Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 150 — WHO DAT!!!!
Viktorunk este nyolckor bejelent valamit elvileg

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
amúgy jól láttam/olvastzam h ezren voltak csak?
mer ugye itt már milliókról beszéltek néhány helyen
Negritis
Valójában tökmindegy.
Így is jól artikulálódott egy számunkra maximálisan agyhalott, de ettől még nagyonis létező hozzáállás a vírushoz/járványhoz/világhoz.
Ezen nem változtat, hogy ezren vagy millióan vannak ott, szerintem az emberek nagy része eképp gondolkodik vélekedik. (Azt nem tudom, hogy a negyede, a fele vagy a háromnegyede, de nem kevesen, az bizonyos.)
És ugye az ő szavazatuk/életük/véleményük is annyit ér, mint a tiéd, az enyém.
Szerintem a cselekvő, tevékeny, de kevésbbé agyhalottak számára kimondottan hasznos látni, hogy ilyen is van, ez is a társadalmunk része.
Sobri Jóska
szerintem igenis számít
120ezren vannak a facebook csoportba, de 90%ok ez alapján csupán megvezetett birka vagy troll
Negritis
Vagy más programja volt.
Gondolom egy darts-kedvelők fb csoportja által szervezett közönségtalálkozón sincs ott a csoport 100 százaléka.
És egy Selena Gomez koncertre se megy el mind a többszázmillió követője.
Sobri Jóska
De viszont valószínűleg a Selena Gomez kedvelő oltásellenes dartos csoportok maximálisan képviselve voltak.

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
Negritis
Valójában tökmindegy.
Így is jól artikulálódott egy számunkra maximálisan agyhalott, de ettől még nagyonis létező hozzáállás a vírushoz/járványhoz/világhoz.
Ezen nem változtat, hogy ezren vagy millióan vannak ott, szerintem az emberek nagy része eképp gondolkodik vélekedik. (Azt nem tudom, hogy a negyede, a fele vagy a háromnegyede, de nem kevesen, az bizonyos.)
Szerintem a cselekvő, tevékeny, de kevésbbé agyhalottak számára kimondottan hasznos látni, hogy ilyen is van, ez is a társadalmunk része.
Sobri Jóska
szerintem igenis számít
120ezren vannak a facebook csoportba, de 90%ok ez alapján csupán megvezetett birka vagy troll
Negritis
Vagy más programja volt.
Gondolom egy darts-kedvelők fb csoportja által szervezett közönségtalálkozón sincs ott a csoport 100 százaléka.
És egy Selena Gomez koncertre se megy el mind a többszázmillió követője.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
Negritis
Valójában tökmindegy.
Sobri Jóska
szerintem igenis számít

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Negritis
Valójában tökmindegy.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Csökkentheted az elkapás esélyét, de a leginkább azzal, ha otthonmaradsz.

Sobri Jóska
Azért nem ez az átlag cornerback megoldás 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
az a bajom vele hogy kb minden mondat pont egy féligazsággal indul aztán egy bődületes baromság követi
Negritis
Pedig mindig tök reliable-ök szoktak lenni azok a posztok, ahol minden sor emojival kezdődik. 😀
adam8
jaja, kicsit se tipikus hunbot mentalitás 😀

több mint 5 éve
Nem kellene valamit lépni az ügyben?
Amadeus
ne a kormánytól várd a csodát! menj el saját úton tesztelésre és zárd magadra az ajtót 2022-ig!
r.baggio
A teszt felesleges ha nincs semmi tünet.
Ha otthon maradsz már nem fertőzöl, nem fertőződhetsz meg, az bőven elég.
És minden irónia ellenére nincs más megoldás.
Ha bóklászol, akkor kontaktálódsz, ha kontaktálódsz, akkor el is kaphatod.
Kormánytól, intézkedésektől, fizetett vagy ingyenes tesztektől, kontaktkutatástól, maszkoktól függetlenül.
Csökkentheted az elkapás esélyét, de a leginkább azzal, ha otthonmaradsz.
És nem 2022-ig, csak amíg ez a kör ki nem futja magát, és nem lesz megint napi 8-10-15 az új esetek száma.
Ezt meg úgy lehet elérni, ha 2 hétig szépen roló lehúz és mindenki otthon marad a faszba.
Jelenlegi tudásunk alapján nincs más, kivitelezhető megoldás.

Vagy ugye még lehet azt lépni, amit a svédek, hogy nem lépnek semmit, bíznak az állampolgáraik felelős viselkedésében, a decentralizált, nagy kiterjedésű országban, a fejlett egészségügyben, az erős gazdaságban.
A realitásokat figyelembe véve az otthonmaradás reálisabb opció...

több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
az a bajom vele hogy kb minden mondat pont egy féligazsággal indul aztán egy bődületes baromság követi
Negritis
Pedig mindig tök reliable-ök szoktak lenni azok a posztok, ahol minden sor emojival kezdődik. 😀

több mint 5 éve
Sziasztok!

A nővérem tegnap reggelre elkezdett csúnyán köhögni, és a láza is 38,3-ra felszaladt. A torkára panaszkodott, nem tudom ez fontos-e. Lényeg, hogy természetesen nem ment be tanítani, szólt az orvosnak, aki azt mondta hogy egyelőre nem veszi fel covid-al, várják meg a hétfőt. Éjszaka viszonylag jól aludt, már alig köhög, láza nincs. Lehetett ez covid? Hogyan lehetne valahogy elérni, hogy teszteljék? Csak nem mehet így vissza az iskolába.
Nem nagyvárosban, hanem kistelepülésen laknak. Mit tud tenni az állami tesztért?
bcsarli
Hát ha A háziorvos nem rendeli meg a tesztet az OMSZ tól akkor marad a magán.
kapitnono
Mit kellene mondania, hogy a háziorvos megrendelje neki? .)
bcsarli
Ha nagyon akarja hogy teszteljék, akkor mondja , hogy olyan tűnetei vannak mint a koronának, akkor is ha nincsenek. Sokan csinálják így ha mindenképpen tesztet akarnak, de nem szeretnének 70.000-et kiadni érte

több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=cnMZ4NsPnJ4

több mint 5 éve
 m.hvg.hu/itthon/20200912_koronavirus_koronavirusjarvany_covid_911_demonstracio_a_jarvanyintezkedesek_ellen_dr_godeny
Vrij6
több 100ezer ismerősömből egy sem kapta el ...
Negritis
Nekem minden 10-ik
diverdoc
van kb 500 ismerősöm facen
meg még 100-150 egyéb, és én se tudok senkiről aki elkapta volna
de 1 lépésre már elég sok esetről tudok

több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 m.hvg.hu/itthon/20200912_koronavirus_koronavirusjarvany_covid_911_demonstracio_a_jarvanyintezkedesek_ellen_dr_godeny
Vrij6
Negritis
Nekem minden 10-ik

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Sziasztok!

A nővérem tegnap reggelre elkezdett csúnyán köhögni, és a láza is 38,3-ra felszaladt. A torkára panaszkodott, nem tudom ez fontos-e. Lényeg, hogy természetesen nem ment be tanítani, szólt az orvosnak, aki azt mondta hogy egyelőre nem veszi fel covid-al, várják meg a hétfőt. Éjszaka viszonylag jól aludt, már alig köhög, láza nincs. Lehetett ez covid? Hogyan lehetne valahogy elérni, hogy teszteljék? Csak nem mehet így vissza az iskolába.
Nem nagyvárosban, hanem kistelepülésen laknak. Mit tud tenni az állami tesztért?
bcsarli
kapitnono
bcsarli
most már sztem semmit, majd hétfőn mondja be h még mindig

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sziasztok!

bcsarli
kapitnono

több mint 5 éve
Sziasztok!

bcsarli

több mint 5 éve
3 hete jött velem szembe ez facebookon, több ismerősöm is büszkén osztotta meg (legalább több hülyeséget nem látok tőlük ...)

Pásztor Anna Énekes
AigrungutStgstist 26 Sopamdtr 1o:fns4o9S ormgnfAgeMd ·
Szinetár Dóra oldaláról, mélyen egyetértésben teszem ki a következőket:
‼️A VÍRUSRÓL. EZ SZERINTEM FONTOS‼️
Update-elem a posztot! Szeretnék kérni valamit. Azért osztottam meg ezt a cikket, hogy akik képesek az önálló, és néha alternatívnak számító gondolkodásra a testi és lelki egészségünkkel kapcsolatban, és képesek túljutni a “A körzeti Doktornéni nem javasolta, akkor nem jó” gondolkodásmódon, azok kapjanak egy kis megerősítést. Illetve azért, hogy aki “már nem is tudja mit gondoljon”, csak azt érzi, hogy valami e-körül a vírus körül nagyon nincs rendben, az kapjon egy kis segítséget. De aki úgy döntött, hogy ő márpedig egy számára ismeretlen kórokozótól és annak totálisan változó és emberfüggő hatásaitól rettegve szeretné leélni az élete következő hónapjait (is), attól nem akarom elvenni ezt a lehetőséget, nyilván valamiért szüksége van rá! Viszont ne kezdjen senki áltudományos megfejtésekbe a cikk cáfolataként, mert itt semmi olyan nem hangzik el, ami ne lenne orvosilag is bizonyított tény már nagyon régóta, pusztán nem foglalkozunk eléggé a fontosságukkal. És meg valami! A CIKKBEN SENKI NEM AKAR LEBESZÉLNI SENKIT A MASZK HASZNÁLATÁRÓL, VAGY A TÁVOLSÁGTARTÁSRÓL, vagy bármiről, ami az utóbb említett csoport lelki nyugalmát felborzolná, és ÉN SEM TESZEM! Ugyanis mélyen hiszem, hogy aki fél, és megijesztik, az meg is betegszik. Márpedig senkit nem szeretnék betegnek tudni! 😉
‘Senki sem beszél róla...'
Egy francia természetgyógyász szövege:
🥱'' Elég unalmas, hogy nap mint nap és egyre inkább a járvány kellős közepén a média nem magyarázza el, hogyan működik az immunrendszerünk.
🤨 Folyamatosan arra biztatnak minket, hogy keressünk külső védelmet, ami megment minket: maszkok vásárlása, alkoholos gél vásárlása (anélkül, hogy elmondanánk, hogy ezeket a géleket egymás után több napig nem szabad használni, mert az etanol alapján eltávolítjuk szervezetünk első, természetes immungátját: 🧐 Bőrünk baktérium-és lipidfóliáit, amelyek gátolják a vírusokat......Az elmúlt években az antibakteriális termékek túlzott felhasználásának, valamint a baktériumok immunrendszerünkben betöltött szerepével kapcsolatos félreértéseknek köszönhető, hogy a szervezetünk évről évre egyre érzékenyebbé válik.
🥶 Minél többet használjuk ezeket az alkohol alapú géleket, annál áteresztőbb és vírusérzékenyebb lesz a burok (epidermisz) kialakítása...
🌀 Másodszor, a média elkezd mesélni nekünk egy olyan megoldásról, ami kívülről jön: egy jövőbeli gyógyszerkezelés vagy egy oltóanyag, amelynek forgalomba hozatali engedélyének értékelését sürgős okokból biztosan figyelmen kívül hagyják "...
🚀 Mikor magyarázták el a lakosságnak, hogy néhány nap alatt (fiatalok), vagy néhány hét alatt mindenki képes természetes módon erősíteni az immunrendszerét? Ez biztosan nem akadályozná meg a vírus terjedését, de erősítené a védekezésünket a vírussal szemben, és ezáltal csökkentené a súlyos esetek arányát, annak érdekében, hogy otthon sokkal gyorsabban gyógyulhassanak.
🤓 Miért nem vonják be az információs csatornákba, azokat akik idejük 95%-át, több héten át ebben a témában töltik, az egészségügyi szakembereket, akik a megelőzésről beszélnek, táplálkozásról, természetgyógyászok, homeopaták,, gyógynövény-terapeuták, akik hatalmas munkát végezhetnek tájékoztatás és megelőzés terén, közel a közvéleményhez, és ezáltal csökkenthetnék a frontvonalban lévő orvosok számát?
🍔🍟🍕 Miért nem mondják el az embereknek, hogy a „ junk food’ fogyasztása, mint pl. a feldolgozott és finomított ipari termékek az első számú dolgok között vannak, amelyek elpusztítják az immunvédekezésünket?
🐧 Hogy az immunrendszerünk hatékonysága szigorúan a bélflóránk minőségétől függ (és ennélfogva az általunk elfogyasztott étel minőségétől)
🍎 S azt, hogy melyik élő, nyers, helyi és szezonális zöldség és gyümölcs a legjobb módja az immunitáshoz szükséges ásványi készleteink gyors megnövelésének, ami a védettséghez szükséges?
🙊🙉🙈 Miért nem magyarázza el, hogy a böjt erősíti az immunrendszert mindössze 3 nap alatt?
👌Miért nem beszélünk a hideg zuhany előnyeiről, ami néhány nap alatt növeli az egyes T lymphocyták szintjét?
🌿Miért nem magyarázza meg, hogy olyan növények, mint az echinacea, asztragális, bodza, scaramusso, koncentrált formájukban néhány hét alatt növelik az immunvédelmet? (akkor lett volna időnk a vírus megjelenése óta...)
⚖️ Miért nem beszélnek az esszenciális antivirális illóolajok hatékonyságáról, a nagy dózisú C vitamin és ásványi anyagokról, úgy mint a cink és a szelén?
🔥🥋 Miért nem beszélnek a fizikai aktivitás fontosságáról és a közelmúltbeli tanulmányokról, amelyek bizonyítják a jóga gyors hatékonyságát az immunrendszer erősítésében?
🤖 Miért nem magyarázzák el, hogy a félelem egy hatalmas immunszupresszor? És miért ez az egyetlen érzelem, amit most közvetít a mainstream média, amely olyan szorongási szintet generál, ami napról napra egyre jobban gyengít...?
⛑️ Miért nem magyarázzák el az embereknek, hogy bennük rejlő védelmi és gyógyító képességeik vannak, amely végtelenül erőteljesebb, mint a világ bármely más gyógyszere, és gyorsan aktiválható?
👩‍🚀 A testünk egy igazi gyógyítógép.
👽 Ebben az időszakban, amikor végre van időnk, itt az ideje a saját működésünkre koncentrálni, és tartsunk igényt a személyes erőnkre, s átvenni az irányítást az egészségünk és a jövőnk felett.
Jose Gorrochategui
(Forrás: Christian Forest, júl.24-i, egy francia nyelvű változata és az online fordító nyomán, javítva)

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Oda értünk, hogy lakosságarányosan a számaink a legrosszabb néhányban vannak a világban. Kb. USA szint, rosszabb, mint Ukrajna, Románia. Bravó.
peterk2005

Mi így vagyunk sikeresek.
Amadeus
Kanyarban előzünk...
több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=1rcX2OWTx_U

több mint 5 éve
Vrij6
Negritis
😊
Ezt nagyon rosszul időzítették.
bcsarli
hogy a faszomba tud valaki ilyet kijelenteni? majd utána arról pofázni hogy a facebook rossz

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Vrij6
Negritis
😊
Ezt nagyon rosszul időzítették.

több mint 5 éve
Vrij6

több mint 5 éve
Sziasztok!

több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
Lassan kozelitunk a napi ezres esetszamhoz.
Vrij6
Hetfon meglesz