Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem feltetlenul, lenyegebe attol fugg kit fogsz ki a hataron.haverék ausztriából hazajöttek a szülőkhözmentünk ma az m1-esen, és nem reprezentatív felmérésem alapján esküszöm három autóból kettő külföldi rendszámú volt... tudom felesleges ezen felhúznom magamat, de a jó büdös anyjukat már komolyanPedig ha valamin ezen felhúzhatod magadat mert ezt nem lett volna szabad hagyni sztem. Ok hogy szabad akarat meg hogy lehetoleg ne korlatozzuk az emberek mozgasat de igenis muszaj lett volna.
r.baggio
És akkor olvasnad a sok kretent aki hazarepult Hollandiabol... mert hoztak egy olyan rendeletet hogy 29.-étől narancssárga országból csak az repülhet be Hollandia területére aki felmutat egy friss negatív tesztet, így most a sok fasz aki hazament intézheti a tesztet (kb lehetetlen h időre meglegyen) vagy intézhet magának másik fuvart.
Esküszöm nem értem miért kell ilyen helyzetben utazni.
davemayer
mikor mennek vissza 10 nap karantén
nem tudom hogy a szülők elkapták-e már korábban
Negritis
több mint 5 éve
Olvastam. De azért is máshogy csináljuk, független, erős ország vagyunk, nekünk senki ne mondja meg hogyan kell. Majd mi tudjuk!Nem hülyeség. 2 adagot kell beadatni. Első után 21 nappal kell a másodikat.abban egyébként mi a logika, hogy 9500 adagból 4750 embert oltanak be? kettő kell egy embernek, de január elején jön a következő szállítmány...akkor a f@szért nem abból kapja a 4750 ember a 2. adagot?Miért keresel ennyi idő után is logikát a magyar járványügyi intézkedésekben?
És rögtön kaphatná most 9500...
Klaci79
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Csak így a más országok hasoblitasakeppen: Máltára 10.000 vakcina érkezik ma. A lakosság 2%a megvan ebből. Nekünk mennyi lesz az 5 ezer vakcina után vajon?biztos nem mentek a portyázók...ha valami ázsiai kereskedő cég tudott volna néhányat, mi már tuti felvásároltuk volna 10-szeres áron mind az 500 millió vakcinát.
csebi
Január elejére mondták a következő adagot...ezek szerint már tudják, hogy nem jön 21 napon belül új szállítmány.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Nem hülyeség. 2 adagot kell beadatni. Első után 21 nappal kell a másodikat.abban egyébként mi a logika, hogy 9500 adagból 4750 embert oltanak be? kettő kell egy embernek, de január elején jön a következő szállítmány...akkor a f@szért nem abból kapja a 4750 ember a 2. adagot?Miért keresel ennyi idő után is logikát a magyar járványügyi intézkedésekben?
Klaci79
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
abban egyébként mi a logika, hogy 9500 adagból 4750 embert oltanak be? kettő kell egy embernek, de január elején jön a következő szállítmány...akkor a f@szért nem abból kapja a 4750 ember a 2. adagot?Miért keresel ennyi idő után is logikát a magyar járványügyi intézkedésekben?
Klaci79
több mint 5 éve
Csak így a más országok hasoblitasakeppen: Máltára 10.000 vakcina érkezik ma. A lakosság 2%a megvan ebből. Nekünk mennyi lesz az 5 ezer vakcina után vajon?Szerk.: ja bocs a 10000 adag az Máltán is 5000 ember tehát a lakosság 1% meglesz ebből. Amúgy malta 600.000 adagot kötött le, heti 20.000 embert fognak be oltani és nyárra elérik a nyáj immunitást elvileg.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
abban egyébként mi a logika, hogy 9500 adagból 4750 embert oltanak be? kettő kell egy embernek, de január elején jön a következő szállítmány...akkor a f@szért nem abból kapja a 4750 ember a 2. adagot?az a biztos ami megvan
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
abban egyébként mi a logika, hogy 9500 adagból 4750 embert oltanak be? kettő kell egy embernek, de január elején jön a következő szállítmány...akkor a f@szért nem abból kapja a 4750 ember a 2. adagot?És rögtön kaphatná most 9500...
több mint 5 éve
Azért nem gondoltam h egy tranzittal hozzák majd a vakcinát!m.facebook.com/koronavirus.gov.hu/photos/pcb.226361392307423/226361112307451/?type=3&source=48
több mint 5 éve
Mert őket ne korlátozzák és ne mondják meg mit csináljanak!!mentünk ma az m1-esen, és nem reprezentatív felmérésem alapján esküszöm három autóból kettő külföldi rendszámú volt... tudom felesleges ezen felhúznom magamat, de a jó büdös anyjukat már komolyanPedig ha valamin ezen felhúzhatod magadat mert ezt nem lett volna szabad hagyni sztem. Ok hogy szabad akarat meg hogy lehetoleg ne korlatozzuk az emberek mozgasat de igenis muszaj lett volna.
r.baggio
És akkor olvasnad a sok kretent aki hazarepult Hollandiabol... mert hoztak egy olyan rendeletet hogy 29.-étől narancssárga országból csak az repülhet be Hollandia területére aki felmutat egy friss negatív tesztet, így most a sok fasz aki hazament intézheti a tesztet (kb lehetetlen h időre meglegyen) vagy intézhet magának másik fuvart.
davemayer
több mint 5 éve
a német az simán lehet török vagy szerb isDe 😄miért, az angol nem az?Olasz, német rendszám az románolyat nem is láttam, csak szlovák, olasz és német és rengeteg jobbkormányos angol (!)mentünk ma az m1-esen, és nem reprezentatív felmérésem alapján esküszöm három autóból kettő külföldi rendszámú volt... tudom felesleges ezen felhúznom magamat, de a jó büdös anyjukat már komolyanMondjuk, az átlagos...
r.baggio
Román, Bolgár, Lengyel...
zemanla
biztos mind üzleti úton...
r.baggio
zemanla
slowmotion
zemanla
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
De 😄miért, az angol nem az?Olasz, német rendszám az románolyat nem is láttam, csak szlovák, olasz és német és rengeteg jobbkormányos angol (!)mentünk ma az m1-esen, és nem reprezentatív felmérésem alapján esküszöm három autóból kettő külföldi rendszámú volt... tudom felesleges ezen felhúznom magamat, de a jó büdös anyjukat már komolyanMondjuk, az átlagos...
r.baggio
zemanla
r.baggio
zemanla
slowmotion

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
miért, az angol nem az?Olasz, német rendszám az románolyat nem is láttam, csak szlovák, olasz és német és rengeteg jobbkormányos angol (!)mentünk ma az m1-esen, és nem reprezentatív felmérésem alapján esküszöm három autóból kettő külföldi rendszámú volt... tudom felesleges ezen felhúznom magamat, de a jó büdös anyjukat már komolyanMondjuk, az átlagos...
r.baggio
zemanla
r.baggio
zemanla
több mint 5 éve
Olasz, német rendszám az románolyat nem is láttam, csak szlovák, olasz és német és rengeteg jobbkormányos angol (!)mentünk ma az m1-esen, és nem reprezentatív felmérésem alapján esküszöm három autóból kettő külföldi rendszámú volt... tudom felesleges ezen felhúznom magamat, de a jó büdös anyjukat már komolyanMondjuk, az átlagos...
r.baggio
zemanla
r.baggio

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
olyat nem is láttam, csak szlovák, olasz és német és rengeteg jobbkormányos angol (!)mentünk ma az m1-esen, és nem reprezentatív felmérésem alapján esküszöm három autóból kettő külföldi rendszámú volt... tudom felesleges ezen felhúznom magamat, de a jó büdös anyjukat már komolyanMondjuk, az átlagos...
r.baggio
zemanla

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
haverék ausztriából hazajöttek a szülőkhözmentünk ma az m1-esen, és nem reprezentatív felmérésem alapján esküszöm három autóból kettő külföldi rendszámú volt... tudom felesleges ezen felhúznom magamat, de a jó büdös anyjukat már komolyanPedig ha valamin ezen felhúzhatod magadat mert ezt nem lett volna szabad hagyni sztem. Ok hogy szabad akarat meg hogy lehetoleg ne korlatozzuk az emberek mozgasat de igenis muszaj lett volna.
r.baggio
davemayer
mikor mennek vissza 10 nap karantén
nem tudom hogy a szülők elkapták-e már korábban
több mint 5 éve
mentünk ma az m1-esen, és nem reprezentatív felmérésem alapján esküszöm három autóból kettő külföldi rendszámú volt... tudom felesleges ezen felhúznom magamat, de a jó büdös anyjukat már komolyanMondjuk, az átlagos...
r.baggio

több mint 5 éve
mentünk ma az m1-esen, és nem reprezentatív felmérésem alapján esküszöm három autóból kettő külföldi rendszámú volt... tudom felesleges ezen felhúznom magamat, de a jó büdös anyjukat már komolyanPedig ha valamin ezen felhúzhatod magadat mert ezt nem lett volna szabad hagyni sztem. Ok hogy szabad akarat meg hogy lehetoleg ne korlatozzuk az emberek mozgasat de igenis muszaj lett volna.
r.baggio
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
mentünk ma az m1-esen, és nem reprezentatív felmérésem alapján esküszöm három autóból kettő külföldi rendszámú volt... tudom felesleges ezen felhúznom magamat, de a jó büdös anyjukat már komolyan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Attól nekem jobb lesz?Most olvasom, hogy egy még újabb variáns fertőz Afrikában annál, mint amit az angoloknál is találtak. Most komolyan, az ilyeneket megírni mi értelme van a rettegtetésen túl? Kurvára semmit nem tud az átlagember kezdeni ezzel. A buta meg legalább nekiáll rettegni, mert ugye alap hogy fél az ismeretlentől.Te nem felsz, nemecsek? 😱
Mikey
Ventura
több mint 5 éve
Most olvasom, hogy egy még újabb variáns fertőz Afrikában annál, mint amit az angoloknál is találtak. Most komolyan, az ilyeneket megírni mi értelme van a rettegtetésen túl? Kurvára semmit nem tud az átlagember kezdeni ezzel. A buta meg legalább nekiáll rettegni, mert ugye alap hogy fél az ismeretlentől.Te nem felsz, nemecsek? 😱
Mikey
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Most olvasom, hogy egy még újabb variáns fertőz Afrikában annál, mint amit az angoloknál is találtak. Most komolyan, az ilyeneket megírni mi értelme van a rettegtetésen túl? Kurvára semmit nem tud az átlagember kezdeni ezzel. A buta meg legalább nekiáll rettegni, mert ugye alap hogy fél az ismeretlentől.legalább mehetnek a konteo-k is 😀
Mikey
több mint 5 éve
Most olvasom, hogy egy még újabb variáns fertőz Afrikában annál, mint amit az angoloknál is találtak. Most komolyan, az ilyeneket megírni mi értelme van a rettegtetésen túl? Kurvára semmit nem tud az átlagember kezdeni ezzel. A buta meg legalább nekiáll rettegni, mert ugye alap hogy fél az ismeretlentől.
több mint 5 éve
Sajnos nem!Nem az utolsó pár Steelers meccs az oka? 😊Volt itt valaki olyan tünettel pozitív, hogy se láz, se köhögés, az ízlelés is megvan, egyedül a mázsás fáradtság és teljes erőtlenségjellemző? Két napja egy marék lekének több ereje van mint nekem 😕Szinte minden napom ilyen!
clbass
Nekem azt mondták h pszichés fáradságom van!
steelwolf
bcsarli