Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
 m.hvg.hu/itthon/20200912_koronavirus_koronavirusjarvany_covid_911_demonstracio_a_jarvanyintezkedesek_ellen_dr_godeny

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Oda értünk, hogy lakosságarányosan a számaink a legrosszabb néhányban vannak a világban. Kb. USA szint, rosszabb, mint Ukrajna, Románia. Bravó.
peterk2005

Mi így vagyunk sikeresek.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Oda értünk, hogy lakosságarányosan a számaink a legrosszabb néhányban vannak a világban. Kb. USA szint, rosszabb, mint Ukrajna, Románia. Bravó.
peterk2005
dehogy jurop 44.ek vagyunk a 48ból, 1130/1M, a top5 10k felett jár kontinetálisan is

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Oké akkor tulajdonképpen egy echte liberális kapitalista tüntetés volt ahol mindenki a gazdasagért imádkozott.

Az 500-as Anonymus tuti troll 😊

Szegény néni nem jutott el Albániában, nem tudom hogy lehet ezt ép ésszel feldolgozni 😕

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 150 — WHO DAT!!!!
Nem kellene valamit lépni az ügyben?
Amadeus
ne a kormánytól várd a csodát! menj el saját úton tesztelésre és zárd magadra az ajtót 2022-ig!
r.baggio
AZ nem jo mert akkor jon az ikszedik hullam.
ZoliMP
Jaja, a szerbek már a harmadik hullámra készülnek 😀

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
A járvány második szakaszához - a csoportos megbetegedések szakaszához - értünk, amikor közösségben, személyes érintkezéskor terjed a fertőzés. Ahogy dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos fogalmazott, már "Magyarországon is bárhol jelen lehet a vírus”. Ezért nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, és aki teheti, az maradjon otthon, tartsa be az szabályokat és az ajánlásokat.

---

SPOILER: ez március 19-i hír... azóta a fejlemények alapján rájöhettünk (bár nekünk erről senki nem szólt), hogy a vírus magyarok között terjedő változata nem komoly, csak a bizonyos külföldi országokból behozott mutációját kell megfogni. De október 1-től lesz lázmérés az iskolákban!!4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 509
Amadeus
ne a kormánytól várd a csodát! menj el saját úton tesztelésre és zárd magadra az ajtót 2022-ig!
r.baggio
AZ nem jo mert akkor jon az ikszedik hullam.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 509
 index.hu/belfold/2020/09/12/orszaggyules_frakcio_koronavirusteszt_osz/
több mint 5 éve
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 407 — Do Your Job
Amadeus
84-et

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
Lassan kozelitunk a napi ezres esetszamhoz.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
De én inkább azt mondom, hogy az ember problémáit nem “felsőbb hatalmak”, jelen esetben az aktuális kormányzat fogja megoldani.
Sobri Jóska
megoldani? áh dehogy, az igazán rossz az egészben, hogy ők maguk a probléma, és ezt semmilyen cinizmus nem oldja fel
r.baggio
Hát igen, a régi szép idők, amikor még azt se tudtuk, hogy ki a miniszterelnök... úgy hívták: gyerekkor.
Sobri Jóska

---
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
De én inkább azt mondom, hogy az ember problémáit nem “felsőbb hatalmak”, jelen esetben az aktuális kormányzat fogja megoldani.
Sobri Jóska
megoldani? áh dehogy, az igazán rossz az egészben, hogy ők maguk a probléma, és ezt semmilyen cinizmus nem oldja fel
r.baggio
Hát igen, a régi szép idők, amikor még azt se tudtuk, hogy ki a miniszterelnök... úgy hívták: gyerekkor.
Sobri Jóska
Imádtam gyerekként az Uborkát. Nyilván semmit nem értettem belőle, de tetszettek azok a nagy fejek.
Hanni
Fura egy ízlés, de aki ide ír az már nem gyerek.
Illene nem az aktuális kormányzatot hibáztatnia. Bármelyiket. Mindenért.
(Ha kicsit is hírolvasó, tájékozott, akkor látja, hogy a világ összes kormányzata betérdelt így vagy úgy a vírusnak, egyik se tudja a tutit, mindenki intézkedik lehetőségei szerint összevissza. Mindegyik. Legfeljebb mindenhol azt hiszik, hogy máshol jobban csinálják, de ez se igaz, mert keveset tudunk a vírusról, így ezt most még pontosan meg se lehet ítélni, hogy ki baszta el nagyon, ki kurvára.)
Vagy ha így tesz, hogy pöcsnek, hibáztathatónak tartja a kormányzatát, akkor pláne illene elfogadnia, hogy nem tőlük jön a megoldás.
És ez kicsit sem cinizmus. Inkább mondanám józan paraszti észnek.

Apám idős, krónikus beteg, és pont leszarom, hogy zárva vagy nyitva a határ, ki jöhet be, milyen teszttel, lehet e bóklászni, hova kell maszk, mennyire következetlen a naponta változó szabályozás, mennyire kaotikus a protokoll, felhívom 1-2 naponta és a rá vonatkozó valódi hasznos jótanácsokat, szabályokat sulykolom bele fél éve, függetlenül az aktuális kormányzati/ellenzéki világmegváltástól. Illetve attól, hogy nyilván az első három sulykolás után tökéletesen értette, hisz nem hülye.
De én ennyit tudok tenni.
Mondjuk azt hiszem már nem szeret annyira, mint korábban, de még nem kapta el a vírus. Azért ez jó deal. 😊

több mint 5 éve
Sobri Jóska
r.baggio
Sobri Jóska
Imádtam gyerekként az Uborkát. Nyilván semmit nem értettem belőle, de tetszettek azok a nagy fejek.
Hanni
 www.youtube.com/watch?v=R28_ZUXuN2I

gyűlöltem.
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
Sobri Jóska
r.baggio
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Sobri Jóska
r.baggio

több mint 5 éve
Sobri Jóska

---
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
Van az elmúlt 30 évből bármi vagy bárki, ami őszinte reményre ad okot?
Sobri Jóska
Az EU és a NATO-csatlakozást nem sikerült elchokerkedni.
Kampman
Akkor baggio merítsen ebből erőt, és ez éltesse reményeit?
Sobri Jóska
Most mit mondjak?
Jobb mint Moldovában.
Kampman
Sőt, jobb, mintha Gyurcsány lenne kormányon.
Sobri Jóska
biztos jobb? tudod garantálni?

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Most mit mondjak?
Jobb mint Moldovában.
Kampman
Sőt, jobb, mintha Gyurcsány lenne kormányon.

több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
USAban kijelöltek 15 repteret ahova a külföldről érkező gépek leszállhatnak. Azokon eü vizsgálat is volt. A többi reptér nem fogadhatott külföldieket. Na ezt most feloldotta a kormány és az eü vizsgálatokat is eltörölte arra hivatkozva, hogy a fertőzöttek nagyobb része tünetmentes.
Elfogadható érv....
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 031 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Most mit mondjak?
Jobb mint Moldovában.
Kampman
Honnan tudod, éltél Moldovában? 🙄🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Most mit mondjak?
Jobb mint Moldovában.

több mint 5 éve
Sobri Jóska
Kampman