Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Hopp!Csak a 3.oltas utan lesz ervenyes a vedettsegi kartya
több mint 2 éve
Kollégám is ezzel viccelődött, ő szerinte biztos update-t töltött le épp 😀Simán csak nem találta a műholdat a chipsed. Ha egyszer csatlakozik, akkor onnantól rendben leszel 😉Nah pfizert kértem jannsenre, reméljük nem üt kiKisebb hőemelkedésem volt csak ezzel a kombóval, cserébe egész éjszaka valamiért nem tudtam elaludni
Negritis
Wester
Matthew99
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
majd csekkolom a szerverekben 😀Simán csak nem találta a műholdat a chipsed. Ha egyszer csatlakozik, akkor onnantól rendben leszel 😉Nah pfizert kértem jannsenre, reméljük nem üt kiKisebb hőemelkedésem volt csak ezzel a kombóval, cserébe egész éjszaka valamiért nem tudtam elaludni
Negritis
Wester
Matthew99
csak még nemtom hogy ATnT, Verizon, Barthi, Dokomo vagy Vodafonera legyek rákötve 😀
amúgy alvással nekem alapból van gondom az utóbbi 2-3 évben, szóval észre se veszem
kösziNah pfizert kértem jannsenre, reméljük nem üt ki
Negritis
Nah, szurkolok. 😀 Én reggelre kiizzadtam mindent, elmúlt a láz is, a végtagfájdalom is.
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Simán csak nem találta a műholdat a chipsed. Ha egyszer csatlakozik, akkor onnantól rendben leszel 😉Nah pfizert kértem jannsenre, reméljük nem üt kiKisebb hőemelkedésem volt csak ezzel a kombóval, cserébe egész éjszaka valamiért nem tudtam elaludni
Negritis
Wester
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Nah pfizert kértem jannsenre, reméljük nem üt kiKisebb hőemelkedésem volt csak ezzel a kombóval, cserébe egész éjszaka valamiért nem tudtam elaludni
Negritis
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Nah pfizert kértem jannsenre, reméljük nem üt ki
Negritis
Nah, szurkolok. 😀 Én reggelre kiizzadtam mindent, elmúlt a láz is, a végtagfájdalom is.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Nah pfizert kértem jannsenre, reméljük nem üt ki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
anti-biotikum - mint nyelvtani kifejezés, a biotikum a virus nevű mikroorganizmusokat IS! tartalmazzaMondjuk antibiotikummal vírus ellen nem sokat ér.Háziorvosa válogatja, asszonynak alig voltak tünetei, de pozitív lett, egyből elkezdtek neki tolni az antibiotikumot, koptetot, d-vitamint, folsavat, hogy ne legyen favipiravir meg mentő. Be is vált. Nem utólag kell kapkodni, hanem a legelejétől kezelni rendesen.Anyám volt kollégája - férfi, 55, 2 gyerek, asszony - hardcore oltásellenesként benyelte a deltát. Az a nagyszerű ötlete támadt, hogy kihordja lábon otthon neocitránnal és coldrexxel.Mondjuk ha felhivja a haziorvosat is ezt a terapiat kapja, masodik telefonnal felirjak a favipiravirt es itt meg is all a kezeles, aztan vagy elmulik vagy mento.
Azóta zsákban.
Ahogy egy kommentelő jegyezte meg: csökken az oltásellenesek száma.
Menjetek szépen oltásért.
Amadeus
rokaur
somoskovig
samu09
antibakteriális szerek, na az nem jó a vírusra
de már a kisfaszom tele van,- akinek egy hetes tüdőgyuszija van, akár vírusos is, az már biztos felül van fertőződve bakteriálisan is,( olyan mikor kinyitják a pokol kapuját )
basszameg azér van a kurva antibiotikum, hogy használjuk - a másik kedvenc a ránézésre vírusos fertőzést diagnosztizálni, hogy a faszomba? labort vettél le? elküldted tenyésztésre?
nálam egy vödörben van a oltástagadó meg az antibiotikumellenes - tényleg nem kell ezt csinálni - simán mindent meggyógyít a vajákos asszony prizniccel meg nyerskrumplival, JA hogy az álagéletkor 30 év volt, nahát, ástak egy gödröt azt szevasz - a faszér nem adják vissza a diplomájukat...
a beteget kezelni kell, nem sápítozni hogy jajj nincs specifikus antibiotikum, azt megvárni míg egyhetes negyvenfokos lázzal 60as szaturációval kihívom a mentőt - baszki gyulladáscsökkentő, hörgtágító, antibiotikum - mindentbele - mer minden olcsóbb, mint egy nap a lélegeztetőn
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
köszönöm a nevében is.na, kiderül, mire elég a két kínai 60+-os személynél, mert apám addig tudta jobban mindenkinél (többek között az orvos húgomnál is), amíg össze nem szedett valamit, és szerintem esélyesen az lesz.Jobbulást!
slowmotion
Mik a tünetek, hátha tényleg nem az?
csi77
hőemelkeldés, köhögés, kicsit a szeme is érzékenyebb. orvost még nem sikerült utolérnie, de azt mondja, úgy érzi, hogy ez már az, de egyelőre az oltás visszatartja a súlyosabb tüneteket.
több mint 2 éve
nem, de mostanában a bakteriális felülfertőződésre szokták előre felírniMondjuk antibiotikummal vírus ellen nem sokat ér.Háziorvosa válogatja, asszonynak alig voltak tünetei, de pozitív lett, egyből elkezdtek neki tolni az antibiotikumot, koptetot, d-vitamint, folsavat, hogy ne legyen favipiravir meg mentő. Be is vált. Nem utólag kell kapkodni, hanem a legelejétől kezelni rendesen.Anyám volt kollégája - férfi, 55, 2 gyerek, asszony - hardcore oltásellenesként benyelte a deltát. Az a nagyszerű ötlete támadt, hogy kihordja lábon otthon neocitránnal és coldrexxel.Mondjuk ha felhivja a haziorvosat is ezt a terapiat kapja, masodik telefonnal felirjak a favipiravirt es itt meg is all a kezeles, aztan vagy elmulik vagy mento.
Azóta zsákban.
Amadeus
rokaur
somoskovig
samu09
több mint 2 éve
444.hu/2021/12/01/valojaban-mindegy-nekik-elhisszuk-e-a-szamaikat
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Mondjuk antibiotikummal vírus ellen nem sokat ér.Háziorvosa válogatja, asszonynak alig voltak tünetei, de pozitív lett, egyből elkezdtek neki tolni az antibiotikumot, koptetot, d-vitamint, folsavat, hogy ne legyen favipiravir meg mentő. Be is vált. Nem utólag kell kapkodni, hanem a legelejétől kezelni rendesen.Anyám volt kollégája - férfi, 55, 2 gyerek, asszony - hardcore oltásellenesként benyelte a deltát. Az a nagyszerű ötlete támadt, hogy kihordja lábon otthon neocitránnal és coldrexxel.Mondjuk ha felhivja a haziorvosat is ezt a terapiat kapja, masodik telefonnal felirjak a favipiravirt es itt meg is all a kezeles, aztan vagy elmulik vagy mento.
Azóta zsákban.
Amadeus
rokaur
somoskovig
több mint 2 éve
Háziorvosa válogatja, asszonynak alig voltak tünetei, de pozitív lett, egyből elkezdtek neki tolni az antibiotikumot, koptetot, d-vitamint, folsavat, hogy ne legyen favipiravir meg mentő. Be is vált. Nem utólag kell kapkodni, hanem a legelejétől kezelni rendesen.Anyám volt kollégája - férfi, 55, 2 gyerek, asszony - hardcore oltásellenesként benyelte a deltát. Az a nagyszerű ötlete támadt, hogy kihordja lábon otthon neocitránnal és coldrexxel.Mondjuk ha felhivja a haziorvosat is ezt a terapiat kapja, masodik telefonnal felirjak a favipiravirt es itt meg is all a kezeles, aztan vagy elmulik vagy mento.
Azóta zsákban.
Amadeus
rokaur
több mint 2 éve
Anyám volt kollégája - férfi, 55, 2 gyerek, asszony - hardcore oltásellenesként benyelte a deltát. Az a nagyszerű ötlete támadt, hogy kihordja lábon otthon neocitránnal és coldrexxel.ugye nekem a haziorvosom mondta egy komolyabb megfazasnal mikor mondtam h azt szedem: nyugodtan adja oda az ellensegenek es mondott vmi mast h szedjek 😊
Azóta zsákban.
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
rokaur
869
Anyám volt kollégája - férfi, 55, 2 gyerek, asszony - hardcore oltásellenesként benyelte a deltát. Az a nagyszerű ötlete támadt, hogy kihordja lábon otthon neocitránnal és coldrexxel.Mondjuk ha felhivja a haziorvosat is ezt a terapiat kapja, masodik telefonnal felirjak a favipiravirt es itt meg is all a kezeles, aztan vagy elmulik vagy mento.
Azóta zsákban.
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Anyám volt kollégája - férfi, 55, 2 gyerek, asszony - hardcore oltásellenesként benyelte a deltát. Az a nagyszerű ötlete támadt, hogy kihordja lábon otthon neocitránnal és coldrexxel. Azóta zsákban.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
koronavirus.gov.hu/cikkek/szijjarto-magyarorszag-az-egyik-legsikeresebb-valaszt-adta-jarvanyra-europabanwww.portfolio.hu/gazdasag/20211201/magyarorszag-az-elso-a-covid-halalozasban-513852
Fidesz versus valóság ( | és igen, ennyire vastag a bőr a pofáján |
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
218 halott. 😕új: 10 466 (heti átlag: 9 672)
elhunyt: 218 (heti átlag: 175, átléptük a második hullám csúcsát [dec. 6, 170])
kórházban: 7 450 (-96 tegnap óta)
invazívan lélegeztetve: 550 (-12 tegnap óta)
teszt: 42 035
új pozitívak aránya: 24.8%
több mint 2 éve
Meséltem annó, a párom full agyhalott oltástagadó főnökasszonyáról meg a másik jópár degenerált kolleganőről. Ugye ő az, aki 4 hétig megtiltotta az irodába bejárást az oltást felvevőknek. Na csak addig majomkodtak, hogy valaki bevitte a covidot, a a főnök ket hete táppénzen és full szarul van, az ágyból nem bír kikelni. Biztos be van szarva mert már véroxigént méreget magának. A férje ennek örömére csinált egy házi tesztet ami negatív lett, ezen felbuzdulva elköltözött a 85 éves anyjához, hogy tudjon dolgozni, a nejét meg úgy otthon hagyta egyedül mint szart a vonat, elvégre semmi az egész. Az egyik másik agyhalottról meg annyit lehet tudni, hogy ő is pozitív lett. 3.napja eltűnt, nem veszi fel a telefont, vissza se hív senkit, pedig már a ceo is hívogatja, hogy mi van vele. Természetesen az ügyfelezést a mangalica rátolta a páromra a saját melója mellé, mert a kurva laptopot se tudja má bekapcsolni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
na, kiderül, mire elég a két kínai 60+-os személynél, mert apám addig tudta jobban mindenkinél (többek között az orvos húgomnál is), amíg össze nem szedett valamit, és szerintem esélyesen az lesz.Jobbulást!
slowmotion
Mik a tünetek, hátha tényleg nem az?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
na, kiderül, mire elég a két kínai 60+-os személynél, mert apám addig tudta jobban mindenkinél (többek között az orvos húgomnál is), amíg össze nem szedett valamit, és szerintem esélyesen az lesz.Talán nem lesz az. Ha mégis, akkor jobbulást neki!
slowmotion
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
na, kiderül, mire elég a két kínai 60+-os személynél, mert apám addig tudta jobban mindenkinél (többek között az orvos húgomnál is), amíg össze nem szedett valamit, és szerintem esélyesen az lesz.Jobbulást, meg hátha nem az.
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
na, kiderül, mire elég a két kínai 60+-os személynél, mert apám addig tudta jobban mindenkinél (többek között az orvos húgomnál is), amíg össze nem szedett valamit, és szerintem esélyesen az lesz.
több mint 2 éve
Covidban vagy Coviddal halt meg könyvelés.Ez csak azt erősíti, amit a falubeli példánál is írtam: hogy a kevés adat híján nem tudjuk / tudhatjuk, hogy a statisztika, ha rossznak látjuk, akkor miért rossz.
Azt tudom, hogy 2020-ban Szlovákiában csak azokat könyvelték el CVD áldozatnak, akiknél konkrét tüdőszöveti elváltozásokat kimutattak, pl ezért volt az, hogy az egységre eső Sars halottakban nagyon sokáig utolsók voltak, az éves többlethalálozásuk meg rosszabb lett, mint valaha.
Én két konkrét esetet tudok Mo-ról: a volt iskolatársam, aki motorbaleset miatt tavaly 3 hónapig intenzìven vt, ott a kórházban elkapta a koronát, sajnos elvitte és bekerült a statba - alapbetegségként kompressziós csigolya v gerincsérülés, meg májelégtelenség volt feltüntetve.
A másik meg a volt főnököm, aki 80 feletti volt, súlyos veseelégtelenséggel, szìvbetegen, nagyon legyengült állapotban - kétszeres oltottként- szintén elkapta, produkált egy +-os PCR-t, majd 3 napi Covid központi kezelés után elhunyt. Ő is bekerült a statba idén októberben, kb 2 hét csúszással.
Tényleg káoszos a nyilvántartás, tragikus maga ez a járvány is, majd a választók megbüntetik a kormányt, ha meg akarják büntetni.
Willie Parker
Viszont azt nem indokolja, hogy nálunk miért könyvelik el a motorbalesetest is covidosnak, meg a 80 évest is. Nincs róla szakmai állásfoglalás, nem olvasható el. Csak egy politikusi kijelentés van, hogy nálunk "mindenkit oda könyvelnek", ami vagy igaz, vagy nem igaz, nem tudhatjuk. Szlovákiában a szakmai állásfoglalás létezik, pontosan megvan - és nyilvánosan van meg -, hogy mit tekintenek covidosnak. (Éppen ezért egyébként alternatív statisztikák is voltak / vannak, amik máshogy számolnak, hogy összevethetők legyenek az adatok más országokkal. Nálunk ez sincs, ez sem lehet, mert nincs információ lényegében semmiről.)
(Abban egyetértünk, hogy a politikai büntetés majd jön vagy sem. De én mint itt élő polgár nem akarok olyan attitűddel élni, hogy megválasztom X-et, aztán csinál amit csinál, majd megbüntetik a következő választáson, ha akarják. Én a megválasztás és a büntetés között is tudni akarom, hogy mi folyik. Véleményezni is akarom, hogy tetszik-e vagy sem. És ebben a tekintetben a véleményem adat hiány esetén a bizalmatlanság. Nem hiszek nekik. Lassan már semmit sem, de covid ügyben kiváltképp.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
A 3.pfizer is elegge betalalt. Laz, brutal fej meg vegtagfajas, gyengeseg. Varom hogy vege legyen. 😀