NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
25
9
18:30-tól, ARENA4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
remélem én is, 2 sputnik ott vansajnos fater pcr-ja + lett, nincs is jólRemélem a késlekedés miatt nem lesz baj...
Negritis
peach
abban is bízok hogy most kicsit jobban mögé tudnak nézni
köszsajnos fater pcr-ja + lett, nincs is jólLegjobbakat...
Negritis
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
telex.hu/koronavirus/2021/11/08/szijjarto-peter-vakcina-ghana-ruanda-adomanyAmúgy abban mi a ráció, hogy ilyen Gambia-féle országoknak adunk? Mármint mit nyer ezzel a kormány? Szerbiát meg ezeket értette az ember, de Gambiáról a legtöbben azt se tudják micsoda, nem hogy hol van...
Lol...
warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
sajnos fater pcr-ja + lett, nincs is jólLegjobbakat...
Negritis
több mint 3 éve
sajnos fater pcr-ja + lett, nincs is jólRemélem a késlekedés miatt nem lesz baj...
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
sajnos fater pcr-ja + lett, nincs is jól
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
telex.hu/koronavirus/2021/11/08/szijjarto-peter-vakcina-ghana-ruanda-adomanyLol...
több mint 3 éve
A bajorok nem szaroznak:Ha hülye vagy, fizess, tipikus kapitalizmus
Bayerische infektionschutzmasnahmenverordnung:
Nem tologatják a felelősséget a munkaadóra:
Úgy mehetsz be dolgozni, hogy oltva vagy vagy átestél rajta. Ha nem akkor heti két teszt kell. Aki kimarad, annak nem fizetik a kimaradt napokat. Egy teszt 15 euro.
Mindenki eldöntheti, mennyire fél az oltástól. 120 eurónyira, vagy jobban 😀
Lecsó
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egyik ismerősöm amúgy, most emiatt harcol:magyarjelen.hu/karantennal-es-kikozositessel-zsaroljak-az-oltatlan-gyerekeket-baranya-megyeben/
Persze az ő gyereke oltatlan és haza lett zavarva...
több mint 3 éve
Mikey
18 755
Éppen most tesztelnek nálunk, kollégám múlt hét pénteken lett pozitív. Péntek délelőtt még mellettem köhörészett...Egyik kolléganőm lett még pozitív. Egyelőre.
Mikey
több mint 3 éve
Tudom, hogy szar mindenkinek, de ilyenkor simán 3-4 napra otthon kéne tartani mindkét gyereket, biztos ami biztos. De ez mivel a szülővel kibaszás (nyilván mindenki tudja miért) ezért simán mehet suliba, aztán lehet ő fertőzi meg a tanárt.Szerintem, ő mehet, ha a kicsi nem beteg. A kontakt kontaktja nem kontakt.Megjött a határozat is, elvileg vasárnap éjfélig nem hagyhatja el a gyerek a kéglit...Reggel bevittem a kisebbiket oviba negyed 8 körül aztán vittem a nagyot suliba. Hazafelé tartottam mikor 8-kor hívott az óvónéni, hogy menjek a gyerekért, mert mától karantén az egész csoportnak, a hét off, hétfőtől lehet majd elvileg menni. A másik óvónő lett pozitív...Nálunk az egyik emeleti csoport ugyanez. már várom, mikor kerül haza az egész óvoda-iskola
warr_b
Gyurma Pappa
Faszom, persze csomó intéznivaló lenne a hétre, lefixált időpontok, miegymás... nagyobbikkal se tudom mi lesz így, mehet-e suliba...
Nem tudom mennyire ellenőrzik ezeket mostanság, mondjuk persze egy bírság nem hiányozna (30ezertől 5 milláig terjed 😮)
warr_b
csi77
(nem warr ellen szól, általánosságban mondom)
több mint 3 éve
Nekem negativ lett a 2. pcr tesztem is, mehetek dolgozni. Ma délután szív ultrahang, és terheléses ekg, remélem ezek is rendben lesznek. Jöhetne vissza lassan a szaglás is 😊
több mint 3 éve
Iiigen, nem is az a gond (amúgy se kell, hogy gyűljön a hiányzás, hülye 250 óra... lesz még beteg saját jogon is, meg nem tudom miért de naponta kb 8 órát írnak be hiányzásnak a krétába, holott maximum 5 tanórájuk van, a többi napközi, de az nem tudom mi a toszlrt számít bele...), csak asszony alapvetően 6:30-ra jár dolgozni... a héten én is délelőttös vagyok (home office), így viheti asszony, de akkor variálnia kell a munkaidejével, meg érte mennie is neki kell majd, és a napi 8 órája se lesz meg. Nah mindegy, meg lesz oldva.Szerintem, ő mehet, ha a kicsi nem beteg. A kontakt kontaktja nem kontakt.Megjött a határozat is, elvileg vasárnap éjfélig nem hagyhatja el a gyerek a kéglit...Reggel bevittem a kisebbiket oviba negyed 8 körül aztán vittem a nagyot suliba. Hazafelé tartottam mikor 8-kor hívott az óvónéni, hogy menjek a gyerekért, mert mától karantén az egész csoportnak, a hét off, hétfőtől lehet majd elvileg menni. A másik óvónő lett pozitív...Nálunk az egyik emeleti csoport ugyanez. már várom, mikor kerül haza az egész óvoda-iskola
warr_b
Gyurma Pappa
Faszom, persze csomó intéznivaló lenne a hétre, lefixált időpontok, miegymás... nagyobbikkal se tudom mi lesz így, mehet-e suliba...
Nem tudom mennyire ellenőrzik ezeket mostanság, mondjuk persze egy bírság nem hiányozna (30ezertől 5 milláig terjed 😮)
warr_b
csi77
több mint 3 éve
Szerintem, ő mehet, ha a kicsi nem beteg. A kontakt kontaktja nem kontakt.Megjött a határozat is, elvileg vasárnap éjfélig nem hagyhatja el a gyerek a kéglit...Reggel bevittem a kisebbiket oviba negyed 8 körül aztán vittem a nagyot suliba. Hazafelé tartottam mikor 8-kor hívott az óvónéni, hogy menjek a gyerekért, mert mától karantén az egész csoportnak, a hét off, hétfőtől lehet majd elvileg menni. A másik óvónő lett pozitív...Nálunk az egyik emeleti csoport ugyanez. már várom, mikor kerül haza az egész óvoda-iskola
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Megjött a határozat is, elvileg vasárnap éjfélig nem hagyhatja el a gyerek a kéglit...Reggel bevittem a kisebbiket oviba negyed 8 körül aztán vittem a nagyot suliba. Hazafelé tartottam mikor 8-kor hívott az óvónéni, hogy menjek a gyerekért, mert mától karantén az egész csoportnak, a hét off, hétfőtől lehet majd elvileg menni. A másik óvónő lett pozitív...Nálunk az egyik emeleti csoport ugyanez. már várom, mikor kerül haza az egész óvoda-iskola
warr_b
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Nah itt nálunk kollégák meggyógyultak, már csak ketten vannak otthon táppénzen, és már "csak" köhögnek. (tüdőgyulladás után)
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mikey
18 755
Éppen most tesztelnek nálunk, kollégám múlt hét pénteken lett pozitív. Péntek délelőtt még mellettem köhörészett...
több mint 3 éve
Kérdés hogy kórházban, vagy lélegeztetőn.A halasi járványkorházból származó infóm szerint, kb 5-10% a bent lévők közül az oltottak arányaÍgy.Nem egészen azért 😊 Tavaly ilyenkor már hetek óta kötelező volt a maszk, az éttermekben szellősen volt az ültetés, a stadionokban egy helyet kihagyva lehetett csak jegyet venni - kivéve b-közép ugye...😊 - és az emberek maguk is jobban fostak tömegbe menni.2020-11-09 Új fertőzött: 5162 Halálos áldozatok: 55 Kórházban: 6061 Lélegeztetőgépen:415Azért ez a statisztika nem nagyon erősíti az oltások hatékonyságát.
2021-11-09 Új fertőzött: 4588 Halálos áldozatok:123 Kórházban:4522 Lélegeztetőgépen:452
Vrij6
Bazzani
Most nulla korlátozás és az emberek túlnyomó többségének beleszarása mellett vannak hasonló számok. Ez éppen az oltások hatékonyságát mutatja.
MC12
Nagyok sok oltatlan szarik a farmra, és orvosok állítása szerint főleg ők vannak gépen.
Szóval ha az előbbi állítást igaznak vesszük, akkor pont hogy nagyon hatékony az oltás, mert ugyanakkora eset szám mellett főleg az oltatlanok vannak kórházban. Mondjuk az is tény, hogy a OV állítása, hogy ez az oltatlanok járványa, csak részben igaz.
Gyurma Pappa
peach
több mint 3 éve
A halasi járványkorházból származó infóm szerint, kb 5-10% a bent lévők közül az oltottak arányaÍgy.Nem egészen azért 😊 Tavaly ilyenkor már hetek óta kötelező volt a maszk, az éttermekben szellősen volt az ültetés, a stadionokban egy helyet kihagyva lehetett csak jegyet venni - kivéve b-közép ugye...😊 - és az emberek maguk is jobban fostak tömegbe menni.2020-11-09 Új fertőzött: 5162 Halálos áldozatok: 55 Kórházban: 6061 Lélegeztetőgépen:415Azért ez a statisztika nem nagyon erősíti az oltások hatékonyságát.
2021-11-09 Új fertőzött: 4588 Halálos áldozatok:123 Kórházban:4522 Lélegeztetőgépen:452
Vrij6
Bazzani
Most nulla korlátozás és az emberek túlnyomó többségének beleszarása mellett vannak hasonló számok. Ez éppen az oltások hatékonyságát mutatja.
MC12
Nagyok sok oltatlan szarik a farmra, és orvosok állítása szerint főleg ők vannak gépen.
Szóval ha az előbbi állítást igaznak vesszük, akkor pont hogy nagyon hatékony az oltás, mert ugyanakkora eset szám mellett főleg az oltatlanok vannak kórházban. Mondjuk az is tény, hogy a OV állítása, hogy ez az oltatlanok járványa, csak részben igaz.
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
volt hir h ingyenesek a gyorstesztek megint nemetbenA bajorok nem szaroznak:Ez csak akkor működőképes, ha a tesztelő apparátus is megvan hozzá, mert amúgy rengetegen hamisítják az eredményeket
Úgy mehetsz be dolgozni, hogy oltva vagy vagy átestél rajta. Ha nem akkor heti két teszt kell. Aki kimarad, annak nem fizetik a kimaradt napokat. Egy teszt 15 euro.
Lecsó
r.baggio
több mint 3 éve
A bajorok nem szaroznak:Ez csak akkor működőképes, ha a tesztelő apparátus is megvan hozzá, mert amúgy rengetegen hamisítják az eredményeket
Lecsó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A bajorok nem szaroznak:Annyira imádom a német nyelvet a 10-szeresen összetett műszavaival... 😀
Lecsó
több mint 3 éve
Lecsó
3 117
A bajorok nem szaroznak:Bayerische infektionschutzmasnahmenverordnung:
több mint 3 éve
Így.Nem egészen azért 😊 Tavaly ilyenkor már hetek óta kötelező volt a maszk, az éttermekben szellősen volt az ültetés, a stadionokban egy helyet kihagyva lehetett csak jegyet venni - kivéve b-közép ugye...😊 - és az emberek maguk is jobban fostak tömegbe menni.2020-11-09 Új fertőzött: 5162 Halálos áldozatok: 55 Kórházban: 6061 Lélegeztetőgépen:415Azért ez a statisztika nem nagyon erősíti az oltások hatékonyságát.
Vrij6
Bazzani
MC12
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
telex.hu/koronavirus/2021/11/09/halaszthato-mutetek-elnapolasa-agyszam-novelese...és egyúttal belengették, hogy „a betegek védelme és az egészségügyre háruló teher csökkentése érdekében egyes kórházakban ismét szükségessé válhat a halasztható műtétek elnapolása”
több mint 3 éve
meg akkor még nem is tudom milyen variáns volt, azóta már deltázunk.Nem egészen azért 😊 Tavaly ilyenkor már hetek óta kötelező volt a maszk, az éttermekben szellősen volt az ültetés, a stadionokban egy helyet kihagyva lehetett csak jegyet venni - kivéve b-közép ugye...😊 - és az emberek maguk is jobban fostak tömegbe menni.2020-11-09 Új fertőzött: 5162 Halálos áldozatok: 55 Kórházban: 6061 Lélegeztetőgépen:415Azért ez a statisztika nem nagyon erősíti az oltások hatékonyságát.
Vrij6
Bazzani
MC12