Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 5 éve
Az is amúgy már felelőtlenség, hogy én lemegyek edzeni egy héten még így is párszor, mert másképp becsavarodok. De egyrészt az egy szűrt közösség, másrészt mindent vált az értelmesebbje és teljesen beöltözve edz, harmadrészt meg minimális, kb két perces séta a teremig, le kell menni délben és nincs senki. De azokat a csoporttársaim, szaktársaim és barátaim, akik csoportbeszélgetésben szervezik a jövőhéttől kezdődő, 0-24-es piálást annak örömére, hogy tavaszi szünetük és/vagy homeoffice-uk van, agyon tudnám verni. Egy döglött ponttyal. Ezért látszik, mennyire kurva felesleges itt bárkinek, bármit elmondani, ha az értelmiség ennyire baszik rá, akkor jóskapista háromszor ennyire fog.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Ez a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.Nene. Akik jelenleg helyettük jönnének azok rosszabbak, mint ez a kis világjárvány... Na de ez nem idevaló.
LoveSobri
Jelenleg hogy állunk számokkal? Mely oldal a legfrissebb most?
több mint 5 éve
De ha ilyen baromságokat csinálnak, mint Vitya tegnap, akkor csak van esély... késlekednek, tökölnek, össze-vissza kommunikálnak, stb.Ez a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.Erre akkor lehetne esély, ha csak nálunk lenne. Így esélytelen.
LoveSobri
Kampman
több mint 5 éve
Ez a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.Erre akkor lehetne esély, ha csak nálunk lenne. Így esélytelen.
LoveSobri
több mint 5 éve
Majd en tolom helyetted. 😀Nálunk az a terv, hogy akinek van saját gépe, az dolgozzon otthonról, akinek nincs, az v szabit v járjon be 😀Nálunk is a “majd megbeszéljük” kategória a home office.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Sajnos nélkülem megáll a cég.
És ez most sajnos tényleg így van...
Bazzani
Amadeus
Nekem gépem van, csak a céges ERP rendszer (meg az Office...) nincs rajta 😀
De mondjuk bent csak online dartsozni tudok melóban, otthon mehetne a Fortnite/Madden/CoD 😀
Borbinho
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Ez a vírus igazán megbuktathatná a Fideszt.
több mint 5 éve
Tegnap az utcán ettem (túrós batyu), az utolsó falat megakadt a torkomon, elkezdtem fuldokolva köhögni. Annyit mondhatok, hogy nem lettek többen körülöttem.Aki csunyan nez, odakohogsz, rogton nem lesz vele tobbe baj.Első napon egyből a legjobb megutáltatni magad azt hallottam 😀Biztos tapsvihar, ha megmondod, hogy amugy teged ket napja meg behivtak a korhazba tesztelni. 😀Nekem hétfőn lesz az első munkanapom az új helyen,fogalmam sincs mi fog ott fogadni ebben a témában.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Bazzani
Kenny
Stez
Kenny
Stez
több mint 5 éve
a Miklobijológijai Közönybe nincs távmunkase online cigi
3D nyomtatott tabletták
viltuális betegek
bijológia, empirizmus, veszéj
elrendeltem a kinin tartalmú védőitalokat, egyelőre, egyhátra...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
És a repülőtér még mindig nyitva... szóval én is mehetek be dolgozni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Aki csunyan nez, odakohogsz, rogton nem lesz vele tobbe baj.Első napon egyből a legjobb megutáltatni magad azt hallottam 😀Biztos tapsvihar, ha megmondod, hogy amugy teged ket napja meg behivtak a korhazba tesztelni. 😀Nekem hétfőn lesz az első munkanapom az új helyen,fogalmam sincs mi fog ott fogadni ebben a témában.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Bazzani
Kenny
Stez
Kenny
több mint 5 éve
Eléred, hogy már az első napon tartson Tőled mindenki.Első napon egyből a legjobb megutáltatni magad azt hallottam 😀Biztos tapsvihar, ha megmondod, hogy amugy teged ket napja meg behivtak a korhazba tesztelni. 😀Nekem hétfőn lesz az első munkanapom az új helyen,fogalmam sincs mi fog ott fogadni ebben a témában.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Bazzani
Kenny
Stez
Kenny
több mint 5 éve
Első napon egyből a legjobb megutáltatni magad azt hallottam 😀Biztos tapsvihar, ha megmondod, hogy amugy teged ket napja meg behivtak a korhazba tesztelni. 😀Nekem hétfőn lesz az első munkanapom az új helyen,fogalmam sincs mi fog ott fogadni ebben a témában.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Bazzani
Kenny
Stez
több mint 5 éve
Kurva nagy szar van, bármerre nézünk, nem tudom, mi lesz a vége... Minden jót+Go Pack Go!A mi anyavállalatunk Észak-Rajna-Vesztfáliában van, ami egész Németország legfertőzöttebb területe. Sok országban vagyunk jelen, de a cégcsoporton belüli utazásokat már leállították.Többször beszéltem ma egy Berlinben élő ismerősömmel. Percről percre romlik a helyzet, egyre több a tiltás, korlátozás. Azt is mondta, hogy hétfőtől valószínűleg "új időszámítás" kezdődik. Nem tudom, hogy ez neked speciel jó vagy rossz hír, de kb. ez van.Sajnos hétfőn dolgoznom kell. A németországi vezetésünk hétfőn határoz további intézkedésekről.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
nagylaza
Kampman
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nálunk is az a baj, hogy nem érhető el a server távolról.Amadeusnálunk szintén ez volt a legnagyobb baj, hogy 300 főben volt korlátozva a vpn, szerencsére a dán központban nem baszakodtak és másnap reggelre már 10.000 (az összes irodai dolgozó) volt ez a szám.
több mint 5 éve
Biztos tapsvihar, ha megmondod, hogy amugy teged ket napja meg behivtak a korhazba tesztelni. 😀Nekem hétfőn lesz az első munkanapom az új helyen,fogalmam sincs mi fog ott fogadni ebben a témában.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Bazzani
Kenny
több mint 5 éve
A mi anyavállalatunk Észak-Rajna-Vesztfáliában van, ami egész Németország legfertőzöttebb területe. Sok országban vagyunk jelen, de a cégcsoporton belüli utazásokat már leállították.Többször beszéltem ma egy Berlinben élő ismerősömmel. Percről percre romlik a helyzet, egyre több a tiltás, korlátozás. Azt is mondta, hogy hétfőtől valószínűleg "új időszámítás" kezdődik. Nem tudom, hogy ez neked speciel jó vagy rossz hír, de kb. ez van.Sajnos hétfőn dolgoznom kell. A németországi vezetésünk hétfőn határoz további intézkedésekről.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
nagylaza
több mint 5 éve
Nálunk is az a baj, hogy nem érhető el a server távolról.Nálunk az a terv, hogy akinek van saját gépe, az dolgozzon otthonról, akinek nincs, az v szabit v járjon be 😀Nálunk is a “majd megbeszéljük” kategória a home office.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Bazzani
Amadeus
De mondjuk bent csak online dartsozni tudok melóban, otthon mehetne a Fortnite/Madden/CoD 😀
Borbinho
több mint 5 éve
Nálunk az a terv, hogy akinek van saját gépe, az dolgozzon otthonról, akinek nincs, az v szabit v járjon be 😀Nálunk is a “majd megbeszéljük” kategória a home office.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Bazzani
Amadeus
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nálunk már elrendelték a HO-t. (Legyünk már trendik, ha szabad kérnem.)Nálunk is a “majd megbeszéljük” kategória a home office.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Bazzani
Amadeus
több mint 5 éve
Nekem hétfőn lesz az első munkanapom az új helyen,fogalmam sincs mi fog ott fogadni ebben a témában.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Bazzani
több mint 5 éve
Nálunk is a “majd megbeszéljük” kategória a home office.Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Bazzani
több mint 5 éve
Többször beszéltem ma egy Berlinben élő ismerősömmel. Percről percre romlik a helyzet, egyre több a tiltás, korlátozás. Azt is mondta, hogy hétfőtől valószínűleg "új időszámítás" kezdődik. Nem tudom, hogy ez neked speciel jó vagy rossz hír, de kb. ez van.Sajnos hétfőn dolgoznom kell. A németországi vezetésünk hétfőn határoz további intézkedésekről.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
több mint 5 éve
Én nem tudok.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Sajnos hétfőn dolgoznom kell. A németországi vezetésünk hétfőn határoz további intézkedésekről.Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Sobri, ha erre megkapod a 25 lájkot, most már tényleg ismerd be, hogy te vagy Deutsch Tamás!Leszarom a likeot. Csak maradj otthon.
Kampman