Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Lányom úszik, pont így van. Nekik ma Dunaújvárosban volt verseny, oda se mehettek csak edzők versenyzők.Mivel igazolt sportolók így igen.Vásárhelyen 600fős úszóversenyt rendeznek a hétvégén. Az egyik edzőt a verseny közben küldték haza mert megjött a felesége tesztjének eredménye, pozitív.MZP engedi?
Gondolom senkit nem fertőzött meg...
Bazzani
nagylaza
Strandra csak ők és az edzők mehetnek.
Ha jól tudom akkor az utolsó rendelet, hogy kísérő csak az öltözőig mehet.
Lányoméknál már a jégcsarnokba sem tehetjük a lábunkat például. Kocsidba megvárod kinn.
Bazzani
több mint 5 éve
Politikus.Vásárhelyen 600fős úszóversenyt rendeznek a hétvégén. Az egyik edzőt a verseny közben küldték haza mert megjött a felesége tesztjének eredménye, pozitív.MZP engedi?
Bazzani
nagylaza
több mint 5 éve
Mivel igazolt sportolók így igen.Vásárhelyen 600fős úszóversenyt rendeznek a hétvégén. Az egyik edzőt a verseny közben küldték haza mert megjött a felesége tesztjének eredménye, pozitív.MZP engedi?
Bazzani
nagylaza
Strandra csak ők és az edzők mehetnek.
Ha jól tudom akkor az utolsó rendelet, hogy kísérő csak az öltözőig mehet.
Lányoméknál már a jégcsarnokba sem tehetjük a lábunkat például. Kocsidba megvárod kinn.
több mint 5 éve
Vásárhelyen 600fős úszóversenyt rendeznek a hétvégén. Az egyik edzőt a verseny közben küldték haza mert megjött a felesége tesztjének eredménye, pozitív.MZP engedi?
Bazzani
több mint 5 éve
Minden jót! Remélem, mindenki teljesen meggyógyul, és tíz év elteltével újra találkozunk a Super Bowlban!Betegeinek, itt a fórumon, hogy vannak?Továbbra is csak szag hiány. Meg extrém fáradság. Egész nap tudnék aludni. A sok fekvéstől meg fáj mindenem. Nekem amikor egyértelmű volt, hogy gáz van a saját háziorvos, fizetősen azonnal csinált tesztet. Így szerda 11 óra pár perckor már biztos volt a pozitív. 20-án éjfélig vagyunk itthon, teljes család. 2 sportoló sráccal, akiknek most indult a szezon.... Sok jóra a hét végéig nem számítok, sztem mind meghalunk 😀 Viccet félretéve, baromi nehéz, lelkileg. Mi akik heti 6-7 napot sporttal töltünk, jégkorong, most bezárva ülünk. Ők még tudnak picit edzegetni, de én nem is merek. Sportorvosim is elvették pl, és majd labor, meg szív ultrahang után adják vissza.
zemanla
polamalu
több mint 5 éve
Vásárhelyen 600fős úszóversenyt rendeznek a hétvégén. Az egyik edzőt a verseny közben küldték haza mert megjött a felesége tesztjének eredménye, pozitív.Gondolom senkit nem fertőzött meg...
több mint 5 éve
Bismarck meg is mondta az osztrákoknak, hogy hülyék mint a segg.merakik összetákolták a monarkiát, azok észlények voltakAzon töprengek, ha az osztrákok jobban védekeznek mint mi, akkor vajon ott miért lépesről lépésre szigorítanak, mint mi, és miért nem egyből húzták meg mindazt, ahol most tartanak, ha úgyis meg kellett végül húzni?alapból kurva nagy faszság Ausztriához hasonlítani minket.
Hibáztak mondjuk egy hónapja, hogy nem zárták be az iskolákat, üzleteket, fodrászatokat, hogy nem lett kötelező a HO mindenhol, hogy napközben ki lehetett menni az utcára, hogy mostanáig vártak mindezekkel, vagy ott is politikusok döntenek mérések, hatástanulmányok, vészforgatókönyvek alapján?
Sobri Jóska
Amadeus
falura pontosan meg tudom mondani, hol volt a határ, a monarkia roszabb, mint a pestis
sutianap
több mint 5 éve
Kb. ennyi a difi, ja.Azon töprengek, ha az osztrákok jobban védekeznek mint mi, akkor vajon ott miért lépesről lépésre szigorítanak, mint mi, és miért nem egyből húzták meg mindazt, ahol most tartanak, ha úgyis meg kellett végül húzni?a pénzecske, hát egy hazardír kellett, hátha be lehet vállalni a síszezont
Hibáztak mondjuk egy hónapja, hogy nem zárták be az iskolákat, üzleteket, fodrászatokat, hogy nem lett kötelező a HO mindenhol, hogy napközben ki lehetett menni az utcára, hogy mostanáig vártak mindezekkel, vagy ott is politikusok döntenek mérések, hatástanulmányok, vészforgatókönyvek alapján?
Sobri Jóska
hátha karácsonyra be lehet vállani
hátha farsangra kinyit a pája
talán máshogy építették a lélektani határokat, szerintem a 25 halott/napnál léptek rubikont, hogy aztán 50/napnál fejveszve meneküljenek
talán a tavaszi hiperérzékenység nálunk a 10/napnál a nyári melegben eltöprengtette generalisszimuszunkat, ezér mint igaz magyar decimálisan tolt skálát, igy a 100as érték ütött csak
olyan sokat nem várok poltitikusoktól, hogy mindenféle akciógörbéket csak úgy levegyenek, ez az exponenciális meg amúgy is abszurd, még kínai részvény se csinált ijet, szóval van egy sarokszám, aminél nyomják a gombot...
sutianap
Ott több méz van a csuporban, hamarabb bezárhatott a bazár.
De se ott, se sehol nem húzzák egyből a satut, a tutit, aztán mégis mindig odatorkollik, mert a vírus se az órát nem ismeri, hogy éjfél vagy 20 óra, se számolni nem tud, hogy 20ezer ember vagy 20 ül egykupacban, se arra nincs tekintettel, hogy esküvő, temetés, színház, mozi, meccs, koncert, házibuli vagy céges meeting, se az üzlettípusok között nem tud válogatni, hogy fodrászat, ruhabolt vagy konditerem, de még ahhoz is hülye, hogy legalább az életkorra odafigyeljen.
És akkor visszatértünk oda, hogy a jelenlegi tudásunk alapján 2 lépésből áll a sikeres vírusvédekezés, az első a bezárkózás pár hétre plusz határzár, a második a határzár, megőrizni az alacsony átfertőzöttséget.
De ez nyilván sehol nem így lesz, mert mindenhol politikusok döntenek politikai szempontok alapján, ezek meg csak egészségügyi, túlélési szempontok.
több mint 5 éve
Hol nincs gáz?de ez sem igaz.Szerintem ezt senki sem mondta, max azt hogy ugyanolyan gáz van mint mindenhol máshol.Defetista hangulatkeltő, mert nálunk nincs gaz, nem is volt, nem is lesz.Na akkor két hét múlva követjük mi is az osztrákokat és teljes zar?Szerintem egy hét.
csebi
Kibaszott nagy a gáz mindenhol.
Bazzani
csebi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Betegeinek, itt a fórumon, hogy vannak?Továbbra is csak szag hiány. Meg extrém fáradság. Egész nap tudnék aludni. A sok fekvéstől meg fáj mindenem. Nekem amikor egyértelmű volt, hogy gáz van a saját háziorvos, fizetősen azonnal csinált tesztet. Így szerda 11 óra pár perckor már biztos volt a pozitív. 20-án éjfélig vagyunk itthon, teljes család. 2 sportoló sráccal, akiknek most indult a szezon.... Sok jóra a hét végéig nem számítok, sztem mind meghalunk 😀 Viccet félretéve, baromi nehéz, lelkileg. Mi akik heti 6-7 napot sporttal töltünk, jégkorong, most bezárva ülünk. Ők még tudnak picit edzegetni, de én nem is merek. Sportorvosim is elvették pl, és majd labor, meg szív ultrahang után adják vissza.
zemanla
több mint 5 éve
Én azt gondolom, hogy lehet, hogy nem volt teljesen okés a nyári dorbézolás, de az embereknek kellett. A probléma ott volt, hogy aztán szeptemberben megint zárni kellett volna, elkéstünk, most szívunk.Ugyanakkor azt mondom, hogy egy Ausztriához hasonló zárás (amit most vezetnek be) gazdaságilag agyonver mindenkit. Sem a kis cégeknek, sem a munkavállalók nagy részének nincsenek tartalékjaik. Azt gondolom ha mindenkinek beleverjük a fejébe, ezt a rohadt maszkot, talán 2-3 kemény hét után fellélegezhet az egészségügy is talán. Én bízom benne.
több mint 5 éve
merakik összetákolták a monarkiát, azok észlények voltakAzon töprengek, ha az osztrákok jobban védekeznek mint mi, akkor vajon ott miért lépesről lépésre szigorítanak, mint mi, és miért nem egyből húzták meg mindazt, ahol most tartanak, ha úgyis meg kellett végül húzni?alapból kurva nagy faszság Ausztriához hasonlítani minket.
Sobri Jóska
Amadeus
falura pontosan meg tudom mondani, hol volt a határ, a monarkia roszabb, mint a pestis
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Azon töprengek, ha az osztrákok jobban védekeznek mint mi, akkor vajon ott miért lépesről lépésre szigorítanak, mint mi, és miért nem egyből húzták meg mindazt, ahol most tartanak, ha úgyis meg kellett végül húzni?alapból kurva nagy faszság Ausztriához hasonlítani minket.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
"Koronavírusos megbetegedés következtében, 49 éves korában elhunyt Gróz János, a magyar női strandkézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya."
több mint 5 éve
várjá, azok szakmák2000 éve ezek jósok meg sámánok voltakHülyéskedünk, de azért elég ijesztő, hogy mentális betegek simán nyilvános fórumhoz jutnak, az agymenéseikre pedig van fogadókész közönség. Hány ilyen eszement él kies hazánkban? 100 ezer? 1 millió? Vagy ennél is sokkal több?Majd jövő nyáron kiderül hogy igaz-e. Ha addigra mind lemondunk a tulajdonunkról az alapjövedelemért, akkor igaz 😊Ne zavarj össze a negatív hullámaiddal. Az a lényeg, hogy összeesküvés van!Én azt nem értem, hogy mi szükség volna erre, ha így is minden hatalom az övék a háttérben? Minek kockáztatnának egy világméretű lázadást amibe ha kis eséllyel is de belebukhatnak?team sobri vs. team conspiracy theory 😀"Kommunista-marxista elvekre épülő katonai diktatúra." Teljesen igaza van. Az egész világban ez megy. Köszönöm, hogy végre valaki felnyitotta a szememet!
www.youtube.com/watch?v=gU2cZojSQpI
Ventura
nagylaza
bcsarli
nagylaza
bcsarli
nagylaza
Negritis
megkülönböztetőleg e lipótiaktól

több mint 5 éve
Igen, de akkor nem volt internet. Talán még mobiltelefon se.2000 éve ezek jósok meg sámánok voltakHülyéskedünk, de azért elég ijesztő, hogy mentális betegek simán nyilvános fórumhoz jutnak, az agymenéseikre pedig van fogadókész közönség. Hány ilyen eszement él kies hazánkban? 100 ezer? 1 millió? Vagy ennél is sokkal több?Majd jövő nyáron kiderül hogy igaz-e. Ha addigra mind lemondunk a tulajdonunkról az alapjövedelemért, akkor igaz 😊Ne zavarj össze a negatív hullámaiddal. Az a lényeg, hogy összeesküvés van!Én azt nem értem, hogy mi szükség volna erre, ha így is minden hatalom az övék a háttérben? Minek kockáztatnának egy világméretű lázadást amibe ha kis eséllyel is de belebukhatnak?team sobri vs. team conspiracy theory 😀"Kommunista-marxista elvekre épülő katonai diktatúra." Teljesen igaza van. Az egész világban ez megy. Köszönöm, hogy végre valaki felnyitotta a szememet!
Ventura
nagylaza
bcsarli
nagylaza
bcsarli
nagylaza
Negritis
több mint 5 éve
2000 éve ezek jósok meg sámánok voltakHülyéskedünk, de azért elég ijesztő, hogy mentális betegek simán nyilvános fórumhoz jutnak, az agymenéseikre pedig van fogadókész közönség. Hány ilyen eszement él kies hazánkban? 100 ezer? 1 millió? Vagy ennél is sokkal több?Majd jövő nyáron kiderül hogy igaz-e. Ha addigra mind lemondunk a tulajdonunkról az alapjövedelemért, akkor igaz 😊Ne zavarj össze a negatív hullámaiddal. Az a lényeg, hogy összeesküvés van!Én azt nem értem, hogy mi szükség volna erre, ha így is minden hatalom az övék a háttérben? Minek kockáztatnának egy világméretű lázadást amibe ha kis eséllyel is de belebukhatnak?team sobri vs. team conspiracy theory 😀"Kommunista-marxista elvekre épülő katonai diktatúra." Teljesen igaza van. Az egész világban ez megy. Köszönöm, hogy végre valaki felnyitotta a szememet!
Ventura
nagylaza
bcsarli
nagylaza
bcsarli
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hülyéskedünk, de azért elég ijesztő, hogy mentális betegek simán nyilvános fórumhoz jutnak, az agymenéseikre pedig van fogadókész közönség. Hány ilyen eszement él kies hazánkban? 100 ezer? 1 millió? Vagy ennél is sokkal több?Majd jövő nyáron kiderül hogy igaz-e. Ha addigra mind lemondunk a tulajdonunkról az alapjövedelemért, akkor igaz 😊Ne zavarj össze a negatív hullámaiddal. Az a lényeg, hogy összeesküvés van!Én azt nem értem, hogy mi szükség volna erre, ha így is minden hatalom az övék a háttérben? Minek kockáztatnának egy világméretű lázadást amibe ha kis eséllyel is de belebukhatnak?team sobri vs. team conspiracy theory 😀"Kommunista-marxista elvekre épülő katonai diktatúra." Teljesen igaza van. Az egész világban ez megy. Köszönöm, hogy végre valaki felnyitotta a szememet!
Ventura
nagylaza
bcsarli
nagylaza
bcsarli
több mint 5 éve
Azon töprengek, ha az osztrákok jobban védekeznek mint mi, akkor vajon ott miért lépesről lépésre szigorítanak, mint mi, és miért nem egyből húzták meg mindazt, ahol most tartanak, ha úgyis meg kellett végül húzni?a pénzecske, hát egy hazardír kellett, hátha be lehet vállalni a síszezont
Sobri Jóska
hátha karácsonyra be lehet vállani
hátha farsangra kinyit a pája
talán máshogy építették a lélektani határokat, szerintem a 25 halott/napnál léptek rubikont, hogy aztán 50/napnál fejveszve meneküljenek
talán a tavaszi hiperérzékenység nálunk a 10/napnál a nyári melegben eltöprengtette generalisszimuszunkat, ezér mint igaz magyar decimálisan tolt skálát, igy a 100as érték ütött csak
olyan sokat nem várok poltitikusoktól, hogy mindenféle akciógörbéket csak úgy levegyenek, ez az exponenciális meg amúgy is abszurd, még kínai részvény se csinált ijet, szóval van egy sarokszám, aminél nyomják a gombot...
Szerkesztette: sutianap

több mint 5 éve
Akkor boszorkány!nemÉs még nem múlt el?team sobri vs. team conspiracy theory 😀engem gyikkáváltoztatottttt!¡!!
Ventura
sutianap
nagylaza
kezdek hinni a lobotóniában megazelektrosokkban
sutianap
több mint 5 éve
Azon töprengek, ha az osztrákok jobban védekeznek mint mi, akkor vajon ott miért lépesről lépésre szigorítanak, mint mi, és miért nem egyből húzták meg mindazt, ahol most tartanak, ha úgyis meg kellett végül húzni?Hibáztak mondjuk egy hónapja, hogy nem zárták be az iskolákat, üzleteket, fodrászatokat, hogy nem lett kötelező a HO mindenhol, hogy napközben ki lehetett menni az utcára, hogy mostanáig vártak mindezekkel, vagy ott is politikusok döntenek mérések, hatástanulmányok, vészforgatókönyvek alapján?
több mint 5 éve
Az a baj,hogy nekem nem kell felmenni facebookra,hogy ilyen agyhalottakkal találkozzak.Tegnap összevesztem az egyik kolléganőmmel,aki váltig állítja,hogy mekkora egy idióta a helyi polgármester,hogy mindenhol kötelező a maszk és,hogy ő ahol tudja majd elcsalja a maszkhasználatot mert Gödény megmondta,hogy mennyire káros és,hogy nem védi meg azt aki felveszi.Miután jól kiosztottam, egy kicsit csendbe maradt,majd egy fél óra múlva meg már azon háborgott,hogy nem hajlandóak vele a barátnői találkozni,mert félnek,pedig ő összehívta a bagázst hétvégére...Nem irigyellek.. nekem szerencsém van a melóhelyemmel ilyen téren, rendkívül frusztráló lenne, ha még ezzel is küzdeni kéne nap, mint nap.
Aztán csodálkoznak,hogy egész nap headset van a fülemben és csak akkor veszem ki amikor kimegyek cigizni...
JoeyPorter
több mint 5 éve
nemÉs még nem múlt el?team sobri vs. team conspiracy theory 😀engem gyikkáváltoztatottttt!¡!!
Ventura
sutianap
nagylaza
kezdek hinni a lobotóniában megazelektrosokkban

több mint 5 éve
Majd jövő nyáron kiderül hogy igaz-e. Ha addigra mind lemondunk a tulajdonunkról az alapjövedelemért, akkor igaz 😊Ne zavarj össze a negatív hullámaiddal. Az a lényeg, hogy összeesküvés van!Én azt nem értem, hogy mi szükség volna erre, ha így is minden hatalom az övék a háttérben? Minek kockáztatnának egy világméretű lázadást amibe ha kis eséllyel is de belebukhatnak?team sobri vs. team conspiracy theory 😀"Kommunista-marxista elvekre épülő katonai diktatúra." Teljesen igaza van. Az egész világban ez megy. Köszönöm, hogy végre valaki felnyitotta a szememet!
Ventura
nagylaza
bcsarli
nagylaza
több mint 5 éve
Ne zavarj össze a negatív hullámaiddal. Az a lényeg, hogy összeesküvés van!Én azt nem értem, hogy mi szükség volna erre, ha így is minden hatalom az övék a háttérben? Minek kockáztatnának egy világméretű lázadást amibe ha kis eséllyel is de belebukhatnak?team sobri vs. team conspiracy theory 😀"Kommunista-marxista elvekre épülő katonai diktatúra." Teljesen igaza van. Az egész világban ez megy. Köszönöm, hogy végre valaki felnyitotta a szememet!
Ventura
nagylaza
bcsarli