Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
De az jó is. 😊Neked magyarazzam, hogy annak van értelme amit néznek ?Semmi gond. Bejön ha egy poén nemcsak eredeti, de frappáns is.Csodálatos a minszki MMA gála élőben a Sport1-en.Minszkben van a Magyar Művészeti Akadémia? (Szori...)
Mind szakmailag mind egészségügyi szempontból...
Sobri Jóska
nagylaza
Inkább az értelmetlen sportközvetítések sorozat egyik eseménye.
A másik az otthonróldartsozás 16 pixeles közvetítése a Sport2-n.
A következő egy ausztrál sivatagi futóverseny lehet majd, Új-Zélandon elhelyezett kamerákkal, éjszaka...
Sobri Jóska
Espn uveggolyo futamot is adott. Mondjuk le is daraltam az évadot 😂
Toca
Én az armwrestlingre (szkander) kattantam rá...
több mint 5 éve
Pedig eddig Jacksonville polgármestere, Lenny Curry (főleg pl. a floridai kormányozóhoz képest) meglepően jól kezelte a koronavírust. Mostanáig.propeller.hu/nagyvilag/3525619-trump-twitteren-buzditotta-korlatozasok-ellen-tuntetoket?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
twitter.com/travisakers/status/1251260796476305409
Aztán majd csodálkoznak ezek a drága emberek, hogy csomóan minimum a koronavírussal az intenzívet is megjárt Tony Boselli sorsára jutnak. Vagy még rosszabbra...
iktriad
több mint 5 éve
Pedig eddig Jacksonville polgármestere, Lenny Curry (főleg pl. a floridai kormányozóhoz képest) meglepően jól kezelte a koronavírust. Mostanáig. twitter.com/travisakers/status/1251260796476305409
Aztán majd csodálkoznak ezek a drága emberek, hogy csomóan minimum a koronavírussal az intenzívet is megjárt Tony Boselli sorsára jutnak. Vagy még rosszabbra...
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
"Különleges gazdasági övezetekről döntött a kormány"privatbankar.hu/cikkek/vallalat/kulonleges-gazdasagi-ovezetekrol-dontott-a-kormany--maris-megvan-az-elso.html?utm_source=rss&utm_medium=referral
több mint 5 éve
index.hu/gazdasag/2020/04/17/mar_jovoheten_egy_ujragondolt_allami_berkiegeszites_johet/Unortodox módon értelmezik a szociális távolságtartást: úgy, hogy a lehető legnagyobb távolságot tartják a szociálisan rászorulóktól.
De ahogy látom abban nem lesz változás, hogy a legrosszabb helyzetbe kerültek ugyanúgy le vannak sz@rva. Egyszerűen hihetetlen ez számomra, plusz még vegyük hozzá, hogy a mentőcsomag igazából csak brutál sarcolás
És még a látszatra se kell adniuk, simán átmegy a képviselők fizetemelése is zokszó nélkül
r.baggio
több mint 5 éve
index.hu/gazdasag/2020/04/17/mar_jovoheten_egy_ujragondolt_allami_berkiegeszites_johet/De ahogy látom abban nem lesz változás, hogy a legrosszabb helyzetbe kerültek ugyanúgy le vannak sz@rva. Egyszerűen hihetetlen ez számomra, plusz még vegyük hozzá, hogy a mentőcsomag igazából csak brutál sarcolás
És még a látszatra se kell adniuk, simán átmegy a képviselők fizetemelése is zokszó nélkül

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nézegettem az adatokat.
A svédeké messze nem olyan tragikus mint amit várna az emberfia.
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
csak félelem és rettegés Sárváron 😀Segitseg informácio !!!Nincs konkrét infó, de mostanában van a NATO Defender Europe 2020 hadgyakorlata (ápr+máj). Úgy volt, hogy "a már Európába állomásozó egységekhez több mint 30 ezer egységnyi amerikai haditechnikát és 20 ezer amerikai katonát dobnak át."
Kimegyek a kertbe felnézek az égre és megkozelitoleg 100db igen 50 valahanyig szamoltam de repulok alakzatban szálltak az égen Vas megye Sárvár térsége.
Tud errol valaki valamit ?Mert oszinte leszek nem jo érzés fogott el.
Alacsonyan száltak mivel simán láttam a fényjelzéseiket plusz nagyon gyorsan haladtak ebbol arra kovetkeztetek hogy katonai repulok voltak.
Rózsa Sándor (betyár)
profitline.hu/Moszkvat-aggasztja-a-NATO-tavaszi-hadgyakorlata-403394
A koronavírus miatt visszavettek, de a "csökkentett létszám" is elég tekintélyes lehet:
24.hu/kulfold/2020/03/20/koronavirus-nato-katonak-tabornokok-hadgyakorlat-defender2020-elhalasztas/
Könnyen előfordulhat, hogy ennek a hadgyakorlatnak a farvizébe futottál bele.
nagylaza
www.youtube.com/watch?v=MUdt6maYWfE
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Segitseg informácio !!!Nincs konkrét infó, de mostanában van a NATO Defender Europe 2020 hadgyakorlata (ápr+máj). Úgy volt, hogy "a már Európába állomásozó egységekhez több mint 30 ezer egységnyi amerikai haditechnikát és 20 ezer amerikai katonát dobnak át."
Kimegyek a kertbe felnézek az égre és megkozelitoleg 100db igen 50 valahanyig szamoltam de repulok alakzatban szálltak az égen Vas megye Sárvár térsége.
Alacsonyan száltak mivel simán láttam a fényjelzéseiket plusz nagyon gyorsan haladtak ebbol arra kovetkeztetek hogy katonai repulok voltak.
Rózsa Sándor (betyár)
profitline.hu/Moszkvat-aggasztja-a-NATO-tavaszi-hadgyakorlata-403394
A koronavírus miatt visszavettek, de a "csökkentett létszám" is elég tekintélyes lehet:
24.hu/kulfold/2020/03/20/koronavirus-nato-katonak-tabornokok-hadgyakorlat-defender2020-elhalasztas/
Könnyen előfordulhat, hogy ennek a hadgyakorlatnak a farvizébe futottál bele.
több mint 5 éve
Nézegettem az adatokat.ha el is tekintünk attól hogy milyen az emberek mentalitása az 1 millió lakosra jutó halottak száma több mint az USA-ban
A svédeké messze nem olyan tragikus mint amit várna az emberfia.
Bazzani
több mint 5 éve
Nézegettem az adatokat.A svédeké messze nem olyan tragikus mint amit várna az emberfia.
több mint 5 éve
egyébként az 1200 halotton kívül, 360 új fertőzött is van kínábangyorsan megtaláltam, igen
az is ugyanannak a korrekciónak az eredménye?
Negritis
alert China: Hubei Province issued today a "Notice on the Correction of the Number of New Coronary Pneumonia Cases Diagnosed and the Number of Diagnosed Deaths in Wuhan" in which it reported 1,290 additional deaths that had not been previously counted and reported, bringing the total number of deaths in Wuhan from 2,579 to 3,869, an increase of 50%, as the result of a revision by the Wuhan New Coronary Pneumonia Epidemic Prevention and Control. As part of this revision, 325 additional cases in Wuhan were also added. Separately, China's National Health Commission (NHC) reported 26 new cases (and no deaths) in its daily report [source] [source] [source]
több mint 5 éve
Segitseg informácio !!!Starlinkre tippelnék
Rózsa Sándor (betyár)
index.hu/techtud/2020/01/07/elon_musk_meg_tobb_starlink_muholdat_kuld_az_urbe_a_csillagaszok_orvendenek/?fbclid=IwAR1_aEhUbqbgHT4RUUCpRFITjeKneBPVsFXjjk8oJYVAhxFHIYGZjDRlpFo
Szerkesztette: Levi
több mint 5 éve
egyébként az 1200 halotton kívül, 360 új fertőzött is van kínábanaz is ugyanannak a korrekciónak az eredménye?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mi volt abban a cigiben? 😛Kapd be 😃Segitseg informácio !!!kevesebb THC
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Nem fuvezni mentem ki 😃
De a cigit eltaláltad 😊
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Segitseg informácio !!!Próbálom megtudni, ha kiderül valami, szólok.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kapd be 😃Segitseg informácio !!!kevesebb THC
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Nem fuvezni mentem ki 😃
De a cigit eltaláltad 😊
több mint 5 éve
Segitseg informácio !!!kevesebb THC
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Segitseg informácio !!!Portyázók és fürkészek, jönnek mennek a maszkokkal, a Vezér küldte Őket...
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Segitseg informácio !!!
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Segitseg informácio !!!Kimegyek a kertbe felnézek az égre és megkozelitoleg 100db igen 50 valahanyig szamoltam de repulok alakzatban szálltak az égen Vas megye Sárvár térsége.
több mint 5 éve
Marad a fehérorosz, nicaraguai és tádzsik első osztály gurulósban 😀az ESPN otthonról NBA Horse-t ad, ami szintén semmire se jó 😀Örüljetek a ráadásnak 😀Semmi gond. Bejön ha egy poén nemcsak eredeti, de frappáns is.Csodálatos a minszki MMA gála élőben a Sport1-en.Minszkben van a Magyar Művészeti Akadémia? (Szori...)
Sobri Jóska
nagylaza
A következő egy ausztrál sivatagi futóverseny lehet majd, Új-Zélandon elhelyezett kamerákkal, éjszaka...
Sobri Jóska
warr_b
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Neked magyarazzam, hogy annak van értelme amit néznek ?Semmi gond. Bejön ha egy poén nemcsak eredeti, de frappáns is.Csodálatos a minszki MMA gála élőben a Sport1-en.Minszkben van a Magyar Művészeti Akadémia? (Szori...)
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
Espn uveggolyo futamot is adott. Mondjuk le is daraltam az évadot 😂
több mint 5 éve
az ESPN otthonról NBA Horse-t ad, ami szintén semmire se jó 😀Örüljetek a ráadásnak 😀Semmi gond. Bejön ha egy poén nemcsak eredeti, de frappáns is.Csodálatos a minszki MMA gála élőben a Sport1-en.Minszkben van a Magyar Művészeti Akadémia? (Szori...)
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
Örüljetek a ráadásnak 😀Semmi gond. Bejön ha egy poén nemcsak eredeti, de frappáns is.Csodálatos a minszki MMA gála élőben a Sport1-en.Minszkben van a Magyar Művészeti Akadémia? (Szori...)
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"