Bowldog Hálaadást!

Koronavírus 2024

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
 infostart.hu/belfold/2021/11/11/rendkivuli-bejelentesekkel-erkezik-a-kormany

Erre kíváncsi leszek
bcsarli
bótba is kell majd a maszk.

egyéb ötlet?
Vrij6
Mégegy békemenet ami egyben Edda koncert is.
A békemenet egy erdőn át vezet ahol lehet vadászni.

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers

Erre kíváncsi leszek
bcsarli

egyéb ötlet?
Vrij6
osszejovetelek limitalasa esetleg.
csebi
Az eddigi döntések alapján a legvalószínűbb hogy a karácsonyi vasarokra nem fognak vonatkozni a járványügyi szabályok.
samu09
És külön vírusárusító pavilonokat fognak felállítani, más helyen Covidot el- és átadni: tilos!
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are

Erre kíváncsi leszek
bcsarli

egyéb ötlet?
Vrij6
csebi
Az eddigi döntések alapján a legvalószínűbb hogy a karácsonyi vasarokra nem fognak vonatkozni a járványügyi szabályok.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
„A napokban kaptuk meg az adatokat Magyarországról, ahol több, mint 1 millió embert oltottak be a Szputnyik V vakcinával és csak 0,4%-uk betegedett meg az oltást követően” – jelezte Mihail Murasko orosz egészségügyi miniszter (képünkön) az orosz parlament egészségügyi bizottsága előtt.

www.portfolio.hu/gazdasag/20211111/kiderult-a-szputnyikkal-oltott-magyarok-fertozottsegi-aranya-egy-orosz-nyilatkozatbol-510104
undisputedly
Mire szeretnél itt utalni ?
Nem teljesen értem
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott

Erre kíváncsi leszek
bcsarli

egyéb ötlet?
Vrij6

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 463 — Слава Україні! Героям слава!

Erre kíváncsi leszek
bcsarli

egyéb ötlet?

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve

Erre kíváncsi leszek
bcsarli
MZP víruspárti!

több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Erre kíváncsi leszek

több mint 3 éve
Két kollégám igazoltan covidos.
Fáj a fejem és szédelgek.
Nem jó hír. 😕
Bazzani
Ajajaj, legjobbakat!
Ma kezdted? Ha nem romlik, lehet más is.....
csi77
Szerencsére alighanem csak az érkező hideget éreztem meg.
Ezt felerősíti, hogy a helyettesítések miatt alig van pihenőnk.

több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Az előbb próbáltam harmadikra regisztrálni Bp-en, de alig néhány oltópont van. Két hete még sorjáztak egymás után. Szaraxik a rendszer, vagy most tényleg ilyen kevés helyen oltanak? Tudja valaki?
nagylaza
Minek foglalni?
 www.portfolio.hu/gazdasag/20211104/breking-hatalmas-oltasi-akciot-hirdetett-a-kormany-barkit-beoltanak-508878
NB2
Pont ezt szeretném beelőzni.
nagylaza
nekem simán adott szerdára időpontot (1032 )

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 114 — SuperBowl Champions 2013/2014
„A napokban kaptuk meg az adatokat Magyarországról, ahol több, mint 1 millió embert oltottak be a Szputnyik V vakcinával és csak 0,4%-uk betegedett meg az oltást követően” – jelezte Mihail Murasko orosz egészségügyi miniszter (képünkön) az orosz parlament egészségügyi bizottsága előtt.

www.portfolio.hu/gazdasag/20211111/kiderult-a-szputnyikkal-oltott-magyarok-fertozottsegi-aranya-egy-orosz-nyilatkozatbol-510104
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok mai Kormányinfón jelentenek-e be bármilyen új intézkedést, mert Vezérünk éppen Törökországban bassza a rezet a marha fontos migráns téma miatt 2 napig.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 463 — Слава Україні! Героям слава!
új: 8 394 (heti átlag: 6 579)
elhunyt: 132
kórházban: 4 990 (+160 tegnap óta) (+1624 múlt csütörtök óta)
gépen: 488 (+25 tegnap óta) (+139 múlt csütörtök óta)
teszt: 37 624
új pozitívak aránya: 22.3%

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
dawyd728 3 851
A türelmetlen, ostoba emberek már abban sem hisznek, hogyha mindenki be lenne oltva, az meggátolná a vírus terjedését. Itt Magyarországon, úgy tűnik egyetlen dolog akadályozza meg bizonyítottan a vírus terjedését, az a május 15. és szeptember 15. közötti időszak meleg, száraz időjárása.
Tekintve, hogy rengeteg az ellentmondásos információ a vírussal kapcsolatban, a "türelmetlen, ostoba emberek" nem értik a kialakult helyzetet. Állítólag a türelmes, nem annyira ostobák sem.....
Mivel tudomásunk van harmadik oltással is megfertőződött, sőt sajnos kórházban fekvő emberekről, halálesetről is. Igaz, hozzáteszik, hogy főleg idős vagy erősen veszélyeztetett eü helyzetben lévő fiatalabbakról van szó. Ebből mit lehet leszűrni?
Szúrasd a harmadikat, de ha rizikócsoportba tartozol, inkább maradj otthon a valagadon....😕

Az orrspray állítólag már kapható lesz hamarosan, ahogy a gyógyszer is, hátha tényleg egyszer már legyűrjük ezt a szart.

Most a tavaszi Pfizer/Moderna kontra keleti vakcináci csata átmegy a kinek van több oltása faszméregetésbe? Ezt azoktól kérdezem, akik könnyedén agyhalottazzák le most már a "csupán" kétszer oltottakat.
csi77
Mondj egy racionális érvet amellett, hogy valaki kétszer beadatta magának a vakcinát, de harmadjára már nem akarja. Ha retteg a vakcina mellékhatásaitól, vagy fél, hogy megchipezik, akkor az első kettőt se adatta be. Ha beadatta, akkor nem fél, és elhiszi, hogy van vírus. Akkor a harmadik miért nem? Én a "csak"-on, meg a "nebazz mekkora nyűg ez már"-on kívül más indokot nem tudok kiókumlálni, de lehet, hogy az én fantáziám szegényes. Namost, ha nem az én fantáziám a szegényes, akkor mégiscsak az van, hogy valakinek nincs igazán racionális érve arra, hogy miért ne, de mégse. Erre milyen jelző illik? Szubjektív racionalizmus? 😀
peterk2005
ezek szerint az fel sem merülhet hogy valaki esetleg nem reagál jól az oltásra és nem feltétlenül lelkesedik azért hogy félévente beoltsák valamivel amitől utána hetekig/hónapokig szenved?
Cuchulain82
Értelek. Én is voltam lázas oltás után. Elfogadom, h van pár százaléka az országnak, aki olyan egyéb betegségekkel küzd, amire átmeneti rossz hatással lehet az oltás, rosszabb, mint 1 nap láz és szaggató fejfájás.. Nyilván az ilyen emberek az utolsók a sorban, akiket hibáztatni lehet. Csak te és hasonló helyzetben lévők nem több milliós része a társadalomnak, akik nem gondolkoznak, hanem mennek a politikai kommunikáció után. Amikor a józan észt megerőszakoló érveléssel jön a kormány, akkor akadékoskodik, h ebben nincs logika, engem át akarnak verni, biztos valami ember kísérlet stb. Holott csak annyi történt, h felült az egyén a korábbi siker propagandának.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Valaki elmagyarázhatná, hogy mi értelme van szándékosan pontatlan, kontextus nélküli, nem részletes adatokat közölni ilyen témában, mert én nem igazán hiszem, hogy ne direkt akarnák bizonytalanságba, káoszba fullasztani ezt is.somoskovig
Most már az is lehet, hogy egyszerű megszokás. A kezdetektől fogva visszafogják az adatokat, tiltják a nyilatkozást, fotózást, filmezést, stb. Már annyira megszokott, hogy lehet, hogy olyankor is gagyi adatokat közölnek, amikor egyébként nem akarnak titkolózni.

A cikkből nekem ez a grafikon mondott a legtöbbet. Nehéz hetek állnak előttünk... 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 315 — 49ers GM
Valaki elmagyarázhatná, hogy mi értelme van szándékosan pontatlan, kontextus nélküli, nem részletes adatokat közölni ilyen témában, mert én nem igazán hiszem, hogy ne direkt akarnák bizonytalanságba, káoszba fullasztani ezt is.

telex.hu/koronavirus/2021/11/10/covid-adatkozles-nnk-oltas-oltottsag-fertozes-szamok-kontextus-nelkul

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 128 — The Mathematician
 hircsarda.hu/2021/11/10/oltottakbol-kiszivott-chipekkel-megy-tovabb-az-autogyartas/?fbclid=IwAR2ShNiKMXitvU0r13BmeHc55grZ_mcS1QV063sRX223MWvD4cFKYN4YV6E
Klaci79
Bennem orosz chip van. Kapok e kedvezményt ha belőlem jön az alkatrész? És ha igen akkor nyugati kocsira is nem csak oroszra?
samu09
csak kocka ladára

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Két kollégám igazoltan covidos.
Fáj a fejem és szédelgek.
Nem jó hír. 😕
Bazzani
Nem csak a pittsburghi vendégszereplés jutott eszedbe? 😬😕
warr_b
Mi is vertük volna őket, ők meg is teszik majd 😉

"Bazzáért!!!!"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
 m.hvg.hu/itthon/20211110_kotelezo_Orszaggyules_oltas_kepviselok

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
 hircsarda.hu/2021/11/10/oltottakbol-kiszivott-chipekkel-megy-tovabb-az-autogyartas/?fbclid=IwAR2ShNiKMXitvU0r13BmeHc55grZ_mcS1QV063sRX223MWvD4cFKYN4YV6E
Klaci79
Bennem orosz chip van. Kapok e kedvezményt ha belőlem jön az alkatrész? És ha igen akkor nyugati kocsira is nem csak oroszra?
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A türelmetlen, ostoba emberek már abban sem hisznek, hogyha mindenki be lenne oltva, az meggátolná a vírus terjedését. Itt Magyarországon, úgy tűnik egyetlen dolog akadályozza meg bizonyítottan a vírus terjedését, az a május 15. és szeptember 15. közötti időszak meleg, száraz időjárása.
Tekintve, hogy rengeteg az ellentmondásos információ a vírussal kapcsolatban, a "türelmetlen, ostoba emberek" nem értik a kialakult helyzetet. Állítólag a türelmes, nem annyira ostobák sem.....
Mivel tudomásunk van harmadik oltással is megfertőződött, sőt sajnos kórházban fekvő emberekről, halálesetről is. Igaz, hozzáteszik, hogy főleg idős vagy erősen veszélyeztetett eü helyzetben lévő fiatalabbakról van szó. Ebből mit lehet leszűrni?
Szúrasd a harmadikat, de ha rizikócsoportba tartozol, inkább maradj otthon a valagadon....😕

Az orrspray állítólag már kapható lesz hamarosan, ahogy a gyógyszer is, hátha tényleg egyszer már legyűrjük ezt a szart.

Most a tavaszi Pfizer/Moderna kontra keleti vakcináci csata átmegy a kinek van több oltása faszméregetésbe? Ezt azoktól kérdezem, akik könnyedén agyhalottazzák le most már a "csupán" kétszer oltottakat.
csi77
Mondj egy racionális érvet amellett, hogy valaki kétszer beadatta magának a vakcinát, de harmadjára már nem akarja. Ha retteg a vakcina mellékhatásaitól, vagy fél, hogy megchipezik, akkor az első kettőt se adatta be. Ha beadatta, akkor nem fél, és elhiszi, hogy van vírus. Akkor a harmadik miért nem? Én a "csak"-on, meg a "nebazz mekkora nyűg ez már"-on kívül más indokot nem tudok kiókumlálni, de lehet, hogy az én fantáziám szegényes. Namost, ha nem az én fantáziám a szegényes, akkor mégiscsak az van, hogy valakinek nincs igazán racionális érve arra, hogy miért ne, de mégse. Erre milyen jelző illik? Szubjektív racionalizmus? 😀
peterk2005
Gondolkodom rajta, nem vagyok oltásellenes, de a harmadikkal kivárok. Kb azért, mert nem akarok tavasszal negyediket, hátha a harmadikkal kihúzom nyárig pl. Én ezért nem adatom még be, de valószínűleg még idén megteszem.
Amúgy a majd 6 millió oltottal szemben csak egy ötöde kérte (egy része muszájból) a harmadikat.
A többiek mind türelmetlen, ostoba emberek?
csi77
Miért nem akarsz negyediket? Ha félsz az oltástól, akkor értem. De ha nem erről van szó, akkor miért?

A logikát nem értem benne. Én sem örömömben megyek, de fél évenként egy online regisztráció (néhány perc) és egy szúrás (mondjuk mindenestül fél óra) az nagyjából semmi. Egyszerűen annyi időt sem ér meg, hogy vacilláljak rajta, mert kevesebb idő regisztrálni meg elszaladni, beadatni oszt kész. A telente rendszeresen érkező ilyen vagy olyan takonykórom jóval több energiát és időt elvesz ..... rendszeresen. Pedig nem is influenzák, csak ilyen-olyan jöttment takony vírusok. Ha csak egy NeoCitran-ért kell elmenni, az is kerül annyi időbe, mint beszúratni az oltást. (Hozzáteszem, hogy influenza ellen még soha nem oltattam be magam. De nem azért, mert az oltással lenne bajom, csak feleslegesnek gondoltam. Ha sokat járnék télen olyan közösségbe ahol elkaphatom, akkor azon se gondolkodnék 1 percig se. Menjen osztán jól van.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 133 — WHO DAT!!!!
Na a 133 legbátrabb nem meri felvenni az oltást vagy mi van? 😁

index.hu/belfold/2021/11/10/oltas-pandemia-koronavirus/

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
Az előbb próbáltam harmadikra regisztrálni Bp-en, de alig néhány oltópont van. Két hete még sorjáztak egymás után. Szaraxik a rendszer, vagy most tényleg ilyen kevés helyen oltanak? Tudja valaki?
nagylaza
Minek foglalni?
 www.portfolio.hu/gazdasag/20211104/breking-hatalmas-oltasi-akciot-hirdetett-a-kormany-barkit-beoltanak-508878
NB2
Pont ezt szeretném beelőzni.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
nagylaza
Minek foglalni?