Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Én tényleg szerettem volna megérteni, hogy miért van az, hogy az egyikben nem bízol a kockázat miatt, a másikban meg bízol a kockázat ellenére.A hülyének nézés kölcsönös.A Rubophenben és más paracetamolos szarokban hogyhogy bízol? Azoknak is rengeteg mellékhatásuk lehet.Ha nekem lett címezve a dolog: ugyanazt szedem mint koronára. Rubophen vagy másik paracetamolos szar ha megbetegszem de dolgoznom kell, plusz immunerősítőnek homoktövis, kis reszelt gyömbérrel keverve és higítva.Nem tudom, elvileg nem, de remélem az itteniek válaszolnak.Szted szednek?😀Ha kiderül hogy az oltás rendben van, és működik, kötelezővé kell tenni.Igazából az oltásszkeptikusok vajon gyógyszereket szednek? Hát kismillió lehetséges mellékhatás van minden gyógyszer papírjára ráírva...
Lesz mellékhatása, lesz aki allergiás lesz rá. Az a 100 ember a 10 millióból meg fogja szívni, de nem fog több 10 ezer ember meghalni a COVID miatt, nem vágja tacsra a gazdaságot.
Nomac
Mikey
gyeek
Mikey
gyeek
Mikey
gyeek
De végülis nem kell mindent, és pláne nem kell mindenkit megérteni, szóval elengedtem a dolgot.
P.S. ha hülyének néznélek, akkor nem kérdeztem volna meg, hanem elintéztem volna egy halk "ez hülye" mondattal. 😊 Ennél sokkal több kell ahhoz hogy valakit hülyének nézzek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Én visszafogom magam, csak az emberi butaság kitud akasztani. 😀Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismerve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Mert egyébként sok értelme nincs az észrevételnek...
Sobri Jóska
Javaslatom annyi, hogy nyugi! Karácsony közeleg, higgadjunk le!
csi77
Vagy csak aggreszivá tesz az 5G mint a Kingsmanben a telefonok :
több mint 5 éve
Tudom. De én meg nem tudtam megállni.mondjuk én kivételesen nem vicceltemSőt szerintem a halakban is. Így vizsgálják a hajó és tengeralattjáró forgalmat.Küzdj a világ ellen ha jól esik csak vigyázz egyre nagyobb az 5G lefedettség!konkrétan norvég haltelepen is van már 5g 😀
Toca
Negritis
Toca
Negritis
több mint 5 éve
Csomó (ne kérj darabszámot) olyat olvastam akinek nem volt emésztőrendszeri problémája.Mondok egy példát a mellékhatás dologra.A Flector receptre kapható gyógyszer, orvosi rendelvény szerint alkalmazható.
Van egy Flector nevű fájdalomcsillapító gyógyszer. Pillanat alatt kiveszi a durva fog, fej, derék akármi fájást.
Patikában árulják, lehet itt is használja valaki. Bármikor gond nélkül kiírja a dokid.
Én is nyomtam a gyulladásaim előtt amióta nem szedem nincs gyulladásom, előtte négy volt. Biztos véletlen.
Ma megkeresett egy barátom aki hm gyulladást meg gyomorfekélyt kapott tőle.
Van volt kollégám aki gyomorvérzést kapott tőle.
De a hm csoportban is rengetegen lettek tőle betegek.
Bevizsgált gyógyszer.
Mindennek van mellékhatása.
Bazzani
Egyébként a hm csopi ilyeneket olvasgat?
" A diklofenákot óvatosan, felügyelet alatt szabad alkalmazni olyan betegek esetében, akiknek az anamnézisében emésztőszervi rendellenességek (gastroduodenalis ulcus, colitis ulcerosa, Crohn-betegség), májfunkciós eltérések, előzetes hematológiai rendellenességek vagy véralvadási problémák voltak."
Valaki is a hm csoprtból tett bejelentést legalább a kezelőorvosának a mellékhatásról? Jujj interneten is lehet.
Ki írta fel nekik, miért, mennyi ideig szedték és milyen dózisban?
sutianap
Szedte, majd ettől lett gyulladása.
Rengetegen lettek a csoportban figyelmeztetve arra, hogy ezt ne szedjék.
A haverom is komoly izomfájdalmakra szedte (profi sportoló). Előtte semmi emésztési baja sem volt. Nincs 30éves.
Az egyik legjobb cimborámnak lumbágóra írták fel.
Saját bevallása szerint vagy 150 zacskóval beszedett orvosi felügyelet mellett. Neki mondjuk csak annyi baja lett hogy azóta savcsökkentőt kell szednie.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 5 éve
Nem tudom."A határozat az állatjogokat az emberi jogok elé helyezi, különös tekintettel a vallási meggyőződés gyakorlásának szabadságára, ami az emberi méltóság megsértése." - Semjén ZsoltÉs aki nem vallásos, annak mit javasolsz?Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismerve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
csi77
Sobri Jóska
...
Tiszteletben tartják mások vallási meggyőződését?
clbass
Én nem, az biztos.
Én ostobaságnak tartom a vallást, már írtam korábban máshol.
több mint 5 éve
"A határozat az állatjogokat az emberi jogok elé helyezi, különös tekintettel a vallási meggyőződés gyakorlásának szabadságára, ami az emberi méltóság megsértése." - Semjén ZsoltÉs aki nem vallásos, annak mit javasolsz?Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismerve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
csi77
Sobri Jóska
...
Tiszteletben tartják mások vallási meggyőződését?
több mint 5 éve
És aki nem vallásos, annak mit javasolsz?Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismerve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
csi77
több mint 5 éve
Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismérve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
a karácsony és a 9 hónap az emberek idegeire ment és elég sok lett a személyeskedésEbben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
több mint 5 éve
Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
jaja, az ilyenek mellé már írnak fel valami más tabit is párban, nem?Mondok egy példát a mellékhatás dologra.A Flector receptre kapható gyógyszer, orvosi rendelvény szerint alkalmazható.
Van egy Flector nevű fájdalomcsillapító gyógyszer. Pillanat alatt kiveszi a durva fog, fej, derék akármi fájást.
Patikában árulják, lehet itt is használja valaki. Bármikor gond nélkül kiírja a dokid.
Én is nyomtam a gyulladásaim előtt amióta nem szedem nincs gyulladásom, előtte négy volt. Biztos véletlen.
Bevizsgált gyógyszer.
Bazzani
" A diklofenákot óvatosan, felügyelet alatt szabad alkalmazni olyan betegek esetében, akiknek az anamnézisében emésztőszervi rendellenességek (gastroduodenalis ulcus, colitis ulcerosa, Crohn-betegség), májfunkciós eltérések, előzetes hematológiai rendellenességek vagy véralvadási problémák voltak."
Valaki is a hm csoprtból tett bejelentést legalább a kezelőorvosának a mellékhatásról? Jujj interneten is lehet.
sutianap
több mint 5 éve
mondjuk én kivételesen nem vicceltemSőt szerintem a halakban is. Így vizsgálják a hajó és tengeralattjáró forgalmat.Küzdj a világ ellen ha jól esik csak vigyázz egyre nagyobb az 5G lefedettség!konkrétan norvég haltelepen is van már 5g 😀
Toca
Negritis
Toca
több mint 5 éve
Sőt szerintem a halakban is. Így vizsgálják a hajó és tengeralattjáró forgalmat.Küzdj a világ ellen ha jól esik csak vigyázz egyre nagyobb az 5G lefedettség!konkrétan norvég haltelepen is van már 5g 😀
Toca
Negritis
több mint 5 éve
Mondok egy példát a mellékhatás dologra.A Flector receptre kapható gyógyszer, orvosi rendelvény szerint alkalmazható.
Bevizsgált gyógyszer.
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Félreérted.Mondok egy példát a mellékhatás dologra.Igen, de nem mindenkire.
Bevizsgált gyógyszer.
Bazzani
És a vakcina nem gyógyszer.
Illetve azt egy halálos vírus ellen kapod, nem egy fog- vagy fej- vagy derékfájásra.
A Flector az diclofenac. Én Aflamin fájdalomcsillapítót szedek tizenéve, ha szükséges. Az aceclofenac.
Soha nem tapasztaltam semmi mellékhatást.
Mi következik néhány egyedi esetből?
Semmi.
Sobri Jóska
Én pont az oltás mellett vagyok.
Csak azt akarom bemutatni, hogy olyan szerek is odabaszhatnak amit gondolkodás nélkül beveszünk.
Ilyen alapon akkor semmit ne vegyünk be.
több mint 5 éve
Mondok egy példát a mellékhatás dologra.Igen, de nem mindenkire.
Bevizsgált gyógyszer.
Bazzani
És a vakcina nem gyógyszer.
Illetve azt egy halálos vírus ellen kapod, nem egy fog- vagy fej- vagy derékfájásra.
A Flector az diclofenac. Én Aflamin fájdalomcsillapítót szedek tizenéve, ha szükséges. Az aceclofenac.
Soha nem tapasztaltam semmi mellékhatást.
Mi következik néhány egyedi esetből?
Semmi.
több mint 5 éve
Mondok egy példát a mellékhatás dologra.Várható válaszok: az gyóccer, men vaccin
Bevizsgált gyógyszer.
Bazzani
több mint 5 éve
444.hu/2020/12/19/ugrott-a-karacsony-sok-angolnak-kijarasi-tilalmat-rendelnek-el-holnaptol-londonra-es-delkelet-angliaraLehet, hogy a darts vb befejezése is veszélyben van, hiszen még nem érkezett meg az összes játékos...
warr_b
több mint 5 éve
444.hu/2020/12/19/ugrott-a-karacsony-sok-angolnak-kijarasi-tilalmat-rendelnek-el-holnaptol-londonra-es-delkelet-angliara

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mondok egy példát a mellékhatás dologra.Van egy Flector nevű fájdalomcsillapító gyógyszer. Pillanat alatt kiveszi a durva fog, fej, derék akármi fájást.
Bevizsgált gyógyszer.
több mint 5 éve
Küzdj a világ ellen ha jól esik csak vigyázz egyre nagyobb az 5G lefedettség!konkrétan norvég haltelepen is van már 5g 😀
Toca
több mint 5 éve
A hülyének nézés kölcsönös.A Rubophenben és más paracetamolos szarokban hogyhogy bízol? Azoknak is rengeteg mellékhatásuk lehet.Ha nekem lett címezve a dolog: ugyanazt szedem mint koronára. Rubophen vagy másik paracetamolos szar ha megbetegszem de dolgoznom kell, plusz immunerősítőnek homoktövis, kis reszelt gyömbérrel keverve és higítva.Nem tudom, elvileg nem, de remélem az itteniek válaszolnak.Szted szednek?😀Ha kiderül hogy az oltás rendben van, és működik, kötelezővé kell tenni.Igazából az oltásszkeptikusok vajon gyógyszereket szednek? Hát kismillió lehetséges mellékhatás van minden gyógyszer papírjára ráírva...
Lesz mellékhatása, lesz aki allergiás lesz rá. Az a 100 ember a 10 millióból meg fogja szívni, de nem fog több 10 ezer ember meghalni a COVID miatt, nem vágja tacsra a gazdaságot.
Nomac
Mikey
gyeek
Mikey
gyeek
Mikey
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
és miért nem teszed fel a kérdést, hogy például ez a fórum miért nem fogadtatja el veled a GDPR adatvédelmi szabályzatát? (Amije nincs - törvényellenesen egyébként?)Hála az égnek, hogy nem kell itt is minden belépéskor 1657-edszerre is rányomni, hogy elfogadom, kibaszott idegesítő és felesleges.
peterk2005

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
JFigyelj engem nem zavar. Ne haragudj de szerintem hangyányival többet tudok mint te az 5G-ről. Csak mert benne dolgoztam és mert volt kb 1 éves kutatómunkám emellett.Wow, MAJDNEM írtál egy szakdolgozatot a NOKIJÁNÁL! Kontaktoljunk kérlek, hadd boruljak le előtted, hadd szívjam magamba tudásod ami megtisztítja elmém a szennyes gondolatoktól, engedd hogy megmártsamaz aurád ragyogásában pislákoló szellememet! Meséld el hogy írtad meg majdnem a szakdolgozatot, aztán vigyél el egy 5g torony tetejére!1. Mindent és semmit. Na eközött a két sáv között rengeteg dolog van. Reál beallitotságúként meg mondjuk, hogy 5G-bol majdnem írtam egy szakdolgozatot a Nokianal, pontosan tudom, hogy pl. amit erről irt Gyeek az baromság.Toca, komolyan te mindent elhiszel amit mondanak? Es most nem a holdrol beszelek.Az elejéről, vagy a végéről válaszoljak a sértegetésnek?Szerintem a gyíkemberek kimaradtak, meg a oltásba tett chipek. Ezt ha még megfűszerezed egy hold tagadással kimaxolnád a dolgokat.Te jöttél az autó példával először, én csak folytattam az analógiát. Úgy látszik nem jó példa.ja csak te összemosod az autószerelőt a szabványügyi hivatallalA kérdésre a válasz a sorok közé lett rejtve: az autó miatt nem traktálná magát Salgovácné Gizike hogy mitől gurul, az oltóanyag kicsit más.de nemnez volt a kérdés, az autószerelőt basztatod, hogy mikor melyik csavart, és mit csinált, ad egy komplett tervet, amit te jóváhagysz, vagy csinálja a dolgát?Ha az autószerelő elbassza a dolgát, mehet vissza a játékos. Ha az oltóanyag gyártásánál basznak el valamit akkor...?Emész a atószerelőhöz azt ott is minden fázis minden lépését mind elmagyarázzák neked?Nem kell a lekezelő zamek. A "gyártott" rns-től se teszem fel a lábam az asztalra, ettől a tündibündi portrétól meg senki nem lesz bölcsebb a hatásmechanizmust és a hatást illetően. Ez a csodálatos "új típusú módszer" megint egy időzített bomba amit letuszkolnak az ember torkán, lassan szó szerint marhaként kezelnek minket.kiugrott papok spermáival varjakat ölnek el, azok húsát megfőzik félig és terhes nőkkel etetik majd a 66. napon az élő embriójukkal a méhen belül emerenest gyártatnak, ezér az embrió elsorvad, de a placentát fel tudják nevelni, hogy ijen remek gyerekek legyenekmintteArról van valakinek infója, hogy mivel kísérleteztek a vakcina előállításakor?www.facebook.com/virologiapecs/posts/214962640083313
gyeek
RNS oltás... miből? Elhajtott magzat? Mélyen, mélyen elbaszott és ijesztő ha már genetikai beavatkozáshoz nyúlnak ilyen tömeges szinten.
gyeek
no, a mrnst gyártyák
u-szeged.hu/sztehirek/2020-aprilis/koronavirus-elleni?objectParentFolderId=25255
sutianap
gyeek
Akkor meg?
HF.
a sejt működése, fehérjék szintézise, a hírvivő RNS
bijológia éreccségire főkészülés
nem a tuomány setét zugából szették elő, csak már eljutott addig a tudomány, hogy komplett nukleozid sorrendet nem csak leírják, hanem le is gyártják
mijen hatásmechanizmus, van egy RNS szál, ami leírja az endoplazmatikus retikulum számára milyen fehérjét gyártson le, befűzi az mrnst a sorba, azt köpi ki a tüskefehérjét, azt várjuk hogy a t sejtek bevéssék a memoriterbe
ezmáaRodolfó? figyejjék a kezemet me csalok!
images.slideplayer.hu/8/2099683/slides/slide_3.jpg
sutianap
gyeek
Kispistinek kell magának engedéjeztetnie darabonként az oltást, vagy mongyuk elég az FDA, EMA, OGyÉI
énse fogadok el minden honi papírpénzt csak ami Matolcsi bizonyítáni tud, kinél volt miért...
sutianap
Teljesen új dolog ez a genetikai oltóanyag, kormányok zöldet adnak neki, aztán jöhet a tömeggyártás. Nothing can go wrong, right?
gyeek
teljesen új dolgok, meneküljünk
mobil, mp3, klónozás, eautó, 5g
2006ban törzskönyvezték az első biosimilar "gyógyszert"
hahó!
lemarattál?
a acetilszalicilsavnál?
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.ema.europa.eu/en/documents/leaflet/biosimilars-eu-information-guide-healthcare-professionals_hu.pdf&ved=2ahUKEwiZqf_3u9jtAhWOyoUKHVAXANYQFjABegQIAxAB&usg=AOvVaw0tyRmgBrTkWTYJMSpP7m4w
sutianap
Úgy látszik már beállítottál valami alucsákós Jóskapistának, ha így könnyebb ám legyen, én is szoktam általánosítani. Pedig szerintem semmi szégyellni való nincs abban, hogy erősen szkeptikus vagyok a vakcina hosszútávú jótékony hatásáról. Miután te maradtál az egyetlen "szaktekintély" a fórumon, sokan zsigerből bíznak a szavadban és bár én sem kételkedem a tudásodban, de te sem vagy teljesen képben a vakcina dologban, te is kincstári bizalmadból beszélsz a kutatókat illetően. És szeretném leszögezni, hogy nem a jó szándékú kutatókkal vannak a gondjaim, de ahogy Oppenheimer összehozta az atombombát, ahogy lehúzták a leplet az MK Ultráról, úgy a mai napig vannak elvetemült tudósok akiknek megvan a maguk feladata.
Itt van néhány dolog amit a csákóm alól gondolok:
A mostani sars vírus mesterségesen előállított (Kína nagyon, nagyon jól jött ki az egészből).
Az 5g elsősorban hírszerzési okokból épült ki (e-autót nem láttam még, a pornó hd-ban megy telóról 4gvel is. Az mk ultrára már nem is merek visszautalni.)
Szájer Dzsó megszervezett akció balek áldozata.
Knock yourself out!
gyeek
Egyébként nem lesz kötelező csak majd lehet lesz pár dolog amit nélküle nem csinálhatsz.
Amúgy meg megértem, hogy tartasz tőle, de a kijelentés hogy sose adod be és az összeesküvés maszlag kicsit erős lett.
Amúgy gondolom nincs családod, ha így állsz az élethez.
Toca
gyeek
Gyeek megkozeliteset fogalmaztam meg en is anno csak lehet nem ilyen formaban.annyi mindenben belenyulnak es rossz hatassal van az eletunkre legyen szo eteltol egeszen az elektronilai cuccokig.Sobri is csak az instant viszketesig lat pedig lehet x ido utan jon elo vmi gebasz.
A penz a motivacio es a hatalom birtoklasa es nem a tobb diplomas ertelmes embereket sertegjuk ilyenkor mint suti, hanem amik a szinfalak mogott tortenek, tortenthetne...
Illetve par ember reakcioja kvazi elegge tenyerbe maszo azzal h "akkor haljal meg ha igy latod"
Naa adios
YoungZeeZee
Lehet, hogy kicsit erős volt, de rosszul vagyok amikor az emberek logika nélkül dobálóznak elméletekkel mert rengeteg kárt tudnak okozni. Hello Gödény.
2. Nem szeretem ha bárki úgy áll az élethez amiből egy van, hogy makacsul hisz dolgokban (ami az újságban vagy a neten olvasott mindenféle bizonyíték nélkül ) és csak bedobja, hogy én inkább megpusztulok csak ne adják be. Erre írtam, hogy gondolom nincs családja, mert ilyen önző módon nehéz másképpen gondolkodni.
Mondjuk ha valami baja lenne és 2-3 hét 40 fokos láz illetve egy durva tudogyuszi alatt is azt modnaná köszi nem kérek?
3. Én már jeleztem némi szkeptikusságomat a gyors vakcina miatt. Mondjuk én nem a kormányok és Bill Gates chipjei szerint aggódok, sőt még nem is a vakcina beadás utáni reakciók miatt hanem, hosszútávon. Persze utána olvasva és nézve egy két videónak már jobban megnyugodtam, de ha nem kell én továbbra is maradok a 2.sorban. ( amúgyis nem veszélyeztetett vagyok kb akkor kapok 2021-ben vakcinát ha asszony tud szerezni a cégétől.
4. Ha akarják irányítani az életünket pénzes emberek , kormányok akkor úgyis tudják, nem tudsz semmit tenni ellene. Nem egy virussal vagy chippel fogják.
Toca
Bakker, a szatírám közepén hívtak munkából egy problémával amit két telefonhívással megoldottam és visszatérve eredeti tevékenységemhez rájöttem, hogy már nem is érdekelsz Toca. Egy önhitt majom vagy, egyszer Sobrit akarod kitiltatni, most velem gúnyolódsz mert alkatilag képtelen vagy a tiédtől eltérő álláspontokat tolerálni. Eddig se érdekelt kb semmi amit írtál, az interakcióid szinte kizárólag kötözködésben merültek ki, ez az attitűd párosítva a 8 bites processzoroddal elég nyomós érv hogy úgy némítsalak el ahogy neked kellett volna Sobrit, a gyermeteg lázongásod helyett. Pá! 😊
gyeek
De biztos olvastad a neten hogy a kormány el akar téged kapni és csak ezért van 5G szóval ilyen erős érvvel nem tudok vitatkozni.
Küzdj a világ ellen ha jól esik csak vigyázz egyre nagyobb az 5G lefedettség!