Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Persze. Nem tudom pontosan mennyit bírunk, csak nyilván a növekedés jelenlegi üteme aggasztó.ezt értem csak nem mindegy hogy 500 főt bírunk el vagy 50000ezretAUG 27-én 69-en voltak kórházban. a mai szám 282.igazából nem a halált kellene nézni hanem a kórházi ellátástUtálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
"Orbán Viktor: Amíg a halálozási számok nem emelkednek, addig fel sem merül, hogy az iskolákat be kellene zárni"
S ez így lesz mindennel...kinek okoztam épp esetleg tudtomon kívül halálos fertőzést az nem számít mert nem olyan nagy szám...
dande
FLZOLI
a kettő tudom hogy összefügg
Negritis
Vrij6
Negritis
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Miért, az utcán is maszkot kellene hordaniuk, Vagy ezt most én nem értem, Zárjuk le a iskolákat? Mit kezdenek a szülők mikor nekik dolgozni kel menni? A szabadságuk óat már elhasználták tavasszal......Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Nem kell bezárni semmit, mi?
Bassza szájba most már ...
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Mennyiben érint téged a te életedben az, hogy mit mond a Főni?
Sobri Jóska
Gyakorlatilag még gerjesztjük is a vírus terjedését.
Amúgy mivel a főni fingja a passzàtot, ezért érint rendesen.
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Magyarán aki kórházba kerül lehet meghal, de aki meghal nem biztos hogy kórházban volt előtte? 🤔AUG 27-én 69-en voltak kórházban. a mai szám 282.igazából nem a halált kellene nézni hanem a kórházi ellátástUtálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
"Orbán Viktor: Amíg a halálozási számok nem emelkednek, addig fel sem merül, hogy az iskolákat be kellene zárni"
S ez így lesz mindennel...kinek okoztam épp esetleg tudtomon kívül halálos fertőzést az nem számít mert nem olyan nagy szám...
dande
FLZOLI
Negritis
Vrij6
Egyébként inkább a lélegeztető gépen lévők száma kéne számítson, ott kell csúcsra húzni az ellátás minőséget hogy a legkevesebben haljanak bele.
több mint 5 éve
ezt értem csak nem mindegy hogy 500 főt bírunk el vagy 50000ezretAUG 27-én 69-en voltak kórházban. a mai szám 282.igazából nem a halált kellene nézni hanem a kórházi ellátástUtálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
FLZOLI
Negritis
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
AUG 27-én 69-en voltak kórházban. a mai szám 282.igazából nem a halált kellene nézni hanem a kórházi ellátástUtálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
FLZOLI
Negritis
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Minden hoskoltemenybe kellenek az eposzi jelzők.én a nevét írtam le, de innentől Pártelnök úr lesz*Kéretik a testepito gyógyszerész jelzőt használni az úriemberreaz hogy ezt mondja az nem azt jelenti hogy ez alapján is dönt ténylegesenNyilván, de a főni nem ezt nézi. Szóval mi azt nézzük amit ő csak alulról 😊igazából nem a halált kellene nézni hanem a kórházi ellátástUtálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
FLZOLI
Negritis
Jó ha valakinek van gusztusa at is nézhet rajta a lőréseken at...
FLZOLI
elvégre már most is vannak újra korlátozások
csak ha a Gődény* szektának is akarsz kommunikálni akkor a kórházi ápolt az kevés, oda bizony hullák kellenek
Negritis
FLZOLI
Negritis
Na de a ma esti Urbi et Orbi (értsd Orbán féle középhülye szintre belott egységnyi kommunikáció) után valóban nyitott a pozitív teszt nem betegség irányba
több mint 5 éve
én a nevét írtam le, de innentől Pártelnök úr lesz*Kéretik a testepito gyógyszerész jelzőt használni az úriemberreaz hogy ezt mondja az nem azt jelenti hogy ez alapján is dönt ténylegesenNyilván, de a főni nem ezt nézi. Szóval mi azt nézzük amit ő csak alulról 😊igazából nem a halált kellene nézni hanem a kórházi ellátástUtálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
csak ha a Gődény* szektának is akarsz kommunikálni akkor a kórházi ápolt az kevés, oda bizony hullák kellenek
Negritis
FLZOLI
több mint 5 éve
*Kéretik a testepito gyógyszerész jelzőt használni az úriemberreaz hogy ezt mondja az nem azt jelenti hogy ez alapján is dönt ténylegesenNyilván, de a főni nem ezt nézi. Szóval mi azt nézzük amit ő csak alulról 😊igazából nem a halált kellene nézni hanem a kórházi ellátástUtálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
az hogy ezt mondja az nem azt jelenti hogy ez alapján is dönt ténylegesenNyilván, de a főni nem ezt nézi. Szóval mi azt nézzük amit ő csak alulról 😊igazából nem a halált kellene nézni hanem a kórházi ellátástUtálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
csak ha a Gődény szektának is akarsz kommunikálni akkor a kórházi ápolt az kevés, oda bizony hullák kellenek
több mint 5 éve
Tudtam, csak nem sejtettem...Főleghogy mekkonzultálta aószág 20%áva, hogy mitakarnak, eztakarják evvan - különbese sosehallottam gyalogjogászokról, avalami szájfáj, akinek van pénze fizesse be, hogy kituggyuk fizetni annak akinek mégtöbb pénzevan. Készültünk, de meglepetésszerűen ért minket..Ez okés, de azt gondolod, hogy ha mást mondana, akkor másfele mennél? Vagy nem állnának kint? Vagy maszkot húzna a faszkalap?Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Az összefüggést nem látom aközött, amit mond Orbán, és aközött, ami veled történik.
Az ok-okozati viszonyt.
Sobri Jóska
sutianap

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Főleghogy mekkonzultálta aószág 20%áva, hogy mitakarnak, eztakarják evvan - különbese sosehallottam gyalogjogászokról, avalami szájfáj, akinek van pénze fizesse be, hogy kituggyuk fizetni annak akinek mégtöbb pénzevan. Készültünk, de meglepetésszerűen ért minket..Ez okés, de azt gondolod, hogy ha mást mondana, akkor másfele mennél? Vagy nem állnának kint? Vagy maszkot húzna a faszkalap?Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Az összefüggést nem látom aközött, amit mond Orbán, és aközött, ami veled történik.
Az ok-okozati viszonyt.
Sobri Jóska
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ez okés, de azt gondolod, hogy ha mást mondana, akkor másfele mennél? Vagy nem állnának kint? Vagy maszkot húzna a faszkalap?Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Az ok-okozati viszonyt.
több mint 5 éve
Mert mi jobban tudjuk...lehet nem olvastak híreket! Emlékeztetőül:Csak a tömeges hullast nem fogod tudni megállítani egyik napról a másikra ezért nen kellene addig várni ...Utálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
FLZOLI
csebi
www.youtube.com/watch?v=hBe0VCso0qs
több mint 5 éve
Nyilván, de a főni nem ezt nézi. Szóval mi azt nézzük amit ő csak alulról 😊igazából nem a halált kellene nézni hanem a kórházi ellátástUtálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Novák Katalin miniszter lesz. Tárca nélküli családügy. Stílusos.Én se bíznék rá pénzt az tuti 😊
nagylaza
több mint 5 éve
Nem lesz tömeges hullas ezt kár vizionalni. Már léteznek olyan szerek amiknel kimutattak hogy javítják a nagyon beteg covidosok állapotát.Csak a tömeges hullast nem fogod tudni megállítani egyik napról a másikra ezért nen kellene addig várni ...Utálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
FLZOLI
csebi
Vannak mellékhatások, de a halál torkában ezt pont leszarjak.
több mint 5 éve
Novák Katalin miniszter lesz. Tárca nélküli családügy. Stílusos.
több mint 5 éve
igazából nem a halált kellene nézni hanem a kórházi ellátástUtálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
FLZOLI
több mint 5 éve
A járvány második szakaszához - a csoportos megbetegedések szakaszához - értünk, amikor közösségben, személyes érintkezéskor terjed a fertőzés. Ahogy dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos fogalmazott, már "Magyarországon is bárhol jelen lehet a vírus”. Ezért nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, és aki teheti, az maradjon otthon, tartsa be az szabályokat és az ajánlásokat.Én pontosan ezt a kettősséget nem értem, nagy képmutatás ez mert amikor anyagilag is gondoskodni kellene az emberekről az egészségük érdekében akkor már annyira mégsem fontos az otthon maradás...
---
SPOILER: ez március 19-i hír... azóta a fejlemények alapján rájöhettünk (bár nekünk erről senki nem szólt), hogy a vírus magyarok között terjedő változata nem komoly, csak a bizonyos külföldi országokból behozott mutációját kell megfogni. De október 1-től lesz lázmérés az iskolákban!!4
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Csak a tömeges hullast nem fogod tudni megállítani egyik napról a másikra ezért nen kellene addig várni ...Utálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Utálom, amikor megmondtam.....:Egyébként ebben spec igaza van, amíg nem hullanak tömegesen az emberek hülyeség bedobni egy gránátot a hétköznapi mukodesbe. Az oktatás az eü-nél is nagyobb kupleraj, esélytelen hogy normálisan kezeljék a leallast
dande
több mint 5 éve
Utálom, amikor megmondtam.....:"Orbán Viktor: Amíg a halálozási számok nem emelkednek, addig fel sem merül, hogy az iskolákat be kellene zárni"
több mint 5 éve
amúgy jól láttam/olvastzam h ezren voltak csak?A felelősségteljes járványtagadók otthon maradtak nehogy lefertőzzenek másokat.
mer ugye itt már milliókról beszéltek néhány helyen
Negritis
Szerencsére ők voltak többen.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Miért békávézol? Vírus nélkül se jutna eszembe...Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska