Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Végülis bűnöző a fegyveres bankrabló, meg a zsebtolvaj is. Mindkettőt üldözi a törvény. 😊sőt a nagyüzemi sikkasztó is, a 3 közül melyiket nem szokták basztatni? 😀
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egyébként ha igaztalanul vádolják a kormánypártot, tessék nyugodtan hozzászólni, én is kiváncsi lennék, hogyan lehet védeni ezeket, Sobri védekezését túl, vagyis hogy ilyen a politika. Itt a legújabb épp az ipadó csökkentése. Érdekes hogy ebből mennyi hasznot remél a kormány? Annyit mint a parkolásból vagy úgy gondolja ez tényleg bárki munkáját megmenti. Hogy látja ezt vajon egy kormánypárti szavazó. Ez mégiscsak koronás kérdés.Én valahogy sosem találkozok ilyenekkel,pedig napi szinten olvasom a topicot (és nincs lenémítva senki).Nem kerestem én soha ellenzéki stikliket,ha annyira akarnám akkor tolhatnám a cigicsempész meg zsidózó cikkeket,ugyan úgy mint néhány fórumtárs a fidesz ellenes bullshiteket,de nem foglalkoztat különösebben a téma,nem véletlen nincs is szerintem hozzászólásom a politika topicban.Na ez hülyeség! Mindig van ilyen, ha van horderejű. De ez nem politika topik, azt keresd odaát.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.
csi77Ehhez még társul a Fidesz-ellenzék ellentét,itt meg tudjuk,hogy mely csoport van többségben (Nem,nem az amelyik épp hatalmon van),nem véletlen,hogy nem lehet sehol látni egy ellenzéki stikliről belinkelt hírt sem, csak a hírcsárdás meg blikkes cikkeket 😀a karácsony és a 9 hónap az emberek idegeire ment és elég sok lett a személyeskedésEbben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Mert egyébként sok értelme nincs az észrevételnek...
Sobri Jóska
Negritis
JoeyPorter
Az mondjuk tényleg érdekes, hogy valaki az ellenzék stikliket keresi még mindig. Halottról csak jót szoktak írni...
Ja, és egyébként sem tilos megosztani ilyet, ha neked az tetszik.
Klaci79
Tudom,hogy nem a politika topic de a hozzászólások legalább 30%-a szorosan hozzá kapcsolódik.
JoeyPorter
több mint 5 éve
Végülis bűnöző a fegyveres bankrabló, meg a zsebtolvaj is. Mindkettőt üldözi a törvény. 😊
több mint 5 éve
Én valahogy sosem találkozok ilyenekkel,pedig napi szinten olvasom a topicot (és nincs lenémítva senki).Nem kerestem én soha ellenzéki stikliket,ha annyira akarnám akkor tolhatnám a cigicsempész meg zsidózó cikkeket,ugyan úgy mint néhány fórumtárs a fidesz ellenes bullshiteket,de nem foglalkoztat különösebben a téma,nem véletlen nincs is szerintem hozzászólásom a politika topicban.Na ez hülyeség! Mindig van ilyen, ha van horderejű. De ez nem politika topik, azt keresd odaát.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.
csi77Ehhez még társul a Fidesz-ellenzék ellentét,itt meg tudjuk,hogy mely csoport van többségben (Nem,nem az amelyik épp hatalmon van),nem véletlen,hogy nem lehet sehol látni egy ellenzéki stikliről belinkelt hírt sem, csak a hírcsárdás meg blikkes cikkeket 😀a karácsony és a 9 hónap az emberek idegeire ment és elég sok lett a személyeskedésEbben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
Negritis
JoeyPorter
Az mondjuk tényleg érdekes, hogy valaki az ellenzék stikliket keresi még mindig. Halottról csak jót szoktak írni...
Klaci79
Tudom,hogy nem a politika topic de a hozzászólások legalább 30%-a szorosan hozzá kapcsolódik.
több mint 5 éve
Nekem meg úgy tűnt, hogy mivel nem bízom ebben a vakcinában, máris valami kósza bolondnak állítasz be akinek a napjai a bigpharma elleni harrcal telik. Nem. Az én problémám az, hogy mindenki ijedelmére alapozva olyan dolgot vesznek be az emberek ami még kiszolgáltatobbá teszi őket hosszú távon. Ruobophent gyermekkorom óta szedek, megszoktam, ez a go-to kemikáliám ha kell már valami. Alapvetően nem szeretem a gyógyszereket. Volt egy gyermekorvosunk kis korunkban. Bármi bajunk volt, Maripent írt fel nekem is, öcsémnek is. Történt egyszer, hogy öcsémnek vakbél gyulladása volt. Doktornő akkor sem pöcsölt, Maripen. Ha anyukám nem nézeti meg más doktorral, ma nem élne az öcsém. A Maripen meg az összes többi gyógyszer meg ritkán az egyetlen megoldás. Én is csak akkor szoktam hozzányúlni, ha hőemelkedésem van. Lázzal nem szoktam szarakodni mert ha már túlmegyek 37.5ön akkor nagyobb gond van. Orvos is tévedhet vagy épp csak feliratja a sláger gyógyszert, én meg lábon is ki tudom hordani a legtöbb nyavaját.Én tényleg szerettem volna megérteni, hogy miért van az, hogy az egyikben nem bízol a kockázat miatt, a másikban meg bízol a kockázat ellenére.A hülyének nézés kölcsönös.A Rubophenben és más paracetamolos szarokban hogyhogy bízol? Azoknak is rengeteg mellékhatásuk lehet.Ha nekem lett címezve a dolog: ugyanazt szedem mint koronára. Rubophen vagy másik paracetamolos szar ha megbetegszem de dolgoznom kell, plusz immunerősítőnek homoktövis, kis reszelt gyömbérrel keverve és higítva.Nem tudom, elvileg nem, de remélem az itteniek válaszolnak.Szted szednek?😀Ha kiderül hogy az oltás rendben van, és működik, kötelezővé kell tenni.Igazából az oltásszkeptikusok vajon gyógyszereket szednek? Hát kismillió lehetséges mellékhatás van minden gyógyszer papírjára ráírva...
Lesz mellékhatása, lesz aki allergiás lesz rá. Az a 100 ember a 10 millióból meg fogja szívni, de nem fog több 10 ezer ember meghalni a COVID miatt, nem vágja tacsra a gazdaságot.
Nomac
Mikey
gyeek
Mikey
gyeek
Mikey
gyeek
De végülis nem kell mindent, és pláne nem kell mindenkit megérteni, szóval elengedtem a dolgot.
P.S. ha hülyének néznélek, akkor nem kérdeztem volna meg, hanem elintéztem volna egy halk "ez hülye" mondattal. 😊 Ennél sokkal több kell ahhoz hogy valakit hülyének nézzek.
Mikey
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Na ez hülyeség! Mindig van ilyen, ha van horderejű. De ez nem politika topik, azt keresd odaát.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.
csi77
Sobri Jóska
Negritis
JoeyPorter
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.
csi77
Ehhez még társul a Fidesz-ellenzék ellentét,itt meg tudjuk,hogy mely csoport van többségben (Nem,nem az amelyik épp hatalmon van),nem véletlen,hogy nem lehet sehol látni egy ellenzéki stikliről belinkelt hírt sem, csak a hírcsárdás meg blikkes cikkeket 😀a karácsony és a 9 hónap az emberek idegeire ment és elég sok lett a személyeskedésEbben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
Negritis
több mint 5 éve
Furcsa, hogy szemünk előtt van a megoldás, azt mégis vakcinázunk 🤣🤣🤣„Fokhagymával és vöröshagymával be szoktam kenni az orrom belsejét, szem környékét, arcom, kezem. Ami azt jelenti, hogy koronavírussal kapcsolatban úgy érzem, hogy jó hatással van. Még eddig, 78 éves vagyok, nem tapasztaltam problémát” - hangzott el a Kossuth rádió „Immunerősítő növények” című podcastjében, ami leírása szerint a legfontosabb aktuális kertészeti témákról szól.
több mint 5 éve
hova lehet még a cinizmust azután fokozni, hogy a korábbi "együtt sikerülhet" után most a "minden élet számít" lett az új szlogen?Politikában már felhoztam 😆😊
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
youtu.be/jUesseh-9_ESzerintem a mondatom második felében nincs utálás vallásra...😊És aki nem vallásos, annak mit javasolsz?Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismerve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
Javaslatom annyi, hogy nyugi! Karácsony közeleg, higgadjunk le!
csi77
Sobri Jóska
Egyébként a karácsonyi időszak nem feltétlenül csak a vallásos emberek ünnepe, sokkal inkább a családoké. Attól még, hogy nem járnek éjféli misére, nem tartják az adventet stb, még sokan ilyenkor találkoznak régen látott családtagokkal stb. Azt elismerem, hogy ez nem mindenhol és mindenkinek megnyugtató, de általában ez a pár nap a szereteté. Aztán sokaknak sajnos a magányé, a nyomoré, sóvárgásé, de ez itt off.....
csi77
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
hova lehet még a cinizmust azután fokozni, hogy a korábbi "együtt sikerülhet" után most a "minden élet számít" lett az új szlogen?"Éjenek az önkormányzatok!"
r.baggio
több mint 5 éve
Szerintem a mondatom második felében nincs utalás vallásra...😊És aki nem vallásos, annak mit javasolsz?Itt nem párbeszéd van, hanem letorkolás, agyhalottazás (mondjuk ez nem direktben, de a lényege ez),kioktatás stb. Úgy tűnik, ugyanaz a pár ember írogat ide, ez sem a jól működő témák ismerve.Ebben a topicban az utóbbi hetekben igen rossz irányba indult el a beszélgetés stílusa. Hangsúlyozom, nem a vitákkal van gondom, a stílussal.Konkretizálj és javasolj pár megoldást.
csi77
Sobri Jóska
Javaslatom annyi, hogy nyugi! Karácsony közeleg, higgadjunk le!
csi77
Sobri Jóska
Egyébként a karácsonyi időszak nem feltétlenül csak a vallásos emberek ünnepe, sokkal inkább a családoké. Attól még, hogy nem járnek éjféli misére, nem tartják az adventet stb, még sokan ilyenkor találkoznak régen látott családtagokkal stb. Azt elismerem, hogy ez nem mindenhol és mindenkinek megnyugtató, de általában ez a pár nap a szereteté. Aztán sokaknak sajnos a magányé, a nyomoré, sóvárgásé, de ez itt off.....
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
m.hvg.hu/kkv/20201219_Uj_magyar_gyogyszert_engedelyeztek_a_koronavirus_kezelesere?fbclid=IwAR0XnXEwGk1m4C09eri9T1DkFvY3Bt0KcQDyHDrde43cD4Qog_SD1UKvowE

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Az megvan hogy a honapokon keresztul a NER vezerelt mediaban kozpontilag programozottan ekezett Svedorszagot megeloztuk? Arrol szolt a narrativa hogy ott mennyien hunynak el bezzeg itt... Hat eljutottunk oda hogy ott (meg?) tobb a fertozottek szama de az elhunytak szamaban a tobbezres lemaradast boven behoztuk es 8000nel atvettuk a vezetest? Sot!?!?!most a csehek meg a belgák a szarok
RedFive
több mint 5 éve
Az megvan hogy a honapokon keresztul a NER vezerelt mediaban kozpontilag programozottan ekezett Svedorszagot megeloztuk? Arrol szolt a narrativa hogy ott mennyien hunynak el bezzeg itt... Hat eljutottunk oda hogy ott (meg?) tobb a fertozottek szama de az elhunytak szamaban a tobbezres lemaradast boven behoztuk es 8000nel atvettuk a vezetest? Sot!?!?!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
hova lehet még a cinizmust azután fokozni, hogy a korábbi "együtt sikerülhet" után most a "minden élet számít" lett az új szlogen?Ezt mar akartam en is irni.
r.baggio
Felhaborito.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
hova lehet még a cinizmust azután fokozni, hogy a korábbi "együtt sikerülhet" után most a "minden élet számít" lett az új szlogen?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Attól függ mi lesz karácsony+szilveszterkor, az emberek eddigi viselkedése meg hozzáállása alapján utána megint visszaesés lesz.Igen de ha igy csokken akkor lassan ennek is kell majd lassan, viszont bekusztunk vilagszinten a top20ba. 😕Legalabb szepen csokken a korhazban kezeltek szama.A halálozás viszont kurva magas.. lassan jönnie kell az Orbán bejelentésnek, hogy a víruskezelés sikerességét a kórházban kezeltek számában mérjük.
Vrij6
Szesze
Vrij6
több mint 5 éve
Igen de ha igy csokken akkor lassan ennek is kell majd lassan, viszont bekusztunk vilagszinten a top20ba. 😕Legalabb szepen csokken a korhazban kezeltek szama.A halálozás viszont kurva magas.. lassan jönnie kell az Orbán bejelentésnek, hogy a víruskezelés sikerességét a kórházban kezeltek számában mérjük.
Vrij6
Szesze
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
az sajna még marad is magas valszeg, viszont a kórházi ápoltak száma majd lehúzza szép lassanLegalabb szepen csokken a korhazban kezeltek szama.A halálozás viszont kurva magas.. lassan jönnie kell az Orbán bejelentésnek, hogy a víruskezelés sikerességét a kórházban kezeltek számában mérjük.
Vrij6
Szesze
több mint 5 éve
Legalabb szepen csokken a korhazban kezeltek szama.A halálozás viszont kurva magas.. lassan jönnie kell az Orbán bejelentésnek, hogy a víruskezelés sikerességét a kórházban kezeltek számában mérjük.
Vrij6
több mint 5 éve
Legalabb szepen csokken a korhazban kezeltek szama.
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2020/12/19/teljes_zarlat_lockdown_olaszorszagban_karacsony_kijarasi_tilalom_conte/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞