Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Dec. 8-tól elvileg oltható az 5-12 éves korosztály...ezek a kemény helyzetek....
Gyerekes szülők hogy állnak a kérdéshez?
10 éves, asztmatikus tüneteket produkáló fiam szerintem maga is kérné, de az áprilisban 6. évét betöltő, 2021 márciusában könnyű tünetekkel átesett kislányom esetében határozatlan vagyok 😕
clbass
nem tudom, asztmánál, v. asztmatikus tüneteknél én spec kapásból bexarnék
mondanám, hogy igen, de Te vagy felelős Érte, Értük.
Egy közeli ismerősöm, jó barátom x évvel ezelőtt COPD miatt halt meg anno. Az asztma+korona, be lennék szarva. A Kislányodnál minimum kéthetente antitest-teszt lenne részemről, ha apuka lennék. A március...21.03 hó....most vagyunk 21.12. hó....Te vagy a családapa......nem irigyellek jelen helyzetben......bocsánat.....de tényleg nem tudok érdemit mondani.......
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/12/03/korhaz-intenziv-osztaly-koronavirus-jarvany-budapest-csalad-magankorhaz/hát...
tApZs...
Solymi
Stupid is as stupid doesGump. Forrest Gump.
több mint 4 éve
én amúgy szerintem véget vetek a karanténnak, és megpattintok egy sört
több mint 4 éve
Az hogy elkaptad egy tény. De hogy epp hogy reagalt a szervezeted az lutri. Az oltas kb egyseges.Szóval ha tutira mész akkor booster
több mint 4 éve
Nekem apu azt mondta, hogy Január végén nyugodtan felvehetjük bátyámmal a 3. oltást(Most végeztünk a karanténnal).tetszik ez az egységes álláspont.anyámnak 4 hónapot mondtakKomoly?? Most mondta a doki h 6 honapBarmikor felveheti.3-4 hónapKérdés hogy mikor vehetjük fel?Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?Egy darabig biztos védve vagytok, de hogy meddig, ahhoz tesztek kellenének. Volt olyan, aki egy hónap után újra elkapta. Szóval a 3. oltás erősen ajánlott így is.
Köszi,
#JC6
ender1112
#JC6
Negritis
Janek
#JC6
nekem tegnap az oltóponton 2-t
Negritis
csi77
több mint 4 éve
Két oltás után fel lehet venni a harmadikat. Elvileg 4-6 hónappal, de van példa arra is, hogy valaki hamarabb vette fel, mint 4 hónap, és van aki később, mint 6 hónap.anyámnak 4 hónapot mondtakKomoly?? Most mondta a doki h 6 honapBarmikor felveheti.3-4 hónapKérdés hogy mikor vehetjük fel?Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?Egy darabig biztos védve vagytok, de hogy meddig, ahhoz tesztek kellenének. Volt olyan, aki egy hónap után újra elkapta. Szóval a 3. oltás erősen ajánlott így is.
Köszi,
#JC6
ender1112
#JC6
Negritis
Janek
#JC6
Negritis
De a betegség után egyrészt védettség alakul ki, vagyis felesleges, hiszen az oltás célja az, hogy "leszimulálja" az immunrendszernek a fertőzésen való átesettséget, és antitestek alakuljanak ki, melyek védelmet nyújtanak, másrészt nem is igazán ajánlott, hiszen egy szükségtelen stressz a szervezetnek, felesleges stimuláció.
Érdemes ellenanyagszintet méretni, és amikor az lecsökken, akkor jöhet a következő oltás.
több mint 4 éve
Dec. 8-tól elvileg oltható az 5-12 éves korosztály...Nálunk 11 a gyerek, de "oltásellenes"nek mondta magát. Miután elmagyaráztam, hogy csak egy pici tűvel csinálják és szinte meg sem érzi kiderült, hogy csak a tűt nem bírja és eddig azt hitte, hogy az oltáselleneseknek is ez a baja. Ha nem komoly a fájdalom, akkor jöhet 😀
10 éves, asztmatikus tüneteket produkáló fiam szerintem maga is kérné, de az áprilisban 6. évét betöltő, 2021 márciusában könnyű tünetekkel átesett kislányom esetében határozatlan vagyok 😕
clbass
Amúgy nem érdekelt volna, mert kapja mindenképp, de csak jobb ha tetszik neki a rendszer 😊
több mint 4 éve
tetszik ez az egységes álláspont.anyámnak 4 hónapot mondtakKomoly?? Most mondta a doki h 6 honapBarmikor felveheti.3-4 hónapKérdés hogy mikor vehetjük fel?Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?Egy darabig biztos védve vagytok, de hogy meddig, ahhoz tesztek kellenének. Volt olyan, aki egy hónap után újra elkapta. Szóval a 3. oltás erősen ajánlott így is.
Köszi,
#JC6
ender1112
#JC6
Negritis
Janek
#JC6
Negritis
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
anyámnak 4 hónapot mondtakKomoly?? Most mondta a doki h 6 honapBarmikor felveheti.3-4 hónapKérdés hogy mikor vehetjük fel?Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?Egy darabig biztos védve vagytok, de hogy meddig, ahhoz tesztek kellenének. Volt olyan, aki egy hónap után újra elkapta. Szóval a 3. oltás erősen ajánlott így is.
Köszi,
#JC6
ender1112
#JC6
Negritis
Janek
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?A kérdésre ugyan nem válasz, de egy (nem ) virológus ismerősöm azt tanácsolja, hogy ilyen nehéz időkben, akinek folyik az orra, az legyen alul........😊
Köszi,
#JC6
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Nekem kevés pl, hogy a kontrollcsoport az USA-ban 3100 gyerekből állt
több mint 4 éve
Dec. 8-tól elvileg oltható az 5-12 éves korosztály...Nagyon nehéz kérdés. A 14 éves lányomnál eldöntöttük, hogy kapja meg, de egyéb körülmények miatt, még nem abszolváltuk, a kisebbik 10 éves, nála erősen megy még a gondolkodás......😕
clbass
Szar ez az egész
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
11 éves fiamnál bevárjuk a februárt, mert akkor lesz 12 és megnézzük, hogy mik az osztálytársak tapasztalatai. Ha mondjuk febr-ig kihúzza durvább tünetek nélkül, akkor sztem nyárig már nem adatjuk be (hacsak nem durvul be még inkább), de még vacillálunk.Mi sem tudjuk eldönteni, hogy a 7,5 éves lányom megkapja-e. Bár inkább a nem felé hajlunk!!Dec. 8-tól elvileg oltható az 5-12 éves korosztály...hú... mi is ezen dilemmázunk, elvileg a 10 éves most esett át rajta tünet nélkül, neki talán még nem kellene, a 8 éves viszont egy napig volt orrdugulásos, de nem volt pozitív tesztje. neki lehet hogy jó lenne, viszont innen-onnan hallani, hogy a Pfizer megpiszkálja a hormonháztartást, és ezen agyalunk azóta is...
clbass
slowmotion
nagir
7 éves lányomat tuti nem oltatjuk pont a hormonális zavarok elkerülése végett.
Elvileg nincs semmilyen alapbetegsége egyiküknek sem.
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/12/03/korhaz-intenziv-osztaly-koronavirus-jarvany-budapest-csalad-magankorhaz/tApZs...
több mint 4 éve
Mi sem tudjuk eldönteni, hogy a 7,5 éves lányom megkapja-e. Bár inkább a nem felé hajlunk!!Dec. 8-tól elvileg oltható az 5-12 éves korosztály...hú... mi is ezen dilemmázunk, elvileg a 10 éves most esett át rajta tünet nélkül, neki talán még nem kellene, a 8 éves viszont egy napig volt orrdugulásos, de nem volt pozitív tesztje. neki lehet hogy jó lenne, viszont innen-onnan hallani, hogy a Pfizer megpiszkálja a hormonháztartást, és ezen agyalunk azóta is...
clbass
slowmotion

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Dec. 8-tól elvileg oltható az 5-12 éves korosztály...Mi nem nagyon akarjuk... a nagyobbikat a sima kötelező oltások is nagyon megviselték, ha nem muszáj nem tesszük ki ennek direkt.
clbass

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Komoly?? Most mondta a doki h 6 honapBarmikor felveheti.3-4 hónapKérdés hogy mikor vehetjük fel?Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?Egy darabig biztos védve vagytok, de hogy meddig, ahhoz tesztek kellenének. Volt olyan, aki egy hónap után újra elkapta. Szóval a 3. oltás erősen ajánlott így is.
Köszi,
#JC6
ender1112
#JC6
Negritis
Janek
több mint 4 éve
Dec. 8-tól elvileg oltható az 5-12 éves korosztály...hú... mi is ezen dilemmázunk, elvileg a 10 éves most esett át rajta tünet nélkül, neki talán még nem kellene, a 8 éves viszont egy napig volt orrdugulásos, de nem volt pozitív tesztje. neki lehet hogy jó lenne, viszont innen-onnan hallani, hogy a Pfizer megpiszkálja a hormonháztartást, és ezen agyalunk azóta is...
clbass
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Dec. 8-tól elvileg oltható az 5-12 éves korosztály...Gyerekes szülők hogy állnak a kérdéshez?
több mint 4 éve
Barmikor felveheti.3-4 hónapKérdés hogy mikor vehetjük fel?Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?Egy darabig biztos védve vagytok, de hogy meddig, ahhoz tesztek kellenének. Volt olyan, aki egy hónap után újra elkapta. Szóval a 3. oltás erősen ajánlott így is.
Köszi,
#JC6
ender1112
#JC6
Negritis
több mint 4 éve
3-4 hónapKérdés hogy mikor vehetjük fel?Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?Egy darabig biztos védve vagytok, de hogy meddig, ahhoz tesztek kellenének. Volt olyan, aki egy hónap után újra elkapta. Szóval a 3. oltás erősen ajánlott így is.
Köszi,
#JC6
ender1112
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kérdés hogy mikor vehetjük fel?Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?Egy darabig biztos védve vagytok, de hogy meddig, ahhoz tesztek kellenének. Volt olyan, aki egy hónap után újra elkapta. Szóval a 3. oltás erősen ajánlott így is.
Köszi,
#JC6
ender1112
több mint 4 éve
Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?Egy darabig biztos védve vagytok, de hogy meddig, ahhoz tesztek kellenének. Volt olyan, aki egy hónap után újra elkapta. Szóval a 3. oltás erősen ajánlott így is.
Köszi,
#JC6
több mint 4 éve
Bocs, hogy nem olvaso vissza, de 2 oltás után ha átmentünk a fertőzésen, védve vagyunk? Vagy ajánlott a 3. oltás felvétele? Ha igen, mikor, legkorábban?Köszi,