Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Akkor ez is eldőlt. Most vasárnap még lehet nálunk istentisztelet aztán csak online.
dande
Kéne olyan hirdetést feladni, hogy ingyenes online IT rendezvény.
Lehet a geek rétegből is be lehet vonzani népeket 😊

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ez is eldőlt. Most vasárnap még lehet nálunk istentisztelet aztán csak online.
dande
Helyes, ideje volt ennek is.
Már bocs, nem személyes 😉
warr_b
Tudom, nincs is problémám vele 😊. A katolikusok Sobri kezére játszanak 😛
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 005 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande
Helyes, ideje volt ennek is.
Már bocs, nem személyes 😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
Egyébként a fertőtlenítő szerek kiosztás megy, mert majd szükség lesz rà...... Egyébként az is marha nagy üzlet valakinek mert sok értelme nincs, pláne ahogy csinálják...

Misék maradnak, mi még mindig nem tudjuk.....
dande
Nem a MOL gyártja tömegével ezeket?
FLZOLI
Ezt nem tudom, szerintem vannak mögötte mások is. A Mol nem szerepel rajta.
dande
Az oké, de előző tavasszal pont arról volt szó, hogy a korhazakba és mindenhova a MOL gyárt fertőtlenítőt nagy tételben valamelyik gyaregyseg átállításával.
FLZOLI
Én iskolaügyben vagyok érintett. Bezárják a sulikat, egyébként halomba áll a fertőtlenítő korábbról mert annyi mennyiséget nem lehet felhasználni, de osztják. Hiába jelzem, hogy nem kell, akkor is 😊
dande
Megvették így be kell írni a jelentésbe, hogy továbbadták felhasználásra, vagy vmelyik havernak kell tolni a megrendeléseket, nehogy éhen haljon szegény...
Mondjuk ezt legalább tudják osztogatni, a lélegeztetőgép meg nem kell a kutyának se.

Következő az lesz, hogy ezeket fogják szétosztani az idősotthonok meg kórházak között, aztán ott fog porosodni, de legalább majd el lehet mondani, hogy szét lett osztva.
Jó lesz az még a '22-es kampányra.
Solymi
Röhögsz majd ha ebből csinálnak egy rezsicsökkentő porszívó osztogató kampányt jövőre az időseknek.

Lélegeztetni azt sajnos nem tud, de tök jó házi jakuzzit lehet vele készíteni ami gyógyítja a köszvényt.
És bumm 2022 NER 3/4-es győzelem 40%-os támogatottsággal

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Május végéig minden tárgyalás kilőve.
Amadeus
Majd kihozzák statisztikában, hogy kevesebb a válás.
Bazzani
Amúgy az a vicc, hogy az utolsó 8.keres lopásban is már kameran keresztül megy a meghallgatás a rendőrségen, de az OBH bazmeg 2021-ben nem tud digitálisan tárgyalni.

Szánalmas
Amadeus
Tud. Csak nehéz, ha a többi fél nem vállalja (nemcsak magánemberek, ügyvédek sem).

Egyébként még nincs országos döntés, de több bíróság is jelezte, hogy leállnak május végéig. Ideje volt egyébként, francnak sincs kedve járkálni ilyen körülmények között.
Jughead
Mi az, hogy nem vállalja? Beleírod a kormányrendeletbe oszt jó napot. Komolyan minden ügyben május vègéig semmi? Úgy, hogy júliustól megint szünet, azaz kb szeptemberben tárgyalunk újra?
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ha a forint lekoveti a jarvany alakulasat, akk hetfon mar gyanusan 370 felett lesz megint az euro...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
 24.hu/belfold/2021/03/05/koronavirusos-dobrev-klara/
nagylaza
Nyílván csak ezért marad Ferenc testvér Brüsszelben 😊

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
 www.origo.hu/itthon/20210305-operativ-torzs-tajekoztato-2021-marcius-5.html

Namostakkor?

több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 337
Amadeus
Bazzani
Amúgy az a vicc, hogy az utolsó 8.keres lopásban is már kameran keresztül megy a meghallgatás a rendőrségen, de az OBH bazmeg 2021-ben nem tud digitálisan tárgyalni.

Szánalmas
Amadeus
Tud. Csak nehéz, ha a többi fél nem vállalja (nemcsak magánemberek, ügyvédek sem).

Egyébként még nincs országos döntés, de több bíróság is jelezte, hogy leállnak május végéig. Ideje volt egyébként, francnak sincs kedve járkálni ilyen körülmények között.
több mint 4 éve
Amadeus
Amúgy ez már le van írva valahol?

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 395
nagylaza
Kicsit mintha felcserélődtek volna a szerepek 😀

"Maradok itthon kényszerpihenőn, Feri meg akkor marad Marcival Brüsszelben. "

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Amadeus
Bazzani

Szánalmas
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 300 — beers & Packers
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 005 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Könyvtárat felhívtam, hétfőtől két hétig ők is zárva lesznek (ma meg holnap még nyitva). Eddig is csak ilyen előrendelés alapján ablakon kiadogatós módi volt, hát most az se lesz...

több mint 4 éve
Amadeus

több mint 4 éve
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 300 — beers & Packers
A következő két hét kifejezetten nehéz lesz – közölte Gulyás Gergely miniszter február 25-én.
 hvg.hu/itthon/20210225_Kormanyinfo_orbankormany_gulyas_gergely
Nehéz két hét vár ránk – közölte Orbán Viktor miniszterelnök március 5-én.
 www.portfolio.hu/gazdasag/20210305/jon-a-rendelet-az-ujabb-korlatozasokrol-orban-viktor-mar-alairta-472792
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Alkalmatlanok.
Mindenre.

Erre komolyan nincsenek már szavak.
Amadeus
"de nem erted, hogy a baloldal se lenne jobb???????" sobri jozsi
akszel
Amúgy faterból is kiindulva az ősfideszes szavazóknak annyi érvük maradt mindenre, hogy "képzeljük el mi lenne itt, ha gyurcsány kormányozna"

Hipotézisekkel mondjuk tényleg nem lehet vitatkozni
r.baggio
De hát a Gyurcsány kilövette az emberek szemét! 😁

több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Egyébként a fertőtlenítő szerek kiosztás megy, mert majd szükség lesz rà...... Egyébként az is marha nagy üzlet valakinek mert sok értelme nincs, pláne ahogy csinálják...

dande
FLZOLI
dande
Az oké, de előző tavasszal pont arról volt szó, hogy a korhazakba és mindenhova a MOL gyárt fertőtlenítőt nagy tételben valamelyik gyaregyseg átállításával.
FLZOLI
Én iskolaügyben vagyok érintett. Bezárják a sulikat, egyébként halomba áll a fertőtlenítő korábbról mert annyi mennyiséget nem lehet felhasználni, de osztják. Hiába jelzem, hogy nem kell, akkor is 😊
dande
Megvették így be kell írni a jelentésbe, hogy továbbadták felhasználásra, vagy vmelyik havernak kell tolni a megrendeléseket, nehogy éhen haljon szegény...
Mondjuk ezt legalább tudják osztogatni, a lélegeztetőgép meg nem kell a kutyának se.

Következő az lesz, hogy ezeket fogják szétosztani az idősotthonok meg kórházak között, aztán ott fog porosodni, de legalább majd el lehet mondani, hogy szét lett osztva.
Jó lesz az még a '22-es kampányra.
több mint 4 éve

dande
FLZOLI
dande
FLZOLI
több mint 4 éve
 telex.hu/gazdasag/2021/03/05/csanyi-sandor-otp-bank-mnb-kormany-valsagkezeles

"Csányi Sándor OTP-vezér szerint a kormány és a jegybank jól kezelte a válságot"

Na jól van akkor, megnyugodtam.

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
Alkalmatlanok.
Mindenre.

Erre komolyan nincsenek már szavak.
Amadeus
"de nem erted, hogy a baloldal se lenne jobb???????" sobri jozsi
akszel
Amúgy faterból is kiindulva az ősfideszes szavazóknak annyi érvük maradt mindenre, hogy "képzeljük el mi lenne itt, ha gyurcsány kormányozna"

Hipotézisekkel mondjuk tényleg nem lehet vitatkozni
r.baggio
Orbán a régi Gyurcsány. Tehát mindegy. A mostani Gyurcsány egyelőre rosszabb mint a régi.
samu09
Nem egészen... gondoljátok át, 20 éve az volt a legnagyobb botrány, hogy Torgyán Józsibá isten nyugosztalja, de imádtam a tagot 😀 , hogy liftet építtetett a házába a lenyúlt lóvéból. 10éve az volt a botrány, hogy "Ezt elkúrtuk", azóta se tudjuk mit amúgy..., de ok, elkúrták.
Most mi van?
Propaganda, állami fake news, diktatúrikus módszerek az oktatás, média, művészetek, stb terén. Aki nem tetszik, elteszik "láb alól" a képből, sok nagyobb, jövedelmezőbb magyar cég Lölő általi mafiamódszerekkel történő felvásárlása, a tájvédett földterületek építési területté nyilvánítása egy tollvonással és jöhet a hotel, magánvilla, akármi, a neves magyar oktatás (általánostól-egyetemekig) tudatos tönkretétele a buta, megvezethető emberek tömeges kinevelése érdekében, nem folytatom...
És az ember fogja vissza magát, hogy ne azt mondja, azt érdemli, mint Ceausescu a falnál...
20 éve meg volt egy kurva lift, meg a fideszes Ezüst hajó Kft, stb, amin át loptak.

És nem az a baj, hogy vannak emberek, akik máshogy gondolkoznak...az egy demokráciban helyes és normális (bár mi már nem abban élünk)
A legnagyobb baj, hogy a fenti történések szerintük rendben vannak a saját hazánkban.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Beszélt az utazásokról is: mindenkit arra kért, halassza el a luxusnyaralásokat, mert a vírus hazahozatalával bajba sodorhatnak másokat. Orbán konkrétan az exkluzív üdülőhelyekről hazaérkezőkről beszélt: "Tanganyika, Maldív-szigetek, Dubaj. Mégis arra kérnék mindenkit, ezeket a veszélyes helyekre tervezett luxusvakációkat halasszák el. Nem azért, mert irigyeljük tőlük az ilyesmit, ha van pénzük, tegyék" – mondta.
 hvg.hu/itthon/20210305_Orban_kossuth_interju?s=hk
Mit javasoltok, lemondjam a foglalást? Szlávik lánya visszajött már?
nagylaza
Egy nappal a szlávikos hírek után, ha ez nem közösség elleni izgatás, akkor semmi
r.baggio
Ezek szerint az OELEM nem a nyaralókat hozta haza, hanem embereket mentett a Maldív-ról 🤣
több mint 4 éve

dande
FLZOLI
dande