Koronavírus 2024
Van az elmúlt 30 évből bármi vagy bárki, ami őszinte reményre ad okot?Az EU és a NATO-csatlakozást nem sikerült elchokerkedni.
Sobri Jóska
Azért aki ettől undorodik, igazán megkérdezném, hogy mégis mit várt? Vagy mit remélt? És konkrétan kitől?az m4 sportra azért kapcsolj oda most, és nézd meg milyen jól működnek a kormány távolságtartási intézkedései a rekordszámú fertőzöttségi adatok közepetteA rugalmasság erény.újabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a
hvg.hu/itthon/20200911_ausztria_korlatozasok_magyarorszag
r.baggiobetongránitszilárdságú alaptörvény.
Mikey
Sobri Jóska
értem én a cinikusságot, de végre ma már az utazási irodások is tüntettek, mert egyszerűen nonszensz ez az undorító következetlenség, játék emberek életével és megélhetésével
r.baggio
Ahogy a Fraditól se várja épeszű ember, hogy BL-t nyer. Persze reménykedni mindig lehet.
De a kormányzatnak (színfüggetlenül) az eddigi elmúlt 30 évből tudsz sok olyan probléma-megoldás kombót mondani, ami egy ilyen reményre feljogosít? Privatizáció? Ügynökkérdés? Összefogás? Árkok betemetése? Egészségügy, oktatás, cigányok helyzete, leszakadó szegények? Melegjogok, határontúli magyarok státusza, adópolitika, vállalkozásösztönzés? Szociális segítségnyújtás, városfejlesztés, energiapolitika, mezőgazdaság? Hagy ne soroljam.
Van az elmúlt 30 évből bármi vagy bárki, ami őszinte reményre ad okot?
Pochettinot kirúgták?Szóval bármikor berobbanhat?csak nehogy gránát legyenGránitújabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a betonszilárdságú alaptörvény.
r.baggio
Mikey
FLZOLI
slowmotion
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Számomra érthetetlen is. Ahová csak nézek, mindenütt azt látom, hogy gazdaságilag is indokolatlan. Mindenki, aki eddig "lazázott" covid ügyben, az gazdaságilag rosszabbul áll, mint aki nem.az m4 sportra azért kapcsolj oda most, és nézd meg milyen jól működnek a kormány távolságtartási intézkedései a rekordszámú fertőzöttségi adatok közepetteA rugalmasság erény.újabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a
Mikey
Sobri Jóska
értem én a cinikusságot, de végre ma már az utazási irodások is tüntettek, mert egyszerűen nonszensz ez az undorító következetlenség, játék emberek életével és megélhetésével
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
az m4 sportra azért kapcsolj oda most, és nézd meg milyen jól működnek a kormány távolságtartási intézkedései a rekordszámú fertőzöttségi adatok közepetteA rugalmasság erény.újabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a
Mikey
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
mondjuk én szeretek "fapadon" utazni tömegközlekedésen, sztem könnyebb tisztán tartani mint az elbaszott szivacsos műbör vackokat
a flirt és a most üzembe állított emeletet stadler-kiss viszont jó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
vagy besülSzóval bármikor berobbanhat?csak nehogy gránát legyenGránitújabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a betonszilárdságú alaptörvény.
r.baggio
Mikey
FLZOLI
slowmotion
peach
Annyira rugalmas, hogy addigra az már nem is a szája!annyira rugalmas, hogy bele tud szarni a saját szájába?A rugalmasság erény.újabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a
Mikey
Sobri Jóska
sutianap
annyira rugalmas, hogy bele tud szarni a saját szájába?A rugalmasság erény.újabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a
Mikey
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
A rugalmasság erény.újabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a német
r.baggioszilárdságú 😛 alaptörvény.betongránit
Mikey
Sobri Jóska
Én Pestről tudok ilyet sztorit. Az egyik titkárnőnk volt egy olyan társaságban, ahol CoViD gyanú volt és elmentek tizenketten tesztelni. Ezek közül ketten mentek valahova együtt - férj és feleség -, leadták az adatokat, de nem várták ki a tesztet, majd hazamentek, és megjött az eredmény: és az egyik pozitív, a másik negatív. De a haverom amerikai ex-felesége az USA-ban járt hasonlóan: drive-thru tesztre jelentkeztek be, az asszony végül be sem ült a kocsiba, az új pasi is elunta és kiállt a sorból. Hamarosan megjött a két pozitív teszt.Na jó!!! Akkor vagy ugyanazt az asszonyt ismerjük vagy nálunk is volt ilyen sztori! Elment tesztelni, de nem tudta kivárni a srác, másnap jött az eredmény: pozitív!Asszony kollégája mesélte: ismerőséék jöttek haza külföldről. Nem akartak karantént, elmentek tesztelésre. Ott dekkoltak vagy nyolc órát, a kutya nem nézett feléjük, végül megunták és eljöttek. Másnap meg mentek lakásra a beöltözöttek a piros papírral, hogy pozitív lett a tesztjük, karantén 🤣De hát azt mondták hogy jelesre vizsgázott a magyar rendszer, szóval most kicsit össze vagyok zavarodva.Hétfőn diktàltam be a kontaktjaimat a rendőrségnek. Azóta egyiket sem keresték. A járványügy engem sem keresett, azért van piros cetlim, mert a húgomét kirakattam, amit ő kapott a magyar-román határon még júliusban. Érzek némi káoszt.
— Kata ♍️🧬👩🏻⚕️🌈 (@kataeitler) September 11, 2020
Negritis
Mikey
warr_b
Mi folyik itt Gyöngyösön?
Klaci79
Úgyhogy nem magyar sajátosság.
A rugalmasság erény.újabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a
Mikey
én meg aszittem szukiSzóval bármikor berobbanhat?csak nehogy gránát legyenGránitújabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a betonszilárdságú alaptörvény.
r.baggio
Mikey
FLZOLI
slowmotion
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Szóval bármikor berobbanhat?csak nehogy gránát legyenGránitújabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a betonszilárdságú alaptörvény.
r.baggio
Mikey
FLZOLI
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
csak nehogy gránát legyenGránitújabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a betonszilárdságú alaptörvény.
r.baggio
Mikey
FLZOLI
Na jó!!! Akkor vagy ugyanazt az asszonyt ismerjük vagy nálunk is volt ilyen sztori! Elment tesztelni, de nem tudta kivárni a srác, másnap jött az eredmény: pozitív!Asszony kollégája mesélte: ismerőséék jöttek haza külföldről. Nem akartak karantént, elmentek tesztelésre. Ott dekkoltak vagy nyolc órát, a kutya nem nézett feléjük, végül megunták és eljöttek. Másnap meg mentek lakásra a beöltözöttek a piros papírral, hogy pozitív lett a tesztjük, karantén 🤣De hát azt mondták hogy jelesre vizsgázott a magyar rendszer, szóval most kicsit össze vagyok zavarodva.Hétfőn diktàltam be a kontaktjaimat a rendőrségnek. Azóta egyiket sem keresték. A járványügy engem sem keresett, azért van piros cetlim, mert a húgomét kirakattam, amit ő kapott a magyar-román határon még júliusban. Érzek némi káoszt.
Negritis
Mikey
warr_b
Mi folyik itt Gyöngyösön?
Pedig még rá is gugliztam, hogy melyiket mondta.Gránitújabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a betonszilárdságú alaptörvény.
r.baggio
Mikey
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Lehet, én még nem hallottam 🤣Ez a sztori kering már egy ideje az éterben, de mindig az ismerős ismerősével...Asszony kollégája mesélte: ismerőséék jöttek haza külföldről. Nem akartak karantént, elmentek tesztelésre. Ott dekkoltak vagy nyolc órát, a kutya nem nézett feléjük, végül megunták és eljöttek. Másnap meg mentek lakásra a beöltözöttek a piros papírral, hogy pozitív lett a tesztjük, karantén 🤣De hát azt mondták hogy jelesre vizsgázott a magyar rendszer, szóval most kicsit össze vagyok zavarodva.Hétfőn diktàltam be a kontaktjaimat a rendőrségnek. Azóta egyiket sem keresték. A járványügy engem sem keresett, azért van piros cetlim, mert a húgomét kirakattam, amit ő kapott a magyar-román határon még júliusban. Érzek némi káoszt.
Negritis
Mikey
warr_b
davemayer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Gránitújabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a betonszilárdságú alaptörvény.
r.baggio
Mikey
újabb lazítás a satunEz kezd olyan lenni, mint a
r.baggio
Szerkesztette: Mikey
újabb lazítás a satunÉrthető, enyhült azóta a jarvanyhelyzet.
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Ez a sztori kering már egy ideje az éterben, de mindig az ismerős ismerősével...Asszony kollégája mesélte: ismerőséék jöttek haza külföldről. Nem akartak karantént, elmentek tesztelésre. Ott dekkoltak vagy nyolc órát, a kutya nem nézett feléjük, végül megunták és eljöttek. Másnap meg mentek lakásra a beöltözöttek a piros papírral, hogy pozitív lett a tesztjük, karantén 🤣De hát azt mondták hogy jelesre vizsgázott a magyar rendszer, szóval most kicsit össze vagyok zavarodva.Hétfőn diktàltam be a kontaktjaimat a rendőrségnek. Azóta egyiket sem keresték. A járványügy engem sem keresett, azért van piros cetlim, mert a húgomét kirakattam, amit ő kapott a magyar-román határon még júliusban. Érzek némi káoszt.
Negritis
Mikey
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Asszony kollégája mesélte: ismerőséék jöttek haza külföldről. Nem akartak karantént, elmentek tesztelésre. Ott dekkoltak vagy nyolc órát, a kutya nem nézett feléjük, végül megunták és eljöttek. Másnap meg mentek lakásra a beöltözöttek a piros papírral, hogy pozitív lett a tesztjük, karantén 🤣De hát azt mondták hogy jelesre vizsgázott a magyar rendszer, szóval most kicsit össze vagyok zavarodva.Hétfőn diktàltam be a kontaktjaimat a rendőrségnek. Azóta egyiket sem keresték. A járványügy engem sem keresett, azért van piros cetlim, mert a húgomét kirakattam, amit ő kapott a magyar-román határon még júliusban. Érzek némi káoszt.
Negritis
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
De hát azt mondták hogy jelesre vizsgázott a magyar rendszer, szóval most kicsit össze vagyok zavarodva.Hétfőn diktàltam be a kontaktjaimat a rendőrségnek. Azóta egyiket sem keresték. A járványügy engem sem keresett, azért van piros cetlim, mert a húgomét kirakattam, amit ő kapott a magyar-román határon még júliusban. Érzek némi káoszt.
Negritis