Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
na feleségemet a második modera már padlóra küldte rendesen (meg több hasonszőrű ismerős kismamát), izomfájdalom és influenzaszerű tünetek az oltás után fél nappal kezdődőenJobbulást! Mamámat most fogják majd második modernával oltani.
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
2 hét elvileg. legalábbis Máltán ennyinek kell eltelnie állítólag, most mondta egy kollégám.Na ma engem is beoltottak, AstraZeneca. Május végét írtak a papíromra, hiába mondtam, hogy később szeretném a második adagot. 😀 Remélem semmi mellékhatás nem lesz, csak a szuri helye fájjon, kb. másfél hónapja át is estem a betegségen, ami viszonylag sokáig is tartott.És nem mondtad, hogy másfél hónapja átestél? Úgy tudom, hogy 3 hónapot kellene várni a betegség után. (Nem tudom, hogy egészségügyileg mi a helyzet, de elképzelhető, hogy nem is tesz jót ha korábban beadják...)
balintbaba
peterk2005
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Na ma engem is beoltottak, AstraZeneca. Május végét írtak a papíromra, hiába mondtam, hogy később szeretném a második adagot. 😀 Remélem semmi mellékhatás nem lesz, csak a szuri helye fájjon, kb. másfél hónapja át is estem a betegségen, ami viszonylag sokáig is tartott.És nem mondtad, hogy másfél hónapja átestél? Úgy tudom, hogy 3 hónapot kellene várni a betegség után. (Nem tudom, hogy egészségügyileg mi a helyzet, de elképzelhető, hogy nem is tesz jót ha korábban beadják...)
balintbaba

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Na ma engem is beoltottak, AstraZeneca. Május végét írtak a papíromra, hiába mondtam, hogy később szeretném a második adagot. 😀 Remélem semmi mellékhatás nem lesz, csak a szuri helye fájjon, kb. másfél hónapja át is estem a betegségen, ami viszonylag sokáig is tartott.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
na feleségemet a második modera már padlóra küldte rendesen (meg több hasonszőrű ismerős kismamát), izomfájdalom és influenzaszerű tünetek az oltás után fél nappal kezdődően

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2021/05/03/astrazeneca-oltas-negy-het-masodik-dozis/
több mint 4 éve
remélem, azért valami havercsávó csinálta a szervert közbeszerzéssel, valami régi szar gépet jóárasítvaA rohadék hekkerek ezt is megterhelésestámadták!hvg.hu/itthon/20210503_Magyarorszag_kulfoldi_oltas_koronavirus24.hu/tech/2021/05/03/eeszt-ellenorzo-oldal-pfizer-vakcina/
de azért hátha jut pár darab első körre is, és lehet majd regisztrálni az eeszt-n. 😀
"Az oltásra rendelkezésre álló PFIZER vakcinák jelenleg elfogytak, ezért újabb értesítést fogunk küldeni, ha ismét lehet foglalni."
Vrij6
Negritis
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
warr_b
több mint 4 éve
A rohadék hekkerek ezt is megterhelésestámadták!hvg.hu/itthon/20210503_Magyarorszag_kulfoldi_oltas_koronavirus24.hu/tech/2021/05/03/eeszt-ellenorzo-oldal-pfizer-vakcina/
de azért hátha jut pár darab első körre is, és lehet majd regisztrálni az eeszt-n. 😀
"Az oltásra rendelkezésre álló PFIZER vakcinák jelenleg elfogytak, ezért újabb értesítést fogunk küldeni, ha ismét lehet foglalni."
Vrij6
Negritis
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20210503_Magyarorszag_kulfoldi_oltas_koronavirus24.hu/tech/2021/05/03/eeszt-ellenorzo-oldal-pfizer-vakcina/
Vrij6
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20210503_Magyarorszag_kulfoldi_oltas_koronavirusde azért hátha jut pár darab első körre is, és lehet majd regisztrálni az eeszt-n. 😀
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
kösziPortfolio.huHa vki AZ-vel oltakozik mostanában és előbb kérné a 2. oltást:Ez az infó honnan van?
A különböző élethelyzetek nyomán hosszú a 12 hetes intervallum, amíg a második dózist meg lehet kapni.Beki
Ezért tesszük lehetővé azt, hogy az alkalmazási előirat szerint második dózist 4-12 héten belül lehet elvégezni.
Mindenki a saját élethelyzetének megfelelően kérheti, hogy 12 hétnél korábbanra hozzák a második oltást, ott kell jelezni, ahol az első adagot megkapta. A jelzést rögzítik, és nem biztos, hogy pont 4 hétre, lehet hogy 5. hétre kéretik be, de a szándékának megfelelően korábban hívják be.
zavi27
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Portfolio.huHa vki AZ-vel oltakozik mostanában és előbb kérné a 2. oltást:Ez az infó honnan van?
A különböző élethelyzetek nyomán hosszú a 12 hetes intervallum, amíg a második dózist meg lehet kapni.Beki
Ezért tesszük lehetővé azt, hogy az alkalmazási előirat szerint második dózist 4-12 héten belül lehet elvégezni.
Mindenki a saját élethelyzetének megfelelően kérheti, hogy 12 hétnél korábbanra hozzák a második oltást, ott kell jelezni, ahol az első adagot megkapta. A jelzést rögzítik, és nem biztos, hogy pont 4 hétre, lehet hogy 5. hétre kéretik be, de a szándékának megfelelően korábban hívják be.
zavi27
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Azt már nem említették.Ha vki AZ-vel oltakozik mostanában és előbb kérné a 2. oltást:jaja, csak hozzál még kilenc embert
slowmotion
több mint 4 éve
Ha vki AZ-vel oltakozik mostanában és előbb kérné a 2. oltást:Ez az infó honnan van?
több mint 4 éve
okde valamiért mégis floridában vanwww.nytimes.com/2021/04/26/us/florida-centner-academy-vaccine.htmlprivát suli, bárhol lehetne akár californiában is
ez nem tudom volt-e már, de flordia a világ segglyuka
Negritis
briareos
Negritis
több mint 4 éve
Ha vki AZ-vel oltakozik mostanában és előbb kérné a 2. oltást:jaja, csak hozzál még kilenc embert
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ha vki AZ-vel oltakozik mostanában és előbb kérné a 2. oltást:A különböző élethelyzetek nyomán hosszú a 12 hetes intervallum, amíg a második dózist meg lehet kapni.
több mint 4 éve
de valamiért mégis floridában vanwww.nytimes.com/2021/04/26/us/florida-centner-academy-vaccine.htmlprivát suli, bárhol lehetne akár californiában is
Negritis
briareos
több mint 4 éve
www.nytimes.com/2021/04/26/us/florida-centner-academy-vaccine.htmlprivát suli, bárhol lehetne akár californiában is
Negritis
több mint 4 éve
www.nytimes.com/2021/04/26/us/florida-centner-academy-vaccine.htmlez nem tudom volt-e már, de flordia a világ segglyuka
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Doki eltérő nálam is.írtam azért nekik plusz eltérő a gyártási tétel szám, és az oltást végző orvos is btw ... nem volt itt nagy fejetlenség picit sem, ráadásul a Margitnál még nem is volt akkora sor, meg annyi ember sztem.Ahha... így már más. 😀 Azt tudom elképzelni, hogy EESZT-ben a hivatalos 5 hetes dátumot adják meg és az oltási papír a hivatalos úgyis és eltérő dátum azért talán h a nagy tömeget eloszlassák 2. körre.jajjj látom, már szerkesztettem, szóval egyikben 04 vagy másikban 06.amúgy nekem a lapra azt írták, hogy június 06-én menjek 2. oltásra míg az eeszt-ben pedig azt, hogy június 06-án ...Nem lesz nehéz eltévesztened így. 😀
csebi
Beki
csebi
Beki
csebi
több mint 4 éve
másfél méter persze:telex.hu/koronavirus/2021/05/02/deak-ter-vonatozas-tomeg-szombat-este
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
írtam azért nekik plusz eltérő a gyártási tétel szám, és az oltást végző orvos is btw ... nem volt itt nagy fejetlenség picit sem, ráadásul a Margitnál még nem is volt akkora sor, meg annyi ember sztem.Ahha... így már más. 😀 Azt tudom elképzelni, hogy EESZT-ben a hivatalos 5 hetes dátumot adják meg és az oltási papír a hivatalos úgyis és eltérő dátum azért talán h a nagy tömeget eloszlassák 2. körre.jajjj látom, már szerkesztettem, szóval egyikben 04 vagy másikban 06.amúgy nekem a lapra azt írták, hogy június 06-én menjek 2. oltásra míg az eeszt-ben pedig azt, hogy június 06-án ...Nem lesz nehéz eltévesztened így. 😀
csebi
Beki
csebi
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ahha... így már más. 😀 Azt tudom elképzelni, hogy EESZT-ben a hivatalos 5 hetes dátumot adják meg és az oltási papír a hivatalos úgyis és eltérő dátum azért talán h a nagy tömeget eloszlassák 2. körre.jajjj látom, már szerkesztettem, szóval egyikben 04 vagy másikban 06.amúgy nekem a lapra azt írták, hogy június 06-én menjek 2. oltásra míg az eeszt-ben pedig azt, hogy június 06-án ...Nem lesz nehéz eltévesztened így. 😀
csebi
Beki
csebi