NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
256
35
18:30-tól, ARENA4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Lattam ma egy Romania staisztikat.forrás is van amúgy?
100k/halalesetek :
431,8 oltattlanok
17,9 2x oltottak
2,1 3 x oltottak.
Ez eleg meggyoző bar be lehet dobni hogy minden stat hamis.
Janek
Van baj a fejekben.1 is sok lenne ugye, de mindenképp bíztató eredmény
Ezek darabszámok .
100 000 emberből nem egész 3 hunyt el a 3x oltottak közül szemben a közel 500 nem oltottal.
Ja tényleg sok a 3…
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
megnéztem a rendszerbe, még nem 😀Majd egyszer jön a hívás hogy hajtsuk végre a 66-os parancsot.Nah.Csodálom, hogy életben tud maradni, aki ezt írta.
Kopizok:
Kijött a legújabb rendelet, ami kötelezővé teszi az oltást. Apró, de fontos részlet, hogy nem a védettséget (ami bekövetkezhet egy covid fertőzés majd sikeres felgyógyulás révén is), hanem kifejezetten az oltást írja elő. Gondolkoztatok rajta, mi ennek az oka?
A vakcinában 5G technológiával aktiválható mikrochipek vannak, amik a beoltott alanyt egy megfelelően kiadott távoli parancs hatására agyhalott zombivá változtatják?
Minden embert be kell oltani, nehogy egy-két-öt év múlva kiderüljön, hogy milyen olyan tünetek-elváltozások-betegségek tapasztalhatók a beoltottakon, amik oltatlan társaikon nem?
A vakcina egy kétkomponensű tudatbefolyásoló szer egyik komponensét tartalmazza s ezt a másik komponenssel (amit valamilyen mindenki által fogyasztott anyagba, például ivóvízbe vagy levegőbe keverve juttatnak el a szervezetbe) egyesítve olyan tudatbefolyásoló szer keletkezik, ami a beoltott alanyt agyhalott zombivá változtatja?
😄
warr_b
Mikey
samu09
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Kreatin-kináz (CK) is nem hasonló infóval szolgál esetleg covid után? (csak h tanuljak vmit 😀 )Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.troponinT-t vetess, terheléses EKG és Q10et írass egy pár hónapra
Kedden délután még egy szív ultrahang, remélem azután tényleg megnyugodhatok. Vagy érdemes még valami vizsgálatra elmenni?
bcsarli
sutianap
több mint 3 éve
ekk, mondom irasd a recepteset - miokinonKöszi, ezekre el fogok menni. Q-10-et szedek évek óta.Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.troponinT-t vetess, terheléses EKG és Q10et írass egy pár hónapra
Kedden délután még egy szív ultrahang, remélem azután tényleg megnyugodhatok. Vagy érdemes még valami vizsgálatra elmenni?
bcsarli
sutianap
bcsarli
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Köszi, ezekre el fogok menni. Q-10-et szedek évek óta.Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.troponinT-t vetess, terheléses EKG és Q10et írass egy pár hónapra
bcsarli
sutianap
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Köszi nagyonazok nem haltak meg, 100 ezer normál populációból ennyien haltak meg kovidban, tehág 100k élő emberre adja meg a halálozást, fogja a román lakosságszámot meg a halottakat, abból nem kell matekolni, mert egységesen 100k lakosra adja meg az adatot így összehasonlítható - egyébként mortalitási mutatónak hívják, spec esetben ez a kovid- halálozás oltási csoportokra bontott mortalitási mutatószámaiEz szép es joVan baj a fejekben.tehát a
Ezek darabszámok .
100 000 emberből nem egész 3 hunyt el a 3x oltottak közül szemben a közel 500 nem oltottal.
Ja tényleg sok a 3…
Janek
3x oltottakhoz képest a 2x oltottak 9x-es kockázattal bírnak, az oltatlanok pedig +200x kockázattal
ha Sobrival fogadsz a halálodra oltatlanként akkor a a Jóska által betolt viszkire be kell raknod egy dacia logant
sanyi
sutianap
De a maradek 99 ezer mibe halt meg villamcsapasba ?
VvAlekosz
sutianap
Eskü nem értettem
De így akkor már világos
több mint 3 éve
azok nem haltak meg, 100 ezer normál populációból ennyien haltak meg kovidban, tehág 100k élő emberre adja meg a halálozást, fogja a román lakosságszámot meg a halottakat, abból nem kell matekolni, mert egységesen 100k lakosra adja meg az adatot így összehasonlítható - egyébként mortalitási mutatónak hívják, spec esetben ez a kovid- halálozás oltási csoportokra bontott mortalitási mutatószámaiEz szép es joVan baj a fejekben.tehát a
Ezek darabszámok .
Ja tényleg sok a 3…
Janek
3x oltottakhoz képest a 2x oltottak 9x-es kockázattal bírnak, az oltatlanok pedig +200x kockázattal
ha Sobrival fogadsz a halálodra oltatlanként akkor a a Jóska által betolt viszkire be kell raknod egy dacia logant
sanyi
sutianap
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ez szép es joVan baj a fejekben.tehát a
Ezek darabszámok .
Ja tényleg sok a 3…
Janek
sanyi
sutianap
több mint 3 éve
Van baj a fejekben.tehát a
Ezek darabszámok .
Ja tényleg sok a 3…
Janek
sanyi
több mint 3 éve
Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.troponinT-t vetess, terheléses EKG és Q10et írass egy pár hónapra
bcsarli
több mint 3 éve
Van baj a fejekben.Ezek darabszámok .
Ja tényleg sok a 3…
több mint 3 éve
topin
2 008
100 ezer emberre levetített halálesetek száma. Mit nem értetek ebből? Nem százalékok, hanem "darabszámra ennyi" a halott.Ja, ez így 451, 8. A többi túlélte a saját halálát? 😀Én se értemEzt most százezer halálesetre kell érteni, vagy hogy?Lattam ma egy Romania staisztikat.Azért a 17.9 meg 2.1 kurva sok
100k/halalesetek :
431,8 oltattlanok
17,9 2x oltottak
2,1 3 x oltottak.
Janek
VvAlekosz
bcsarli
50 ezer az melyik csoportba tartozott ?
Oltott vagy oltatlan ? Nem is értem ezt na mindegy
VvAlekosz
bcsarli
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ne is mond az egesz gaz ugy ahogy vanJa, ez így 451, 8. A többi túlélte a saját halálát? 😀Én se értemEzt most százezer halálesetre kell érteni, vagy hogy?Lattam ma egy Romania staisztikat.Azért a 17.9 meg 2.1 kurva sok
100k/halalesetek :
431,8 oltattlanok
17,9 2x oltottak
2,1 3 x oltottak.
Janek
VvAlekosz
bcsarli
VvAlekosz
bcsarli
több mint 3 éve
Ja, ez így 451, 8. A többi túlélte a saját halálát? 😀Én se értemEzt most százezer halálesetre kell érteni, vagy hogy?Lattam ma egy Romania staisztikat.Azért a 17.9 meg 2.1 kurva sok
100k/halalesetek :
431,8 oltattlanok
17,9 2x oltottak
2,1 3 x oltottak.
Janek
VvAlekosz
bcsarli
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Én se értemEzt most százezer halálesetre kell érteni, vagy hogy?Lattam ma egy Romania staisztikat.Azért a 17.9 meg 2.1 kurva sok
100k/halalesetek :
431,8 oltattlanok
17,9 2x oltottak
2,1 3 x oltottak.
Janek
VvAlekosz
bcsarli
több mint 3 éve
Ezt most százezer halálesetre kell érteni, vagy hogy?Lattam ma egy Romania staisztikat.Azért a 17.9 meg 2.1 kurva sok
100k/halalesetek :
431,8 oltattlanok
17,9 2x oltottak
2,1 3 x oltottak.
Janek
VvAlekosz
több mint 3 éve
Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.Kedden délután még egy szív ultrahang, remélem azután tényleg megnyugodhatok. Vagy érdemes még valami vizsgálatra elmenni?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Lattam ma egy Romania staisztikat.Azért a 17.9 meg 2.1 kurva sok
100k/halalesetek :
431,8 oltattlanok
17,9 2x oltottak
2,1 3 x oltottak.
Janek
több mint 3 éve
Lattam ma egy Romania staisztikat.100k/halalesetek :
431,8 oltattlanok
17,9 2x oltottak
2,1 3 x oltottak.
több mint 3 éve
Majd egyszer jön a hívás hogy hajtsuk végre a 66-os parancsot.Nah.Csodálom, hogy életben tud maradni, aki ezt írta.
Kopizok:
Kijött a legújabb rendelet, ami kötelezővé teszi az oltást. Apró, de fontos részlet, hogy nem a védettséget (ami bekövetkezhet egy covid fertőzés majd sikeres felgyógyulás révén is), hanem kifejezetten az oltást írja elő. Gondolkoztatok rajta, mi ennek az oka?
A vakcinában 5G technológiával aktiválható mikrochipek vannak, amik a beoltott alanyt egy megfelelően kiadott távoli parancs hatására agyhalott zombivá változtatják?
Minden embert be kell oltani, nehogy egy-két-öt év múlva kiderüljön, hogy milyen olyan tünetek-elváltozások-betegségek tapasztalhatók a beoltottakon, amik oltatlan társaikon nem?
A vakcina egy kétkomponensű tudatbefolyásoló szer egyik komponensét tartalmazza s ezt a másik komponenssel (amit valamilyen mindenki által fogyasztott anyagba, például ivóvízbe vagy levegőbe keverve juttatnak el a szervezetbe) egyesítve olyan tudatbefolyásoló szer keletkezik, ami a beoltott alanyt agyhalott zombivá változtatja?
😄
warr_b
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 755
Nah.Csodálom, hogy életben tud maradni, aki ezt írta.
Kopizok:
😄
warr_b
több mint 3 éve
Konteó blog 😁Nah.Ezt szerintem egy valamire való vakcina szkeptikus is kikéri magának. 😊
Kopizok:warr_b
Egyébként honnan kopiztad? (Hol lett kötelező?)
peterk2005
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nah.Ezt szerintem egy valamire való vakcina szkeptikus is kikéri magának. 😊
Kopizok:warr_b
Egyébként honnan kopiztad? (Hol lett kötelező?)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
"...olyan tudatbefolyásoló szer keletkezik, ami a beoltott alanyt agyhalott zombivá változtatja?"Nála ez a folyamat már megtörtént
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nah.Neki ezek szerint az egyik komponens is elég volt hozzá (szerintem a levegő) 😊
Kopizok:
😄
warr_b
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.