Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Amúgy faterból is kiindulva az ősfideszes szavazóknak annyi érvük maradt mindenre, hogy "képzeljük el mi lenne itt, ha gyurcsány kormányozna"Alkalmatlanok."de nem erted, hogy a baloldal se lenne jobb???????" sobri jozsi
Mindenre.
Erre komolyan nincsenek már szavak.
Amadeus
akszel
Hipotézisekkel mondjuk tényleg nem lehet vitatkozni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ha már nem lesz M1 meg bandája akkor már megérte 😊Alkalmatlanok."de nem erted, hogy a baloldal se lenne jobb???????" sobri jozsi
Mindenre.
Amadeus
akszel
több mint 4 éve
Alkalmatlanok.De legalább szemmel is látható, ami tudott volt.
Mindenre.
Amadeus
több mint 4 éve
Én felveszem leveszem aham, ha már így kérdezed. 😊azért kell korlátozni közterületen mert egy buszmegállóban igenis problémásKözterületen? Szabad levegőn? Mi értelme ennek? (mondjuk így megint többet lehet eladni az biztos)Az én ismerőseim között meg sajnos többen is meghaltak, vagy úgy ment át rajtuk, hogy nagyon megviselte őket, akinél meg minimális tünettel ment át, ott is akadt érrendszeri probléma ebből maradandóan. És nyilván nálam is nagy többség "olcsón" megúszta, de így is volt veszteség bőven.Talán szerencsém van, de egy ismerősről sem tudok aki belehalt (vagy akár kórházba került) emiatt a "járvány" miatt.Ezzel az a probléma, hogy aki nem "fél", vagy a te felfogásod szerint bátor/okos, az ugyanúgy megrogyasztja az egészségügyet, meg ugyanúgy össze-vissza fertőz mindenkit. Tehát itt nem félős, meg bátor halmazok vannak. De hiába magyarázza ezt bárki olyannak, aki egy maszkot sem bír felelősen viselni, mert megfullad. Bár ha okos lenne vagy bátor, akkor azért lélegezni csak tudna, vagy vakmerően bevállalná, hogy dacol a fulladásos halállal.Miért is?Óvoda és alt suli ápr 7ig offideje volt
Beki
csebi
Jó lenne ha hagynának végre élni és dönteni!
És mivel egyik tábor se kíváncsi a másik véleményére; javaslom, hogy aki fél, az tartsa be az intézkedéseket, korlátozásokat, aki pedig nem, azt meg menjen amerre akar.
🤘gaben🤘
topin
Egyébként te szentül hiszed, hogy egy 10 forintos kínai maszk megvéd bármitől?
Az ingyenes parkolás az igen, annak komoly fékező ereje van.
🤘gaben🤘
A maszk nem véd meg, csak csökkenti az esélyét a terjesztésnek. Ha megvédene bárkit, akkor nem kellene lezárás. De ha a 100%-os továbbfertőzés helyett mondjuk csak 30%-os hatékonysággal terjed, már megéri hordani. Persze, a százalékokhoz a teljes népességnek felelősen kellene hordani. Mert aki nem úgy tesz, az konkrétan leszarja a többieket. Márpedig itt az egyéni érdekek másodlagosak. Ezt jelenti a társadalmi felelősségvállalás. Nem azt hogy jogotok van jönni-menni. Mert pont ezek a jogok vannak rendeltetésszerűen korlátozva. Nagyon helyesen.
topin
Azt nem kommunikálja, hogy légy friss levegőn, mozogj sokat, táplálkozz egészségesen, szedj vitaminokat, kerüld a zsúfolt nagyáruházakat (ahol persze egy percig sem volt korlátozva hányan tartózkodhatnak egyszerre).
A maszkot, az immunerősítőt, az oltást nyomatja!
Ha szemellenzővel akartok élni szívetek joga.
🤘gaben🤘
vagy te felteszed-leveszed a maszkot?
aha, én meg elhiszem
kb mint a cigi az iskolák vonzáskörzetében, senki nem nyomta el h utána újra rágyújtson
Negritis
több mint 4 éve
Alkalmatlanok."de nem erted, hogy a baloldal se lenne jobb???????" sobri jozsi
Mindenre.
Amadeus
több mint 4 éve
Jelzem én kurvára nem értek hozzá, de már az elején feltűnt, hogy bejön az oltóanyag és a felét elteszik, hogy 3 hét múlva legyen ismétlés. Miközben amúgy minden héten jönnek a vakcinák. Most rájöttek, hogy nem kell megtartani....erre tényleg ennyi idő kellett?
több mint 4 éve
Alkalmatlanok. Mindenre.
több mint 4 éve
Ha jól látom a kijött rendeletet, az iskolákban NEM lehet gyermekfelügyeletet szervezni, tehát nem lesz ügyelet sem. Ügyes. Ahol mondjuk mindkét szülő dolgozik, és nem opció a hómofisz, azon meg így jártak.El se tudom képzelni, hogy mamák nélkül hogy oldanánk meg.
warr_b
több mint 4 éve
Nem akarok rosszindulatú lenni, ezért mondok valami pozitívat Cili néniről, baromi jót tudok aludni rajta...
több mint 4 éve
A csucslabor mennyivel lesz dragabb, mint az uj Puskas volt? 😀A két kapuból kijön, meg egy fél alagútból. 😊
Borbinho
több mint 4 éve
A csucslabor mennyivel lesz dragabb, mint az uj Puskas volt? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Amelyiknek még van foga, vagy nem kell gyógytápot ennie.Ha bezárják a Fressnapfokat akkor a kutyámnak grill csirkét kell majdHétfőig még azért tudsz neki venni, nem? Ha nem , akkor a kutyusok szeretik a csontot....
Ennie, rántott hússal, vagy jó lesz neki a csülök is.😊
Szerintem kajálni fogja ezt a karantént.
ozibozi
csi77
/vicc volt/
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/03/05/favipiravir-terapia-koronavirusos-betegek-otthoni-kezeles/Ezt a faszért nem lehetett hamarabb.
több mint 4 éve
Dr. György István államtitkár, az oltási munkacsoport vezetője álhírnek nevezte az oltások leállását, és elmondása szerint ütemesen halad a terv - mondta az Operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján.Anyósom meg közben átváltozott schrödinger macskájává, meg is kapja akkor a hétvégére beígért oltását meg nem is.
Ettől függetlenül tényleg felfüggesztésre kerül a tömeges oltások hétvégi beadása, akik SMS-t kaptak, hamarosan újabb SMS-t kapnak arról, hogy későbbi időpontban kerül sor a több, mint 70 ezer vakcina beadására.
Tehát álhír, hogy leáll, de valóban leáll, ez az igazi politikai kommunikációs bravúr. 😀
somoskovig
Nagy szerencséje, hogy az életére semmilyen hatással nincs a kormány, mindez csak politikai kommunikáció

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ha bezárják a Fressnapfokat akkor a kutyámnak grill csirkét kell majdHétfőig még azért tudsz neki venni, nem? Ha nem , akkor a kutyusok szeretik a csontot....
Ennie, rántott hússal, vagy jó lesz neki a csülök is.😊
Szerintem kajálni fogja ezt a karantént.
ozibozi
Amúgy meg minden boltban van állatkaja, nem? Nem értem, ha poén volt, akkor a mosolygósarc tőlem is.
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Ha jól látom a kijött rendeletet, az iskolákban NEM lehet gyermekfelügyeletet szervezni, tehát nem lesz ügyelet sem. Ügyes. Ahol mondjuk mindkét szülő dolgozik, és nem opció a hómofisz, azon meg így jártak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A vállalkozók várják az infókat erre ez a katasztrófa nő arról beszél vigyorogva, hogy hány 100+os embert sikerült beoltani.
több mint 4 éve
Dr. György István államtitkár, az oltási munkacsoport vezetője álhírnek nevezte az oltások leállását, és elmondása szerint ütemesen halad a terv - mondta az Operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján.Látszik, hogy Gyurcsány jól megkavarta megint.
Ettől függetlenül tényleg felfüggesztésre kerül a tömeges oltások hétvégi beadása, akik SMS-t kaptak, hamarosan újabb SMS-t kapnak arról, hogy későbbi időpontban kerül sor a több, mint 70 ezer vakcina beadására.
Tehát álhír, hogy leáll, de valóban leáll, ez az igazi politikai kommunikációs bravúr. 😀
somoskovig
több mint 4 éve
Mc Cecill inda House
több mint 4 éve
Dr. György István államtitkár, az oltási munkacsoport vezetője álhírnek nevezte az oltások leállását, és elmondása szerint ütemesen halad a terv - mondta az Operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján.Ettől függetlenül tényleg felfüggesztésre kerül a tömeges oltások hétvégi beadása, akik SMS-t kaptak, hamarosan újabb SMS-t kapnak arról, hogy későbbi időpontban kerül sor a több, mint 70 ezer vakcina beadására.
több mint 4 éve
Akkor jöhetnek a könyv, film, sorozat ajánlatok a zárlatra.Én a Vezércselt keztem olvasni, direkt nem is néztem meg a sorozatot előtte.
több mint 4 éve
Deutsch: a járvány idején a védekezéssel kell foglalkozni nem pitiáner politikai játszmákkal. (Az európai parlamentről.)ez gulyás geri is elmondta tegnap
Hát ez....
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hol a többi bohóc, ez így uncsi lesz.