Bowldog Hálaadást!

Koronavírus 2024

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 463 — Слава Україні! Героям слава!
Nem túl kedvezőek a járványügyi adatok, miért nem hallgat a kormány a szakértőkre, miért nem szigorítanak az előírásokon? – érkezett az RTL kérdése. Ha szükség lesz majd rá, szigorítani fogunk – mondta Gulyás. Nincs arra vonatkozó általános döntés, hogy a halasztható műtéteket felfüggesztik, csak azokban az intézményekben, ahol erre szükség van.

oke akkor nincs szukseg szigoritasra.
csebi

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 962 — Lucas Scott
Nem túl kedvezőek a járványügyi adatok, miért nem hallgat a kormány a szakértőkre, miért nem szigorítanak az előírásokon? – érkezett az RTL kérdése. Ha szükség lesz majd rá, szigorítani fogunk – mondta Gulyás. Nincs arra vonatkozó általános döntés, hogy a halasztható műtéteket felfüggesztik, csak azokban az intézményekben, ahol erre szükség van.

oke akkor nincs szukseg szigoritasra.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 463 — Слава Україні! Героям слава!
 telex.hu/koronavirus/2021/11/11/koronavirus-oltas-oltott-attoreses-fertozes-statisztika-lelegeztetogep-halal
Negritis
Ha már eddig is majdnem mindent titkoltak, akkor minek változtassanak rajta? 😕

Szánalmas banda

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 180 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mikortól fagyasztják be az üzemanyagok árát?
bcsarli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life
retkes lófasz ez
briareos
De amúgy mit vártál ezektől komolyan?
Bazzani
miami fan vagyok amióta eszemet tudom én már senkitől nem várok semmit
briareos
Szerinted átérzem?
Bazzani
lehetséges 😀

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 128 — The Mathematician
 telex.hu/koronavirus/2021/11/11/koronavirus-oltas-oltott-attoreses-fertozes-statisztika-lelegeztetogep-halal

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
bcsarli
nov 15
több mint 3 éve
bcsarli
nov 15, harom honapig.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
retkes lófasz ez
briareos
Bazzani
briareos
Szerinted átérzem?

több mint 3 éve
Az előbb próbáltam harmadikra regisztrálni Bp-en, de alig néhány oltópont van. Két hete még sorjáztak egymás után. Szaraxik a rendszer, vagy most tényleg ilyen kevés helyen oltanak? Tudja valaki?
nagylaza
Minek foglalni?
 www.portfolio.hu/gazdasag/20211104/breking-hatalmas-oltasi-akciot-hirdetett-a-kormany-barkit-beoltanak-508878
NB2
Pont ezt szeretném beelőzni.
nagylaza
nekem simán adott szerdára időpontot (1032 )
Janek
Hát, most nem ez a helyzet. Újra próbálkoztam: csak négy oltópont van egész Bp-en, a legkorábbi időpont pedig november 18-a.
nagylaza
én december második hetében akarom intézni mert akkor leszek szüleimnél és akkor ha beüt akkor nem vagyok egyedül
de akkorra még nem lehet foglalni szegeden

több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
atv meg lesz baszva igy kekeckedik 😀
briareos
majd kevesebb kormányzati hirdetés fog menni nekik

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
Az előbb próbáltam harmadikra regisztrálni Bp-en, de alig néhány oltópont van. Két hete még sorjáztak egymás után. Szaraxik a rendszer, vagy most tényleg ilyen kevés helyen oltanak? Tudja valaki?
nagylaza
Minek foglalni?
 www.portfolio.hu/gazdasag/20211104/breking-hatalmas-oltasi-akciot-hirdetett-a-kormany-barkit-beoltanak-508878
NB2
Pont ezt szeretném beelőzni.
nagylaza
nekem simán adott szerdára időpontot (1032 )
Janek
Hát, most nem ez a helyzet. Újra próbálkoztam: csak négy oltópont van egész Bp-en, a legkorábbi időpont pedig november 18-a.
több mint 3 éve
atv meg lesz baszva igy kekeckedik 😀

több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
retkes lófasz ez
briareos
Egy falat szar, meg két szem porcukor, sváb nagymutert idézve.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Három hónapig lesz érvényben a 480 forintos benzinár
Három hónapra vonatkozik a 480 forintos maximális benzinár és a dízelár, és azt követően felülvizsgálják - mondta kérdésre Gulyás. Ha születik olyan európai és magyar hatósági vélemény, akkor megkezdődhet a 5-11 évesek oltása - mondta egy másik kérdésre.

....

több mint 3 éve
azert nagyon komoly gondok lehetnek a felmeresek szerint ha be kell fagyasztani az uzemanyagarat.

több mint 3 éve
retkes lófasz ez
briareos
Bazzani

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
M1 egyetlen fontos kérdés, persze h migráció...szánalmas kurva anyját h be tud ülni oda és csak erről kérdezni...
Beki
Sorosista, migránspárti, oltás és rezsicsökkentés ellenes, melegpárti, család és kereszténységellenes ballib Gyurcsányista vagy.
Bazzani
hát látod... 😕
több mint 3 éve
Amúgy a majd 6 millió oltottal szemben csak egy ötöde kérte (egy része muszájból) a harmadikat.
A többiek mind türelmetlen, ostoba emberek?
csi77
én próbálok nem ostobázni meg agyhalottazni (nem mindig sikerül)
de igen türelmetlenek, de a mostani emberiség gecire az lett (felgyorsult világ ugye)
nameg mocskosul kényelmesek vagyunk, vissza a normális életünket de tenni érte azt már nem

az teljesen másik probléma hogy megint pillanatpolitizálás megy

több mint 3 éve
retkes lófasz ez
briareos

több mint 3 éve
M1 egyetlen fontos kérdés, persze h migráció...szánalmas kurva anyját h be tud ülni oda és csak erről kérdezni...
Beki
Sorosista, migránspárti, oltás és rezsicsökkentés ellenes, melegpárti, család és kereszténységellenes ballib Gyurcsányista vagy.

több mint 3 éve
retkes lófasz ez
briareos
az egyetlen komolyabb bejelentes az volt h Gulyas Gergo meggyogyult.

több mint 3 éve
retkes lófasz ez

több mint 3 éve
Beki
ezert kapja a fizut.