Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Brotesz
123
Nincs benne logika. Borzasztoan rosszul van megcsinalva. De ha tenyleg igaz, hogy jovo ev elejevel lejarnak a vakcinak, s ujat kell venni/ezeket kezeltetni, akkor ertheto miert csinaljak.hvg.hu/vilag/20211112_ausztria_korlatozasok_oltatlanokDe ehhez csak annyit a rendörök kijelentettek, hogy ö nekik mar nincs kapacitasuk ellenorizni majd ezt. Es ez a jarvanyugyisek dolga. Ergo 10M emberre jut majd par szaz ember aki ellenoriz.
Negritis
A munkahelyen is 3G kell, de senki nem ellenoriz semmit. Etterembe nem mehet elvileg oltatlan, megse ker senki igazolast. Miert? Mert valamibol meg kell elniuk.
De egy erdekes pelda:
A pincer aki oltatlan dolgozhat az etterembe teszttel. De melo utan egy sört mar nem ihat meg ugyanott ahol addig 8+ oran at dolgozott maszk nelkul. Ergo keresd a logikat...
Toto21
több mint 3 éve
Második pfizert május végén kaptam. Augusztusban 5500 volt az ellenanyag szintem, tegnapi mérés alapján 2700. December végéig kivárok a harmadik oltással. ( 50 felett valid a teszt)
több mint 3 éve
Valami nem covid volt? És 3 nap kórház? Az igen. Úgy látszik ezek a takony vírusok megirigyelték a covid kiváltságos helyzetét, és rágyúrnak ők is. 😉Kedd óta a családon végigment egy hányás-hasmenés kombó, lányoknál és fiamnál magas lázzal, felnőtteknél hidegrázás- fejfájás applikációval.Semmi, mi is bekaptuk, fiam az asszonnyal nyomott egy 3 nap korházat is, az egész családon végigment a nyavalya
Csajokat tegnap, többieket holnap tesztelik, kíváncsi leszek mi a szitu- főleg 3 Pfizer után (ill anyum 2 kínai+Pfizer)! Okt elején kaptuk az oltást, okt közepe óta maszkozunk, sztem oviból jöhetett a picin keresztül.
Willie Parker
peach
Az utóbbi néhány napban nekem is fájnak az izmaim és kapar a torkom. Olyan érzés, mint amikor még nincs itt, de már érzi az ember, hogy bekapott valamit, és nemsokára jön a láz, és pár nap kínlódás forró teával karöltve. Viszont nem romlik, és a szagok, ízlés rendben van eddig. Napközben nem is nagyon érzem, csak esténként. Az is lehet, hogy csak valami őszi vitamin hiány / fáradtság / levertség / kisebb megfázás.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Kedd óta a családon végigment egy hányás-hasmenés kombó, lányoknál és fiamnál magas lázzal, felnőtteknél hidegrázás- fejfájás applikációval.Semmi, mi is bekaptuk, fiam az asszonnyal nyomott egy 3 nap korházat is, az egész családon végigment a nyavalya
Csajokat tegnap, többieket holnap tesztelik, kíváncsi leszek mi a szitu- főleg 3 Pfizer után (ill anyum 2 kínai+Pfizer)! Okt elején kaptuk az oltást, okt közepe óta maszkozunk, sztem oviból jöhetett a picin keresztül.
Willie Parker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Igen, vagy delta.Kedd óta a családon végigment egy hányás-hasmenés kombó, lányoknál és fiamnál magas lázzal, felnőtteknél hidegrázás- fejfájás applikációval.it's called Rota. vagy persze Calici.
Willie Parker
slowmotion
több mint 3 éve
Kedd óta a családon végigment egy hányás-hasmenés kombó, lányoknál és fiamnál magas lázzal, felnőtteknél hidegrázás- fejfájás applikációval.it's called Rota. vagy persze Calici.
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Kedd óta a családon végigment egy hányás-hasmenés kombó, lányoknál és fiamnál magas lázzal, felnőtteknél hidegrázás- fejfájás applikációval.Csajokat tegnap, többieket holnap tesztelik, kíváncsi leszek mi a szitu- főleg 3 Pfizer után (ill anyum 2 kínai+Pfizer)! Okt elején kaptuk az oltást, okt közepe óta maszkozunk, sztem oviból jöhetett a picin keresztül.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Orbán ez ishvg.hu/vilag/20211112_ausztria_korlatozasok_oltatlanokDe ehhez csak annyit a rendörök kijelentettek, hogy ö nekik mar nincs kapacitasuk ellenorizni majd ezt. Es ez a jarvanyugyisek dolga. Ergo 10M emberre jut majd par szaz ember aki ellenoriz.
Negritis
A munkahelyen is 3G kell, de senki nem ellenoriz semmit. Etterembe nem mehet elvileg oltatlan, megse ker senki igazolast. Miert? Mert valamibol meg kell elniuk.
De egy erdekes pelda:
A pincer aki oltatlan dolgozhat az etterembe teszttel. De melo utan egy sört mar nem ihat meg ugyanott ahol addig 8+ oran at dolgozott maszk nelkul. Ergo keresd a logikat...
Toto21
Monjon le
több mint 3 éve
Toto21
5 962
hvg.hu/vilag/20211112_ausztria_korlatozasok_oltatlanokDe ehhez csak annyit a rendörök kijelentettek, hogy ö nekik mar nincs kapacitasuk ellenorizni majd ezt. Es ez a jarvanyugyisek dolga. Ergo 10M emberre jut majd par szaz ember aki ellenoriz.
Negritis
De egy erdekes pelda:
több mint 3 éve
Mint kiderült, nem ingyenes sajnos, megvágott valami jó fej parkolóőr 6600 forintra 😊Na, most már nem csak a KGB chip van bennem, hanem a CIA is, hátha semlegesítik egymást 😊holnap kapom én is az amcsit remélem most már sehol se kell majd roaming díjat fizetnem
somoskovig
briareos
Szerkesztette: somoskovig
több mint 3 éve
Csináltunk a gyereknek egy gyógyszertári, nyálas gyorstesztet, negatív 😎Hétfőn ovi 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Na, most már nem csak a KGB chip van bennem, hanem a CIA is, hátha semlegesítik egymást 😊holnap kapom én is az amcsit remélem most már sehol se kell majd roaming díjat fizetnem
somoskovig
több mint 3 éve
Na, most már nem csak a KGB chip van bennem, hanem a CIA is, hátha semlegesítik egymást 😊Erősítik! Bár a moszad még így is legyűrne...🤣
somoskovig
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Az Audiban a megyei járványügyi adatokat vették figyelembe a védelmi szintek aktiválásánál... Ma kihirdették, hogy hétfőtől maszk mindenhol-mindenkinek, aki lehet ho. Nagyfőnökünk már egy ideje magyar, pont ment haza és megkérdeztük, hogy van ez? A válasz:Mi más adatokból dolgozunk, mint a média... De amit most itt mondtam azt letagadom, bárhol-bármokor!!! 🥴
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
Venezuella vagy hol kb ugyaannyi lakosra kb 4k halal volt.egeszsegugyileg tenyleg a legalajan van MO.Többlet megbetegedés.Bár fogalmam sincs mi okozza a többlet halálozást.Általános egészségi állapot, EÜ rendszer, szakemberhiány.
VvAlekosz
Mikey
Kevés a teszt.
zemanla
több mint 3 éve
Na, most már nem csak a KGB chip van bennem, hanem a CIA is, hátha semlegesítik egymást 😊
több mint 3 éve
Többlet megbetegedés.Bár fogalmam sincs mi okozza a többlet halálozást.Általános egészségi állapot, EÜ rendszer, szakemberhiány.
VvAlekosz
Mikey
Kevés a teszt.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
valszeg az is hogy szaraul találjuk meg az eseteket és nem 8k hanem közel 20-25k az esetszámBár fogalmam sincs mi okozza a többlet halálozást.Általános egészségi állapot, EÜ rendszer, szakemberhiány.
VvAlekosz
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mikey
18 754
Bár fogalmam sincs mi okozza a többlet halálozást.Általános egészségi állapot, EÜ rendszer, szakemberhiány.
VvAlekosz
több mint 3 éve
ozibozi
17 193
Kolléga nem bírt magával és a 3. Oltás után gondolta beadat magának egy sima mezei influenza ellenit is, ha már védekezés legyen fullos
—gondolta
Na most kapott egy 4. Oltást is helyette tévedésből. /jansen/
Azóta folyamatosan hívogatják, főorvos szintennyugtatgatják, hogy mi van vele és hogy érzi magát, nem lesz semmi gond stb.
/egyébként -eddig-semmi furcsát nem tapasztalt szerencsére/
Azt mondta ha már van benne 2astra, Pfizer meg egy Jansen,
mivel lassan úgyis jön a
kínai újév, bejelentkezik egy Sinopharmra is. 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Napi fertőzésre gondoltam csaksztem itthon sokkal durvábbak a számok, a 3szor annyi haláleset miattBrutálhvg.hu/vilag/20211112_ausztria_korlatozasok_oltatlanokOlvastad mennyi a napi megbetegedés ott is ?
Negritis
VvAlekosz
Negritis
Igaz kint kötelező a teszt
Nagyjából magyarba is ezek lehetnek a számok
infostart.hu/kulfold/2021/11/12/ausztria-meglepne-johet-az-oltatlanok-karantenja#
24 óra alatt közel 12 ezer új fertőzött
VvAlekosz
de mégsincs semmi
Negritis
Bár fogalmam sincs mi okozza a többlet halálozást.
több mint 3 éve
sztem itthon sokkal durvábbak a számok, a 3szor annyi haláleset miattBrutálhvg.hu/vilag/20211112_ausztria_korlatozasok_oltatlanokOlvastad mennyi a napi megbetegedés ott is ?
Negritis
VvAlekosz
Negritis
infostart.hu/kulfold/2021/11/12/ausztria-meglepne-johet-az-oltatlanok-karantenja#
VvAlekosz
de mégsincs semmi
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Brutálhvg.hu/vilag/20211112_ausztria_korlatozasok_oltatlanokOlvastad mennyi a napi megbetegedés ott is ?
Negritis
VvAlekosz
Negritis
több mint 3 éve
hvg.hu/vilag/20211112_ausztria_korlatozasok_oltatlanokOlvastad mennyi a napi megbetegedés ott is ?
Negritis
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
hvg.hu/vilag/20211112_ausztria_korlatozasok_oltatlanokOlvastad mennyi a napi megbetegedés ott is ?
Negritis