Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor ez is eldőlt. Most vasárnap még lehet nálunk istentisztelet aztán csak online.Kéne olyan hirdetést feladni, hogy ingyenes online IT rendezvény.
dande
Lehet a geek rétegből is be lehet vonzani népeket 😊
több mint 4 éve
Tudom, nincs is problémám vele 😊. A katolikusok Sobri kezére játszanak 😛Akkor ez is eldőlt. Most vasárnap még lehet nálunk istentisztelet aztán csak online.Helyes, ideje volt ennek is.
dande
Már bocs, nem személyes 😉
warr_b
több mint 4 éve
Akkor ez is eldőlt. Most vasárnap még lehet nálunk istentisztelet aztán csak online.Helyes, ideje volt ennek is.
dande
Már bocs, nem személyes 😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Akkor ez is eldőlt. Most vasárnap még lehet nálunk istentisztelet aztán csak online.
több mint 4 éve
Röhögsz majd ha ebből csinálnak egy rezsicsökkentő porszívó osztogató kampányt jövőre az időseknek.Megvették így be kell írni a jelentésbe, hogy továbbadták felhasználásra, vagy vmelyik havernak kell tolni a megrendeléseket, nehogy éhen haljon szegény...Én iskolaügyben vagyok érintett. Bezárják a sulikat, egyébként halomba áll a fertőtlenítő korábbról mert annyi mennyiséget nem lehet felhasználni, de osztják. Hiába jelzem, hogy nem kell, akkor is 😊Az oké, de előző tavasszal pont arról volt szó, hogy a korhazakba és mindenhova a MOL gyárt fertőtlenítőt nagy tételben valamelyik gyaregyseg átállításával.Ezt nem tudom, szerintem vannak mögötte mások is. A Mol nem szerepel rajta.Egyébként a fertőtlenítő szerek kiosztás megy, mert majd szükség lesz rà...... Egyébként az is marha nagy üzlet valakinek mert sok értelme nincs, pláne ahogy csinálják...Nem a MOL gyártja tömegével ezeket?
Misék maradnak, mi még mindig nem tudjuk.....
dande
FLZOLI
dande
FLZOLI
dande
Mondjuk ezt legalább tudják osztogatni, a lélegeztetőgép meg nem kell a kutyának se.
Következő az lesz, hogy ezeket fogják szétosztani az idősotthonok meg kórházak között, aztán ott fog porosodni, de legalább majd el lehet mondani, hogy szét lett osztva.
Jó lesz az még a '22-es kampányra.
Solymi
Lélegeztetni azt sajnos nem tud, de tök jó házi jakuzzit lehet vele készíteni ami gyógyítja a köszvényt.
És bumm 2022 NER 3/4-es győzelem 40%-os támogatottsággal
több mint 4 éve
Mi az, hogy nem vállalja? Beleírod a kormányrendeletbe oszt jó napot. Komolyan minden ügyben május vègéig semmi? Úgy, hogy júliustól megint szünet, azaz kb szeptemberben tárgyalunk újra?Tud. Csak nehéz, ha a többi fél nem vállalja (nemcsak magánemberek, ügyvédek sem).Amúgy az a vicc, hogy az utolsó 8.keres lopásban is már kameran keresztül megy a meghallgatás a rendőrségen, de az OBH bazmeg 2021-ben nem tud digitálisan tárgyalni.Május végéig minden tárgyalás kilőve.Majd kihozzák statisztikában, hogy kevesebb a válás.
Amadeus
Bazzani
Szánalmas
Amadeus
Egyébként még nincs országos döntés, de több bíróság is jelezte, hogy leállnak május végéig. Ideje volt egyébként, francnak sincs kedve járkálni ilyen körülmények között.
Jughead
több mint 4 éve
Ha a forint lekoveti a jarvany alakulasat, akk hetfon mar gyanusan 370 felett lesz megint az euro...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2021/03/05/koronavirusos-dobrev-klara/Nyílván csak ezért marad Ferenc testvér Brüsszelben 😊
nagylaza
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20210305-operativ-torzs-tajekoztato-2021-marcius-5.htmlNamostakkor?
több mint 4 éve
Tud. Csak nehéz, ha a többi fél nem vállalja (nemcsak magánemberek, ügyvédek sem).Amúgy az a vicc, hogy az utolsó 8.keres lopásban is már kameran keresztül megy a meghallgatás a rendőrségen, de az OBH bazmeg 2021-ben nem tud digitálisan tárgyalni.Május végéig minden tárgyalás kilőve.Majd kihozzák statisztikában, hogy kevesebb a válás.
Amadeus
Bazzani
Szánalmas
Amadeus
Egyébként még nincs országos döntés, de több bíróság is jelezte, hogy leállnak május végéig. Ideje volt egyébként, francnak sincs kedve járkálni ilyen körülmények között.
több mint 4 éve
Május végéig minden tárgyalás kilőve.Amúgy ez már le van írva valahol?
Amadeus
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2021/03/05/koronavirusos-dobrev-klara/Kicsit mintha felcserélődtek volna a szerepek 😀
nagylaza
"Maradok itthon kényszerpihenőn, Feri meg akkor marad Marcival Brüsszelben. "
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Amúgy az a vicc, hogy az utolsó 8.keres lopásban is már kameran keresztül megy a meghallgatás a rendőrségen, de az OBH bazmeg 2021-ben nem tud digitálisan tárgyalni.Május végéig minden tárgyalás kilőve.Majd kihozzák statisztikában, hogy kevesebb a válás.
Amadeus
Bazzani
Szánalmas
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2021/03/05/koronavirusos-dobrev-klara/
több mint 4 éve
Könyvtárat felhívtam, hétfőtől két hétig ők is zárva lesznek (ma meg holnap még nyitva). Eddig is csak ilyen előrendelés alapján ablakon kiadogatós módi volt, hát most az se lesz...

több mint 4 éve
Május végéig minden tárgyalás kilőve.Majd kihozzák statisztikában, hogy kevesebb a válás.
Amadeus
több mint 4 éve
Május végéig minden tárgyalás kilőve.
több mint 4 éve
A következő két hét kifejezetten nehéz lesz – közölte Gulyás Gergely miniszter február 25-én.hvg.hu/itthon/20210225_Kormanyinfo_orbankormany_gulyas_gergely
Nehéz két hét vár ránk – közölte Orbán Viktor miniszterelnök március 5-én.
www.portfolio.hu/gazdasag/20210305/jon-a-rendelet-az-ujabb-korlatozasokrol-orban-viktor-mar-alairta-472792
több mint 4 éve
De hát a Gyurcsány kilövette az emberek szemét! 😁Amúgy faterból is kiindulva az ősfideszes szavazóknak annyi érvük maradt mindenre, hogy "képzeljük el mi lenne itt, ha gyurcsány kormányozna"Alkalmatlanok."de nem erted, hogy a baloldal se lenne jobb???????" sobri jozsi
Mindenre.
Erre komolyan nincsenek már szavak.
Amadeus
akszel
Hipotézisekkel mondjuk tényleg nem lehet vitatkozni
r.baggio

több mint 4 éve
Megvették így be kell írni a jelentésbe, hogy továbbadták felhasználásra, vagy vmelyik havernak kell tolni a megrendeléseket, nehogy éhen haljon szegény...Én iskolaügyben vagyok érintett. Bezárják a sulikat, egyébként halomba áll a fertőtlenítő korábbról mert annyi mennyiséget nem lehet felhasználni, de osztják. Hiába jelzem, hogy nem kell, akkor is 😊Az oké, de előző tavasszal pont arról volt szó, hogy a korhazakba és mindenhova a MOL gyárt fertőtlenítőt nagy tételben valamelyik gyaregyseg átállításával.Ezt nem tudom, szerintem vannak mögötte mások is. A Mol nem szerepel rajta.Egyébként a fertőtlenítő szerek kiosztás megy, mert majd szükség lesz rà...... Egyébként az is marha nagy üzlet valakinek mert sok értelme nincs, pláne ahogy csinálják...Nem a MOL gyártja tömegével ezeket?
dande
FLZOLI
dande
FLZOLI
dande
Mondjuk ezt legalább tudják osztogatni, a lélegeztetőgép meg nem kell a kutyának se.
Következő az lesz, hogy ezeket fogják szétosztani az idősotthonok meg kórházak között, aztán ott fog porosodni, de legalább majd el lehet mondani, hogy szét lett osztva.
Jó lesz az még a '22-es kampányra.
több mint 4 éve
Én iskolaügyben vagyok érintett. Bezárják a sulikat, egyébként halomba áll a fertőtlenítő korábbról mert annyi mennyiséget nem lehet felhasználni, de osztják. Hiába jelzem, hogy nem kell, akkor is 😊Az oké, de előző tavasszal pont arról volt szó, hogy a korhazakba és mindenhova a MOL gyárt fertőtlenítőt nagy tételben valamelyik gyaregyseg átállításával.Ezt nem tudom, szerintem vannak mögötte mások is. A Mol nem szerepel rajta.Egyébként a fertőtlenítő szerek kiosztás megy, mert majd szükség lesz rà...... Egyébként az is marha nagy üzlet valakinek mert sok értelme nincs, pláne ahogy csinálják...Nem a MOL gyártja tömegével ezeket?
dande
FLZOLI
dande
FLZOLI
több mint 4 éve
telex.hu/gazdasag/2021/03/05/csanyi-sandor-otp-bank-mnb-kormany-valsagkezeles"Csányi Sándor OTP-vezér szerint a kormány és a jegybank jól kezelte a válságot"
Na jól van akkor, megnyugodtam.

több mint 4 éve
Nem egészen... gondoljátok át, 20 éve az volt a legnagyobb botrány, hogy Torgyán Józsibá isten nyugosztalja, de imádtam a tagot 😀 , hogy liftet építtetett a házába a lenyúlt lóvéból. 10éve az volt a botrány, hogy "Ezt elkúrtuk", azóta se tudjuk mit amúgy..., de ok, elkúrták.Orbán a régi Gyurcsány. Tehát mindegy. A mostani Gyurcsány egyelőre rosszabb mint a régi.Amúgy faterból is kiindulva az ősfideszes szavazóknak annyi érvük maradt mindenre, hogy "képzeljük el mi lenne itt, ha gyurcsány kormányozna"Alkalmatlanok."de nem erted, hogy a baloldal se lenne jobb???????" sobri jozsi
Mindenre.
Erre komolyan nincsenek már szavak.
Amadeus
akszel
Hipotézisekkel mondjuk tényleg nem lehet vitatkozni
r.baggio
samu09
Most mi van?
Propaganda, állami fake news, diktatúrikus módszerek az oktatás, média, művészetek, stb terén. Aki nem tetszik, elteszik "láb alól" a képből, sok nagyobb, jövedelmezőbb magyar cég Lölő általi mafiamódszerekkel történő felvásárlása, a tájvédett földterületek építési területté nyilvánítása egy tollvonással és jöhet a hotel, magánvilla, akármi, a neves magyar oktatás (általánostól-egyetemekig) tudatos tönkretétele a buta, megvezethető emberek tömeges kinevelése érdekében, nem folytatom...
És az ember fogja vissza magát, hogy ne azt mondja, azt érdemli, mint Ceausescu a falnál...
20 éve meg volt egy kurva lift, meg a fideszes Ezüst hajó Kft, stb, amin át loptak.
És nem az a baj, hogy vannak emberek, akik máshogy gondolkoznak...az egy demokráciban helyes és normális (bár mi már nem abban élünk)
A legnagyobb baj, hogy a fenti történések szerintük rendben vannak a saját hazánkban.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Ezek szerint az OELEM nem a nyaralókat hozta haza, hanem embereket mentett a Maldív-ról 🤣Beszélt az utazásokról is: mindenkit arra kért, halassza el a luxusnyaralásokat, mert a vírus hazahozatalával bajba sodorhatnak másokat. Orbán konkrétan az exkluzív üdülőhelyekről hazaérkezőkről beszélt: "Tanganyika, Maldív-szigetek, Dubaj. Mégis arra kérnék mindenkit, ezeket a veszélyes helyekre tervezett luxusvakációkat halasszák el. Nem azért, mert irigyeljük tőlük az ilyesmit, ha van pénzük, tegyék" – mondta.Egy nappal a szlávikos hírek után, ha ez nem közösség elleni izgatás, akkor semmi
hvg.hu/itthon/20210305_Orban_kossuth_interju?s=hk
Mit javasoltok, lemondjam a foglalást? Szlávik lánya visszajött már?
nagylaza
r.baggio
több mint 4 éve
Az oké, de előző tavasszal pont arról volt szó, hogy a korhazakba és mindenhova a MOL gyárt fertőtlenítőt nagy tételben valamelyik gyaregyseg átállításával.Ezt nem tudom, szerintem vannak mögötte mások is. A Mol nem szerepel rajta.Egyébként a fertőtlenítő szerek kiosztás megy, mert majd szükség lesz rà...... Egyébként az is marha nagy üzlet valakinek mert sok értelme nincs, pláne ahogy csinálják...Nem a MOL gyártja tömegével ezeket?
dande
FLZOLI
dande