Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
azt hittem lesznek szigorítások, de úgy látom lófax nem lesz itt+700 eset és semmi szigorítás, hülyék ezek vazze?????
több mint 5 éve
Első kérdés, magyar nemzet, sorosItt kell élned, hogy el tudd hinni.
Hogy a &$(%(%;=; már!
r.baggio
több mint 5 éve
külföldről hozták be megint a vírust, jól állunk halálozás terén, nem a napi esetszám számít, mert azok úgyis tünetmentesek, meg kihordják otthon lábon, haladjunk. 😀Nincs itt semmi látnivaló.
Vrij6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Jönnek a kérdések:1. Magyar Nemzet: Soros, migráció
Kikapcsoltam
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Kormányinfó, 1. kérdés, Soros György.
több mint 5 éve
Első kérdés, magyar nemzet, sorosHogy a &$(%(%;=; már!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
még pontosabban fogalmazva felmérték, hogy milyen tradeoff van a halálesetek száma és a gazdasági csökkenés között, és úgy látták, hogy inkább párszáz ember álljon földbe, mint a gazdaság.Akkor azt hittek h van elég pénz. Most már nincs.Ezt értem csak ez meg értelmetlenné teszi hogy akkor tavasszal miért tették, legalábbis nekem.én azt nem értem hogy ha tavasszal a full leállás volt a logikus lépés számukra akkor most, amikor bizonyítottan ott van az emberek között a vírus most miért nem az?!Mert a gazdaságot mégegyszer befagyasztják annak már komolyabb következménye lehet.
davemayer
Amíg nem sok a halálos eset szerintem így is marad.
Kontakt kutatás is olyan amilyen.
Toca
davemayer
csebi
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
külföldről hozták be megint a vírust, jól állunk halálozás terén, nem a napi esetszám számít, mert azok úgyis tünetmentesek, meg kihordják otthon lábon, haladjunk. 😀
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Here we go.
több mint 5 éve
Akkor azt hittek h van elég pénz. Most már nincs.Ezt értem csak ez meg értelmetlenné teszi hogy akkor tavasszal miért tették, legalábbis nekem.én azt nem értem hogy ha tavasszal a full leállás volt a logikus lépés számukra akkor most, amikor bizonyítottan ott van az emberek között a vírus most miért nem az?!Mert a gazdaságot mégegyszer befagyasztják annak már komolyabb következménye lehet.
davemayer
Toca
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
És mondom, most meg amikor atonnal le kellene allítani minden kontaktot most meg hagyják - és mindezt csak a pénz miatt.Fasza, akkor jól állunk 😊egyszer volt 210718 új fertőzött, 259 fő van kórházban, 12 fő lélegeztetőgépen és 1 idős ember elhunyt.Tavasszal mennyi volt a legtöbb új fertőzött / nap, 200? 250?
Beki
warr_b
Vrij6
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
na, Gulyás hamarosan jelentkezikValakinek belsős infója, mi lesz? 😀
több mint 5 éve
Fasza, akkor jól állunk 😊egyszer volt 210718 új fertőzött, 259 fő van kórházban, 12 fő lélegeztetőgépen és 1 idős ember elhunyt.Tavasszal mennyi volt a legtöbb új fertőzött / nap, 200? 250?
Beki
warr_b
Vrij6

több mint 5 éve
egyszer volt 210718 új fertőzött, 259 fő van kórházban, 12 fő lélegeztetőgépen és 1 idős ember elhunyt.Tavasszal mennyi volt a legtöbb új fertőzött / nap, 200? 250?
Beki
warr_b
több mint 5 éve
11637 db tesztből, 6% felett az arány.
több mint 5 éve
718 új fertőzött, 259 fő van kórházban, 12 fő lélegeztetőgépen és 1 idős ember elhunyt.Tavasszal mennyi volt a legtöbb új fertőzött / nap, 200? 250?
Beki

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
718 új fertőzött, 259 fő van kórházban, 12 fő lélegeztetőgépen és 1 idős ember elhunyt.
több mint 5 éve
Mert más a helyzet. Tavasszal berobbant egy ismeretlen kor ami megrázta Európát.Ezt értem csak ez meg értelmetlenné teszi hogy akkor tavasszal miért tették, legalábbis nekem.én azt nem értem hogy ha tavasszal a full leállás volt a logikus lépés számukra akkor most, amikor bizonyítottan ott van az emberek között a vírus most miért nem az?!Mert a gazdaságot mégegyszer befagyasztják annak már komolyabb következménye lehet.
davemayer
Toca
davemayer
Gyorsan kellett reagálni.
Ráadásul most már pontosan tudják mit jelent és milyen következménye van gazdaságilag a bezárásának.
Biztos van az a pont ahol elrendelnék, de ez Márciushoz képest kitolódott.
1. Pont a látszatintézkedések hely aztán hatha javul magától a helyzet.
több mint 5 éve
Ezt értem csak ez meg értelmetlenné teszi hogy akkor tavasszal miért tették, legalábbis nekem.én azt nem értem hogy ha tavasszal a full leállás volt a logikus lépés számukra akkor most, amikor bizonyítottan ott van az emberek között a vírus most miért nem az?!Mert a gazdaságot mégegyszer befagyasztják annak már komolyabb következménye lehet.
davemayer
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
én azt nem értem hogy ha tavasszal a full leállás volt a logikus lépés számukra akkor most, amikor bizonyítottan ott van az emberek között a vírus most miért nem az?!Mert a gazdaságot mégegyszer befagyasztják annak már komolyabb következménye lehet.
davemayer
több mint 5 éve
Sopronban elvileg már volt,tettek is ki valami videót.A Gödény féle agyhalottak ma fognak demonstrálni itt,Békéscsabán.Beleolvastam a csoportjukba,félelmetes sötétség mindenhol...Elvileg országosan, Pesten ma 15:30-tól azt hiszem...
JoeyPorter
Vrij6
több mint 5 éve
A Gödény féle agyhalottak ma fognak demonstrálni itt,Békéscsabán.Beleolvastam a csoportjukba,félelmetes sötétség mindenhol...Elvileg országosan, Pesten ma 15:30-tól azt hiszem...
JoeyPorter
több mint 5 éve
A Gödény féle agyhalottak ma fognak demonstrálni itt,Békéscsabán.Beleolvastam a csoportjukba,félelmetes sötétség mindenhol...
több mint 5 éve
én azt nem értem hogy ha tavasszal a full leállás volt a logikus lépés számukra akkor most, amikor bizonyítottan ott van az emberek között a vírus most miért nem az?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kiürült a pénztárca.Amúgy telexen van egy elég érdekes írás h most miért nincsenek szigorúbb korlátozások.na és miért?
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.