NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
191
31
18:30-tól, ARENA4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
- JC6
6 993
Te, menj már el a háziorvosodhoz😃Akkor fluimucil pezsgőtabletta, és advil ultra forte?Süti segíts nekem. Arcüreg gyulladás szerű érzés van a bal oldalon. Most azt találtam ki, hogy forró vizes ruháhat cserélgetek az arcomon, hogy egy kicsit átmelegedjen belül. Jó ötlet ez? Illetve egy elvileg épp kigyógyult Covid esetén alkalmazható? Egész nap vacak érzés volt, kínomban ezt találtam ki. Nem inhalálás, de hasonló.fluimucil + valami ibuprofen
bcsarli
sutianap
bcsarli
több mint 3 éve
Mondjuk nem ertem, a kotelezo kozteri maszkot miert nem hozzak vissza ismet ilyen szamok mellett (akkor mar minden uzlethelyiseg stb is kovetne).A legolcsobb, legkisebb szaktudast igenylo vedekezesi modszer. Fillerekert megveszi barki, fel tudja helyezni a tobbseg korrektul, es velhetoen segitene.
Az osztrak korlatozasok is jok lennenek. Kar, hogy “vasztasi evben” vagyunk.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Akkor fluimucil pezsgőtabletta, és advil ultra forte?Süti segíts nekem. Arcüreg gyulladás szerű érzés van a bal oldalon. Most azt találtam ki, hogy forró vizes ruháhat cserélgetek az arcomon, hogy egy kicsit átmelegedjen belül. Jó ötlet ez? Illetve egy elvileg épp kigyógyult Covid esetén alkalmazható? Egész nap vacak érzés volt, kínomban ezt találtam ki. Nem inhalálás, de hasonló.fluimucil + valami ibuprofen
bcsarli
sutianap
több mint 3 éve
tldr (3 napnyi adat):új: 17 834 (heti átlag: 5 052)
elhunyt: 214
kórházban: 3 980 (+351 péntek óta) (+1375 múlt hétfő óta)
gépen: 434 (+68 péntek óta) (+135 múlt hétfő óta)
teszt: 96 519
új pozitívak aránya: 18.5%
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hétvégén 17.8k fertőzött, 214 elhunyt. 350 fővel emelkedett kórházban ápoltak, 68 fővel a lélegeztetőgépen levők száma...
több mint 3 éve
Süti segíts nekem. Arcüreg gyulladás szerű érzés van a bal oldalon. Most azt találtam ki, hogy forró vizes ruháhat cserélgetek az arcomon, hogy egy kicsit átmelegedjen belül. Jó ötlet ez? Illetve egy elvileg épp kigyógyult Covid esetén alkalmazható? Egész nap vacak érzés volt, kínomban ezt találtam ki. Nem inhalálás, de hasonló.fluimucil + valami ibuprofen
bcsarli
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
jaaa, aszittem vmi rendesebb tanulmányról beszélünkNéhány napja fent volt a legtöbb hírportálon. Ha találok linket beteszem ide.Lattam ma egy Romania staisztikat.forrás is van amúgy?
100k/halalesetek :
431,8 oltattlanok
17,9 2x oltottak
2,1 3 x oltottak.
Ez eleg meggyoző bar be lehet dobni hogy minden stat hamis.
Janek
Negritis
peterk2005
az megvan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Süti segíts nekem. Arcüreg gyulladás szerű érzés van a bal oldalon. Most azt találtam ki, hogy forró vizes ruháhat cserélgetek az arcomon, hogy egy kicsit átmelegedjen belül. Jó ötlet ez? Illetve egy elvileg épp kigyógyult Covid esetén alkalmazható? Egész nap vacak érzés volt, kínomban ezt találtam ki. Nem inhalálás, de hasonló.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Az nem a pálinka? 😄Ez még a citromos mézes tea/háztartási keksz kombónál is jobbnak tűnik. Pedig az mindenre jó 😀antitesteket meg minden szartŐ mit kapott?nem csak az hanem ugyanazt kapják mint anno trump isPlusz fiatal, kisportolt srácok, és nem SZTK szintű ellátást kapnak.Valaki magyarázza már el hogy van az hogy az NFL be bárki elkapja ezt a szart pár nap és negatív független hogy oltott e vagy sem?Mer’ a koksz erősebb
És szinte tünetük sincs
VvAlekosz
#JC6
bcsarli
az meg sokat számít
Negritis
bcsarli
Negritis
bcsarli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ez még a citromos mézes tea/háztartási keksz kombónál is jobbnak tűnik. Pedig az mindenre jó 😀antitesteket meg minden szartŐ mit kapott?nem csak az hanem ugyanazt kapják mint anno trump isPlusz fiatal, kisportolt srácok, és nem SZTK szintű ellátást kapnak.Valaki magyarázza már el hogy van az hogy az NFL be bárki elkapja ezt a szart pár nap és negatív független hogy oltott e vagy sem?Mer’ a koksz erősebb
És szinte tünetük sincs
VvAlekosz
#JC6
bcsarli
az meg sokat számít
Negritis
bcsarli
Negritis
több mint 3 éve
antitesteket meg minden szartŐ mit kapott?nem csak az hanem ugyanazt kapják mint anno trump isPlusz fiatal, kisportolt srácok, és nem SZTK szintű ellátást kapnak.Valaki magyarázza már el hogy van az hogy az NFL be bárki elkapja ezt a szart pár nap és negatív független hogy oltott e vagy sem?Mer’ a koksz erősebb
És szinte tünetük sincs
VvAlekosz
#JC6
bcsarli
az meg sokat számít
Negritis
bcsarli
több mint 3 éve
Ő mit kapott?nem csak az hanem ugyanazt kapják mint anno trump isPlusz fiatal, kisportolt srácok, és nem SZTK szintű ellátást kapnak.Valaki magyarázza már el hogy van az hogy az NFL be bárki elkapja ezt a szart pár nap és negatív független hogy oltott e vagy sem?Mer’ a koksz erősebb
És szinte tünetük sincs
VvAlekosz
#JC6
bcsarli
az meg sokat számít
Negritis
több mint 3 éve
nem csak az hanem ugyanazt kapják mint anno trump isPlusz fiatal, kisportolt srácok, és nem SZTK szintű ellátást kapnak.Valaki magyarázza már el hogy van az hogy az NFL be bárki elkapja ezt a szart pár nap és negatív független hogy oltott e vagy sem?Mer’ a koksz erősebb
És szinte tünetük sincs
VvAlekosz
#JC6
bcsarli
az meg sokat számít
több mint 3 éve
Plusz fiatal, kisportolt srácok, és nem SZTK szintű ellátást kapnak.Valaki magyarázza már el hogy van az hogy az NFL be bárki elkapja ezt a szart pár nap és negatív független hogy oltott e vagy sem?Mer’ a koksz erősebb
És szinte tünetük sincs
VvAlekosz
#JC6
több mint 3 éve
- JC6
6 993
Valaki magyarázza már el hogy van az hogy az NFL be bárki elkapja ezt a szart pár nap és negatív független hogy oltott e vagy sem?Mer’ a koksz erősebb
És szinte tünetük sincs
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Valaki magyarázza már el hogy van az hogy az NFL be bárki elkapja ezt a szart pár nap és negatív független hogy oltott e vagy sem?És szinte tünetük sincs
több mint 3 éve
- JC6
6 993
Az nem a vesét “támadja” süti?Holnap megnézetem a troponinT-t, köszi az infót.hát elhalást nem lehet visszafordítani, csak konzerválni - de mennél előbb diagnosztizálják annál jobb a gyógyulási arányHa bármi ilyen bekövetkezik, az visszafordítható?ck bármijen izomkár, troponinT szívizom specifikusKreatin-kináz (CK) is nem hasonló infóval szolgál esetleg covid után? (csak h tanuljak vmit 😀 )Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.troponinT-t vetess, terheléses EKG és Q10et írass egy pár hónapra
Kedden délután még egy szív ultrahang, remélem azután tényleg megnyugodhatok. Vagy érdemes még valami vizsgálatra elmenni?
bcsarli
sutianap
Beki
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
több mint 3 éve
Holnap megnézetem a troponinT-t, köszi az infót.hát elhalást nem lehet visszafordítani, csak konzerválni - de mennél előbb diagnosztizálják annál jobb a gyógyulási arányHa bármi ilyen bekövetkezik, az visszafordítható?ck bármijen izomkár, troponinT szívizom specifikusKreatin-kináz (CK) is nem hasonló infóval szolgál esetleg covid után? (csak h tanuljak vmit 😀 )Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.troponinT-t vetess, terheléses EKG és Q10et írass egy pár hónapra
Kedden délután még egy szív ultrahang, remélem azután tényleg megnyugodhatok. Vagy érdemes még valami vizsgálatra elmenni?
bcsarli
sutianap
Beki
sutianap
bcsarli
sutianap
több mint 3 éve
hát elhalást nem lehet visszafordítani, csak konzerválni - de mennél előbb diagnosztizálják annál jobb a gyógyulási arányHa bármi ilyen bekövetkezik, az visszafordítható?ck bármijen izomkár, troponinT szívizom specifikusKreatin-kináz (CK) is nem hasonló infóval szolgál esetleg covid után? (csak h tanuljak vmit 😀 )Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.troponinT-t vetess, terheléses EKG és Q10et írass egy pár hónapra
bcsarli
sutianap
Beki
sutianap
bcsarli
több mint 3 éve
Ha bármi ilyen bekövetkezik, az visszafordítható?ck bármijen izomkár, troponinT szívizom specifikusKreatin-kináz (CK) is nem hasonló infóval szolgál esetleg covid után? (csak h tanuljak vmit 😀 )Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.troponinT-t vetess, terheléses EKG és Q10et írass egy pár hónapra
bcsarli
sutianap
Beki
sutianap
több mint 3 éve
akkor csatlakozol a fényhez? együtt leszünk ahuramazdávalÁhhá, világos, köszi. 😊ck bármijen izomkár, troponinT szívizom specifikusKreatin-kináz (CK) is nem hasonló infóval szolgál esetleg covid után? (csak h tanuljak vmit 😀 )Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.troponinT-t vetess, terheléses EKG és Q10et írass egy pár hónapra
bcsarli
sutianap
Beki
sutianap
Beki
Szerkesztette: sutianap
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Áhhá, világos, köszi. 😊ck bármijen izomkár, troponinT szívizom specifikusKreatin-kináz (CK) is nem hasonló infóval szolgál esetleg covid után? (csak h tanuljak vmit 😀 )Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.troponinT-t vetess, terheléses EKG és Q10et írass egy pár hónapra
bcsarli
sutianap
Beki
sutianap
több mint 3 éve
ck bármijen izomkár, troponinT szívizom specifikusKreatin-kináz (CK) is nem hasonló infóval szolgál esetleg covid után? (csak h tanuljak vmit 😀 )Az első céges tesztem negatív lett. Kedden kell még egy ugyanilyen, és mehetek vissza dolgozni.troponinT-t vetess, terheléses EKG és Q10et írass egy pár hónapra
bcsarli
sutianap
Beki
több mint 3 éve
Néhány napja fent volt a legtöbb hírportálon. Ha találok linket beteszem ide.Lattam ma egy Romania staisztikat.forrás is van amúgy?
100k/halalesetek :
431,8 oltattlanok
17,9 2x oltottak
2,1 3 x oltottak.
Janek
Negritis
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Lattam ma egy Romania staisztikat.Valójában a vakcina valószínűleg ennél is hatékonyabban véd, mert a három csoportból a legtöbb fiatal és/vagy alacsony kockázatú az oltatlanok között van, a legtöbb idős és/vagy magas kockázatú meg a kétszer, háromszor oltottak között. Szóval az a kétszázszoros mortalitási mutató a nem oltottak és háromszor oltottak között valószínűleg nagyobb is kétszáznál.
100k/halalesetek :
431,8 oltattlanok
17,9 2x oltottak
2,1 3 x oltottak.
Janek
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)