéve, ha skorbutos vagy, de az meg jelen esetben nem számít
- a dolgozó embereket kikerüli.
- a politikusokat is
- gyerekeket nem fertőz, csak és kizárólag a gyermekotthonok lakóit, ők még a gyermekotthon udvarán is elkapják, ezért nem léphetnek ki még oda sem.
- a láz minden esetben két cataflammal 37 fok alá vihető.
- a sofőr minden esetben előre üljön a kocsiba.
- a kórházból hazaküldötteket külön fürdőszobában ápoljuk, a szappan ez esetben nem vírusölő.
- az egy háztartásban élők csak a lakáson belül mehetnek egymáshoz közel, lakáson kívül ők is fertőzik egymást.
- A maszk nem véd, de viselése kötelező.
- Magyarországon előzetes bejelentkezés alapján a mai nap tetőzik, ezért holnaptól megszűnnek a korlátozások. VIDEKEN.
több mint 5 éve
Hát itt se magas a színvonal, de ez baromi jó 😊 Mire nem jó az unalom és a kreativitás így a bezárt munkanélkülieknél....
BOSS BITCH FIGHT CHALLENGE
www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=dCO0DXAc0tk&feature=emb_logo
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 5 éve
Megy ez más termékkel is, nem csak ezzel, sőt már a 90-es években és már jóelőtte is ment.Ez nem új. Mi magyarok képesek vagyunk olasz megrendelésre három műszakban válogatni az almát hogy a legszebbek kerüljenek a kamionra csak azért, hogy ha odaért kicseréljék a címkét made in italy-ra és ugyanazzal a kamionnal visszaküldjék hozzánk másfélszeres áron.Értem...a lövéstől valószínűleg csak néhány lenne...Én a kommunikációs térre gondoltam az "izomból"-nál, nem arra, hogy lőnének.Az nem érdeke senkinek. Kína csak exportálni akar amit csak lehet, Trump meg ellenséget kreál a választás miatt, hogy legyen kit hibáztatni a demokraták mellett.És milyen jó lenne még idén egy fasza amerikai - kínai egymásnakfeszülés, úgy tényleg izomból.Folytatódik az USA vs Kína meccs:fasza mert előtte meg 2x jött ki info hogy:
"Több jelentős bizonyíték" van arra, hogy az új koronavírus egy vuhani laboratóriumból ered - jelentette ki Mike Pompeo amerikai külügyminiszter vasárnap az ABC televízió szokásos heti politikai vitaműsorának adott interjújában.
Az amerikai diplomácia irányítója hangoztatta, hogy Kína "köztudomásúan nem tartja be az előírásokat laboratóriumaiban". Konkrét részletek említése nélkül hozzáfűzte: "nem ez az első alkalom, hogy a világ kínai laboratóriumból származó vírus miatt kerül veszélybe".
nagylaza
- a vuhani laborból nem jöhetett
- nem ember által előállított 😀
Negritis
Sobri Jóska
De háború az tuti nem lesz, még kereskedelmi sem. Épp elég, hogy Amerikában nincs hús a boltokban. Meg WC papír.
Klaci79
Sobri Jóska
Volt a Trump érában olyan, hogy ne háborúzzon Kínával? Így kommunikációs téren. Valami ilyen háború az egész rendszerének a kulcsa.
Most megint sikerült valami kínai ügyet csinálni. Állítólag az egyik legnagyobb amerikai húsipari cég Kínába exportált feldolgozásra húst (azt nem tudom pontosan hogy előállatot vagy már hús formában) aztán pedig azt küldték vissza az államokba feldolgozva. Komoly kis perpatvar van belőle.
Klaci79
samu09
Talán Indexen is volt róla egy cikk.
Igazából ez kb. az EU-ban áramló termékekre vonatkozó jogi dolgok kihasználása.
Kb. mint az, hogy az LV cuccok jó része Romániában készül, átviszik Olaszországba, ráraknak egy-két dolgot és attól már mehet is a Made in Italy rá.
több mint 5 éve
Másodjára, harmadjára is az marad 😉index.hu/belfold/2020/05/03/plakatkampannyal_tamad_a_kormany/Baszdki, akárhányszor látom, elsőre mindig azt olvasom, hogy patkánykampányra...
Bazzani
Solymi
több mint 5 éve
(Még nem láttam a Puzsér videót, csak arra reagálok, amit fent idézek tőled.)Ez így meg a pattintós kőkorszak óta. A különbség csak annyi, hogy akkoriban tízből nyolcan a túléléssel voltak elfoglalva, és csak a mágus meg a törzsfőnök csinált mást, ezer éve a népesség mondjuk fele termelte meg az alapszükségletet és fele csinált mást, most meg 20% termeli meg és 80% csinál mást. Az egyetlen igazi kérdés csak az, hogy az a 80% kinek állít elő pluszt, illetve mennyi pluszt állít elő a 10% elitnek és mennyit a 90% nem elitnek.
De amit te is leírsz, az egy fenntarthatatlan "fejlődés", egy lufi, ami kipukkan, attól, hogy így működik még igenis dekadens. Legfeljebb ennek a hanyatlásnak az időtartama lehet kérdés, nem a megléte.
Eleve a kiindulási pontod: egy túlnépesedett világban miért kell pörgetni, hogy a 80-85% haszontalan ember ilyen helyzetbe kerüljön?
Lehetne szabályozni a népességet és lehetne a tömegeket hasznosabb módon foglalkoztatni, mert az egy önmaga farkába harapó kígyó, hogy (leegyszerűsítve) a plazmatévégyártó műkörmöshöz megy, a műkörmös koncertre, a koncert fénytechnikusa meg plazmatévét vesz. Ez egy klasszikus piramisjáték, kicsit elbonyolítva.Sobri Jóska
A piramisjáték dolgot gondold át, neked nem kezdem el magyarázni, hogy miért nem az. Szerintem te is tudod/rájössz. A piramis játék attól piramis játék, mert felülről zárt, előbb-utóbb elfogy az új beszálló. A gazdaság nem ilyen, nem zárt, a körforgás a végelenségig működik. Illetve ez nem igaz, addig működik, amíg van elég erőforrás, energia, levegő, föld, stb. Ez utóbbi valós probléma, amit kezelni kell, különben valóban krízis lesz a vége. Ha nem tudjuk, akkor abból tényleg piramis játék lesz, de ez nem műkörmös kérdés, nem is kapitalizmus vs akármi, hanem sokkal általánosabb probléma. Ez arról szól, hogy az emberiség képes-e megtalálni a nem önpusztító fejlődés útját a jövőben. Ha igen, akkor mehet a "piramisjáték" a végelenségig. Ha nem, akkor kipusztul.
Mi, ha nem ez mutatja, hogy ez a fogyasztási spirál mesterségesen felgerjesztett? Bár amit írsz, abban nem írsz olyat, ami ennek ellenmondana, csak nálad máshova kerül a fókusz. Oda, hogy ez milyen jó, hogy így van (mint írtam, én is élveztem), oda, hogy ennek így kell lennie (végülis, ez a piacgazdaság, a szabadpiaci kapitalizmus), nálam most, ebben a diskurzusban oda, hogy fenntarthatatlan. Hogy még a hitelt is hitelből hitelezik az nem ördögtől való, hanem instabil folyamatokat eredményez és kiszolgáltatottá tesz.Sobri JóskaEz a hitel-megközelítés amit leírsz olyan, mintha visszamennék 400 évet a történelemben és azt mondanád, a papírpénz egy hoax, egy lufi, mert a pénz csak akkor ér valamit, ha verdében verik, mert csak akkor van mögötte fedezet. De inkább ne tépjünk ki 200-300 évet a gazdaságtörténetből, ha lehet. 😊 A hitel az ami, k*rvára nem egy instabil folyamatokat eredményező, kiszolgáltatottá tevő dolog, Van amikor igen, de a valódi kézzelfogható tőke is tud helyesen meg helytelenül is működni.
A fogyasztási spirál pedig azért van "gerjesztve", mert más módon nem lehet növekedni. Fél kiló kenyér helyett nem tudunk egy kilót magunkba tömni, úgyhogy marad az egyéb jellegű fogyasztás. Amit ha nem "gerjesztenének", akkor a lakosság harmada munka nélkül lenne. Te se ülnél most kényelmesen a lakásodban, a felelőtlen többieket szidva, mert nem lenne se munkád, se pénzed. Ha ez világ nem tetszik, visszamehetsz gazdálkodni, senki nem tart vissza. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Én is azt hittem...😀aszittem átmegy az iróniaOké, kösz, kipróbálom.Vagy megiszod...aztán leszarod a vírustvegyél elég erős sósavat, az is megöli ezeketHiszek neked, te biztosan jobban tudod, de konkrétan az olvasható a terméken, hogy hármas hatása van: baktériumölő+gombaölő+vírusölő."Minden eddiginél is pusztítóbb lehet a koronavírus fertőzés második hulláma, ha úgy fog viselkedni mint a száz évvel ezelőtti spanyolnátha. A rosszabb hír, hogy ez tőlünk függetlenül így lehet."A vírus nem él, így megölni se tudod.
indirekt.hu/cimlap/koronavirus-akar-ket-evig-is-tarthat-a-jarvany/
Lehet, hogy tőlünk függetlenül zajlanak az események, de azért nem lenne hátrány, ha sok héttel az "országos veszélyhelyzet" kihirdetése után tudnék venni vírusölő szprét, amivel az utcai ruhát lehet befújni. Néhány nappal ezelőtt, amikor próbálkoztam, még mindig hiánycikk volt.
nagylaza
Dobd le a ruhákat, és mosd ki magas hőfokon.
Ennél jobbat egyetlen szpré se tud.
Sobri Jóska
nagylaza
sőt ha intravénásan lövöd akkor biztos hogy nem a korona visz el
Negritis
Klaci79
nagylaza
Negritis
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/05/03/plakatkampannyal_tamad_a_kormany/Keretszerzodes van, muszaj kolteniuk.
Bazzani
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
aszittem átmegy az iróniaOké, kösz, kipróbálom.Vagy megiszod...aztán leszarod a vírustvegyél elég erős sósavat, az is megöli ezeketHiszek neked, te biztosan jobban tudod, de konkrétan az olvasható a terméken, hogy hármas hatása van: baktériumölő+gombaölő+vírusölő."Minden eddiginél is pusztítóbb lehet a koronavírus fertőzés második hulláma, ha úgy fog viselkedni mint a száz évvel ezelőtti spanyolnátha. A rosszabb hír, hogy ez tőlünk függetlenül így lehet."A vírus nem él, így megölni se tudod.
Lehet, hogy tőlünk függetlenül zajlanak az események, de azért nem lenne hátrány, ha sok héttel az "országos veszélyhelyzet" kihirdetése után tudnék venni vírusölő szprét, amivel az utcai ruhát lehet befújni. Néhány nappal ezelőtt, amikor próbálkoztam, még mindig hiánycikk volt.
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Negritis
Klaci79
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ez nem új. Mi magyarok képesek vagyunk olasz megrendelésre három műszakban válogatni az almát hogy a legszebbek kerüljenek a kamionra csak azért, hogy ha odaért kicseréljék a címkét made in italy-ra és ugyanazzal a kamionnal visszaküldjék hozzánk másfélszeres áron.Értem...a lövéstől valószínűleg csak néhány lenne...Én a kommunikációs térre gondoltam az "izomból"-nál, nem arra, hogy lőnének.Az nem érdeke senkinek. Kína csak exportálni akar amit csak lehet, Trump meg ellenséget kreál a választás miatt, hogy legyen kit hibáztatni a demokraták mellett.És milyen jó lenne még idén egy fasza amerikai - kínai egymásnakfeszülés, úgy tényleg izomból.Folytatódik az USA vs Kína meccs:fasza mert előtte meg 2x jött ki info hogy:
"Több jelentős bizonyíték" van arra, hogy az új koronavírus egy vuhani laboratóriumból ered - jelentette ki Mike Pompeo amerikai külügyminiszter vasárnap az ABC televízió szokásos heti politikai vitaműsorának adott interjújában.
Az amerikai diplomácia irányítója hangoztatta, hogy Kína "köztudomásúan nem tartja be az előírásokat laboratóriumaiban". Konkrét részletek említése nélkül hozzáfűzte: "nem ez az első alkalom, hogy a világ kínai laboratóriumból származó vírus miatt kerül veszélybe".
nagylaza
Negritis
Sobri Jóska
De háború az tuti nem lesz, még kereskedelmi sem. Épp elég, hogy Amerikában nincs hús a boltokban. Meg WC papír.
Klaci79
Sobri Jóska
Volt a Trump érában olyan, hogy ne háborúzzon Kínával? Így kommunikációs téren. Valami ilyen háború az egész rendszerének a kulcsa.
Most megint sikerült valami kínai ügyet csinálni. Állítólag az egyik legnagyobb amerikai húsipari cég Kínába exportált feldolgozásra húst (azt nem tudom pontosan hogy előállatot vagy már hús formában) aztán pedig azt küldték vissza az államokba feldolgozva. Komoly kis perpatvar van belőle.
Klaci79
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/05/03/plakatkampannyal_tamad_a_kormany/Baszdki, akárhányszor látom, elsőre mindig azt olvasom, hogy patkánykampányra...
Bazzani
több mint 5 éve
Oké, kösz, kipróbálom.Vagy megiszod...aztán leszarod a vírustvegyél elég erős sósavat, az is megöli ezeketHiszek neked, te biztosan jobban tudod, de konkrétan az olvasható a terméken, hogy hármas hatása van: baktériumölő+gombaölő+vírusölő."Minden eddiginél is pusztítóbb lehet a koronavírus fertőzés második hulláma, ha úgy fog viselkedni mint a száz évvel ezelőtti spanyolnátha. A rosszabb hír, hogy ez tőlünk függetlenül így lehet."A vírus nem él, így megölni se tudod.
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Negritis
Klaci79
több mint 5 éve
Vagy megiszod...aztán leszarod a vírustvegyél elég erős sósavat, az is megöli ezeketHiszek neked, te biztosan jobban tudod, de konkrétan az olvasható a terméken, hogy hármas hatása van: baktériumölő+gombaölő+vírusölő."Minden eddiginél is pusztítóbb lehet a koronavírus fertőzés második hulláma, ha úgy fog viselkedni mint a száz évvel ezelőtti spanyolnátha. A rosszabb hír, hogy ez tőlünk függetlenül így lehet."A vírus nem él, így megölni se tudod.
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Negritis
több mint 5 éve
A kémia nem az erősségem. A sósavtól nem fakul ki picit a ruha színe?vegyél elég erős sósavat, az is megöli ezeketHiszek neked, te biztosan jobban tudod, de konkrétan az olvasható a terméken, hogy hármas hatása van: baktériumölő+gombaölő+vírusölő."Minden eddiginél is pusztítóbb lehet a koronavírus fertőzés második hulláma, ha úgy fog viselkedni mint a száz évvel ezelőtti spanyolnátha. A rosszabb hír, hogy ez tőlünk függetlenül így lehet."A vírus nem él, így megölni se tudod.
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Negritis
több mint 5 éve
vegyél elég erős sósavat, az is megöli ezeketHiszek neked, te biztosan jobban tudod, de konkrétan az olvasható a terméken, hogy hármas hatása van: baktériumölő+gombaölő+vírusölő."Minden eddiginél is pusztítóbb lehet a koronavírus fertőzés második hulláma, ha úgy fog viselkedni mint a száz évvel ezelőtti spanyolnátha. A rosszabb hír, hogy ez tőlünk függetlenül így lehet."A vírus nem él, így megölni se tudod.
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hiszek neked, te biztosan jobban tudod, de konkrétan az olvasható a terméken, hogy hármas hatása van: baktériumölő+gombaölő+vírusölő."Minden eddiginél is pusztítóbb lehet a koronavírus fertőzés második hulláma, ha úgy fog viselkedni mint a száz évvel ezelőtti spanyolnátha. A rosszabb hír, hogy ez tőlünk függetlenül így lehet."A vírus nem él, így megölni se tudod.
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Értem...a lövéstől valószínűleg csak néhány lenne...Én a kommunikációs térre gondoltam az "izomból"-nál, nem arra, hogy lőnének.Az nem érdeke senkinek. Kína csak exportálni akar amit csak lehet, Trump meg ellenséget kreál a választás miatt, hogy legyen kit hibáztatni a demokraták mellett.És milyen jó lenne még idén egy fasza amerikai - kínai egymásnakfeszülés, úgy tényleg izomból.Folytatódik az USA vs Kína meccs:fasza mert előtte meg 2x jött ki info hogy:
nagylaza
Negritis
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
"Minden eddiginél is pusztítóbb lehet a koronavírus fertőzés második hulláma, ha úgy fog viselkedni mint a száz évvel ezelőtti spanyolnátha. A rosszabb hír, hogy ez tőlünk függetlenül így lehet."A vírus nem él, így megölni se tudod.
nagylaza
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/05/03/plakatkampannyal_tamad_a_kormany/Nem tartod fontosnak a tájékoztatást?😊
Bazzani