Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/09/11/koronavirus-masodik-hullam-iskolak-rendkivuli-szunet-digitalis-oktatas/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Tegnap írtam, hogy van egy kolléga valahol a cégnél, aki 6 tesztnél jár, eddig 1 ilyen egy olyan. Még nem tudott 2 negatívat produkálni egymás után. Megvan a 7. is, ez pozitív, a 9 így már tuti meglesz 😊Most már azért csak kipróbálnám rajta hogy egyszerre veszek le 3 tesztet aztán abból amelyik több lesz az a helyes 😁
bcsarli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
kéne egy olyan info hogy tavasszal hányan voltak kóráhzban és az milyen %os kihasználtságot jelentett a mostanihoz képestÉs mondom, most meg amikor atonnal le kellene allítani minden kontaktot most meg hagyják - és mindezt csak a pénz miatt.Fasza, akkor jól állunk 😊egyszer volt 210718 új fertőzött, 259 fő van kórházban, 12 fő lélegeztetőgépen és 1 idős ember elhunyt.Tavasszal mennyi volt a legtöbb új fertőzött / nap, 200? 250?
Beki
warr_b
Vrij6
warr_b
davemayer
valamint most is milyen a kihasználtság
és számomra pl az érdekesebb lenen hogy a kórházi ápolás hogy alakul
kellenének intézkedések, pl az idősek vásárlósávját visszakéne hozni első körben
de valamennyivel többet tudunk a vírusról és jobban fel tudtunk készülni (?)
meglátjuk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Annak idején bátorkodtam elmenteni ezt, mert annyira egyértelmű volt, hogy az nflben pénz többet ér mint az ember, ezért fel se merülhet hogy egyáltalán egy meccs is elmaradjon.Mert itt még kezdő amatőr volt, alig 17 ezer kommenttel 😊
Amúgy nagyjából jól tippelt Józsi, mert millió fertőzött és százezer halottnál is több van.
Viszont úgyanúgy semmilyen adat nem állt a rendelkezésére, amiből levonhatta voltna, hogy nem lesz szezon, mint azoknak akik azt mondták lesz.
Már a komment írásának pillanatában lose-lose volt neki, vagy elbaszott pénz.
Tudom könnyű utólag okoskodni, de visszanézve nagy öngól volt ez az írás 😀
samu09
Fogadtál vele?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
tudom, mindenhol elfoglaltak, azért megpróbálom:valakinek tipp budapesti magánlaborra ahol mondjuk keddig fogadnak PCR-re tesztre?
köszi!
több mint 5 éve
egy dolog, hogy elkezdik, de az a kérdés, hogy végigmegy-e
több mint 5 éve
? A nulla már csak ilyen 😊Tegnap írtam, hogy van egy kolléga valahol a cégnél, aki 6 tesztnél jár, eddig 1 ilyen egy olyan. Még nem tudott 2 negatívat produkálni egymás után. Megvan a 7. is, ez pozitív, a 9 így már tuti meglesz 😊Olyan mint, ahogy egy matektanárom szerint a nulla a számegyenesen, sem nem pozitív, sem nem negatív....
bcsarli
csi77

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Annak idején bátorkodtam elmenteni ezt, mert annyira egyértelmű volt, hogy az nflben pénz többet ér mint az ember, ezért fel se merülhet hogy egyáltalán egy meccs is elmaradjon. Amúgy nagyjából jól tippelt Józsi, mert millió fertőzött és százezer halottnál is több van.
Viszont úgyanúgy semmilyen adat nem állt a rendelkezésére, amiből levonhatta voltna, hogy nem lesz szezon, mint azoknak akik azt mondták lesz.
Már a komment írásának pillanatában lose-lose volt neki, vagy elbaszott pénz.
Tudom könnyű utólag okoskodni, de visszanézve nagy öngól volt ez az írás 😀
több mint 5 éve
Tudom, hogy ez amúgy is jellemző rám 😛 de (korona) negatív vagyok 😊
több mint 5 éve
Tegnap írtam, hogy van egy kolléga valahol a cégnél, aki 6 tesztnél jár, eddig 1 ilyen egy olyan. Még nem tudott 2 negatívat produkálni egymás után. Megvan a 7. is, ez pozitív, a 9 így már tuti meglesz 😊Olyan mint, ahogy egy matektanárom szerint a nulla a számegyenesen, sem nem pozitív, sem nem negatív....
bcsarli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Tegnap írtam, hogy van egy kolléga valahol a cégnél, aki 6 tesztnél jár, eddig 1 ilyen egy olyan. Még nem tudott 2 negatívat produkálni egymás után. Megvan a 7. is, ez pozitív, a 9 így már tuti meglesz 😊
több mint 5 éve
Ennyi szegény ember meghalt 1 nap alatt????Reggel a tesco-ban az újságos standon láttam amúgy a magyar nemzet friss címlapját, abból már sejtettem, hogy milyen mélyre lett lesüllyesztve ez a lap is: "1 millió szegénnyel lett kevesebb ma Magyarországon" (mellette a napi soros)Első kérdés, magyar nemzet, sorosItt kell élned, hogy el tudd hinni.
Hogy a &$(%(%;=; már!
r.baggio
Amadeus
Legalább okosan csinálnák basszameg
r.baggio
több mint 5 éve
Korrekt jellemzés, kár, hogy ez ahol kellene véletlenül sem megy átV. Károly követének jelentése a fenséges császárhoz Magyarország állapotárólEzt régóta tudjuk h itt élned, halnod kellElső kérdés, magyar nemzet, sorosItt kell élned, hogy el tudd hinni.
Hogy a &$(%(%;=; már!
r.baggio
Amadeus
csebi
Azt hallottuk, hogy ha a magyarok egységesek lennének, az ország gazdasága lehetővé tenné, hogy megvédjék azt bármilyen ellenségtől. De a magyarok a világon a legrosszabb fajta, mindenki csak a maga hasznát nézi, és ha teheti, a köztulajdon zsírján hízik. Nem becsülik a többi országot. Bár úgy mulatoznak együtt, mintha mind testvérek volnának, alattomban azonban egymásra acsarkodnak. Nincs olyan nehéz ügy, amit ne lehetne megnyerni két vagy három ember megvesztegetésével. Önteltek, büszkék, nem képesek sem parancsolni, sem engedelmeskedni, de nem szívesen fogadnak el tanácsokat. Csak keveset dolgoznak, mivel az idejüket mulatozással és intrikákkal töltik.
Szerencsére az elmúlt ~500 évben sokat fejlődtünk és változtunk.
Ja, nem...
warr_b
több mint 5 éve
vagy ha a 47e forintot (mert abból ugye meg lehet élni) kinevezik szegénységi küszöbnekÍzlestelen de ez max úgy lenne lehetséges ha tele lenne velük a Tisza meg a Dunaez komoly? 1 millió szegénnyel lett kevesebb? nebasszanak már fel.Reggel a tesco-ban az újságos standon láttam amúgy a magyar nemzet friss címlapját, abból már sejtettem, hogy milyen mélyre lett lesüllyesztve ez a lap is: "1 millió szegénnyel lett kevesebb ma Magyarországon" (mellette a napi soros)Első kérdés, magyar nemzet, sorosItt kell élned, hogy el tudd hinni.
Hogy a &$(%(%;=; már!
r.baggio
Amadeus
r.baggio
Vrij6
davemayer
több mint 5 éve
egy kis Gyurcsány, egy kis Brüsszel 😊
több mint 5 éve
V. Károly követének jelentése a fenséges császárhoz Magyarország állapotárólEzt régóta tudjuk h itt élned, halnod kellElső kérdés, magyar nemzet, sorosItt kell élned, hogy el tudd hinni.
Hogy a &$(%(%;=; már!
r.baggio
Amadeus
csebi
Azt hallottuk, hogy ha a magyarok egységesek lennének, az ország gazdasága lehetővé tenné, hogy megvédjék azt bármilyen ellenségtől. De a magyarok a világon a legrosszabb fajta, mindenki csak a maga hasznát nézi, és ha teheti, a köztulajdon zsírján hízik. Nem becsülik a többi országot. Bár úgy mulatoznak együtt, mintha mind testvérek volnának, alattomban azonban egymásra acsarkodnak. Nincs olyan nehéz ügy, amit ne lehetne megnyerni két vagy három ember megvesztegetésével. Önteltek, büszkék, nem képesek sem parancsolni, sem engedelmeskedni, de nem szívesen fogadnak el tanácsokat. Csak keveset dolgoznak, mivel az idejüket mulatozással és intrikákkal töltik.
Szerencsére az elmúlt ~500 évben sokat fejlődtünk és változtunk.
Ja, nem...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ízlestelen de ez max úgy lenne lehetséges ha tele lenne velük a Tisza meg a Dunaez komoly? 1 millió szegénnyel lett kevesebb? nebasszanak már fel.Reggel a tesco-ban az újságos standon láttam amúgy a magyar nemzet friss címlapját, abból már sejtettem, hogy milyen mélyre lett lesüllyesztve ez a lap is: "1 millió szegénnyel lett kevesebb ma Magyarországon" (mellette a napi soros)Első kérdés, magyar nemzet, sorosItt kell élned, hogy el tudd hinni.
Hogy a &$(%(%;=; már!
r.baggio
Amadeus
r.baggio
Vrij6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Soros-Karácsony-Karácsony-Karácsony....kezdi átvenni KariGeri a főellenség szerepétegyelőre ő volt az egyetlen, aki mögött félmilliósnál nagyobb piacon össze tudott állni az ellenzék. majd ha kiderül, ki lesz a fő ellenség 2022-ben, akkor váltanak.
Klaci79
több mint 5 éve
Én pont igy gondoltam ezt tavasszal már, hogy a gazdasagi kár a "fontosabb", azt kell megelőzni elsődlegesenmég pontosabban fogalmazva felmérték, hogy milyen tradeoff van a halálesetek száma és a gazdasági csökkenés között, és úgy látták, hogy inkább párszáz ember álljon földbe, mint a gazdaság.Akkor azt hittek h van elég pénz. Most már nincs.Ezt értem csak ez meg értelmetlenné teszi hogy akkor tavasszal miért tették, legalábbis nekem.én azt nem értem hogy ha tavasszal a full leállás volt a logikus lépés számukra akkor most, amikor bizonyítottan ott van az emberek között a vírus most miért nem az?!Mert a gazdaságot mégegyszer befagyasztják annak már komolyabb következménye lehet.
davemayer
Amíg nem sok a halálos eset szerintem így is marad.
Kontakt kutatás is olyan amilyen.
Toca
davemayer
csebi
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Soros-Karácsony-Karácsony-Karácsony....kezdi átvenni KariGeri a főellenség szerepétLassan kiderülhetne már, hogy Karácsony a Soros fia, vagy fattya.
Klaci79
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Soros-Karácsony-Karácsony-Karácsony....kezdi átvenni KariGeri a főellenség szerepét
több mint 5 éve
ez komoly? 1 millió szegénnyel lett kevesebb? nebasszanak már fel.Reggel a tesco-ban az újságos standon láttam amúgy a magyar nemzet friss címlapját, abból már sejtettem, hogy milyen mélyre lett lesüllyesztve ez a lap is: "1 millió szegénnyel lett kevesebb ma Magyarországon" (mellette a napi soros)Első kérdés, magyar nemzet, sorosItt kell élned, hogy el tudd hinni.
Hogy a &$(%(%;=; már!
r.baggio
Amadeus
r.baggio
több mint 5 éve
azt hittem lesznek szigorítások, de úgy látom lófax nem lesz ittTüntike lesz ma a maszkok ellen, are you not entertained?!
+700 eset és semmi szigorítás, hülyék ezek vazze?????
NB2
Remélem még egy anti-soros békemenetet is összehoznak a szuperkupa döntő napjára

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Reggel a tesco-ban az újságos standon láttam amúgy a magyar nemzet friss címlapját, abból már sejtettem, hogy milyen mélyre lett lesüllyesztve ez a lap is: "1 millió szegénnyel lett kevesebb ma Magyarországon" (mellette a napi soros)Első kérdés, magyar nemzet, sorosItt kell élned, hogy el tudd hinni.
Hogy a &$(%(%;=; már!
r.baggio
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ezt régóta tudjuk h itt élned, halnod kellElső kérdés, magyar nemzet, sorosItt kell élned, hogy el tudd hinni.
Hogy a &$(%(%;=; már!
r.baggio
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.