NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
18
8
18:30-tól, ARENA4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
MC12
6 380
Szerintem is. 😉Szerintem ironizált.Volner annyira ellenzeki mint en KDNP-s.nepszava.hu/3137507_halasztjak-az-operaciokatEllenzéki javaslat volt mind a kettő…befogadja a kormány az építő jellegű ellenzéki javaslatokat az a baj…nem fogadja az a baj…
kezdődik... persze korlátozások még mindig sehol, helyette a Parlamentben az a kurva fontos h lehet-e népszavazás a választások napján...
Beki
MC12
csebi
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
hogy helyes-e azt nem tudjuk😊Akkor egyforma következtetésre jutottunk 😀Ugyanezt mondtam 2 hete.új: 8 434 (heti átlag: 6 275, átléptük a második hullám csúcsát [dec. 3])Az új pozitívak aránya azért is lehet magas, mert szerintem már csak az eleve gyanúsakat tesztelik. Vagy rosszul gondolom?
elhunyt: 98
kórházban: 4 830 (+308 tegnap óta) (+1658 múlt szerda óta)
gépen: 463 (+11 tegnap óta) (+113 múlt szerda óta)
teszt: 29 673
új pozitívak aránya: 28.4%
Vrij6
bcsarli
NB2
bcsarli
több mint 3 éve
Szerintem ironizált.Volner annyira ellenzeki mint en KDNP-s.nepszava.hu/3137507_halasztjak-az-operaciokatEllenzéki javaslat volt mind a kettő…befogadja a kormány az építő jellegű ellenzéki javaslatokat az a baj…nem fogadja az a baj…
kezdődik... persze korlátozások még mindig sehol, helyette a Parlamentben az a kurva fontos h lehet-e népszavazás a választások napján...
Beki
MC12
csebi
több mint 3 éve
Volner annyira ellenzeki mint en KDNP-s.nepszava.hu/3137507_halasztjak-az-operaciokatEllenzéki javaslat volt mind a kettő…befogadja a kormány az építő jellegű ellenzéki javaslatokat az a baj…nem fogadja az a baj…
Beki
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Akkor egyforma következtetésre jutottunk 😀Ugyanezt mondtam 2 hete.új: 8 434 (heti átlag: 6 275, átléptük a második hullám csúcsát [dec. 3])Az új pozitívak aránya azért is lehet magas, mert szerintem már csak az eleve gyanúsakat tesztelik. Vagy rosszul gondolom?
Vrij6
bcsarli
NB2
több mint 3 éve
MC12
6 380
nepszava.hu/3137507_halasztjak-az-operaciokatEllenzéki javaslat volt mind a kettő…befogadja a kormány az építő jellegű ellenzéki javaslatokat az a baj…nem fogadja az a baj…
Beki
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Ugyanezt mondtam 2 hete.új: 8 434 (heti átlag: 6 275, átléptük a második hullám csúcsát [dec. 3])Az új pozitívak aránya azért is lehet magas, mert szerintem már csak az eleve gyanúsakat tesztelik. Vagy rosszul gondolom?
Vrij6
bcsarli
több mint 3 éve
új: 8 434 (heti átlag: 6 275, átléptük a második hullám csúcsát [dec. 3])Az új pozitívak aránya azért is lehet magas, mert szerintem már csak az eleve gyanúsakat tesztelik. Vagy rosszul gondolom?
Vrij6
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
új: 8 434 (heti átlag: 6 275, átléptük a második hullám csúcsát [dec. 3])elhunyt: 98
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
nepszava.hu/3137507_halasztjak-az-operaciokatKedves Nertársam!
Beki
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
nepszava.hu/3137507_halasztjak-az-operaciokatkezdődik... persze korlátozások még mindig sehol, helyette a Parlamentben az a kurva fontos h lehet-e népszavazás a választások napján...
több mint 3 éve
deli nyitas. ebben en sem latok semmi rosszat, ezeket jo eltenni a tarsolyba foleg ha mar nalunk jarnak le a szavatossagi hataridok. foleg latva h itthon nem mozdulunk feljebb a %ban.telex.hu/koronavirus/2021/11/08/szijjarto-peter-vakcina-ghana-ruanda-adomanyAmúgy abban mi a ráció, hogy ilyen Gambia-féle országoknak adunk? Mármint mit nyer ezzel a kormány? Szerbiát meg ezeket értette az ember, de Gambiáról a legtöbben azt se tudják micsoda, nem hogy hol van...
Lol...
warr_b
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
3. oltás a testemben, orvos javaslatára Moderna a két Pfizer után. A szokásos szervezettség, pikk-pakk végeztem
több mint 3 éve
Kis Covid update: Elég megrázó volt a hír amikor hallottam hogy az egyik 3x éves Indiai kolléga azért tűnt el, mert meghalt COVID-ban 😕
Anyukám az egészségügyben dolgozik, és azért hall pletykákat. Az ő elmondása alapján az idősebb korosztályban (60+) olyan 50%-50% az oltottak aránya, viszont a fiatalok között szinte csak oltatlanok vannak kórházban.
Pénteken a cég szervez antitest vizsgálatot (laboros), ez alapján döntöm el mikor legyen 3. oltás. Június elején kaptam a 2. Phizert, pont most telik le a 6 hónap, kíváncsi leszek az előző 5k+ utána, most mennyi lesz most.
Szerkesztette: Nomac
több mint 3 éve
Hoznak cserébe fodballistákat. Itt úgyis egyre melegebb lesz, kell majd olyan, aki a 38 fokban is vígan szaladgál a kupaselejtezőkön.telex.hu/koronavirus/2021/11/08/szijjarto-peter-vakcina-ghana-ruanda-adomanyAmúgy abban mi a ráció, hogy ilyen Gambia-féle országoknak adunk? Mármint mit nyer ezzel a kormány? Szerbiát meg ezeket értette az ember, de Gambiáról a legtöbben azt se tudják micsoda, nem hogy hol van...
Lol...
warr_b
warr_b
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
444.hu/2021/11/09/brutalisan-sokkolo-plakatkampannyal-uzen-az-oltaselleneseknek-a-cseh-kormany
több mint 3 éve
Parancs, értettem! 😊kéredNekem negativ lett a 2. pcr tesztem is, mehetek dolgozni. Ma délután szív ultrahang, és terheléses ekg, remélem ezek is rendben lesznek. Jöhetne vissza lassan a szaglás is 😊A szív ultrahang megvolt, nem mutatott ki elváltozást.
bcsarli
Péntek reggel megyek laborra, abban benne lesz a Süti által javasolt Tropomin-t mérése is. Ha az rendben van, akkor állítólag nem szükséges a terheléses EKG, de ha kérem megcsinálják azt is.
bcsarli
sutianap
több mint 3 éve
kéredNekem negativ lett a 2. pcr tesztem is, mehetek dolgozni. Ma délután szív ultrahang, és terheléses ekg, remélem ezek is rendben lesznek. Jöhetne vissza lassan a szaglás is 😊A szív ultrahang megvolt, nem mutatott ki elváltozást.
bcsarli
Péntek reggel megyek laborra, abban benne lesz a Süti által javasolt Tropomin-t mérése is. Ha az rendben van, akkor állítólag nem szükséges a terheléses EKG, de ha kérem megcsinálják azt is.
bcsarli
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
sajnos fater pcr-ja + lett, nincs is jólGyors javulást kívánok neki!
Negritis
több mint 3 éve
Múlt héten egy kib.ott értekezlet miatt kénytelen voltam megszakítani a HO-t, majd hétfőn jött a körlevél, hogy vigyázzunk, mert az egyik titkárnő (akivel én is találkoztam) covidos...Éppen most tesztelnek nálunk, kollégám múlt hét pénteken lett pozitív. Péntek délelőtt még mellettem köhörészett...Egyik kolléganőm lett még pozitív. Egyelőre.
Mikey
Mikey
több mint 3 éve
sajnos fater pcr-ja + lett, nincs is jólMinden jót!
Negritis
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Állampolgárság ha gáz van ja és persze diplomáciai mentesség.telex.hu/koronavirus/2021/11/08/szijjarto-peter-vakcina-ghana-ruanda-adomanyAmúgy abban mi a ráció, hogy ilyen Gambia-féle országoknak adunk? Mármint mit nyer ezzel a kormány? Szerbiát meg ezeket értette az ember, de Gambiáról a legtöbben azt se tudják micsoda, nem hogy hol van...
Lol...
warr_b
warr_b
Meg ugye a kiadatás alapból most hírtelen ennyi jutott eszembe
+1 fekete gárék
több mint 3 éve
Nekem negativ lett a 2. pcr tesztem is, mehetek dolgozni. Ma délután szív ultrahang, és terheléses ekg, remélem ezek is rendben lesznek. Jöhetne vissza lassan a szaglás is 😊A szív ultrahang megvolt, nem mutatott ki elváltozást.
bcsarli
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Szerintem lassan lejár a szavatosság. Így legalább jó fejek vagyunk és néhány hónap ácsorgás után, újra repül az állami 330-as.telex.hu/koronavirus/2021/11/08/szijjarto-peter-vakcina-ghana-ruanda-adomanyAmúgy abban mi a ráció, hogy ilyen Gambia-féle országoknak adunk? Mármint mit nyer ezzel a kormány? Szerbiát meg ezeket értette az ember, de Gambiáról a legtöbben azt se tudják micsoda, nem hogy hol van...
Lol...
warr_b
warr_b