Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Csaxólok szét offojátok a topikot!Mindig ez történik ha valaki írni mer egy ellentéteset, mint az itteni gondolatok 95%-a. (Kivéve Sobri) 😊
nagir
több mint 5 éve
Csaxólok szét offojátok a topikot!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Furcsa is lenne ha a megegyezés után még mindig nekimennének Kubatovéknak. A Hambergeres szitu meg egyértelmű, ahogy leírtad. A megegyezésnek mindkét oldalon voltak feltételei.Mondjuk ez még mind azelőtt volt mielőtt Hambergert rommá nem fizette Kubatov.www.google.com/search?q=kubatov+takarodj+&tbm=isch&ved=2ahUKEwiJ1Pjx_s_sAhVHuqQKHSSpCgAQ2-cCegQIABAC&oq=kubatov+takarodj+&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzICCCkyBAgAEB4yBQgAEM0CUIPQAVjq1AFg1NwBaABwAHgAgAF_iAHvBZIBAzIuNZgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=o5CVX8n2C8f0kgWk0io&bih=771&biw=412&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=ivn&hl=huNagyon szimpatikus, hogy Te még ilyen körülmények között is Ember tudtál maradni. Ráadásul Igazi Fradista is vagy. Nem gondoltál rá, hogy ezzel már-már a tökéletességet súrolod?Talán lehetett volna nem kurva anyázni első pillanatban, hanem kérdezni hogy én hogy gondolom, vagy elmondani, hogy miért nincs igazam a 444-el kapcsolatban. Az pedig hogy adtam egy válasz a minősíthetetlen hangnemre(SzFE-es komment) ,az szerintem pont jó volt az ő trágárságára. Ember tudtam maradni még akkor is ha nem értettem vele egyet. Láttam utólag a fuck szfe-s molinót. nem értek vele egyet. ettől még ők kirakhatják mert egyelőre nem észak koreában vagyunk és a molinó miatt lehet őket buta tudatlan állatoknak nézni. Az origó meg nem mérce, mert ők a pöcegödör alja, csak a másik oldalon.nem olvasom az origót, mert felesleges.pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
Olvasd vissza, mit irtal elsonek 😊 😊
Mit irjak meg ide, h irhassam a buzi szmajlikat? 😊 meg utana az SZFE-s kommented 😊 lattad a Fuck off SZFE transzparenst? 😊
Lattal kepeket (amiket nem az origo hozott le) a tuntetesrol? 😊
Amikor eloszor irtal, nagyon nagy volt a melleny, sirasra mindig van ok,stb.
C'mon man, tegy egy szivesseget.
Borbinho
pfefe8
Tényleg nem Észak-Koreában élünk, a vélemény szabad. Kérlek, a próba kedvéért legközelebb tegyél ki az Üllői úton egy "FUCK OFF ORBÁN!" molinót, aztán meséld el, mi történt. (Orbán helyett tőlem lehet Kubatov is.)
nagylaza
Párszor már kirakták ☝️
Rózsa Sándor (betyár)
Érdekes azóta semmi ilyen.
Tudom nem ez volt a beszélgetés lényege csak megjegyeztem.
Étkezzjól, Lakjáljól.
Bazzani
Steelers fan
több mint 5 éve
Mondjuk ez még mind azelőtt volt mielőtt Hambergert rommá nem fizette Kubatov.www.google.com/search?q=kubatov+takarodj+&tbm=isch&ved=2ahUKEwiJ1Pjx_s_sAhVHuqQKHSSpCgAQ2-cCegQIABAC&oq=kubatov+takarodj+&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzICCCkyBAgAEB4yBQgAEM0CUIPQAVjq1AFg1NwBaABwAHgAgAF_iAHvBZIBAzIuNZgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=o5CVX8n2C8f0kgWk0io&bih=771&biw=412&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=ivn&hl=huNagyon szimpatikus, hogy Te még ilyen körülmények között is Ember tudtál maradni. Ráadásul Igazi Fradista is vagy. Nem gondoltál rá, hogy ezzel már-már a tökéletességet súrolod?Talán lehetett volna nem kurva anyázni első pillanatban, hanem kérdezni hogy én hogy gondolom, vagy elmondani, hogy miért nincs igazam a 444-el kapcsolatban. Az pedig hogy adtam egy válasz a minősíthetetlen hangnemre(SzFE-es komment) ,az szerintem pont jó volt az ő trágárságára. Ember tudtam maradni még akkor is ha nem értettem vele egyet. Láttam utólag a fuck szfe-s molinót. nem értek vele egyet. ettől még ők kirakhatják mert egyelőre nem észak koreában vagyunk és a molinó miatt lehet őket buta tudatlan állatoknak nézni. Az origó meg nem mérce, mert ők a pöcegödör alja, csak a másik oldalon.nem olvasom az origót, mert felesleges.pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
Mit irjak meg ide, h irhassam a buzi szmajlikat? 😊 meg utana az SZFE-s kommented 😊 lattad a Fuck off SZFE transzparenst? 😊
Borbinho
pfefe8
Tényleg nem Észak-Koreában élünk, a vélemény szabad. Kérlek, a próba kedvéért legközelebb tegyél ki az Üllői úton egy "FUCK OFF ORBÁN!" molinót, aztán meséld el, mi történt. (Orbán helyett tőlem lehet Kubatov is.)
nagylaza
Párszor már kirakták ☝️
Rózsa Sándor (betyár)
Érdekes azóta semmi ilyen.
Tudom nem ez volt a beszélgetés lényege csak megjegyeztem.
Étkezzjól, Lakjáljól.
több mint 5 éve
Oké, Kubatov rossz példa volt.Egy molinónál cifrább dolgok is voltak (családja fenyegetése ,akasztás egy bábu amire az ő neve volt írva meg hasonlók)Jogos, bár úgy nézem, jellemzően nem az Üllői úton volt, és nem a biztonságiak számára elérhető távolságban.www.google.com/search?q=kubatov+takarodj+&tbm=isch&ved=2ahUKEwiJ1Pjx_s_sAhVHuqQKHSSpCgAQ2-cCegQIABAC&oq=kubatov+takarodj+&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzICCCkyBAgAEB4yBQgAEM0CUIPQAVjq1AFg1NwBaABwAHgAgAF_iAHvBZIBAzIuNZgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=o5CVX8n2C8f0kgWk0io&bih=771&biw=412&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=ivn&hl=huNagyon szimpatikus, hogy Te még ilyen körülmények között is Ember tudtál maradni. Ráadásul Igazi Fradista is vagy. Nem gondoltál rá, hogy ezzel már-már a tökéletességet súrolod?Talán lehetett volna nem kurva anyázni első pillanatban, hanem kérdezni hogy én hogy gondolom, vagy elmondani, hogy miért nincs igazam a 444-el kapcsolatban. Az pedig hogy adtam egy válasz a minősíthetetlen hangnemre(SzFE-es komment) ,az szerintem pont jó volt az ő trágárságára. Ember tudtam maradni még akkor is ha nem értettem vele egyet. Láttam utólag a fuck szfe-s molinót. nem értek vele egyet. ettől még ők kirakhatják mert egyelőre nem észak koreában vagyunk és a molinó miatt lehet őket buta tudatlan állatoknak nézni. Az origó meg nem mérce, mert ők a pöcegödör alja, csak a másik oldalon.nem olvasom az origót, mert felesleges.pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
Borbinho
pfefe8
nagylaza
Párszor már kirakták ☝️
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egy molinónál cifrább dolgok is voltak (családja fenyegetése ,akasztás egy bábu amire az ő neve volt írva meg hasonlók)Jogos, bár úgy nézem, jellemzően nem az Üllői úton volt, és nem a biztonságiak számára elérhető távolságban.www.google.com/search?q=kubatov+takarodj+&tbm=isch&ved=2ahUKEwiJ1Pjx_s_sAhVHuqQKHSSpCgAQ2-cCegQIABAC&oq=kubatov+takarodj+&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzICCCkyBAgAEB4yBQgAEM0CUIPQAVjq1AFg1NwBaABwAHgAgAF_iAHvBZIBAzIuNZgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=o5CVX8n2C8f0kgWk0io&bih=771&biw=412&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=ivn&hl=huNagyon szimpatikus, hogy Te még ilyen körülmények között is Ember tudtál maradni. Ráadásul Igazi Fradista is vagy. Nem gondoltál rá, hogy ezzel már-már a tökéletességet súrolod?Talán lehetett volna nem kurva anyázni első pillanatban, hanem kérdezni hogy én hogy gondolom, vagy elmondani, hogy miért nincs igazam a 444-el kapcsolatban. Az pedig hogy adtam egy válasz a minősíthetetlen hangnemre(SzFE-es komment) ,az szerintem pont jó volt az ő trágárságára. Ember tudtam maradni még akkor is ha nem értettem vele egyet. Láttam utólag a fuck szfe-s molinót. nem értek vele egyet. ettől még ők kirakhatják mert egyelőre nem észak koreában vagyunk és a molinó miatt lehet őket buta tudatlan állatoknak nézni. Az origó meg nem mérce, mert ők a pöcegödör alja, csak a másik oldalon.nem olvasom az origót, mert felesleges.pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
Borbinho
pfefe8
nagylaza
Párszor már kirakták ☝️
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
több mint 5 éve
Tudom. Nem várom.Azért ez módfelett rossz példa, nagy tájékozatlanságról árulkodik.Nagyon szimpatikus, hogy Te még ilyen körülmények között is Ember tudtál maradni. Ráadásul Igazi Fradista is vagy. Nem gondoltál rá, hogy ezzel már-már a tökéletességet súrolod?Talán lehetett volna nem kurva anyázni első pillanatban, hanem kérdezni hogy én hogy gondolom, vagy elmondani, hogy miért nincs igazam a 444-el kapcsolatban. Az pedig hogy adtam egy válasz a minősíthetetlen hangnemre(SzFE-es komment) ,az szerintem pont jó volt az ő trágárságára. Ember tudtam maradni még akkor is ha nem értettem vele egyet. Láttam utólag a fuck szfe-s molinót. nem értek vele egyet. ettől még ők kirakhatják mert egyelőre nem észak koreában vagyunk és a molinó miatt lehet őket buta tudatlan állatoknak nézni. Az origó meg nem mérce, mert ők a pöcegödör alja, csak a másik oldalon.nem olvasom az origót, mert felesleges.pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
Borbinho
pfefe8
nagylaza
Az ultrák mindenhol szélsőségesek (jobb vagy bal), a Fradi ultrák inkább jobb. Minek tennének ki egy ilyen molinót, ha teljesen idegen tőlük?
Arról nem is beszélve, hogy Fuck Kubatov, vagy akár Fuck Fradi molinót bármelyik csapat ultrái kitehetnek nyugodtan, csak pont a Fradinál lenne életszerűtlen.
Kispesten pl. rendszeresen kurvaanyázzák a Puskás Akadémia "névbitorlóit", mégse kerülnek börtönbe, Felcsúton ugyanez az anyázás eléggé életszerűtlen lenne.
Szóval ne a Fradi ultráktól várd a Fuck Orbánt.
Valamint tudhatnád, hogy a Fradi ultrák ezer szállal kötődnek a Fideszhez, Lendvai utcai székház "ostroma", Ligetvédők szerencsétlenkedése, Nyakó népszavazási bohóckodása, különböző rendezvények, stb., szóval pláne ne várd.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nem vagyok ultra, minek raknék ki molinókat? Egyébként már volt nem is egy molinó a témában kirakva. ember is maradtam a másikkal ellentétben, még ha neked ez nem is tetszik, meg nehezedre esik kimondani, max iróniával. látod ez a nagy különbség.Nagyon szimpatikus, hogy Te még ilyen körülmények között is Ember tudtál maradni. Ráadásul Igazi Fradista is vagy. Nem gondoltál rá, hogy ezzel már-már a tökéletességet súrolod?Talán lehetett volna nem kurva anyázni első pillanatban, hanem kérdezni hogy én hogy gondolom, vagy elmondani, hogy miért nincs igazam a 444-el kapcsolatban. Az pedig hogy adtam egy válasz a minősíthetetlen hangnemre(SzFE-es komment) ,az szerintem pont jó volt az ő trágárságára. Ember tudtam maradni még akkor is ha nem értettem vele egyet. Láttam utólag a fuck szfe-s molinót. nem értek vele egyet. ettől még ők kirakhatják mert egyelőre nem észak koreában vagyunk és a molinó miatt lehet őket buta tudatlan állatoknak nézni. Az origó meg nem mérce, mert ők a pöcegödör alja, csak a másik oldalon.nem olvasom az origót, mert felesleges.pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
Borbinho
pfefe8
nagylaza
Steelers fan
több mint 5 éve
Jogos, bár úgy nézem, jellemzően nem az Üllői úton volt, és nem a biztonságiak számára elérhető távolságban.www.google.com/search?q=kubatov+takarodj+&tbm=isch&ved=2ahUKEwiJ1Pjx_s_sAhVHuqQKHSSpCgAQ2-cCegQIABAC&oq=kubatov+takarodj+&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzICCCkyBAgAEB4yBQgAEM0CUIPQAVjq1AFg1NwBaABwAHgAgAF_iAHvBZIBAzIuNZgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=o5CVX8n2C8f0kgWk0io&bih=771&biw=412&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=ivn&hl=huNagyon szimpatikus, hogy Te még ilyen körülmények között is Ember tudtál maradni. Ráadásul Igazi Fradista is vagy. Nem gondoltál rá, hogy ezzel már-már a tökéletességet súrolod?Talán lehetett volna nem kurva anyázni első pillanatban, hanem kérdezni hogy én hogy gondolom, vagy elmondani, hogy miért nincs igazam a 444-el kapcsolatban. Az pedig hogy adtam egy válasz a minősíthetetlen hangnemre(SzFE-es komment) ,az szerintem pont jó volt az ő trágárságára. Ember tudtam maradni még akkor is ha nem értettem vele egyet. Láttam utólag a fuck szfe-s molinót. nem értek vele egyet. ettől még ők kirakhatják mert egyelőre nem észak koreában vagyunk és a molinó miatt lehet őket buta tudatlan állatoknak nézni. Az origó meg nem mérce, mert ők a pöcegödör alja, csak a másik oldalon.nem olvasom az origót, mert felesleges.pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
Borbinho
pfefe8
nagylaza
Párszor már kirakták ☝️
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Az ultrákat kevered a szekusokkal. De a Csatáry-molinó után az SZFE-s említésre se méltó.Van némi átfedés.
csipkelli
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
www.google.com/search?q=kubatov+takarodj+&tbm=isch&ved=2ahUKEwiJ1Pjx_s_sAhVHuqQKHSSpCgAQ2-cCegQIABAC&oq=kubatov+takarodj+&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzICCCkyBAgAEB4yBQgAEM0CUIPQAVjq1AFg1NwBaABwAHgAgAF_iAHvBZIBAzIuNZgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=o5CVX8n2C8f0kgWk0io&bih=771&biw=412&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=ivn&hl=huNagyon szimpatikus, hogy Te még ilyen körülmények között is Ember tudtál maradni. Ráadásul Igazi Fradista is vagy. Nem gondoltál rá, hogy ezzel már-már a tökéletességet súrolod?Talán lehetett volna nem kurva anyázni első pillanatban, hanem kérdezni hogy én hogy gondolom, vagy elmondani, hogy miért nincs igazam a 444-el kapcsolatban. Az pedig hogy adtam egy válasz a minősíthetetlen hangnemre(SzFE-es komment) ,az szerintem pont jó volt az ő trágárságára. Ember tudtam maradni még akkor is ha nem értettem vele egyet. Láttam utólag a fuck szfe-s molinót. nem értek vele egyet. ettől még ők kirakhatják mert egyelőre nem észak koreában vagyunk és a molinó miatt lehet őket buta tudatlan állatoknak nézni. Az origó meg nem mérce, mert ők a pöcegödör alja, csak a másik oldalon.nem olvasom az origót, mert felesleges.pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
Borbinho
pfefe8
nagylaza
Párszor már kirakták ☝️
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Az ultrákat kevered a szekusokkal. De a Csatáry-molinó után az SZFE-s említésre se méltó.
több mint 5 éve
mondjuk volt már ilyen is 😊444.hu/2014/08/10/kifutyultek-orbant-a-fradi-stadion-avatojan-mondott-beszede-kozben/
444.hu/2014/08/10/a-fradistak-kifutyultek-kubatov-gabort/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Azért ez módfelett rossz példa, nagy tájékozatlanságról árulkodik.Nagyon szimpatikus, hogy Te még ilyen körülmények között is Ember tudtál maradni. Ráadásul Igazi Fradista is vagy. Nem gondoltál rá, hogy ezzel már-már a tökéletességet súrolod?Talán lehetett volna nem kurva anyázni első pillanatban, hanem kérdezni hogy én hogy gondolom, vagy elmondani, hogy miért nincs igazam a 444-el kapcsolatban. Az pedig hogy adtam egy válasz a minősíthetetlen hangnemre(SzFE-es komment) ,az szerintem pont jó volt az ő trágárságára. Ember tudtam maradni még akkor is ha nem értettem vele egyet. Láttam utólag a fuck szfe-s molinót. nem értek vele egyet. ettől még ők kirakhatják mert egyelőre nem észak koreában vagyunk és a molinó miatt lehet őket buta tudatlan állatoknak nézni. Az origó meg nem mérce, mert ők a pöcegödör alja, csak a másik oldalon.nem olvasom az origót, mert felesleges.pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
Borbinho
pfefe8
nagylaza
Az ultrák mindenhol szélsőségesek (jobb vagy bal), a Fradi ultrák inkább jobb. Minek tennének ki egy ilyen molinót, ha teljesen idegen tőlük?
Arról nem is beszélve, hogy Fuck Kubatov, vagy akár Fuck Fradi molinót bármelyik csapat ultrái kitehetnek nyugodtan, csak pont a Fradinál lenne életszerűtlen.
Kispesten pl. rendszeresen kurvaanyázzák a Puskás Akadémia "névbitorlóit", mégse kerülnek börtönbe, Felcsúton ugyanez az anyázás eléggé életszerűtlen lenne.
Szóval ne a Fradi ultráktól várd a Fuck Orbánt.
Valamint tudhatnád, hogy a Fradi ultrák ezer szállal kötődnek a Fideszhez, Lendvai utcai székház "ostroma", Ligetvédők szerencsétlenkedése, Nyakó népszavazási bohóckodása, különböző rendezvények, stb., szóval pláne ne várd.
több mint 5 éve
Nagyon szimpatikus, hogy Te még ilyen körülmények között is Ember tudtál maradni. Ráadásul Igazi Fradista is vagy. Nem gondoltál rá, hogy ezzel már-már a tökéletességet súrolod?Talán lehetett volna nem kurva anyázni első pillanatban, hanem kérdezni hogy én hogy gondolom, vagy elmondani, hogy miért nincs igazam a 444-el kapcsolatban. Az pedig hogy adtam egy válasz a minősíthetetlen hangnemre(SzFE-es komment) ,az szerintem pont jó volt az ő trágárságára. Ember tudtam maradni még akkor is ha nem értettem vele egyet. Láttam utólag a fuck szfe-s molinót. nem értek vele egyet. ettől még ők kirakhatják mert egyelőre nem észak koreában vagyunk és a molinó miatt lehet őket buta tudatlan állatoknak nézni. Az origó meg nem mérce, mert ők a pöcegödör alja, csak a másik oldalon.nem olvasom az origót, mert felesleges.pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
Borbinho
pfefe8
több mint 5 éve
mondjuk a magyar sajtóban ezek a szavak mind használatosak, sőt nem is számít rendkívülinek még a tévében se főleg a Pestiben, ha spermium, prostituált, közösülés szavakat használják akár más formában. Az O1G pedig elfogadottá is vált ahogy néztem 😊
több mint 5 éve
Talán lehetett volna nem kurva anyázni első pillanatban, hanem kérdezni hogy én hogy gondolom, vagy elmondani, hogy miért nincs igazam a 444-el kapcsolatban. Az pedig hogy adtam egy válasz a minősíthetetlen hangnemre(SzFE-es komment) ,az szerintem pont jó volt az ő trágárságára. Ember tudtam maradni még akkor is ha nem értettem vele egyet. Láttam utólag a fuck szfe-s molinót. nem értek vele egyet. ettől még ők kirakhatják mert egyelőre nem észak koreában vagyunk és a molinó miatt lehet őket buta tudatlan állatoknak nézni. Az origó meg nem mérce, mert ők a pöcegödör alja, csak a másik oldalon.nem olvasom az origót, mert felesleges.pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
Borbinho
Steelers fan
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Oda utazol ahova akarsz tudtommal.Megkövetem magam, igen, egy ideje már ott élttragédiánál meg nyilván nem illik ezt pedzegetni, de a "minek ment oda?!" kérdést azért valaki feltehetné Veréb Krisztián dominikai (!) motorbaleseténél...lehet kint élt. vagy volt különleges engedélye, ilyen pesti képviselőházas.
r.baggio
slowmotion
r.baggio
Meg szerintem irreleváns hogy miért ment oda szerencsétlen.......
több mint 5 éve
Megkövetem magam, igen, egy ideje már ott élttragédiánál meg nyilván nem illik ezt pedzegetni, de a "minek ment oda?!" kérdést azért valaki feltehetné Veréb Krisztián dominikai (!) motorbaleseténél...lehet kint élt. vagy volt különleges engedélye, ilyen pesti képviselőházas.
r.baggio
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
pfefe8Utolag eleg szarul jon le, hogy jatszod az alszentet. 😊 Elsonek miert nem ezt irtad? 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Akkor én tévedtem el a kommentek sűrűjében 😃Akármennyire is igaza van Amadeusnak, ő miért nem kap végleg bant? A másik fél mire kapta? Fradista? Nem hordja a maszkot?Mi van ?
Most volt vita belőle hogy a kormány nem konzisztensen intézkedik, erre most egy tag végleg bant kapott pedig senkit sem támadott, csak simán nem értünk egyet vele. Amadeus meg mocskolodik mégis maradhat. Ez se konzisztens érdekes.
samu09
Az előbb írták pfefe nem lett bannolva ?
Vagy most mi van ?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Akár örökre is kitilthatnak, nem fogok megsértődni, az oldal üzemeltetői döntik el és elfogadom a döntésüket.. Jó látni, hogy a magukat megmondó embereknek tartott személyek ,hogyan veszítik el egyik pillanatról a másikra emberi mivoltukat. Egy szóval sem mondtam, hogy helyes az hogy a tegnapi meccsen sokan nem viseltek maszkot, én viseltem és ezt kellett volna mindenkinek. Az viszont engedtessék meg hogy a saját véleményemet leírjam a 444-es cikkre reagálva. Ahogy a "másik" oldal hasonló szintű "sajtósai", úgy ők is hiteltelenek ebben az esetben, mert csak a saját , önös szempontjaik szerint beszélnek a dolgokról, míg a saját tábor még csak meg sem kerül említésre hasonló szitukban.akkor amadeusnak egy hét pihenőPfefe is pihenőre lett küldve?
pfefének meg sok kellemes koronázást (a 444 gondolom csak lefotosoppolta örsről a maszkot, annyira nem hiteles források ők)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Steelers fan
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akármennyire is igaza van Amadeusnak, ő miért nem kap végleg bant? A másik fél mire kapta? Fradista? Nem hordja a maszkot?Mi van ?
Most volt vita belőle hogy a kormány nem konzisztensen intézkedik, erre most egy tag végleg bant kapott pedig senkit sem támadott, csak simán nem értünk egyet vele. Amadeus meg mocskolodik mégis maradhat. Ez se konzisztens érdekes.
samu09
Az előbb írták pfefe nem lett bannolva ?
Vagy most mi van ?
több mint 5 éve
Akármennyire is igaza van Amadeusnak, ő miért nem kap végleg bant? A másik fél mire kapta? Fradista? Nem hordja a maszkot? Most volt vita belőle hogy a kormány nem konzisztensen intézkedik, erre most egy tag végleg bant kapott pedig senkit sem támadott, csak simán nem értünk egyet vele. Amadeus meg mocskolodik mégis maradhat. Ez se konzisztens érdekes.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ok csak nem volt egyértelműha csak baromságokat írnak az emberek, de nem becsmérlik a másikat, abból nem szokott ban lenniakkor amadeusnak egy hét pihenőPfefe is pihenőre lett küldve?
pfefének meg sok kellemes koronázást (a 444 gondolom csak lefotosoppolta örsről a maszkot, annyira nem hiteles források ők)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
slowmotion