Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Ugyanez kínaival.Én is két sputnikot kaptam. Azóta nem tudom koronás voltam e, de tünet nem volt. Ráadásul azóta egyáltalán nem voltam beteg. Pedig családban munkahelyen dőltek azért ki mellőlem, koronával is. Gyerek hazahoz valamit oviból, rendre átmegy az egész családon. Idén megúsztam. Tudja a korona is hogy az oroszokkal nem érdemes szórakozni 😃Egymás alatt két cím, vajon kinek van igaza?Hát ezzel nem mondtál sokat 😊 Vannak bőven emberek, akik minden oltás nélkül is enyhe tünetetekkel, vagy akár tünet nélkül átvészelték a deltát. Meg olyan is volt már a történelemben, hogy egy kereskedő a saját áruját dicsérte.
www.portfolio.hu/gazdasag/20211217/a-sinopharm-a-szputnyik-es-a-janssen-vakcinai-lehetnek-kevesbe-hatekonyak-az-omikronnal-szemben-516862
www.portfolio.hu/global/20211217/az-orosz-fejleszto-szerint-a-szputnyik-vakcinak-kombinacioja-megved-az-omikron-ellen-516866
😊
Tapasztalatból tudom, hogy bár talán még korai ezt kijelenteni, de a sputnik segítségével enyhe tünetekkel vészeltem át a deltát (?).
csi77
ender1112
samu09
Máskor százszor megfázok, az oltások óta szerencsére egész jól elkerülnek ezek a dolgok.
több mint 2 éve
Én is két sputnikot kaptam. Azóta nem tudom koronás voltam e, de tünet nem volt. Ráadásul azóta egyáltalán nem voltam beteg. Pedig családban munkahelyen dőltek azért ki mellőlem, koronával is. Gyerek hazahoz valamit oviból, rendre átmegy az egész családon. Idén megúsztam. Tudja a korona is hogy az oroszokkal nem érdemes szórakozni 😃Egymás alatt két cím, vajon kinek van igaza?Hát ezzel nem mondtál sokat 😊 Vannak bőven emberek, akik minden oltás nélkül is enyhe tünetetekkel, vagy akár tünet nélkül átvészelték a deltát. Meg olyan is volt már a történelemben, hogy egy kereskedő a saját áruját dicsérte.
www.portfolio.hu/gazdasag/20211217/a-sinopharm-a-szputnyik-es-a-janssen-vakcinai-lehetnek-kevesbe-hatekonyak-az-omikronnal-szemben-516862
www.portfolio.hu/global/20211217/az-orosz-fejleszto-szerint-a-szputnyik-vakcinak-kombinacioja-megved-az-omikron-ellen-516866
😊
Tapasztalatból tudom, hogy bár talán még korai ezt kijelenteni, de a sputnik segítségével enyhe tünetekkel vészeltem át a deltát (?).
csi77
ender1112
több mint 2 éve
Egymás alatt két cím, vajon kinek van igaza?Hát ezzel nem mondtál sokat 😊 Vannak bőven emberek, akik minden oltás nélkül is enyhe tünetetekkel, vagy akár tünet nélkül átvészelték a deltát. Meg olyan is volt már a történelemben, hogy egy kereskedő a saját áruját dicsérte.
😊
csi77
több mint 2 éve
Egymás alatt két cím, vajon kinek van igaza?elvileg jön új sputnik
😊
csi77
és kiderült pár napja hogy azért nincs a whonál elfogadva mer nem adtak át minden papírt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Így kell igazán növelni a bizodalmat az oltásokbanwww.washingtonpost.com/health/2021/12/17/pfizer-vaccine-young-children-third-shot/
Kabaré
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Egymás alatt két cím, vajon kinek van igaza? www.portfolio.hu/gazdasag/20211217/a-sinopharm-a-szputnyik-es-a-janssen-vakcinai-lehetnek-kevesbe-hatekonyak-az-omikronnal-szemben-516862
😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Na látom könyvdaráló Dórikáék már országosan tüntetnek az oltás ellen.És szerezni annyi szavazatot , hogy bekerüljenek majd a parlamentbe. Meglovagolják a hullámokat.
Így lehet a hülyéket összegyűjteni.
Bazzani
több mint 2 éve
Lehet eljött Sobri ideje és elmarad/félbemarad a szezon?! 😀valamikor brady is kiég
dawyd728
több mint 2 éve
Akkor lassan újra kellene gondolni a protokollt is???Ez az omicron úgy tűnik nem viccel 😕Usaban 750 halott egy nap. 350millio lakosra…
Csak hogy helyben maradjunk, ekkora gáz az NFL-ben 2 év alatt nem volt...
Vannak már releváns adatok elhalálozás tekintetében?
Az már látszik, hogy a fertőzőképesség nagyon durva. Remélem enyhébb tünetekkel!
Amennyiben jó az irány, úgy lehet ez a szükséges rossz a nyájimmunitáshoz, de amennyiben alábecsüljük, úgy szar évkezdés elé nézünk...
Az már látszik, hogy ez a variáns megállíthatatlan, de kell -e védekezni ellene?
clbass
Az azert nem mondom hogy olyan hu de elszabadult
Janek
több mint 2 éve
Ez az omicron úgy tűnik nem viccel 😕Usaban 750 halott egy nap. 350millio lakosra…
Csak hogy helyben maradjunk, ekkora gáz az NFL-ben 2 év alatt nem volt...
Az már látszik, hogy a fertőzőképesség nagyon durva. Remélem enyhébb tünetekkel!
Amennyiben jó az irány, úgy lehet ez a szükséges rossz a nyájimmunitáshoz, de amennyiben alábecsüljük, úgy szar évkezdés elé nézünk...
Az már látszik, hogy ez a variáns megállíthatatlan, de kell -e védekezni ellene?
clbass
Az azert nem mondom hogy olyan hu de elszabadult
több mint 2 éve
Mikey
18 753
NHL-ben is, nyugi.nba-ben már maradnak el meccsek és esnek ki csapatokMelyik major liga fog elsőnek leállni a covid miatt?Az NHL-ben nagy gáz van.
Matthew99
Mikey
Negritis
több mint 2 éve
nba-ben már maradnak el meccsek és esnek ki csapatokMelyik major liga fog elsőnek leállni a covid miatt?Az NHL-ben nagy gáz van.
Matthew99
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Melyik major liga fog elsőnek leállni a covid miatt?Az NHL-ben nagy gáz van.
Matthew99
több mint 2 éve
Willie Parker
15 385
A fürkészek látszereikkel felderítették a hungaricumot, a portyázók pedig lopótökeikkel magukévá tették.az eu kizárt minket, de mi nem hagytuk magunkatwww.portfolio.hu/gazdasag/20211217/breking-magyarorszag-ujra-targyal-az-eu-val-a-pfizer-vakcinak-beszerzeserol-az-omikron-miatt-516790Kijöttünk nagy pofával a főbejáraton, majd visszasírjuk magunkat egy kis rejtett hátsó ajtón.
Klaci79
Kíváncsian várom ezt hogy fogják kommunikálni.
Mikey
kidobtak az ajtón visszamásztunk a kéményben be a magyar kipcsak leleményes
Negritis
több mint 2 éve
Na látom könyvdaráló Dórikáék már országosan tüntetnek az oltás ellen.Így lehet a hülyéket összegyűjteni.
több mint 2 éve
dawyd728
3 850
Lehet eljött Sobri ideje és elmarad/félbemarad a szezon?! 😀
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=XWDOU0wE1wAamúgy ez érdekes döntés
több mint 2 éve
Melyik major liga fog elsőnek leállni a covid miatt?nba
Matthew99
több mint 2 éve
Melyik major liga fog elsőnek leállni a covid miatt?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Komolyan érdekel? Ahogyan szokták: "A magyar kormány megvédte a magyar emberek érdekeit Brüsszellel szemben."www.portfolio.hu/gazdasag/20211217/breking-magyarorszag-ujra-targyal-az-eu-val-a-pfizer-vakcinak-beszerzeserol-az-omikron-miatt-516790Kijöttünk nagy pofával a főbejáraton, majd visszasírjuk magunkat egy kis rejtett hátsó ajtón.
Klaci79
Kíváncsian várom ezt hogy fogják kommunikálni.
Mikey
több mint 2 éve
Ez az omicron úgy tűnik nem viccel 😕Csak hogy helyben maradjunk, ekkora gáz az NFL-ben 2 év alatt nem volt...
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2021/12/17/koronavirus-mentoszolgalat-virustagadok-tamadas-mintavetel/Thomas Mann
Az ilyennek nem is tudom mi lenne a méltó büntetés...
Beki
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
www.portfolio.hu/global/20211217/friss-jelentes-arrol-milyen-mellekhatasa-lehet-a-pfizer-vakcinajanak-a-gyerekeknel-516722Azt miért nem írják, hogy megbolondítja gyerekeknél is a menstruációt?
Beki
Én kivárok egyelőre.
több mint 2 éve
www.portfolio.hu/global/20211217/friss-jelentes-arrol-milyen-mellekhatasa-lehet-a-pfizer-vakcinajanak-a-gyerekeknel-516722érdekelne hogy ez több vagy kevesebb mint ami 1 millió covidos gyerekre jut
Beki
vagy hogy több-e mint a sima esetek száma?
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
www.portfolio.hu/global/20211217/friss-jelentes-arrol-milyen-mellekhatasa-lehet-a-pfizer-vakcinajanak-a-gyerekeknel-516722