Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ma reggel voltam az aldiban. Nem maszk volt rajtam hanem egy téli polár csősál. Egyrészt mert már hideg van másrészt meg kényelmesebb. Már az én dolgaimat húzta le a kasszás mikor odajött a boltvezető vagy nem tudom és megkérdezte van e maszkom. Mondom itt van. Az nem az. Mert az öné az? Igen. Mondom ez egy téli csősál vastagabb mint az a koszos szövet ami az arcán van. Szó nélkül elment.Értem én. A Packers-meccs után próbálsz terelni.😊
Azt már nem akartam mondani neki, hogy ha nem csak két kassza lenne nyitva akkor nem a bolt végéig érne a sor és már nem lennék itt hogy baszogasson. De így 5 perc vásárlás 20 perc sorban állás. Ja meg összes dolgozó orra kint a maszk felett de az zavarja őket ha homlokomig húzott sállal megyek be.
Nem tudom amúgy csősál már nem ér és lemaradtam?
samu09
több mint 5 éve
Titanic? Sós vízben nem süllyedhet el! (Bödőcs)hvg.hu/itthon/20201025_Sokan_nem_viseltek_maszkot_a_szombati_FTCUTE_meccsenA Titanic is tulajdonképpen szépen süllyedt el.
Idézem a lényeget:
Az Újpest biztonsági igazgatója szerint lehetetlen folyamatosan betartani az új szabályt, amely péntektől lépett életbe. A Fidesz szerint viszont biztatóak az első tapasztalatok.
Szóval rendelet formájában kihirdetnek valamit, majd basznak betartani (drukkerek) és szerintük biztatóak az első tapasztalatok. 😀
Beki
Mikey
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20201025_Sokan_nem_viseltek_maszkot_a_szombati_FTCUTE_meccsenA Titanic is tulajdonképpen szépen süllyedt el.
Idézem a lényeget:
Az Újpest biztonsági igazgatója szerint lehetetlen folyamatosan betartani az új szabályt, amely péntektől lépett életbe. A Fidesz szerint viszont biztatóak az első tapasztalatok.
Szóval rendelet formájában kihirdetnek valamit, majd basznak betartani (drukkerek) és szerintük biztatóak az első tapasztalatok. 😀
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Ma reggel voltam az aldiban. Nem maszk volt rajtam hanem egy téli polár csősál. Egyrészt mert már hideg van másrészt meg kényelmesebb. Már az én dolgaimat húzta le a kasszás mikor odajött a boltvezető vagy nem tudom és megkérdezte van e maszkom. Mondom itt van. Az nem az. Mert az öné az? Igen. Mondom ez egy téli csősál vastagabb mint az a koszos szövet ami az arcán van. Szó nélkül elment. Azt már nem akartam mondani neki, hogy ha nem csak két kassza lenne nyitva akkor nem a bolt végéig érne a sor és már nem lennék itt hogy baszogasson. De így 5 perc vásárlás 20 perc sorban állás. Ja meg összes dolgozó orra kint a maszk felett de az zavarja őket ha homlokomig húzott sállal megyek be.
Nem tudom amúgy csősál már nem ér és lemaradtam?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
hvg.hu/itthon/20201025_Sokan_nem_viseltek_maszkot_a_szombati_FTCUTE_meccsenIdézem a lényeget:
több mint 5 éve
olyan megoldás nem lehetséges, hogy ha már engedik, hogy meccsre mehessek, ennyi áldozatot kibírok, hogy nem szotyizok?Pécs focimeccs. Mindenkin maszk mikor bejön, anélkül be sem engednek, de aztán a lelátón... Szotyizók, sörivókon alapból nincs, páran csak a nyakukon, valakinél csak a szájon, orron már nem. Az emberek 20%-a mondjuk ilyen.Tőled is megkérdezem:
Szünetben kérdeztem a szekust, hogy ez így akkor hogy? Mondták, hogy nekik az volt kiadva, hogy beléptetésnél ellenőriznek, utána mindenki saját felelőssége. Mindez kb 1500 embernél, szóval egy 20e-s Fradi-Ute-n ne várjunk csodákat.
NB2
Hogy lehet maszkban szotyizni?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Pécs focimeccs. Mindenkin maszk mikor bejön, anélkül be sem engednek, de aztán a lelátón... Szotyizók, sörivókon alapból nincs, páran csak a nyakukon, valakinél csak a szájon, orron már nem. Az emberek 20%-a mondjuk ilyen.Tőled is megkérdezem:
Szünetben kérdeztem a szekust, hogy ez így akkor hogy? Mondták, hogy nekik az volt kiadva, hogy beléptetésnél ellenőriznek, utána mindenki saját felelőssége. Mindez kb 1500 embernél, szóval egy 20e-s Fradi-Ute-n ne várjunk csodákat.
NB2
Hogy lehet maszkban szotyizni?
több mint 5 éve
Pécs focimeccs. Mindenkin maszk mikor bejön, anélkül be sem engednek, de aztán a lelátón... Szotyizók, sörivókon alapból nincs, páran csak a nyakukon, valakinél csak a szájon, orron már nem. Az emberek 20%-a mondjuk ilyen.Szünetben kérdeztem a szekust, hogy ez így akkor hogy? Mondták, hogy nekik az volt kiadva, hogy beléptetésnél ellenőriznek, utána mindenki saját felelőssége. Mindez kb 1500 embernél, szóval egy 20e-s Fradi-Ute-n ne várjunk csodákat.
több mint 5 éve
És a vén trógernek nem is ez volt az első, már előtte Denverben is baszott szét így karriert.Azt én se tudom elfelejteni, se megbocsátani. A meccs szempontjából is hülyeség volt, jött az L. Ráadásul kezdetben az a szöveg ment, hogy ő ragaszkodott ahhoz, hogy pályán maradjon.Elég lett volna ha az öreg Shanahan nem egy faszszopó, és nem teszi tönkre a sérülten visszaküldésével a karrierjét.Bob the Turd nem lett volna rossz, de nem ártott volna, ha jól/okosabban használják. na meg ha megcsinálták volna normálisra a talajt a Fedexben.még ha a végén előbb is draftolunk, mint Ti?Részemről igen.
nekem ez a dilemmám azóta, hogy Martin is kiüli a meccset. hiányzik kb a középső formáció 85 százaléka (csak a RG first team tag), védelemben is foghíjasak vagyunk, hiába érünk is érünk oda a playoffba, azzal csak azt érjük el, hogy 18-on kívül draftoljunk, de gyűrűt nyerni nincs esély, akkora a dropoff a jelenlegi és az elméletileg legjobb csapatunk között.
lehet nyerni a meccseket, de csak tökön lőjük magunkat, és használjuk lefelé a sztárokat. már csak az van hátra, hogy Elliott is megsérüljön.
slowmotion
Lutri a draft, nem garancia semmire, főleg ha top 3-on kívül húzol.
Mondjuk RGIII se volt egy sikertörténet pl...
warr_b
slowmotion
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 5 éve
Azt én se tudom elfelejteni, se megbocsátani. A meccs szempontjából is hülyeség volt, jött az L. Ráadásul kezdetben az a szöveg ment, hogy ő ragaszkodott ahhoz, hogy pályán maradjon.Elég lett volna ha az öreg Shanahan nem egy faszszopó, és nem teszi tönkre a sérülten visszaküldésével a karrierjét.Bob the Turd nem lett volna rossz, de nem ártott volna, ha jól/okosabban használják. na meg ha megcsinálták volna normálisra a talajt a Fedexben.még ha a végén előbb is draftolunk, mint Ti?Részemről igen.
nekem ez a dilemmám azóta, hogy Martin is kiüli a meccset. hiányzik kb a középső formáció 85 százaléka (csak a RG first team tag), védelemben is foghíjasak vagyunk, hiába érünk is érünk oda a playoffba, azzal csak azt érjük el, hogy 18-on kívül draftoljunk, de gyűrűt nyerni nincs esély, akkora a dropoff a jelenlegi és az elméletileg legjobb csapatunk között.
lehet nyerni a meccseket, de csak tökön lőjük magunkat, és használjuk lefelé a sztárokat. már csak az van hátra, hogy Elliott is megsérüljön.
slowmotion
warr_b
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Jó topikban járok 😊?Igen:
dande
www.szeretlekmagyarorszag.hu/kasler-ujabb-hat-videki-korhazat-jelolt-ki-koronavirusos-betegek-ellatasara/
több mint 5 éve
Jó topikban járok 😊?
több mint 5 éve
Pont ezért mondtam, mindegy hol draftolunk, amíg faszkalapok irányítják a csapatot...Elég lett volna ha az öreg Shanahan nem egy faszszopó, és nem teszi tönkre a sérülten visszaküldésével a karrierjét.Bob the Turd nem lett volna rossz, de nem ártott volna, ha jól/okosabban használják. na meg ha megcsinálták volna normálisra a talajt a Fedexben.még ha a végén előbb is draftolunk, mint Ti?Részemről igen.
slowmotion
warr_b
slowmotion
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Elég lett volna ha az öreg Shanahan nem egy faszszopó, és nem teszi tönkre a sérülten visszaküldésével a karrierjét.Bob the Turd nem lett volna rossz, de nem ártott volna, ha jól/okosabban használják. na meg ha megcsinálták volna normálisra a talajt a Fedexben.még ha a végén előbb is draftolunk, mint Ti?Részemről igen.
slowmotion
warr_b
slowmotion
több mint 5 éve
Bob the Turd nem lett volna rossz, de nem ártott volna, ha jól/okosabban használják. na meg ha megcsinálták volna normálisra a talajt a Fedexben.még ha a végén előbb is draftolunk, mint Ti?Részemről igen.
slowmotion
warr_b
több mint 5 éve
Részemről igen.még ha a végén előbb is draftolunk, mint Ti?Persze, szeretek meccset nézni, meg a remény örök 😁várod? roncsderbire én utoljára akkor vártam, amikor az És megint dühbe jövünk ment a tévében. és az még szórakoztató is volt... 😊Őszi szünet van és hétvége, egész nap esik az eső, szerinted? 🤣Lefárasztottak a gyerekek, mi!? Látom... 😉😊😀Csaxólok szét offojátok a topikot!Akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról!
nagir
warr_b
nagir
Várom a hat órát, mint a messiást 🤣😂😆😜
warr_b
slowmotion
Meg Dallast verni mindig jó, így duplán...
warr_b
slowmotion

több mint 5 éve
még ha a végén előbb is draftolunk, mint Ti?Persze, szeretek meccset nézni, meg a remény örök 😁várod? roncsderbire én utoljára akkor vártam, amikor az És megint dühbe jövünk ment a tévében. és az még szórakoztató is volt... 😊Őszi szünet van és hétvége, egész nap esik az eső, szerinted? 🤣Lefárasztottak a gyerekek, mi!? Látom... 😉😊😀Csaxólok szét offojátok a topikot!Akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról!
nagir
warr_b
nagir
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 5 éve
Persze, szeretek meccset nézni, meg a remény örök 😁várod? roncsderbire én utoljára akkor vártam, amikor az És megint dühbe jövünk ment a tévében. és az még szórakoztató is volt... 😊Őszi szünet van és hétvége, egész nap esik az eső, szerinted? 🤣Lefárasztottak a gyerekek, mi!? Látom... 😉😊😀Csaxólok szét offojátok a topikot!Akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról!
nagir
warr_b
nagir
warr_b
slowmotion

több mint 5 éve
Negatív satu (=gyorsítás) is satua satu kriptonitja is a zöld | útlevél |tragédiánál meg nyilván nem illik ezt pedzegetni, de a "minek ment oda?!" kérdést azért valaki feltehetné Veréb Krisztián dominikai (!) motorbaleseténél...nekem is van most ismerősöm Dubajban.
r.baggio
Ennyit a saturól.
Amadeus
r.baggio
több mint 5 éve
Jó lesz az: két csapat, amely hagyományosan a testvéri szeretet jegyében viszonyul egymáshoz.várod? roncsderbire én utoljára akkor vártam, amikor az És megint dühbe jövünk ment a tévében. és az még szórakoztató is volt... 😊Őszi szünet van és hétvége, egész nap esik az eső, szerinted? 🤣Lefárasztottak a gyerekek, mi!? Látom... 😉😊😀Csaxólok szét offojátok a topikot!Akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról!
nagir
warr_b
nagir
warr_b
slowmotion
több mint 5 éve
várod? roncsderbire én utoljára akkor vártam, amikor az És megint dühbe jövünk ment a tévében. és az még szórakoztató is volt... 😊Őszi szünet van és hétvége, egész nap esik az eső, szerinted? 🤣Lefárasztottak a gyerekek, mi!? Látom... 😉😊😀Csaxólok szét offojátok a topikot!Akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról!
nagir
warr_b
nagir
warr_b
több mint 5 éve
Tudom mit érzel!!! 😉😉😉Őszi szünet van és hétvége, egész nap esik az eső, szerinted? 🤣Lefárasztottak a gyerekek, mi!? Látom... 😉😊😀Csaxólok szét offojátok a topikot!Akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról!
nagir
warr_b
nagir
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Őszi szünet van és hétvége, egész nap esik az eső, szerinted? 🤣Lefárasztottak a gyerekek, mi!? Látom... 😉😊😀Csaxólok szét offojátok a topikot!Akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról!
nagir
warr_b
nagir

több mint 5 éve
Lefárasztottak a gyerekek, mi!? Látom... 😉😊😀Csaxólok szét offojátok a topikot!Akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról!
nagir
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Csaxólok szét offojátok a topikot!Akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról!
nagir