NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Mindent meg lehet magyarázni, részremről már inkább az ismétlőoltások problematikája a kérdéses, mert arról tényleg nincs sehol semmilyen egységes álláspont. Valaki már a harmadik mrns-t kapta pár héttel ezelőtt, míg mást lassan egy éve oltottak be sinopharmmal, hát nyilvánvalóan nem ugyanaz a kettő.De azért az sem valós érv, ha az oltáspártiak meg homokba dugják a fejüket és élből lehülyéznek mindenkit akik máshogy gondolkodnak.. itt ugyanis azért nem csak az internetes rémtörténetekről van szó, ha van egészségügyben dolgozó ismerősöd akkor te is tudod.
De hogy "a zinterneten olvastam rémtörténeteket" nem valós ellenérv, az biztos.
r.baggio
Én amúgy egyértelműen oltáspárti vagyok, csak úgy gondolom, hogy ahelyett, hogy élből lehülyézzük a szkeptikusokat, érdemes megnézni az ő érveiket is, amik között bőven van olyan ami jogos. Persze ahhoz, hogy erről érdemben lehessen beszélni és esetleg meggyőzni embereket a másik oldalról nem kellett volna folyamat kamuzni mindennel kapcsolatban, mert így nyilván esélytelen és az ő szemszögükből teljesen érthető is, hogy az..
Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
Mindent meg lehet magyarázni, részremről már inkább az ismétlőoltások problematikája a kérdéses, mert arról tényleg nincs sehol semmilyen egységes álláspont. Valaki már a harmadik mrns-t kapta pár héttel ezelőtt, míg mást lassan egy éve oltottak be sinopharmmal, hát nyilvánvalóan nem ugyanaz a kettő.De hogy "a zinterneten olvastam rémtörténeteket" nem valós ellenérv, az biztos.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ugye sokan vagytok itt akik érthetetlennek találjátok az oltásellenesek viselkedését, többen agyhalottazzátok őket, egyesek szerint a kormánynak nem volt más eszköze, mindent megfelelően csinált stb. Találtam egy kommentet ami azért elég jól megmagyarázza, hogy mit gondol ez az egyébként marha széles réteg.. Azért meg lehet őket is érteni szerintem.. "Az elején arról volt szó, hogy a kézmosás véd. Aztán, a maszk véd. Aztán az oltás véd. Aztán az oltásból elég az előírt adag. Aztán már nem elég az előírt adag, kell még egy, meg még egy, meg még egy. Az oltott védett. Aztán, az oltott nem védett. Aztán, az oltott is fertőz és megbetegedhet, de nem "súlyosan". Aztán az oltott is kórházban köt ki az unásig hallgatott lélegeztetőgépen. Aztán meg is hal. És hogy kísérleti, aztán önkéntes, aztán genyó vagy, ha nem állsz be a sorba, de nem fogunk kötelezni. Aztán kötelezzük az egészségügyet. Aztán kötelezzük az állami cégek dolgozóit. És közben: “megállítottuk a járványt, legyőztük a járványt, viszlát maszk “, nem lesz már harmadik, negyedik...stb hullám, míg ezek után és közben:
augusztus 20, vadászkiállítás, pápalátogatás, békemenet, ugyan emberek - nincs járvány, rendeletek felfüggesztve… és MOST!
Negyedik hullám, kötelezés, oltott is beteg, sőt, az oltottakkal tele a kórház, szívizomgyulladás, embólia és megannyi vakcina mellékhatás, na meg mert az oltatlanok nem kapnak már jó ideje egészségügyi ellátást ( drága pcr tesztek nélkül, amit sokan nem tudnak megfizetni ) …
Vakcina mellékhatásokról szóló beszámolók tömkelege a neten ( persze, persze, mind hazudik, meg amúgy is, tuti Gyurcsány súg nekik, meg ő okozta a mellékhatásokat is). Akik pedig belerokkannak, azoknak rádobnak egy semmitmondó diagnózist az ambuláns lapjukra . Ez van, menj haza , szenvedj magadnak, ha akarsz, fel is fordulhatsz. Ha mègse akarsz együttműködni, kirúgunk, szarunk a fejedre, ne is álmodj tisztességes befejezésről, mehetsz amerre látsz, és még pénzt se kapsz, mert egy tetű vagy oltatlanul, ha nem állsz a sorba.....
Na igen, lesz még pár hullám, mire teljesen ellehetetlenítik az összes alapvető emberi jogot."
Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
apnews.com/article/coronavirus-pandemic-science-business-health-medication-eeea3c6a5f6428479e35bc1bcd7aec52
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hát látva, hogy mi ment és mi megy Budapesten minden coviddal kapcsolatos ügyben, legyen az tesztelés, idősek otthona, vakcinázottság vagy korlátozások, szép elképzelés, de semmi esélyét nem látom. Másfél évvel a választások előtt se sikerült, néhány hónappal előtte még kevésbé fog.Na a máv már bejelentette, hogy 2 nap pótszabadság jár, ha valaki beoltatja magát. Lassan eljutunk majd oda, ami a Momentum ötlete volt anno, hogy mindenki kapjon egy szemmel látható összeget, aki elmegy oltásra. Már rég túllennénk az egészen és maradna a kitartó 5-10% oltatlanul."jár" vagy "járhat"? nem mindegy...
Klaci79
ps: úgyamúgy én kurvára nem tartanám elvetélt ötletnek egyik oldalról sem, egy összparlamenti ülésnek akár, aminek a fő témája az lenne, hogy miként lehetne ösztönözni az embereket az oltásra? Quasi nemzeti összefogás, s politikailag win-win szitu......ekézzük egymást, de az emberek élete az első jeligével.....
Gaius
De egyébként igen. Ez lenne a minimum és a normális. Már egy ennél normálisabb világban.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na a máv már bejelentette, hogy 2 nap pótszabadság jár, ha valaki beoltatja magát. Lassan eljutunk majd oda, ami a Momentum ötlete volt anno, hogy mindenki kapjon egy szemmel látható összeget, aki elmegy oltásra. Már rég túllennénk az egészen és maradna a kitartó 5-10% oltatlanul."jár" vagy "járhat"? nem mindegy...
Klaci79
ps: úgyamúgy én kurvára nem tartanám elvetélt ötletnek egyik oldalról sem, egy összparlamenti ülésnek akár, aminek a fő témája az lenne, hogy miként lehetne ösztönözni az embereket az oltásra? Quasi nemzeti összefogás, s politikailag win-win szitu......ekézzük egymást, de az emberek élete az első jeligével.....
több mint 3 éve
MC12
6 381
Elrontanák a Mikulást? Kötve hiszem.Igaz lehet az a pletyka, hogy nov 20 után satu? Mármint éttermek korlátozva, maszk mindenhol, 1,5 méter stb.December 6 lesz
csi77
DrChef
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
@bcsarliIsten volt kérlek szépen Isten
Hallod, neked mi volt a helyzet a nyálkahártyával?
Borzalmas. Ahogy fújom az orrom, éget mint a szar, rohadjon meg az anyjának az összes befőttje, aki kitalálta ezt köcsög vírust.
#JC6
Tudod mindent ő intéz odafentről
több mint 3 éve
Jobbak vagytok mint a telejósda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Igaz lehet az a pletyka, hogy nov 20 után satu? Mármint éttermek korlátozva, maszk mindenhol, 1,5 méter stb.December 6 lesz
csi77
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
Ugyanaz a plakát csak a dátum más.Igaz lehet az a pletyka, hogy nov 20 után satu? Mármint éttermek korlátozva, maszk mindenhol, 1,5 méter stb.annak idejen meg mar a plakat is a nyomdaban volt aztan megsem.
csi77
50%
igen vagy nem
YoungZeeZee
több mint 3 éve
- JC6
6 998
@bcsarliHallod, neked mi volt a helyzet a nyálkahártyával?
Borzalmas. Ahogy fújom az orrom, éget mint a szar, rohadjon meg az anyjának az összes befőttje, aki kitalálta ezt köcsög vírust.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 567
Igaz lehet az a pletyka, hogy nov 20 után satu? Mármint éttermek korlátozva, maszk mindenhol, 1,5 méter stb.annak idejen meg mar a plakat is a nyomdaban volt aztan megsem.
csi77
50%
igen vagy nem
több mint 3 éve
Furcsa módját választották Bécsben, hogy oltakozásra bírják azokat, akik valamilyen oknál fogva nem kértek a koronavírus elleni vakcinából. Nyugati szomszédunk fővárosában ettől fogva már bordélyházakban is oltanak, a "hős vállalkozóknak" pedig ajándék "kupon" is jár
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nálunk vajon miért nem hozzák nyilvánosságra?444.hu/2021/11/05/helyek-ahol-mukodik-az-koztajekoztatas-romaniaban-kozzetettek-hany-beoltott-halt-meg-koronavirusban
több mint 3 éve
Igaz lehet az a pletyka, hogy nov 20 után satu? Mármint éttermek korlátozva, maszk mindenhol, 1,5 méter stb.Persze, mar nyomjak a plakatokat. 😀
csi77
több mint 3 éve
Igaz lehet az a pletyka, hogy nov 20 után satu? Mármint éttermek korlátozva, maszk mindenhol, 1,5 méter stb.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
A plusz szabadság is pénzbe kerül, csak mondjuk kevesebbe, mint az a 100ezer, amit anno említettek, de szerintem amúgy a fele is elég lenne.Na a máv már bejelentette, hogy 2 nap pótszabadság jár, ha valaki beoltatja magát. Lassan eljutunk majd oda, ami a Momentum ötlete volt anno, hogy mindenki kapjon egy szemmel látható összeget, aki elmegy oltásra. Már rég túllennénk az egészen és maradna a kitartó 5-10% oltatlanul.Az a 6 millió aki beoltotta magát az is kapjon pénzt? Vagy az csak azoknak jàrjon akik idáig szartak a közösségre, de pénzért mindjárt feladják az “elvieket”? Annak se lettem volna híve, hogy az elejétől mindeki kapjon, de az egy döntés. Az is, hogy senki nem kap. De útközben kitalálni, hogy jah, magadtól nem? Akkor itt egy kis pénz - de csak neked. Na ezt nem.
Klaci79
Ez a plusz szabadságosdi a piacon már van mióta van oltás, a Mercinél, a Bosch-nál stb. is adtak 1-2 napot (sok kkv-t ismerek, számomra meglepő módon ott is rendszeres volt ez). Ezekkel az ösztönökkel nincs bajom, még azzal sem, amikor a munkáltató ad pénzt a dolgozóinak ha beoltatják magukat, de hogy ezt az állam csinálja, ráadásul egy olyan népességgel, akik szartak idáig az oltasra, hát azzal van.
MC12
És természetesen járjon visszamenőleg! Járjunk mi is jól vele 😉
Még az is jobb lenne az egészségügyi kiadásoknak, mint a sok intenzíven fekvő ember ellátása.
több mint 3 éve
MC12
6 381
Na a máv már bejelentette, hogy 2 nap pótszabadság jár, ha valaki beoltatja magát. Lassan eljutunk majd oda, ami a Momentum ötlete volt anno, hogy mindenki kapjon egy szemmel látható összeget, aki elmegy oltásra. Már rég túllennénk az egészen és maradna a kitartó 5-10% oltatlanul.Az a 6 millió aki beoltotta magát az is kapjon pénzt? Vagy az csak azoknak jàrjon akik idáig szartak a közösségre, de pénzért mindjárt feladják az “elvieket”? Annak se lettem volna híve, hogy az elejétől mindeki kapjon, de az egy döntés. Az is, hogy senki nem kap. De útközben kitalálni, hogy jah, magadtól nem? Akkor itt egy kis pénz - de csak neked. Na ezt nem.
Klaci79
Ez a plusz szabadságosdi a piacon már van mióta van oltás, a Mercinél, a Bosch-nál stb. is adtak 1-2 napot (sok kkv-t ismerek, számomra meglepő módon ott is rendszeres volt ez). Ezekkel az ösztönökkel nincs bajom, még azzal sem, amikor a munkáltató ad pénzt a dolgozóinak ha beoltatják magukat, de hogy ezt az állam csinálja, ráadásul egy olyan népességgel, akik szartak idáig az oltasra, hát azzal van.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem estem át rajta csak bevagyok oltva 2 orosz egy Pfizer annyi ellenagyag szintem van mint égen a csillagHa 6 honapnal kesobb estel at rajta, akkor nem.Egy kérdés ha ellenanyag szintről viszek hivatalos orvosi papírt (mint ha átestem volna a fertőzésen )persze német nyelven azt elfogadják?6 hónapig gyógyult, utána oltatlan kategória.Azt hova sorolják majd az osztrákok aki nincs beoltva, de a közelmúltban átesett a fertőzésen?Most volt az élő bejelentés. Egész Ausztria bezár az oltatlanok számára. 😊 Ennyit a síszezonról. 😀Szhelyi Rkap statját láttam, kb 7000 illegális bulit számoltak fel a kijárási korlátozás alatt tavaly. Meg volt kb százszor annyi, ahányhoz ki se értek...nem mehetnek.Napi 15-20 ezer fertőzöttet prognosztizálnak😲Igen de ez mar nem ervenyes. Kattins OE24 oldalra. Ma este jon a hivatalos rendelet.Gondolom tudtok deutschEn is itt elek, nalunk tegnap jott, hogy november 8-tol wohnzimmertest es antikorper nem elfogadott, s 15-tol az 500 fonel nagyobb rendezvenyeken 2g vagy pcr teszt mindenhol mashol 3 g.Nem egesz Ausztria. Itt elek. Ma este jott ki a hir. Par ora es leadjak magyar portalok is. Becs tegnap volt. 😊Na ha minden igaz Ausztriaban hetfotol az oltatlanok nem csinalhatjak a kovetkezo dolgokat:Szerintem kevered Beccsel, ez oda vonatkozik. De nem baj amugy, majd mikor igy se fog csokkenni a virus terjedese, akkor mar tobbe ok se foghatjak arra, hogy az oltatlanok miatt van.
-fitness termek latogatasa
-ettermek latogatasa
-szorakozohelyek latogatasa
-olyan szolgaltatasok, mint: fodrasz, masszor, kozmetikus, stb
-uszoda, Wellness latogatasa
-mozi, szinhaz latogatasa
Ergo mehet dolgozni, bevasarolni es otthon tv-t nezni, vagy elmegy beoltatni magat. Na ezt nevezem tokos huzasnak a kormanytol.
Toto21
Brotesz
Toto21
Brotesz
www.sozialministerium.at/Informationen-zum-Coronavirus/Coronavirus---Aktuelle-Ma%C3%9Fnahmen.html
Willie Parker
Toto21
Willie Parker
majd hazhoz megy a masszor es a fodrasz stb...
MO-n is ez volt.
YoungZeeZee
Willie Parker
Toto21
bcsarli
Toto21
VvAlekosz
Toto21
Így értettem
több mint 3 éve
Toto21
5 965
Ha 6 honapnal kesobb estel at rajta, akkor nem.Egy kérdés ha ellenanyag szintről viszek hivatalos orvosi papírt (mint ha átestem volna a fertőzésen )persze német nyelven azt elfogadják?6 hónapig gyógyult, utána oltatlan kategória.Azt hova sorolják majd az osztrákok aki nincs beoltva, de a közelmúltban átesett a fertőzésen?Most volt az élő bejelentés. Egész Ausztria bezár az oltatlanok számára. 😊 Ennyit a síszezonról. 😀Szhelyi Rkap statját láttam, kb 7000 illegális bulit számoltak fel a kijárási korlátozás alatt tavaly. Meg volt kb százszor annyi, ahányhoz ki se értek...nem mehetnek.Napi 15-20 ezer fertőzöttet prognosztizálnak😲Igen de ez mar nem ervenyes. Kattins OE24 oldalra. Ma este jon a hivatalos rendelet.Gondolom tudtok deutschEn is itt elek, nalunk tegnap jott, hogy november 8-tol wohnzimmertest es antikorper nem elfogadott, s 15-tol az 500 fonel nagyobb rendezvenyeken 2g vagy pcr teszt mindenhol mashol 3 g.Nem egesz Ausztria. Itt elek. Ma este jott ki a hir. Par ora es leadjak magyar portalok is. Becs tegnap volt. 😊Na ha minden igaz Ausztriaban hetfotol az oltatlanok nem csinalhatjak a kovetkezo dolgokat:Szerintem kevered Beccsel, ez oda vonatkozik. De nem baj amugy, majd mikor igy se fog csokkenni a virus terjedese, akkor mar tobbe ok se foghatjak arra, hogy az oltatlanok miatt van.
-ettermek latogatasa
Ergo mehet dolgozni, bevasarolni es otthon tv-t nezni, vagy elmegy beoltatni magat. Na ezt nevezem tokos huzasnak a kormanytol.
Toto21
Brotesz
Toto21
Brotesz
www.sozialministerium.at/Informationen-zum-Coronavirus/Coronavirus---Aktuelle-Ma%C3%9Fnahmen.html
Willie Parker
Toto21
Willie Parker
MO-n is ez volt.
YoungZeeZee
Willie Parker
Toto21
bcsarli
Toto21
VvAlekosz
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Na a máv már bejelentette, hogy 2 nap pótszabadság jár, ha valaki beoltatja magát. Lassan eljutunk majd oda, ami a Momentum ötlete volt anno, hogy mindenki kapjon egy szemmel látható összeget, aki elmegy oltásra. Már rég túllennénk az egészen és maradna a kitartó 5-10% oltatlanul.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
1Oltva 3tesztelve 2betegségen átesettBocs, de mi az a 2g meg a 3g?En is itt elek, nalunk tegnap jott, hogy november 8-tol wohnzimmertest es antikorper nem elfogadott, s 15-tol az 500 fonel nagyobb rendezvenyeken 2g vagy pcr teszt mindenhol mashol 3 g.Nem egesz Ausztria. Itt elek. Ma este jott ki a hir. Par ora es leadjak magyar portalok is. Becs tegnap volt. 😊Na ha minden igaz Ausztriaban hetfotol az oltatlanok nem csinalhatjak a kovetkezo dolgokat:Szerintem kevered Beccsel, ez oda vonatkozik. De nem baj amugy, majd mikor igy se fog csokkenni a virus terjedese, akkor mar tobbe ok se foghatjak arra, hogy az oltatlanok miatt van.
-ettermek latogatasa
Toto21
Brotesz
Toto21
Brotesz
csi77
Ez a 3g szabály
Ezek megléte esetén dolgozhattál mehettél kocsmázni moziba stb
több mint 3 éve
Bocs, de mi az a 2g meg a 3g?En is itt elek, nalunk tegnap jott, hogy november 8-tol wohnzimmertest es antikorper nem elfogadott, s 15-tol az 500 fonel nagyobb rendezvenyeken 2g vagy pcr teszt mindenhol mashol 3 g.Nem egesz Ausztria. Itt elek. Ma este jott ki a hir. Par ora es leadjak magyar portalok is. Becs tegnap volt. 😊Na ha minden igaz Ausztriaban hetfotol az oltatlanok nem csinalhatjak a kovetkezo dolgokat:Szerintem kevered Beccsel, ez oda vonatkozik. De nem baj amugy, majd mikor igy se fog csokkenni a virus terjedese, akkor mar tobbe ok se foghatjak arra, hogy az oltatlanok miatt van.
-ettermek latogatasa
Toto21
Brotesz
Toto21
Brotesz
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Egy kérdés ha ellenanyag szintről viszek hivatalos orvosi papírt (mint ha átestem volna a fertőzésen )persze német nyelven azt elfogadják?6 hónapig gyógyult, utána oltatlan kategória.Azt hova sorolják majd az osztrákok aki nincs beoltva, de a közelmúltban átesett a fertőzésen?Most volt az élő bejelentés. Egész Ausztria bezár az oltatlanok számára. 😊 Ennyit a síszezonról. 😀Szhelyi Rkap statját láttam, kb 7000 illegális bulit számoltak fel a kijárási korlátozás alatt tavaly. Meg volt kb százszor annyi, ahányhoz ki se értek...nem mehetnek.Napi 15-20 ezer fertőzöttet prognosztizálnak😲Igen de ez mar nem ervenyes. Kattins OE24 oldalra. Ma este jon a hivatalos rendelet.Gondolom tudtok deutschEn is itt elek, nalunk tegnap jott, hogy november 8-tol wohnzimmertest es antikorper nem elfogadott, s 15-tol az 500 fonel nagyobb rendezvenyeken 2g vagy pcr teszt mindenhol mashol 3 g.Nem egesz Ausztria. Itt elek. Ma este jott ki a hir. Par ora es leadjak magyar portalok is. Becs tegnap volt. 😊Na ha minden igaz Ausztriaban hetfotol az oltatlanok nem csinalhatjak a kovetkezo dolgokat:Szerintem kevered Beccsel, ez oda vonatkozik. De nem baj amugy, majd mikor igy se fog csokkenni a virus terjedese, akkor mar tobbe ok se foghatjak arra, hogy az oltatlanok miatt van.
-ettermek latogatasa
Toto21
Brotesz
Toto21
Brotesz
Willie Parker
Toto21
Willie Parker
MO-n is ez volt.
YoungZeeZee
Willie Parker
Toto21
bcsarli
Toto21