Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 2 éve
A statisztikákkal folyton manipuláló Fidesz esetében nem az kérdés, hány olyan elhunytat számítottak be a járvány áldozatai közé, aki nem is a vírustól halt meg, hanem az, hányat nem számítottak be, aki pedig attól.
több mint 2 éve
444.hu/2021/05/03/tavaly-meg-eloszeretettel-mericskelte-a-kormany-a-halalozast-most-mar-nem-latja-ertelmet-az-osszehasonlitasnakIgen, biztos. Egy belsőstől olvastam. SobritólEz biztos? Én néhány kormányzati tisztviselőn kívűl érdemben sosem hallottam, hogy miért számolnák másképp itthon, mint a világ többi részén. Néha valaki bedobja ezt a kormányból, de vajon mi alapján, azt lehet tudni?Mondjuk MO-n mindenkit, aki kapcsolatba került a coviddal és meghalt, beleszámolnak a statisztikába. Az nem derül ki, hogy a coviddal összefügg e a halázás oka. Más országokban másképp számolják ugyanezt.Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítok.Félek hogy sokuk az elhunytak közt szerepel 😕új: 27 830 (heti átlag: 10 145)Lélegeztetőgépen levők száma érdekes h ennyit csökkent, miközben kórházba egyre többen kerülnek.
elhunyt: 460 (heti átlag: 164), átléptük a 34 ezer elhunytat
kórházban: 7 438 (+525 péntek óta) (+987 az elmúlt hét napban)
gépen: 538 (-157 péntek óta) (-111 az elmúlt hét napban)
teszt: 124 615
új pozitívak aránya: 22.3%
Vrij6
Beki
bcsarli
Ugyan..csak kozmetikazzuk mar a csufos szamokat.
telex.hu/koronavirus/2021/11/29/koronavirus-jarvany-lelegeztetogep-adatszolgaltatas-invaziv
topin
Az lesz fasza, amikor eljön az az idő, amikor a halottak számolásának módszerén is változtatnak majd.
Mikey
Amúgy szörnyű így statisztikai számokként gondolni halottakra....
csi77
Klaci79
csi77
több mint 2 éve
Igen, biztos. Egy belsőstől olvastam. SobritólEz biztos? Én néhány kormányzati tisztviselőn kívűl érdemben sosem hallottam, hogy miért számolnák másképp itthon, mint a világ többi részén. Néha valaki bedobja ezt a kormányból, de vajon mi alapján, azt lehet tudni?Mondjuk MO-n mindenkit, aki kapcsolatba került a coviddal és meghalt, beleszámolnak a statisztikába. Az nem derül ki, hogy a coviddal összefügg e a halázás oka. Más országokban másképp számolják ugyanezt.Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítok.Félek hogy sokuk az elhunytak közt szerepel 😕új: 27 830 (heti átlag: 10 145)Lélegeztetőgépen levők száma érdekes h ennyit csökkent, miközben kórházba egyre többen kerülnek.
Vrij6
Beki
bcsarli
telex.hu/koronavirus/2021/11/29/koronavirus-jarvany-lelegeztetogep-adatszolgaltatas-invaziv
topin
Az lesz fasza, amikor eljön az az idő, amikor a halottak számolásának módszerén is változtatnak majd.
Mikey
csi77
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
legideálisabbKiexportál 😊Engem az basz fel, amikor rossz vagy felesleges igekötőt raknak valami elé.Pocaklakó.Ennel van rosszabb is.Ennek a szónak a megalkotása miatt azonnal elvenném az állampolgárságodat 😛🤣hvg.hu/kkv/20211130_omikron_modernaAzért lassan csak fel lehetne tenni pár kotyvasztó tudóst és őket finanszírozó háttérembert arra a listára akiket népírtással fognak megvádolni, hogy ennyire "mutálékony" vírust legoztak össze.
empty taxi
FLZOLI
davemayer
Kedvenc a felkerdezni
YoungZeeZee
Villantott.
Jó, ez más kategória. Legyen akkor: megdíszítem.
nagylaza
Ledegradál, leamortizál.
Vagy amikor valaki azt mondja, hogy kiolvasott egy könyvet. Igen? És mégis mi a toszt olvastál ki belőle?
Duff
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Kiexportál 😊Engem az basz fel, amikor rossz vagy felesleges igekötőt raknak valami elé.Pocaklakó.Ennel van rosszabb is.Ennek a szónak a megalkotása miatt azonnal elvenném az állampolgárságodat 😛🤣hvg.hu/kkv/20211130_omikron_modernaAzért lassan csak fel lehetne tenni pár kotyvasztó tudóst és őket finanszírozó háttérembert arra a listára akiket népírtással fognak megvádolni, hogy ennyire "mutálékony" vírust legoztak össze.
empty taxi
FLZOLI
davemayer
Kedvenc a felkerdezni
YoungZeeZee
Villantott.
nagylaza
Ledegradál, leamortizál.
Vagy amikor valaki azt mondja, hogy kiolvasott egy könyvet. Igen? És mégis mi a toszt olvastál ki belőle?
Duff
több mint 2 éve
Engem a kötőszó halmozás tud felhúzni pl. "de viszont"
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Érdekes. A "kiolvas" engem soha nem zavart, és eszembe se jutott, hogy zavarhatna. (A felesleges igekötőktől viszont én is agybajt kapok.)Engem az basz fel, amikor rossz vagy felesleges igekötőt raknak valami elé.Pocaklakó.Ennel van rosszabb is.Ennek a szónak a megalkotása miatt azonnal elvenném az állampolgárságodat 😛🤣hvg.hu/kkv/20211130_omikron_modernaAzért lassan csak fel lehetne tenni pár kotyvasztó tudóst és őket finanszírozó háttérembert arra a listára akiket népírtással fognak megvádolni, hogy ennyire "mutálékony" vírust legoztak össze.
empty taxi
FLZOLI
davemayer
Kedvenc a felkerdezni
YoungZeeZee
Villantott.
nagylaza
Ledegradál, leamortizál.
Duff
több mint 2 éve
Duff
3 133
Engem az basz fel, amikor rossz vagy felesleges igekötőt raknak valami elé.Pocaklakó.Ennel van rosszabb is.Ennek a szónak a megalkotása miatt azonnal elvenném az állampolgárságodat 😛🤣hvg.hu/kkv/20211130_omikron_modernaAzért lassan csak fel lehetne tenni pár kotyvasztó tudóst és őket finanszírozó háttérembert arra a listára akiket népírtással fognak megvádolni, hogy ennyire "mutálékony" vírust legoztak össze.
empty taxi
FLZOLI
davemayer
Kedvenc a felkerdezni
YoungZeeZee
Villantott.
nagylaza
Ledegradál, leamortizál.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
De nalam az altalad emlitettek kb mindennaposak tudom h mit jelent es nekem nem bantoak..de a felkerdez az mit jelent?kikerdez , ismerem.felelossegre von ismerem.Pocaklakó.Ennel van rosszabb is.Ennek a szónak a megalkotása miatt azonnal elvenném az állampolgárságodat 😛🤣hvg.hu/kkv/20211130_omikron_modernaAzért lassan csak fel lehetne tenni pár kotyvasztó tudóst és őket finanszírozó háttérembert arra a listára akiket népírtással fognak megvádolni, hogy ennyire "mutálékony" vírust legoztak össze.
empty taxi
FLZOLI
davemayer
Kedvenc a felkerdezni
YoungZeeZee
Villantott.
nagylaza
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
Pocaklakó.Ennel van rosszabb is.Ennek a szónak a megalkotása miatt azonnal elvenném az állampolgárságodat 😛🤣hvg.hu/kkv/20211130_omikron_modernaAzért lassan csak fel lehetne tenni pár kotyvasztó tudóst és őket finanszírozó háttérembert arra a listára akiket népírtással fognak megvádolni, hogy ennyire "mutálékony" vírust legoztak össze.
empty taxi
FLZOLI
davemayer
Kedvenc a felkerdezni
YoungZeeZee
Villantott.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ez biztos? Én néhány kormányzati tisztviselőn kívűl érdemben sosem hallottam, hogy miért számolnák másképp itthon, mint a világ többi részén. Néha valaki bedobja ezt a kormányból, de vajon mi alapján, azt lehet tudni?Mondjuk MO-n mindenkit, aki kapcsolatba került a coviddal és meghalt, beleszámolnak a statisztikába. Az nem derül ki, hogy a coviddal összefügg e a halázás oka. Más országokban másképp számolják ugyanezt.Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítok.Félek hogy sokuk az elhunytak közt szerepel 😕új: 27 830 (heti átlag: 10 145)Lélegeztetőgépen levők száma érdekes h ennyit csökkent, miközben kórházba egyre többen kerülnek.
Vrij6
Beki
bcsarli
topin
Mikey
csi77
több mint 2 éve
Akkor te Laár Andrást száműznéd az univerzumból 😊Ennek a szónak a megalkotása miatt azonnal elvenném az állampolgárságodat 😛🤣hvg.hu/kkv/20211130_omikron_modernaAzért lassan csak fel lehetne tenni pár kotyvasztó tudóst és őket finanszírozó háttérembert arra a listára akiket népírtással fognak megvádolni, hogy ennyire "mutálékony" vírust legoztak össze.
empty taxi
FLZOLI
davemayer
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
Ennel van rosszabb is.Ennek a szónak a megalkotása miatt azonnal elvenném az állampolgárságodat 😛🤣hvg.hu/kkv/20211130_omikron_modernaAzért lassan csak fel lehetne tenni pár kotyvasztó tudóst és őket finanszírozó háttérembert arra a listára akiket népírtással fognak megvádolni, hogy ennyire "mutálékony" vírust legoztak össze.
empty taxi
FLZOLI
davemayer
Kedvenc a felkerdezni
több mint 2 éve
Miért? Meghalt valaki?Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítok.Félek hogy sokuk az elhunytak közt szerepel 😕új: 27 830 (heti átlag: 10 145)Lélegeztetőgépen levők száma érdekes h ennyit csökkent, miközben kórházba egyre többen kerülnek.
Vrij6
Beki
bcsarli
topin
Mikey
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Mondjuk MO-n mindenkit, aki kapcsolatba került a coviddal és meghalt, beleszámolnak a statisztikába. Az nem derül ki, hogy a coviddal összefügg e a halázás oka. Más országokban másképp számolják ugyanezt.Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítok.Félek hogy sokuk az elhunytak közt szerepel 😕új: 27 830 (heti átlag: 10 145)Lélegeztetőgépen levők száma érdekes h ennyit csökkent, miközben kórházba egyre többen kerülnek.
Vrij6
Beki
bcsarli
topin
Mikey
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Ennek a szónak a megalkotása miatt azonnal elvenném az állampolgárságodat 😛🤣hvg.hu/kkv/20211130_omikron_modernaAzért lassan csak fel lehetne tenni pár kotyvasztó tudóst és őket finanszírozó háttérembert arra a listára akiket népírtással fognak megvádolni, hogy ennyire "mutálékony" vírust legoztak össze.
empty taxi
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Na, 3.chipet felvettem en is.tök téves, nézd a sort
Vrij6
chip, chip, chooka...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítok.Félek hogy sokuk az elhunytak közt szerepel 😕új: 27 830 (heti átlag: 10 145)Lélegeztetőgépen levők száma érdekes h ennyit csökkent, miközben kórházba egyre többen kerülnek.
Vrij6
Beki
bcsarli
topin
több mint 2 éve
Na, 3.chipet felvettem en is.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Mutálékony 😊 zseniális...hvg.hu/kkv/20211130_omikron_modernaAzért lassan csak fel lehetne tenni pár kotyvasztó tudóst és őket finanszírozó háttérembert arra a listára akiket népírtással fognak megvádolni, hogy ennyire "mutálékony" vírust legoztak össze.
empty taxi
FLZOLI
több mint 2 éve
hvg.hu/kkv/20211130_omikron_modernaAzért lassan csak fel lehetne tenni pár kotyvasztó tudóst és őket finanszírozó háttérembert arra a listára akiket népírtással fognak megvádolni, hogy ennyire "mutálékony" vírust legoztak össze.
empty taxi
több mint 2 éve
max akkor lesz zárás ha kimérték h választás bukó és evvel akarnák lenyeletni h rendkivüli állapot ( v vészhelyzet v miarák) kitolódik, szavazás halasztódik.
több mint 2 éve
Akkor így èrthető, de több így mint 30% az arány ..Füles (egyik hitoktató kollégám barátnője Orbán szövegírójának a felesège 😛😏 valòban) ha nincs meg a 4 millió 3x beoltott, jön a zárás jövő 7n (kizárt hogy meglegyen szvsz).persze hogy ennyi fertőzött van, alig teszteltek 20 ezret (20 309 db teszt).
A számokat meg kozmetikázzák rendesen, kizárt, hogy csak kb 7 ezer új fertőzött van (bár igaz lenne)
dande
Zárást idén már kizártnak tartom.
Vrij6
több mint 2 éve
Füles (egyik hitoktató kollégám barátnője Orbán szövegírójának a felesège 😛😏 valòban) ha nincs meg a 4 millió 3x beoltott, jön a zárás jövő 7n (kizárt hogy meglegyen szvsz).persze hogy ennyi fertőzött van, alig teszteltek 20 ezret (20 309 db teszt).
A számokat meg kozmetikázzák rendesen, kizárt, hogy csak kb 7 ezer új fertőzött van (bár igaz lenne)
dande
Zárást idén már kizártnak tartom.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv