Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Még ha nem is irodalmi stílusban de teljesen igaza van Amadeusnak...... Más is büszkélkedik vele, hogy milyen fsz gyerek.... az ilyenek kapnák el.....Nem irodalmi stílusban is teljesen igaza van Amadeusnak. Persze a baj még mindig nem az, hogy ennyi buta és felelőtlen ember van, mert hát joguk van annak lenni, hanem hogy meg van engedve a teltházas sportmeccsek rendezése. Nemcsak fociban, kézilabdában is, meg akármiben. Érdekes módon, a rothadó nyugaton képesek nézők nélkül, vagy 10-30%-os kihasználtsággal meccseket, versenyeket tartani. Pedig ott nem forintban, hanem euróban és dollárban buknak emiatt súlyos milliókat a csapatok.
dande
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
ha csak baromságokat írnak az emberek, de nem becsmérlik a másikat, abból nem szokott ban lenniakkor amadeusnak egy hét pihenőPfefe is pihenőre lett küldve?
pfefének meg sok kellemes koronázást (a 444 gondolom csak lefotosoppolta örsről a maszkot, annyira nem hiteles források ők)
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
akkor amadeusnak egy hét pihenőPfefe is pihenőre lett küldve?
pfefének meg sok kellemes koronázást (a 444 gondolom csak lefotosoppolta örsről a maszkot, annyira nem hiteles források ők)
r.baggio
több mint 5 éve
Még ha nem is irodalmi stílusban te teljesen igaza van Amadeusnak...... Más is büszkélkedik vele, hogy milyen fsz gyerek.... az ilyenek kapnák el.....vagy esetleg a patreonos pénzikonhoz hasonlóan lehetne csinálni kis csörgősipkát is a profilnév mellé
dande
több mint 5 éve
Igen, azért egy bizonyos szint legyen meg még ha nem is úgy gondolja az ember ahogy a másik.Csak en laton a hasonlosagot, hogy "Nezz egy kis SZFE tuntetest 😊 " meg a "De a Gyurcsotanyek is loptak!!4!4!" kozott? 😀Nem csak te. Csak mondjuk Jóskával vagy Undival, stb. van értelme vitatkozni, vele nincs. Írja be amit akar, oszt lépjünk.
Borbinho
(KIakadni meg végképp felesleges, mint Amadeus tette. Ha lehiggad ő is így fogja gondolni.)
peterk2005
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
"Hülyékkel azért nem érdemes vitatkoznod, mert le kell ereszkedni a szintjükre, ott viszont megvernek a rutinjukkal."Csak en laton a hasonlosagot, hogy "Nezz egy kis SZFE tuntetest 😊 " meg a "De a Gyurcsotanyek is loptak!!4!4!" kozott? 😀Nem csak te. Csak mondjuk Jóskával vagy Undival, stb. van értelme vitatkozni, vele nincs. Írja be amit akar, oszt lépjünk.
Borbinho
(KIakadni meg végképp felesleges, mint Amadeus tette. Ha lehiggad ő is így fogja gondolni.)
peterk2005
több mint 5 éve
NB1-re értettem 😊Egyébként tök egyszerű lenne a szitu:Miközben a Fradi a BL-ben szerepel (izé.... verik bucira)? Nooormááális?
Van kamerafelvétel, a helyek nagy része névreszóló bérlettel van igénybe véve, utólag egy 100e-s csekk kimenne maszk nem használat miatt
Az MLSZ meg megbüntetné a csapatot 10 millióra és a következő fordulóban a maximális kapacitást elnegyedelné. Azt ha akkor se, akkor szépen tovább, vagy bezárni a stadiont.
NB2
peterk2005
több mint 5 éve
Csak en laton a hasonlosagot, hogy "Nezz egy kis SZFE tuntetest 😊 " meg a "De a Gyurcsotanyek is loptak!!4!4!" kozott? 😀Nem csak te. Csak mondjuk Jóskával vagy Undival, stb. van értelme vitatkozni, vele nincs. Írja be amit akar, oszt lépjünk.
Borbinho
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
akkor amadeusnak egy hét pihenőAzóta már a barma posztolt 1et h nagyot hibázott és h elnézést kér...
r.baggio
több mint 5 éve
akkor amadeusnak egy hét pihenőpfefének meg sok kellemes koronázást (a 444 gondolom csak lefotosoppolta örsről a maszkot, annyira nem hiteles források ők)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ja hogy te így ironizálsz😊. Szaladás panaszkodni és képeket mutogatni a neten a tegnapi meccsről😊.dugd fel a seggedbe a bérletedet.Köszi az újabb kedves szavakat😊 Hamar kibújik a szög a zsákból és a gyengék egyből elvesztik az emberi mivoltukat😊 Nem kell a hamis hajrá Fradi tőled. Ismeretlenül támadni az megy. Foci és Női kézi bérletesként én mondhatom ,hogy hajrá Fradi😊.Baszd meg a kurva anyádat.Köszi így ismeretlenül a kedves szavakat😊 Az általánosítás, lenézés, számonkérés ismeretlenül az megy😊 Nézz egy kis SZFE-s tüntetést és ott minden rendben van és attól megnyugszol😊te gyökér fasz, hogy 0 felelősségérzeted van.Nem is vártam más reakciót😊 További jó puffogást😊444 mint hiteles tájékoztatás😊 Más szemében a szálkát, a magunkéban a gerendát sem tipikus esete. Meg a Fradi meccs képeit osztogatni és sírni az ott látottakon😊 Nem baj, megint nyertünk, aki akar meg sírjon, arra mindig van ok😊gyökér
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Ezt mondom neked ismeretlenül, úgy számon kérő jelleggel.
Mert amikor naponta meghal 40 ember ebben az országban 20 éves kortól felfele egy betegségben, akkor neked a hobbid fontosabb, mint adott esetben a saját szeretteid védelme. (ilyeneket, hogy társadalmi felelősségvállalás nem is említek, mert egy ilyen sötétagyú geci fel sem fogja, hogy mit jelent az.)
Hajrá Fradi.
És nem, az SZFE-s tüntetés sincs rendben.
Amadeus
pfefe8
legalább az iróniát értenéd.
Amadeus
Steelers fan
több mint 5 éve
dugd fel a seggedbe a bérletedet.Köszi az újabb kedves szavakat😊 Hamar kibújik a szög a zsákból és a gyengék egyből elvesztik az emberi mivoltukat😊 Nem kell a hamis hajrá Fradi tőled. Ismeretlenül támadni az megy. Foci és Női kézi bérletesként én mondhatom ,hogy hajrá Fradi😊.Baszd meg a kurva anyádat.Köszi így ismeretlenül a kedves szavakat😊 Az általánosítás, lenézés, számonkérés ismeretlenül az megy😊 Nézz egy kis SZFE-s tüntetést és ott minden rendben van és attól megnyugszol😊te gyökér fasz, hogy 0 felelősségérzeted van.Nem is vártam más reakciót😊 További jó puffogást😊444 mint hiteles tájékoztatás😊 Más szemében a szálkát, a magunkéban a gerendát sem tipikus esete. Meg a Fradi meccs képeit osztogatni és sírni az ott látottakon😊 Nem baj, megint nyertünk, aki akar meg sírjon, arra mindig van ok😊gyökér
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Mert amikor naponta meghal 40 ember ebben az országban 20 éves kortól felfele egy betegségben, akkor neked a hobbid fontosabb, mint adott esetben a saját szeretteid védelme. (ilyeneket, hogy társadalmi felelősségvállalás nem is említek, mert egy ilyen sötétagyú geci fel sem fogja, hogy mit jelent az.)
Hajrá Fradi.
Amadeus
pfefe8
legalább az iróniát értenéd.
több mint 5 éve
Csak en laton a hasonlosagot, hogy "Nezz egy kis SZFE tuntetest 😊 " meg a "De a Gyurcsotanyek is loptak!!4!4!" kozott? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Köszi az újabb kedves szavakat😊 Hamar kibújik a szög a zsákból és a gyengék egyből elvesztik az emberi mivoltukat😊 Nem kell a hamis hajrá Fradi tőled. Ismeretlenül támadni az megy. Foci és Női kézi bérletesként én mondhatom ,hogy hajrá Fradi😊.Baszd meg a kurva anyádat.Köszi így ismeretlenül a kedves szavakat😊 Az általánosítás, lenézés, számonkérés ismeretlenül az megy😊 Nézz egy kis SZFE-s tüntetést és ott minden rendben van és attól megnyugszol😊te gyökér fasz, hogy 0 felelősségérzeted van.Nem is vártam más reakciót😊 További jó puffogást😊444 mint hiteles tájékoztatás😊 Más szemében a szálkát, a magunkéban a gerendát sem tipikus esete. Meg a Fradi meccs képeit osztogatni és sírni az ott látottakon😊 Nem baj, megint nyertünk, aki akar meg sírjon, arra mindig van ok😊gyökér
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Hajrá Fradi.
Amadeus
Steelers fan
több mint 5 éve
444 mint hiteles tájékoztatás😊 Más szemében a szálkát, a magunkéban a gerendát sem tipikus esete. Meg a Fradi meccs képeit osztogatni és sírni az ott látottakon😊 Nem baj, megint nyertünk, aki akar meg sírjon, arra mindig van ok😊Remelem temetkezesi irodanal dolgozol, es azert orulsz igy. vagy pedig csak siman retardalt vagy 😊 😊
pfefe8
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
444 mint hiteles tájékoztatás😊 Más szemében a szálkát, a magunkéban a gerendát sem tipikus esete. Meg a Fradi meccs képeit osztogatni és sírni az ott látottakon😊 Nem baj, megint nyertünk, aki akar meg sírjon, arra mindig van ok😊Mit kell azon hitelesen tájékoztatni, hogy a kormány hoz egy szabályt, a szurkolók meg szarnak rá? És ilyenkor jössz és 444-zel, mintha ez volna a normális viselkedés.
pfefe8
Pár napja 1000, aztán 2000, már 3000. És ki tudja hol a vége. Neked talán tetszik a felelőtlenség, de nekem speciel nem, viszont dolgoznom muszáj, jó lenne ha legalább focimeccsen nem fertőznék korbe az emberek egymást. Ha utána ugyanők nem éppen a környezetemben dolgoznának, leszarnám ha meccsre járnak.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Egyébként tök egyszerű lenne a szitu:Miközben a Fradi a BL-ben szerepel (izé.... verik bucira)? Nooormááális?
Van kamerafelvétel, a helyek nagy része névreszóló bérlettel van igénybe véve, utólag egy 100e-s csekk kimenne maszk nem használat miatt
Az MLSZ meg megbüntetné a csapatot 10 millióra és a következő fordulóban a maximális kapacitást elnegyedelné. Azt ha akkor se, akkor szépen tovább, vagy bezárni a stadiont.
NB2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Egyébként tök egyszerű lenne a szitu:Van kamerafelvétel, a helyek nagy része névreszóló bérlettel van igénybe véve, utólag egy 100e-s csekk kimenne maszk nem használat miatt
több mint 5 éve
- Józsi bácsi egy átlagos napon a kocsma teraszán: "emberek, én nem hiszek a repülőgépekben, egy fémdarab hogy tudna repülni? A biciklim sem tud."Nem is vártam más reakciót😊 További jó puffogást😊444 mint hiteles tájékoztatás😊 Más szemében a szálkát, a magunkéban a gerendát sem tipikus esete. Meg a Fradi meccs képeit osztogatni és sírni az ott látottakon😊 Nem baj, megint nyertünk, aki akar meg sírjon, arra mindig van ok😊gyökér
pfefe8
Amadeus
pfefe8
- Józsi bácsi pár nappal később a kocsma teraszán: "emberek, mi ez a furcsa hang? Áh, látjátok ott az égen azt az izét? Fehér csíkot is húz maga után? Mi lehet az, még sose láttam ilyent?"
- A teraszon ülők: "Az a repülő Józsi bácsi. A csík mögötte a kondenz-csík."
- Józsi bácsi: "Hol? Hol? Én nem látok semmit az égen."
- A teraszon ülők: "Ott van józsi bácsi, ahol az előbb láttad."
- Józsi bácsi: "Az előbb? Nem láttam én az előbb semmit."
- A teraszon ülők: "Igazad van Józsi bácsi, nincs ott semmi."
- Józsi bácsi: "Naugye, Megmondtam én, hogy repülő nem létezik!"
Józsi bácsi megnyerte a meccset. És a Fradi is. Minden fasza. 😊

több mint 5 éve
Köszi így ismeretlenül a kedves szavakat😊 Az általánosítás, lenézés, számonkérés ismeretlenül az megy😊 Nézz egy kis SZFE-s tüntetést és ott minden rendben van és attól megnyugszol😊te gyökér fasz, hogy 0 felelősségérzeted van.Nem is vártam más reakciót😊 További jó puffogást😊444 mint hiteles tájékoztatás😊 Más szemében a szálkát, a magunkéban a gerendát sem tipikus esete. Meg a Fradi meccs képeit osztogatni és sírni az ott látottakon😊 Nem baj, megint nyertünk, aki akar meg sírjon, arra mindig van ok😊gyökér
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Amadeus
Steelers fan
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Június 30: www.vac.hu/hirek/sport/17780/1/Kezilabda-%E2%80%93-Tiz-jatekos-lett-koronavirusos.html
Október 25:
www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-nb-i-ujabb-halasztas-a-koronavirus-miatt-2791449
Nem kéne, hogy legyen közös halmaz.
több mint 5 éve
Nem is vártam más reakciót😊 További jó puffogást😊444 mint hiteles tájékoztatás😊 Más szemében a szálkát, a magunkéban a gerendát sem tipikus esete. Meg a Fradi meccs képeit osztogatni és sírni az ott látottakon😊 Nem baj, megint nyertünk, aki akar meg sírjon, arra mindig van ok😊gyökér
pfefe8
Amadeus
Steelers fan
több mint 5 éve
444 mint hiteles tájékoztatás😊 Más szemében a szálkát, a magunkéban a gerendát sem tipikus esete. Meg a Fradi meccs képeit osztogatni és sírni az ott látottakon😊 Nem baj, megint nyertünk, aki akar meg sírjon, arra mindig van ok😊gyökér
pfefe8
több mint 5 éve
444 mint hiteles tájékoztatás😊 Más szemében a szálkát, a magunkéban a gerendát sem tipikus esete. Meg a Fradi meccs képeit osztogatni és sírni az ott látottakon😊 Nem baj, megint nyertünk, aki akar meg sírjon, arra mindig van ok😊
Steelers fan